35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Wole jak w domu bywa niz jak jest.
boże myślałam że tylko ja tak mam
gdyby nie te owulacje i planowanie rodziny, to myślę czasami,że przydałaby mu się taka praca wyjazdowa, żeby nie truć za często powietrza w domu
polarmiś, inessa, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane jakie tu zróżnicowane tematy

Aniu witaj na nowo

Ja leże,leże i zapisałam sie na kurs internetowy dla nauczycieli coby nie zwariować hahahahahha
Ja nie używałam zadnych żeli ale ja nie mam problemu z poslizgiem hahhaha
a o Sroka to ponoć żaden ojciec tylko tak go nazywają
samira, Lucky, stysia, Alis, Kate 75, Iwone, DAGI, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:salmonella nie znajduje sie w jajku tylko na skorupce, wiec wystarczy jajco dobrze umyc przd rozbiciem
Niestety, nie koniecznie. Salmonella najlepiej rozwija w temp 37 - 40°C, wiec tylko zrobisz jej dobrze myjac ja dokladnie w cieplej wodzie. Ginie przy 100°C, a przy 70°C po 4 minutach.
Poza tym paleczki salmonelli znajduja sie tez w jajku, nie tylko na skorupce.
Ja osobiscie bym nie polecala chyba...
inessa, Lucky, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogole, to dzien dobry! U mniej juz sie weekend zaczal, potem mam 2 dni pracy i tydzien wolnego! Nie musze pisac, ze sie mega ciesze?

Widze, ze ominal mnie super temat karmienia. Dla mnie to fantastyczny wynalazek, pomijajac aspekty emocjonalne, bo to wiadomo. Tanio i wygodnie, tak moglabym zareklamowac karmienie!
Ja z hiperprolaktynoma moglabym karmic cale zycie ( nadalabym sie na mamke na krolewskim dworze
), wiec karmilam prawie 2 lata, bo moja corka miala wszelakie mozliwe skazy, z ktorych potem wyrosla. Laktacje musialam zakonczyc Bromergonem, bo pewnie karmilabym do dzisiaj
inessa, Simba, polarmiś, Kate 75, mysza1975, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dziś mam piękny + owulacyjny teścik a gin kazał robić dwa razy dziennie robiłam o 11 a jeszcze zrobię ok.17 no i G wzięłam w obroty przed jego pracą a wieczorem jak da rade też zwerbuję
inessa, Lucky, Mango, malgos741, Bursztyn, bliska77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kulawo mi idzie w tym miesiacu mierzenie temp, ale zauwazylam w swoich cyklach pewna prawidlowosc - ovu wyznacza mi owulacje dajmy na to na 13dc a plodny sluz pojawia sie dopiero po dwoch dniach. Juz 3 raz mi ovu od tego fiksuje. Najpierw czerwona krecha, a za chwile przerywana. Mialyscie cos podobnego? Oczywiscie jesli sie ovu nie myli, to centralnie przegapilismy owulacje w tym cyklu
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba musisz prowadzić systematycznie pomiary, bo tak wykres nie ma sensu i ciężko powiedzieć o co cho..
a i system wariuje..to tylko program
Oprocz tego cyklu wprowadzalam bardzo systematycznie a sytuacja byla ta sama.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Hej kochane jakie tu zróżnicowane tematy

Aniu witaj na nowo

Ja leże,leże i zapisałam sie na kurs internetowy dla nauczycieli coby nie zwariować hahahahahha
Ja nie używałam zadnych żeli ale ja nie mam problemu z poslizgiem hahhaha
a o Sroka to ponoć żaden ojciec tylko tak go nazywają
Inesska, u ciebie ostatnio same wiadomości pełne uśmiechów i serduszek
Cieszę się!
U mnie nowa faza ciąży. Ustąpiły nudności, a za to pojawiły się napady głodu... Dziwne uczucie. I jak tu nie przytyć.
A w poniedziełek mam badanie krwi. Boję się.
inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Dziękuję
, jutro mam wizytę u genetyka, który przeanalizuje wyniki usg oraz te z krwi, mam nadzieję, że jest ok[/QUOTE
polarmiś wrote:Nie ma innej opcji! Musi byc i jest ok.
Zgadzam się z Polarkiem w całej rozciągłości, musi być o.k.

inessa, polarmiś, Aisab, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie u nowego gina. Młody, przystojny, ale bardzo konkretny.
2 cykle monitoringu bez wspomagaczy, jeżeli nie będzie owulacji to 3 cykle ze stymulacja, w międzyczasie drożność jajowodów i badanie nasienia. A potem jak się nie uda, będziemy się zastanawiać dalej.
Simba, Kate 75, samira, inessa, Pusurek, Iwone, EwaT, Viv78, malgos741, Bursztyn, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość