35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:A mnie od wieczora zalewa kremowy śluz nie wiem o co chodzi, do tego ten spadek tempki. Oj dziewczyny u nas dzis troszke cieplej ale najważniejsze to to, że jest Słońce.
ten kremowy zalewajacy śluz często jest dobrym objawem....samira, inessa, Bursztyn, polarmiś, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:inessa wrote:A mnie od wieczora zalewa kremowy śluz nie wiem o co chodzi, do tego ten spadek tempki. Oj dziewczyny u nas dzis troszke cieplej ale najważniejsze to to, że jest Słońce.
ten kremowy zalewajacy śluz często jest dobrym objawem....
właśnie to chciałam inessce napisać heheinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:dziewczyny a co z tymi testami na ovulacje? czy ktoras ma doswiadczenie ,bo ja narazie nie robilam (lekarz mi zrobil wykres kiedy mam ovu.)
Mam w tej chwili urwanie głowy, potem Ci opiszę co i jak z testami owulacyjnymi.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki:) widzę,że większość z Was przechodzi grype,ja tak samo normalnie jakaś masakra.Niech juz przychodzi ta wiosna bo już mam dosyć zimy.Normalnie,aż się nie chce robić czegokolwiek na te święta.Pozdrawiam
Bursztyn, bliska77, inessa, samira, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia 77 obydwa sposoby są dobre można jeszcze mierzyć w odbycie ale wzystkie trzy różnią się trzoszkę wysokością temperatury. Trzeba wybrać jedno stałe miejsce, zeby wykres był prawidłowy i do tego w ciągu cyklu nie zmieniać termometru.
Zdrówka życzę jeżli nie jesteś w pracy to leż i kuruj się kochana.
polarmiś, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bursztynku, dużo zdrówka
co do mojej sytuacji, masz rację, ze dopóki nie ma @ jest nadzieja ale nie nakręcam się, nie chcę robić sobie nadziei...
Aguś ja też nie chcę się nakręcać bo już chyba nie mam sił na to oczekiwanie i dobrze że w święta nie będe miała czasu na myślenie bo mamy zjazd rodzinny, no a przez to od piątku popołudniu do rana w poniedziałek nie będzie mnie na Ovu alewiecie święta mają być w miare ciepłe i ładne
bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:KaRa wrote:Bursztyn wrote:Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra Ide do lozka.
Dobranoc Dziewczynki.
Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłam
u mnie tak samo, tylko bez wymiotow. Lezakuj i odpoczywaj, bierzesz jakies leki?
Biorę gripeks ale jakoś nie pomaga. 2 godziny temu wzięłam 2 aspiryny i wit C. Wypocilam sie i teraz jest mi trochę lepiej. Nawet zjadlam kanapkę.
A ty? A twój mąż wyjechał? Ma kto sie tobą zaopiekować?inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:agafbh wrote:Bursztynku, dużo zdrówka
co do mojej sytuacji, masz rację, ze dopóki nie ma @ jest nadzieja ale nie nakręcam się, nie chcę robić sobie nadziei...
Aguś ja też nie chcę się nakręcać bo już chyba nie mam sił na to oczekiwanie i dobrze że w święta nie będe miała czasu na myślenie bo mamy zjazd rodzinny, no a przez to od piątku popołudniu do rana w poniedziałek nie będzie mnie na Ovu alewiecie święta mają być w miare ciepłe i ładne
Inessa, wiesz, ze trzymam kciuki nieustannie, w końcu musi się udaćinessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:Mam jeszcze pytanko do Was ,jak mierzycie sobie temperature?Pod językiem czy w pochwie?Z tego co czytałam to jeden i drugi sposób pomiaru jest dobry.Pozdrowionka:)
najlepiej mierzyć w pochwie o tej samej porze,nie można wstać z łóżka i nic pić przed mierzeniem ,wprowadzać go w to miejsce na ok.4cm (tempka jest wtedy najbardziej optymalna)i trzymać go tam jeszcze ok. 30sekund po pikaniu .
bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:KaRa wrote:Bursztyn wrote:Wenus, jak sie czujesz? Ja fatalnie....musialam wziac przeciwbolwe na miesnie i glowe. Masakra Ide do lozka.
Dobranoc Dziewczynki.
Hej kobietki! U mnie to samo. Wczoraj miałam tak wysoka temp ze aż wymiotowalam. Dziś z łóżka sie nie ruszam. Oczy mnie tak pieka ze cieżko mi sie czyta. I pomyśleć ze cała zimę bez przeziębienia przeszłam
widzę ze każdy po kolei walczy z choróbskiem ,zdrówka ...
mnóstwa zdrówka wam wysyłam kurujcie się szybko
choć mi katarzysko jeszcze nie przeszłobliska77, KaRa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Sylwia 77 obydwa sposoby są dobre można jeszcze mierzyć w odbycie ale wzystkie trzy różnią się trzoszkę wysokością temperatury. Trzeba wybrać jedno stałe miejsce, zeby wykres był prawidłowy i do tego w ciągu cyklu nie zmieniać termometru.
Zdrówka życzę jeżli nie jesteś w pracy to leż i kuruj się kochana.
Dzieki za info:) Ja Kochana jestem jeszcze na zwolnieniu lekarskim po operacji i nie musze wychodzic z domku.Ale juz mam dosyc tej zimy brrrrr.inessa lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:dziewczyny a co z tymi testami na ovulacje? czy ktoras ma doswiadczenie ,bo ja narazie nie robilam (lekarz mi zrobil wykres kiedy mam ovu.)
ja zaczęłam tak naprawdę od stycznia je używać i sobie chwalę ale mój gin powiedział żeby nie do końca nie ufać żadnym testominessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:agafbh wrote:Bursztynku, dużo zdrówka
Inessa fajnie masz ja w sobotę do pracy pomykam aż nie chce mi się myśleć tyle roboty i sprzątania przedemną. A i w piątek @ jeszcze.
Aga ja też będę miała @ spoko
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość