35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia

Lucky
może uda ci się na kompromis jakiś namówić swojego M
Czasami potrzebujemy jakiegoś bodźca który by nas kopnął i zmusił do działań
Mango zawsze możesz na nas liczyć ! strach to normalna rzecz ale nie możemy pozwolić na to aby przez niego przekreślić szanse na fasolkę trzeba pokonywać własne lęki ja mam taki przed iui obecnie ale jeszcze 3 m-ce mam na to aby się oswoić a danie sobie własnie takiego terminu deadline to dobra rzecz
nick nieaktualny, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, wlasnie chcialam napisac, ze moze jakas dziwna jestem ale nawet przez mysl mi nie przemknelo ze mozna sie bac iui, poszlam, polozylam sie i po sprawie
, no moze bolaly mnie pustki w portfelu ale to juz inna kwestia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 17:56
Iwone, nick nieaktualny, caffe, malgos741, nick nieaktualny, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bozia to raczej chodzi o sam fakt iui i bardziej mój M ma opory niż ja ale spoko damy radę

a kwestia kasy to też druga sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 17:58
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, caffe, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się wcale nie oburzam - przyznaję Wam rację w całości, ale pokonywanie lęków i innych oporów zawsze szło mi ciężko
U mnie to długi proces, a wiem, że czas nie jest po mojej stronie
nick nieaktualny, Iwone, caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Mango, posłuchaj Bozi, kobita dobrze radzi i sama też wiele przeszła i jak widać opłaciło się.Bozia3 wrote:Mango - sorki, ale to trochę niepoważne. Boisz się zabiegu, który dał by Ci szansę na dziecko - z tego powodu, że nigdy nie byłaś w szpitalu...a poród to rzeźnia, która jest dużo trudniejsza, niż nie jeded zabieg.. - to jak chcesz to znieść?
nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie.agafbh wrote:Musze zabrac glos i ja:
Po pierwsze, Bozia zarabiscie, bedzie dobrze
Po drugie, Lucky wspolczuje szczerze, nie jestem w stanie zrozumiec faceta ktory chce miec dziecko ale w tym kierunku nic nie robi, to przeciez podstawa badania kobiety i faceta, moj na szczescie nie mial nic przeci, zalezalo mu tak ja mi i robilismy wszystko co w naszej mocy zeby zrobic chociaz krok do przodu i po trzecie to i Mango sie tyczy, przepraszam,mze jestem szczera i dosadna ale kuzwa na co czekasz?
Ja rozumiem załamanie, ale w sytuacji gdy już wyczerpało się wszystkie możliwości, a w sytuacji Twojej Mango i Lucky, jest jeszcze trochę do zrobienia. To "trochę" może mieć decydujące znaczenie w staraniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 18:23
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe czuję się jak ta biedna kura na Twoim filmiku

W pracy mi dziś dowalili i jeszcze na forum
Niech się już kończy ten 13-ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 18:28
caffe, Myszonek, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Mango wrote:Caffe czuję się jak ta biedna kura na Twoim filmiku

W pracy mi dziś dowalili i jeszcze na forum
Niech się już kończy ten 13-ty 
To może kurnik otworzymy - czuję się tak jak Ty i ta kura
Mango - wiem, że lęk ciężko pokonać ale trzeba to zrobić.
Ja też we wrześniu 2013 wylądowałam po raz pierwszy (odkąd pamiętam) w szpitalu - ale teraz mogę powiedzieć, że nie taki diabeł straszny ...
więc zabieraj tyłeczek
i kapciuszki
i zarezerwuj te wczasy all inclusive
Mango, caffe, Simba, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.

Bozia super że beta przyrasta.
Co do badań to się nie wypowiadam bo się na tym nie znam.
Lucky, Olena mam tak samo więc szczerze rozumiem.
U mnie na dokładkę dołuje brak klientów, bo nie zarabiam.
Do lekarza mam w czwartek na sprawdzenie jejek a wcześniej bo w środę pierwszy zastrzyk Menopur i tak dostanę cztery.
Ale za to lekka zima przyszła jest mrozek i śnieg.
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Reni wrote:Ewa a książka nie jest o czymś takim jak czary mary z mleka? jakieś siły rządzące losem człowieka?
opis wydaje się być nawet nawet.. może się skuszę
człowiek sam kieruje swoim losem
ja nie wierze w żadne czary mary a teoria Vadima sprawdza sie w moim życiu
zresztą przeczytaj i sama sobie wyrób opinie
nick nieaktualny, Reni, Lucky lubią tę wiadomość