35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Czuję się znakomicie - mam mnóstwo energii - mogłabym cały dzień zasuwać i wciąż mnie nosi. Jedyny objaw, to to, że padam około 22.00,
No to jestes zuch! Ja po dni w pracy i codziennych altywnosciach mam zjazd o 21. Chodze spac wczesniej niz corka i wystarczy tylko, ze przyloze glowe do poduszki i juz mam zjazd.
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDAGI wrote:Chudzina? Właśnie rozpoczynam dietkę, bo stuknęło mi 55,7 kg
Od 3 dni ćwiczę Chodakowską.
To uwazaj, bo waga moze nie spac, ale zauwazysz roznice w obwodach, jesli masz potrzebe zauwazenia
Ja od kiedy zaczelam cwiczyc z Chodakowska ( teraz przestalam intensywnie, cwicze sobie na 30%) schudlam moze z 2 kg, ale byla istotna roznica w rozmiarach ciuchow. Miesnie waza wiecej niz tluszcz, a wygladaja znacznie lepiej 
Zreszta Chodakowska mowi sama: Wyrzuc wage, bierz do reki centymetr!
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja biorę Euthyrox 25 który przepisała mi endo a ze miałam iść za dwa dni do niej to on nic nie zmieniał (ja na własną rękę teraz biorę raz dawkę 25 a raz 50 (dzień na dzień)mam nadzieję ze to pomoże...a wizytę mam jak pisałam pod wykresem w notatkach 7.02 u endo (z mojej winny termin o 3tyg. przesunięty)polarmiś wrote:Samira ale rozumiem ze dal Ci jakies lekarstwa na tarczyce?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bozia uwierz mi ze nie chcialabys tych mdlosci ktore ja mam ,ale wszystko przed Toba ja do 6 tyg czulam sie super nie odczuwalam ciazy,a teraz szkoda gadac.Bozia3 wrote:anna maria bardzo CI współczuję - wiem, że może jestem nienormalna, ale liczyłam, że w drugiej ciąży poczuję co to znaczy mieć nudności i dzięki nim poleci waga - a tu tak jak poprzednio. Czuję się znakomicie - mam mnóstwo energii - mogłabym cały dzień zasuwać i wciąż mnie nosi. Jedyny objaw, to to, że padam około 22.00, no i bolą mnie cycki i to wszystko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez mam meble kolonialne ale z teaku i mahoniu kupione w Azji Dalekowschodniej. Ceny w Polsce sa odjechane i absurdalne w stosunku do ich rzeczywistej ceny plus koszty przeslania i cla. Ja z biblioteczke dalam 180 usd a w Pl podobna tylko ms mniej zdobien 3500 - chore!paszczakin wrote:ja mam salon kolonialny.. meble z tego sklepu: http://www.massivum.de/
meble z ciemnego palisandru z okuciami..
Za lozko podobne do tego na zdjeciu ale z teaku 200 usd. Ciekawe ile tu sobie zycza? -
nick nieaktualnyBylam tam. Ale na tej stronie jak patrzylam to te ceny sa chyba nizsze niz w Polsce. I sa stosunkowo jasne ja mam ciemne. Teraz bym kupowala jasne. Swiatlo i jasnosc pomieszczenia to podstawa.paszczakin wrote:no najtansze one nie sa, ale w porownaniu z cenami w sklepach stacjonarnych to i tak tanio.. a Ty polarmis to kupowalas te meble w Azji w jaki sposob? online, czy bylas tam?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Samira cieszę się ze trafiłaś do takiego lekarza.

Co do mebli to wolę jasne.
Byłam dziś u ginka, jajco 20mm, dziś pregnyl ok 20 będę jechać do pielęgniarki.
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo super że takie duże jajo, niech ładnie pękamalgos741 wrote:Samira cieszę się ze trafiłaś do takiego lekarza.

Co do mebli to wolę jasne.
Byłam dziś u ginka, jajco 20mm, dziś pregnyl ok 20 będę jechać do pielęgniarki.
bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale wczoraj praktycznie caly dzien nie bylo mnie w domu, a dzis mamy problemy z internetem, badania ok, genetyk powiedzial ze nie ma potrzeby robic dalszych poniewaz ryzyko wystapiena jednej z tych trzech wad genetycznych, po obliczeniach itp, jest srednio 10krotnie nizsze niz przewidziane w mojej grupie wiekowej. W wolnej chwili poczytam co u Was
Kate 75, Pusurek, Mango, malgos741, samira, Niuta, Iwone, megan8, gosia7122, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Kate, zebys wiedziala ze odetchnelam i to jak!
Ciekawy temat mnie ominal ale moze i dobrze, bo znam osobiscie znam ode mnie z racy 4 "samotne matki" i jedna obok mieszkajaca korzystajace ze wszystkiego co sie da i jezdza brykami wartymi nienalze 1/4 mojego domu...ale mniejsza z tym, moze po prostu umialy sbie "zycie zorganizowac"
Jesli chodzi o kuchnie, tak jak Bozia, powiedzmy, srednio odnalazlabym sie w kuchni z wspa, kolor frontow mamy taka ciepla wanilie a boki, polke i stol kuchenny dzielacy kuchnie isalon brazowy i dlatego tez zamowilismy takie blaty, to bylo dwa lata temu, teraz troche zaluje, ze nie zamowilam jasnych blatow i czekam az obecne nieco sie zniszcza
..., ja preferuje dom cieply z dusza, nie przepada za minimalizmem w kazdym badz razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 18:51
Kate 75, Pusurek, slash, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To masz Aguś podobnie do mnie wanilia + brąz, a co do ciepłych wnętrz też tak mam i trochę jak Polarek trochę pierdolniczek, choć ostatnio ograniczam, właśnie ze względu na porządek. Czasami jak do kogoś pójdę i widzę nowoczesność, lakier, błysk i stal to też tak chcę, ale to tylko chwila, ostatnio mieszkałam 3 dni w bardzo nowocześnie urządzonym hotelu i doszłam do wniosku, że to jednak nie dla mnie. Ktoś pytał o zabudowę AGD, lodówkę mam wolnostojącą z magnesami, kartkami i zapiskami, zmywarka w zabudowie i kuchenka bez bo była wcześniej i trzeba było wkomponować w szafki i jakoś wyszło.
A co wagi, to Dagi odchudzaj się " z kości na ości"
dla mnie jesteś o.k. Ja to musiałam schudnąć bo ważyłam 105,5 przy 162 wzrostu, teraz chyba 160 bo mam wrażenie, że się kurczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 18:16
Pusurek, bliska77, polarmiś, samira, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy np na początku kupiliśmy barierki stalowe i mąż je założył ale że schody drewniane, to stwierdziliśmy, ze pasuje jak.. a poza tym, je jednak nie czuję się dobrze w zimnych wnętrzach, barierki zdemontowaliśmy i drewniane założyliśmyKate 75 wrote:To masz Aguś podobnie do mnie wanilia + brąz, a co do ciepłych wnętrz też tak mam i trochę jak Polarek trochę pierdolniczek, choć ostatnio ograniczam, właśnie ze względu na porządek. Czasami jak do kogoś pójdę i widzę nowoczesność, lakier, błysk i stal to też tak chcę, ale to tylko chwila, ostatnio mieszkałam 3 dni w bardzo nowocześnie urządzonym hotelu i doszłam do wniosku, że to jednak nie dla mnie. Ktoś pytał o zabudowę AGD, lodówkę mam wolnostojącą z magnesami, kartkami i zapiskami, zmywarka w zabudowie i kuchenka bez bo była wcześniej i trzeba było wkomponować w szafki i jakoś wyszło.
A co wagi, to Dagi odchudzaj się " z kości na ości"
dla mnie jesteś o.k. Ja to musiałam schudnąć bo ważyłam 105,5 przy 162 wzrostu, teraz chyba 160 bo mam wrażenie, że się kurczę 

w starym domu miałam taki pierdolniczek, teraz już bardzo ograniczyłam ze względów praktycznych ale duszę dom dla mnie musi mieć i taki swojski klimacik, uwielbiam przytulne i ciepłe wnętrza ale jednocześnie nie lubię upstrzonych
Kate 75, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość