X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie dzisiaj wykupiłam na 3 miesiące :) ale tylko dlatego że lubie kolory a nie tylko szary . :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga co u Ciebie nie odzywasz się ?

no właśnie Aguś odezwij się !!

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dobrej nocy spokojnej ale szalonej ;)

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wracajac do mojego pytania o niedroznosc ,pytam bo slyszalam i czytalam ze to badanie bardzo boli,a ja obawiam sie ze mnie tez to czeka .Pare lat tem usuneli mi cyste plus 80% jajnika ,lekarka powiedziala ze przez taka operacje moga byc zrosty i dlatego jest niedroznosc.

Bolało jak b.bolesna miesiączka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry i milej slonecznej choć mroznej niedzieli

bliska77, Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    czesc.mam pytanie,czy wykupujecie abonament premium czy zostajecie przy podstawowym?wlasnie mi sie konczy i nie wiem co robic?

Ja w ogóle nie wykupiłam , ale najbardziej zależy mi na dostępie do Was, w podstawowym jest jeszcze zaznaczana owulacja, brak detektora i brak dostępu do wykresów - wszystko pozostałe działa i wykresik jest czarno biały -chyba,że później się zazieleni, kreska ovu na czerwono

Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    wenus wrote:
    czesc.mam pytanie,czy wykupujecie abonament premium czy zostajecie przy podstawowym?wlasnie mi sie konczy i nie wiem co robic?

Ja w ogóle nie wykupiłam , ale najbardziej zależy mi na dostępie do Was, w podstawowym jest jeszcze zaznaczana owulacja, brak detektora i brak dostępu do wykresów - wszystko pozostałe działa i wykresik jest czarno biały -chyba,że później się zazieleni, kreska ovu na czerwono

ja też jadę na podstawowym i to co tam jest mi wystarcza.Ja trochę odpuściłam ostatnio i tem. nie mierzę tylko śluz obserwuję.

bliska77, inessa, angela, samira lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    od wczoraj mam delikatnie mówiąc wisielczy humor, wszystko mnie wnerwia na maxa, zajęłam się po prostu pracami domowymi żeby z mężem i córką się nie kłócić, wszystko mnie irytuje, Was podczytuję, odezwę się jutro jak już będę zajęta pracą to może mi przejdzie ;-)
    Po prostu czasem są takie dni, nawet nie chce mi się silić na jakąkolwiek pogawędkę, wstałam o 6 rano i do 9 do nikogo słowem się nie odezwałam i tylko książkę czytałam, to pewnie zbliżająca się @ wprawia mnie w taki nastrój, trzymajcie się dziewuszki
    pozdrawiam Was WSZYSTKIE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 11:22

Bursztyn, inessa, grosza, angela, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w słoneczno mroźną niedzielę :D
    Aga rozumiem Cie bardzo dobrze, ja od wczoraj jestem strasznie nerwowa wszystko mnie w domu wkurza dzisiaj też. Zdenerwowała mnie teściowa bo przygotoawała teraz obiad ale dla siebie i teścia my możemy sobie zjeśc kiedy chcemy, a zawsze jedliśmy wspólnie do tego ona ma dziwny sposób gotowania nawet jej córka to mówi ale da się zjeść. Ona jest b.dobra ale ma takie dziwne zachowania, bo była głodna stwierdziała. a mnie już to wyprowadziło z równowagi. Nic jej nie powiedziałam ale mój M usłyszał. Do tego jestem niewyspana miałam problemy ze spaniem do tego alergia i zaburzyło mi to tempke. Pobolewa mnie tylko trochę brzuch jak na @ i w nocy w śluzie było troszkę różowego śluzu potem nic.
    Pamiętam o każdej z Was i przytulam do serca <3
    Dziękuje że Was mam dziewczyny

bliska77, Bursztyn, grosza, angela, ewajoanna, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga rozumiem Cie bardzo dobrze, ja od wczoraj jestem strasznie nerwowa wszystko mnie w domu wkurza dzisiaj też. Zdenerwowała mnie teściowa bo przygotoawała teraz obiad ale dla siebie i teścia my możemy sobie zjeśc kiedy chcemy, a zawsze jedliśmy wspólnie do tego ona ma dziwny sposób gotowania nawet jej córka to mówi ale da się zjeść. Ona jest b.dobra ale ma takie dziwne zachowania, bo była głodna stwierdziała. a mnie już to wyprowadziło z równowagi. Nic jej nie powiedziałam ale mój M usłyszał. Do tego jestem niewyspana miałam problemy ze spaniem do tego alergia i zaburzyło mi to tempke. Pobolewa mnie tylko trochę brzuch jak na @ i w nocy w śluzie było troszkę różowego śluzu potem nic.

Inessa, ja o swojej teściowej nawet nie chcę się wypowiadać......... a o ugotowanym obiedzie.... nie ma takiej opcji ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny,u mnie jest jakas tragedia z pogda ,zimno,slonce ale jest taki wiatr ze nie mozna oddychac,a musze wyjsc na spacer z pieskami.Zycze wam milej niedzieli.(mam taka walnieta tesciowa naszczescie nie mieszkam z nia)

inessa, bliska77, angela, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem dziewuszki!
    Mówiąc o książkach - wyrwałam jedną z półki o hormonach, pms i ziołach - tam jest napisane "niepłodność może być spowodowana niskim stężeniem progesteronu lub wysokim estrogenu.... Naturalne środki lecznicze- krem z pochrzynu,krzew jagodowy, kolcorośl, werbena, imbir syberyjski, przywrotnik, czarny głóg, mniszek, mięta pieprzowa, korzeń lukrecji, diabelskie ziele, korzeń dzięgla chińskiego"
    cały dzień boli mnie lewy jajnik i po upichceniu obiadku szukam innego zajęcia
    pozdrawiam wszystkich i każdą z osobna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 12:37

inessa, bliska77, angela, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moja teściwa jest bardzo dobrym człowiekiem pogodnym ale niestety różnica pokoleń i wiek robią swoje i dziwne zwyczaje na które najbardziej M się wścieka a ja dziś mam takie nerwy że sobie nie radzę.
    Grosza a jest tam napisane gdzie to można kupić :)
    Ostatnio piłam herbate zieloną z imbirem i cytryną i wiecie,że po niej lepiej się czułam nawet jakoś tak teraz w trakcie cyklu może,może..... :)

bliska77, Bursztyn, grosza, samira lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    angela wrote:
    wenus wrote:

dostep do forum najwazniejszy! :) jest przynajmniej w kolorze?

OCZYWIŚCIE!

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - czasami zdarzają się takie dni - też tak mam - niewiele potrafi mnie wyprowadzić z równowagi , ale takie nastroje też są potrzebne, bo potem już jest tylko lepiej.
    Pozdrawiam Was gorąco w oczekiwaniu na wiosnę.
    Dzisiaj mój mąż podzielił się z rodziną dobrymi wieściami - od rana dzwonią z gratulacjami, płaczą z radości i życzą szczęśia - fajnie tak - trzymajcie się cieplutko i odpoczywajcie intensywnie ( w międzyczasie mały seksik kto może :-)

iwka76, ewajoanna, Bursztyn, inessa, samira, bliska77, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki, jest bialo i mrozno, jak na prawdziwa wiosne przystalo ;)
    Mam boje miesni i lekko podwyzszona temp., boje sie ze cos mnie bierze...znowu jakies przeziebienie brrr....Bede musiala podac sobie duze ilosci czosnku :) Meza nie ma, wiec zapach nikomu nie bedzie przeszkadzal ;)

Kuruj się kuruj Bursztynku - niestety teraz najgorsza pora i te choróbska, ale miejmy nadzieję, że wkrótce to się zmieni - ODWOŁUJEMY ZIMĘ! WIOSNO PRZYBYWAJ!

Bursztyn, inessa, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

Inessa, ja o swojej teściowej nawet nie chcę się wypowiadać......... a o ugotowanym obiedzie.... nie ma takiej opcji ;-)

Aga - u mojej teściowej też nie ma szansy na obiad, ale ma inne zalety..

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

Aga - u mojej teściowej też nie ma szansy na obiad, ale ma inne zalety..

Ja u mojej mogę liczyć na ze trzy obiady za jednym zamachem zwykle ... to też jest męczące a z jej wiekiem też jest coraz bardziej męcząca ale nie ma co narzekać zawsze może być gorzej :)

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane moja teściwa jest bardzo dobrym człowiekiem pogodnym ale niestety różnica pokoleń i wiek robią swoje i dziwne zwyczaje na które najbardziej M się wścieka a ja dziś mam takie nerwy że sobie nie radzę.
    Grosza a jest tam napisane gdzie to można kupić :)
    Ostatnio piłam herbate zieloną z imbirem i cytryną i wiecie,że po niej lepiej się czułam nawet jakoś tak teraz w trakcie cyklu może,może..... :)

nie piszą w książce gdzie te ziółka kupić lecz pewnie w sklepie zielarskim lub aptece co poniektórej są do dostania

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ