35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny mają rację...wszystko zależy od tego po co tu wchodzimy...ja się uczę, dowiaduję, studiuję wykresy innych itd.
często czytam wypowiedzi nie włączając się do nich, ale pomagają mi wyluzować...za co wszystkim dziękujęinessa, polarmiś, Olena, bliska77, samira, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra Ide do lozka.
Dobranoc Dziewczynki.
Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłampolarmiś, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu! Jestem po badaniach krwi mam zbadany progesteron. Wiecie ja nic nie rozumiem mój lekarz rodzinny podpisał umowe z laboratorium prawie 200 km od nas przyjeżdżają do nas 3 razy w tyg. więc morfologie dostane w środe a progesteron w piątek ciekawie co nie. A obok jest szpital i laboratorium i tam badań nie mogłam zrobić na kase chorych.
Anna Maria każda z nas była tu nowa aledziewczyny ciepło każd z nas przyjmują. Trzeba się w miare udzielać lub czytać wpisy,żeby cos więcej dowiedzieć się o innych dziewczynach aby się zaangażować.
Ja kończe w tym roku 38 lat staram się o pierwsze dzieciątko i nikt z rodziny nie wie o naszych problemach. Towarzyszymy Tobie i od nowego cyklu(miejmy nadzieję,że @ nie przyjdzie) staraj się regularnie prowadzić wykres, trzymam kciuki.
Bursztynku KaRa leczcie się dziewczyny mój M mówił mi,że ponoć jakaś dziwna odmiana grypy teraz panuje którą trzeba porządnie wygrzać i wyleczyć.
Pamiętam o każdej z osobnapolarmiś, KaRa, samira, bliska77, Bursztyn, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Bursztyn wrote:Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra Ide do lozka.
Dobranoc Dziewczynki.
Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłam
widzę ze każdy po kolei walczy z choróbskiem ,zdrówka ...bliska77, KaRa, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:anna maria wrote:ok laski sprobuje ,tak naprawde to jestem sama(oprocz mojego meza )z tym problemem zajscia w ciaze ,nikt z rodziny nie wie o naszych staraniach.Juz rok czasu probujemy,chyba wiek robi swoje ja koncze 1.04 ,41 lat.I za chwile znowu dostane @ .Milego dnia
zawsze tak jest bo to sprawa żony i męża, kobiety i mężczyzny. Ja niedługo kończę 42 lata i też jestem sama z tym tematem, czasami wydaje mi się, że mąż też to rozumie i chce ale nie zawsze "działa" ze zrozumieniem kiedy trzeba, więc jeśli masz męża, który popiera Cię i chce mieć z Tobą dziecko - to ekstra. JeŚli chodzi o @ też się zbliża - powinna przyjść jutro lub dzisiaj w nocy. Tylko nie wiem po jaką cholerę ona ciągle się zjawia.
ja to sobie daje jeszcze rok jak nic z tego nie wyjdzie to odpuszczam (chyby) .Mam z 1 malzenstwa syna 22 lata,ale chcialabym z mezm miec wspolne dzieciatko.samira, inessa, iwka76, polarmiś, Olena, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:polarmiś wrote:anna maria wrote:ok laski sprobuje ,tak naprawde to jestem sama(oprocz mojego meza )z tym problemem zajscia w ciaze ,nikt z rodziny nie wie o naszych staraniach.Juz rok czasu probujemy,chyba wiek robi swoje ja koncze 1.04 ,41 lat.I za chwile znowu dostane @ .Milego dnia
zawsze tak jest bo to sprawa żony i męża, kobiety i mężczyzny. Ja niedługo kończę 42 lata i też jestem sama z tym tematem, czasami wydaje mi się, że mąż też to rozumie i chce ale nie zawsze "działa" ze zrozumieniem kiedy trzeba, więc jeśli masz męża, który popiera Cię i chce mieć z Tobą dziecko - to ekstra. JeŚli chodzi o @ też się zbliża - powinna przyjść jutro lub dzisiaj w nocy. Tylko nie wiem po jaką cholerę ona ciągle się zjawia.
ja to sobie daje jeszcze rok jak nic z tego nie wyjdzie to odpuszczam (chyby) .Mam z 1 malzenstwa syna 22 lata,ale chcialabym z mezm miec wspolne dzieciatko.
mój syn w tym roku kończy 18lat (z 1małązeństwa a teraz z partnerem staramy się od 18miesięcy)inessa, Bursztyn, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robiłam kiedyś testy owulacyjne ale nie zawsze była owulka tak jak one na to wskazywały tzn. inaczej temperatura,sluz szyjka a inaczej test. Jak czytam opinie dziewczyn to też są bardzo różne, choć większości chyba się sprawdza.
Trzeba jednak oprócz testów obserwować swój organizm i notować co się dzieje.
samira, Bursztyn, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja robiłam kiedyś testy owulacyjne ale nie zawsze była owulka tak jak one na to wskazywały tzn. inaczej temperatura,sluz szyjka a inaczej test. Jak czytam opinie dziewczyn to też są bardzo różne, choć większości chyba się sprawdza.
Trzeba jednak oprócz testów obserwować swój organizm i notować co się dzieje.
ja już testów owu nie robię i nie będę robić bo to był dla mnie kolejny stres ,teraz bardziej luzujęinessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira ten endo to na kase chorych? Ja na Twoim miejscu no ile jest w miare z jasą poszłabym do tego czasu prywatnie, co chcesz czekać ze staraniami do listopada. Ja nie rozumiem naszej Polski .
właśnie myślę ze tak zrobię albo jak mama do niej pójdzie na wizytę to zagada i mię endo przyjmie wcześniej ,ale na pewno prywatnie zrobię to USG tarczycy i badania z krwi TSH,Ft4,anty-TPO ...bliska77, inessa, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:inessa wrote:Samira ten endo to na kase chorych? Ja na Twoim miejscu no ile jest w miare z jasą poszłabym do tego czasu prywatnie, co chcesz czekać ze staraniami do listopada. Ja nie rozumiem naszej Polski .
właśnie myślę ze tak zrobię albo jak mama do niej pójdzie na wizytę to zagada i mię endo przyjmie wcześniej ,ale na pewno prywatnie zrobię to USG tarczycy i badania z krwi TSH,Ft4,anty-TPO ...
tak chyba najlepiej,
te terminy są jak z kosmosu......samira, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:inessa wrote:Samira ten endo to na kase chorych? Ja na Twoim miejscu no ile jest w miare z jasą poszłabym do tego czasu prywatnie, co chcesz czekać ze staraniami do listopada. Ja nie rozumiem naszej Polski .
właśnie myślę ze tak zrobię albo jak mama do niej pójdzie na wizytę to zagada i mię endo przyjmie wcześniej ,ale na pewno prywatnie zrobię to USG tarczycy i badania z krwi TSH,Ft4,anty-TPO ...
tak chyba najlepiej,
te terminy są jak z kosmosu......
noooo aż zapomniałam nr. pesela jak się pytała, z wrażeniabliska77, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo wszystko nadaje się do śmiechu warte. Przed chwilą przeczytałam o pewnych badaniach naukowych które stwierdzają:
CZŁOWIEK JEST NAJSZCZĘSLIWSZY W SOBOTĘ WIECZOREM O GODZ. 19.26
ciekawe jak oni to wyliczyli?
Ja miedzyinnymi też nie stosuje już testów owulacyjnych bo jeszcze bardziej mnie to stresowało.bliska77, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:To wszystko nadaje się do śmiechu warte. Przed chwilą przeczytałam o pewnych badaniach naukowych które stwierdzają:
CZŁOWIEK JEST NAJSZCZĘSLIWSZY W SOBOTĘ WIECZOREM O GODZ. 19.26
ciekawe jak oni to wyliczyli?
Ja miedzyinnymi też nie stosuje już testów owulacyjnych bo jeszcze bardziej mnie to stresowało.
Inessa, wiesz coś jest w tym sobotnim wieczorze, tylko czemu akurat taka godzina????
co do testów owulacyjnych, wiem, ze nie powinnam ich stosować bo mam podwyższone LH (PCO) ale w tym cyklu coś mnie podkusiło tak z ciekawości przez zastrzyk ovitrelle a testy miałam w domu i w sumie tylko bardziej sie stresowałam.
Wg zaleceń moje gin piątku mam brac duphaston, w sobotę zrobić test, w czwartek minie 14 dni od zastrzyku...
ale szczerze mówiąc coś na @ się czuję, niestety...inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny