35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja postanowiłam na szybko skorzystać z powiatowej mordowni bo nie było wyboru.Leci jakby ktoś kran odkręcił. .. widziałam się już z lekarzem dyżurnym który stwierdził że 2 tyg po zabiegu to też może być @, teraz czekam na wynik morfologii i badanie ginekologiczne.
polarmiś, Kate 75, mysza1975, Iwone, inessa, malgos741, Bursztyn, Simba, grosza, Niuta, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyU mnie to by nie zdalo egzaminu, mysle, ze by udawal, ze tablica nie istniejeKate 75 wrote:N muszę wpisać na listę na korkowej tablicy tam nabierają ważności i po tym czasie zrobi
Ale wydarcie buzi pomaga i to bardzo
Albo chodzenie i medzenie, chociaz sama tego nie lubie.
Za to perfekcyjna pani domu moglaby sie od niego uczyc jak sie sprzata kuchnie!
Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A ja postanowiłam na szybko skorzystać z powiatowej mordowni bo nie było wyboru.Leci jakby ktoś kran odkręcił. .. widziałam się już z lekarzem dyżurnym który stwierdził że 2 tyg po zabiegu to też może być @, teraz czekam na wynik morfologii i badanie ginekologiczne.
Aniu może faktycznie @. Moja koleżanka mówiła , że po poronieniu przez miesiąc prawie miała krwawienia i bóle brzucha.
inessa lubi tę wiadomość
-
To mój robi przepyszne szyneczki , nie lubię za bardzo wędlin ze sklepu a ta Jego szynka to niebo w gębie.Pusurek wrote:U mnie to by nie zdalo egzaminu, mysle, ze by udawal, ze tablica nie istnieje
Jednak jak się poszuka to i zalety się znajdzie
Pusurek, Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie to by nie zdalo egzaminu, mysle, ze by udawal, ze tablica nie istnieje
No cóż, ja czasami to nabieranie ważności na tablicy podbijam, bo za długo to trwa i trzeba się ratować a właściwie dopingować niestety metodami podobnymi jak u Ciebie i jakoś te punkty powoli znikają
Co do sprzątania to niestety, ale łazienkę sprząta jak mu środki czystości poustawiam, szału nie ma, ale ujdzie, za to piecze pyszny chleb, no i zaleta się znalazła
Pusurek, inessa, Aisab, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A ja postanowiłam na szybko skorzystać z powiatowej mordowni bo nie było wyboru.Leci jakby ktoś kran odkręcił. .. widziałam się już z lekarzem dyżurnym który stwierdził że 2 tyg po zabiegu to też może być @, teraz czekam na wynik morfologii i badanie ginekologiczne.
Aniu dobrze, że pojechałaś, mam nadzieję, że będzie dobrze
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja po wizycie u nowego gina. Młody, przystojny, ale bardzo konkretny.
2 cykle monitoringu bez wspomagaczy, jeżeli nie będzie owulacji to 3 cykle ze stymulacja, w międzyczasie drożność jajowodów i badanie nasienia. A potem jak się nie uda, będziemy się zastanawiać dalej.
super plan!
inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszczakin ja mam stymulację i dostaję clo i pregnyl- on jest na pęknięcie pęcherzyka a pózniej luteinę .paszczakin wrote:boziu, on nie chce mi dac progesteronu, bo mowi, ze pregnyl juz sam w sobie to robi- costam robi z cialkiem zoltym i ze progesteron po tym rosnie..
a kliniki nie chce zmieniac, bo mam wszystkie badania u nich porobione, gin moj prowadzacy jest tam (10 lat do niego chodze), endokrynolog tez, badania mam wszytkie na miejscu.. oni maja tez super opinie..
samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
No to jestem z powrotem. Macica czysta i pusta, szyjka super, morfologia bardzo dobra. Lekarz twierdzi że to @ i widocznie mój organizm się szybko regeneruje. Pan doktor tryskał humorem i zapraszał na poród za półtora roku... bardzo dowcipny cholera jasna. No nic ważne że ok.
Aisab, samira, Kate 75, malgos741, Mango, Viv78, mysza1975, Bursztyn, Iwone, Simba, polarmiś, inessa, grosza, Niuta, megan8, gosia7122, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ania g to dobrze że jest wszystko ok.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ania.g wrote:No to jestem z powrotem. Macica czysta i pusta, szyjka super, morfologia bardzo dobra. Lekarz twierdzi że to @ i widocznie mój organizm się szybko regeneruje. Pan doktor tryskał humorem i zapraszał na poród za półtora roku... bardzo dowcipny cholera jasna. No nic ważne że ok.
To bardzo dobrze, że jest w porządku i to tylko @, a doktorek rzeczywiście poczucie humoru nie od parady
Dużo zdrówka Aniu
Aisab, ania.g lubią tę wiadomość
-
czytalam ze w jajcu raczej ich nie ma, wystarczy jajo plac wrzatkiem i po sprawie, no ale rozne soa zrodla tych info. Mylam jaja (jak to zabrzmialoPusurek wrote:Niestety, nie koniecznie. Salmonella najlepiej rozwija w temp 37 - 40°C, wiec tylko zrobisz jej dobrze myjac ja dokladnie w cieplej wodzie. Ginie przy 100°C, a przy 70°C po 4 minutach.
Poza tym paleczki salmonelli znajduja sie tez w jajku, nie tylko na skorupce.
Ja osobiscie bym nie polecala chyba...
)zawsze przed rozbiciem i nigdy nie zarazilam sie salmonella
Kate 75, Niuta lubią tę wiadomość
-
Biedni oni - zanim rozbiła, to jeszcze myła wrzątkiem....Bursztyn wrote:czytalam ze w jajcu raczej ich nie ma, wystarczy jajo plac wrzatkiem i po sprawie, no ale rozne soa zrodla tych info. Mylam jaja (jak to zabrzmialo
)zawsze przed rozbiciem i nigdy nie zarazilam sie salmonella
mysza1975, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość