X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A mnie od wieczora zalewa kremowy śluz nie wiem o co chodzi, do tego ten spadek tempki. Oj dziewczyny u nas dzis troszke cieplej ale najważniejsze to to, że jest Słońce.

ten kremowy zalewajacy śluz często jest dobrym objawem....

samira, inessa, Bursztyn, polarmiś, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    A mnie od wieczora zalewa kremowy śluz nie wiem o co chodzi, do tego ten spadek tempki. Oj dziewczyny u nas dzis troszke cieplej ale najważniejsze to to, że jest Słońce.

ten kremowy zalewajacy śluz często jest dobrym objawem....

właśnie to chciałam inessce napisać hehe :P

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    dziewczyny a co z tymi testami na ovulacje? czy ktoras ma doswiadczenie ,bo ja narazie nie robilam (lekarz mi zrobil wykres kiedy mam ovu.)

Mam w tej chwili urwanie głowy, potem Ci opiszę co i jak z testami owulacyjnymi.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe mnie pocieszacie, zobaczymy jaki progesteron będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, dużo zdrówka
    co do mojej sytuacji, masz rację, ze dopóki nie ma @ jest nadzieja ale nie nakręcam się, nie chcę robić sobie nadziei...

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki:) widzę,że większość z Was przechodzi grype,ja tak samo :( normalnie jakaś masakra.Niech juz przychodzi ta wiosna bo już mam dosyć zimy.Normalnie,aż się nie chce robić czegokolwiek na te święta.Pozdrawiam :)

Bursztyn, bliska77, inessa, samira, Olena, angela lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze pytanko do Was ,jak mierzycie sobie temperature?Pod językiem czy w pochwie?Z tego co czytałam to jeden i drugi sposób pomiaru jest dobry.Pozdrowionka:)

samira lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze względu na brak dobrego, owalnego termometru, mierze w buzi. Poza tym wygodniej dla mnie mierzyć w buzi.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Mam jeszcze pytanko do Was ,jak mierzycie sobie temperature?Pod językiem czy w pochwie?Z tego co czytałam to jeden i drugi sposób pomiaru jest dobry.Pozdrowionka:)

w pochwie ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia 77 obydwa sposoby są dobre można jeszcze mierzyć w odbycie ale wzystkie trzy różnią się trzoszkę wysokością temperatury. Trzeba wybrać jedno stałe miejsce, zeby wykres był prawidłowy i do tego w ciągu cyklu nie zmieniać termometru.
    Zdrówka życzę jeżli nie jesteś w pracy to leż i kuruj się kochana.

polarmiś, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, dużo zdrówka
    co do mojej sytuacji, masz rację, ze dopóki nie ma @ jest nadzieja ale nie nakręcam się, nie chcę robić sobie nadziei...

Aguś ja też nie chcę się nakręcać bo już chyba nie mam sił na to oczekiwanie i dobrze że w święta nie będe miała czasu na myślenie bo mamy zjazd rodzinny, no a przez to od piątku popołudniu do rana w poniedziałek nie będzie mnie na Ovu :( alewiecie święta mają być w miare ciepłe i ładne :)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    KaRa wrote:
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra :/ Ide do lozka.
    Dobranoc Dziewczynki.

Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłam :(

u mnie tak samo, tylko bez wymiotow. Lezakuj i odpoczywaj, bierzesz jakies leki?

Biorę gripeks ale jakoś nie pomaga. 2 godziny temu wzięłam 2 aspiryny i wit C. Wypocilam sie i teraz jest mi trochę lepiej. Nawet zjadlam kanapkę.
    A ty? A twój mąż wyjechał? Ma kto sie tobą zaopiekować?

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztynku, dużo zdrówka

Aguś ja też nie chcę się nakręcać bo już chyba nie mam sił na to oczekiwanie i dobrze że w święta nie będe miała czasu na myślenie bo mamy zjazd rodzinny, no a przez to od piątku popołudniu do rana w poniedziałek nie będzie mnie na Ovu :( alewiecie święta mają być w miare ciepłe i ładne :)

Inessa, wiesz, ze trzymam kciuki nieustannie, w końcu musi się udać ;-)

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa ale ty masz wysoką temperature kochana dbaj o siebie bardzo najlepszy na chorobe jest sen(wg. mojej babci i taty) oraz wypocenie się. KaRa masz racje czy ma kto się zająć Bursztynkiem ona sama teraz jest?

KaRa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:

najlepiej mierzyć w pochwie o tej samej porze,nie można wstać z łóżka i nic pić przed mierzeniem ,wprowadzać go w to miejsce na ok.4cm (tempka jest wtedy najbardziej optymalna)i trzymać go tam jeszcze ok. 30sekund po pikaniu .

bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    KaRa wrote:
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra :/ Ide do lozka.
    Dobranoc Dziewczynki.

Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłam :(

widzę ze każdy po kolei walczy z choróbskiem ,zdrówka ...

mnóstwa zdrówka wam wysyłam kurujcie się szybko :)
    choć mi katarzysko jeszcze nie przeszło

bliska77, KaRa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Sylwia 77 obydwa sposoby są dobre można jeszcze mierzyć w odbycie ale wzystkie trzy różnią się trzoszkę wysokością temperatury. Trzeba wybrać jedno stałe miejsce, zeby wykres był prawidłowy i do tego w ciągu cyklu nie zmieniać termometru.
    Zdrówka życzę jeżli nie jesteś w pracy to leż i kuruj się kochana.

Dzieki za info:) Ja Kochana jestem jeszcze na zwolnieniu lekarskim po operacji i nie musze wychodzic z domku.Ale juz mam dosyc tej zimy brrrrr. :)

inessa lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    dziewczyny a co z tymi testami na ovulacje? czy ktoras ma doswiadczenie ,bo ja narazie nie robilam (lekarz mi zrobil wykres kiedy mam ovu.)

ja zaczęłam tak naprawdę od stycznia je używać i sobie chwalę ale mój gin powiedział żeby nie do końca nie ufać żadnym testom

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to ja wyciągam termometr zaraz po pikaniu, no i mam z jedną cyfrą po przecinku. Poprawię się.

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztynku, dużo zdrówka

Inessa fajnie masz ja w sobotę do pracy pomykam aż nie chce mi się myśleć tyle roboty i sprzątania przedemną. A i w piątek @ jeszcze.

Aga ja też będę miała @ spoko

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ