X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę zobaczyć motylka, pokażcie!

Poinformowałam dziś babcie z okazji Dnia Babci, że będą prababciami :)

inessa, caffe, Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mam.abc.pl/

to link do motylka

Alis lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dałam radę - zrobiłam 30 minut skalpela. Chyba będe narazie skalpel robić bo jest taki spokojniejszy mam wrażenie, póki się nie rozkręcę ;)

Ja już babć nie mam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 20:29

megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Chcę zobaczyć motylka, pokażcie!

Poinformowałam dziś babcie z okazji Dnia Babci, że będą prababciami :)
    Brawo i jaka byla reakcja!

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

o kurcze ale się zestarzałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No ale co z Twoim kolanem do tego czasu? Jak Ty sobie radzisz?
    Aniu mam nadzieje ze dochodzisz do siebie mimo wszystko. Zastanawiam sie dlaczego te nasze pociechy maja taki zly stosunek do szkoly. Moje ciagle mowi ze chce wrocic do swoje brytyjskiej szkoly, polska szkola jest jedna glupia - wcale sie tym dzieciakom nie dziwie ze sa zniechecone. Ja sie szykuje do awantury. Mlody mial klasowke z mnozenia ( jest w II- klasie), napisal ja na 6( podobno w klasach 1-3 nie wolno stawiac ocen), i zwierzyl sie koledze, ktory siedzi za nim, ze popatrzyl na Tablice mnozenia trzy razy ( w czasie klasowki, czyli sciagal) , ktora byla zawieszona na scianie przed piszacymi klasowke dziecmi. Kolega od razu zglosil pani, ze moj syn sciagal tzn. patrzyl przed siebie a tam wielka tablica mnozenia. Pomijajac postawe kolegi malego Judasza to postawa Pani, ktora po pierwsze nie schowala tablicy mnozenia- cwiczyla kuszenie dzieci? Zapytala czy moje dziecko patrzylo na nia- on przyznal ze dwa razy i dostal jedynke - ukaranie za przyznanie sie do zbrodni sciagania. No takiego wukrwa mam na ta idiotke. Po pierwsze pochwalila zachowanie donosiciela, ukarala tego ktory sie przyznal ale za to ze nie sciagnela tej tablicy bedzie miala ze mna niezla jazde.

Aniu ale corka pewnie jest wieku burzy hormonow i dlatego szaleja jej emocje....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 20:46

Alis, inessa, EwaT, caffe, samira, mysza1975, Iwone, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:46

inessa, caffe, Alis, szczęśliwa 2, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Pełna euforia... Oczywiście teraz już nie mam powodu dalszej rodziny informować. Babcia od razu zadzwoniła do cioci i pewnie do reszty Druga babcia za to sobie zażyczyła, żeby przywieźć jej pierwsza na wspólne picie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 20:47

polarmiś, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to poczta rodzinna zadziała teraz błyskawicznie :)

Alis, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, dziewczyny, jaka jest różnica między Skalpelem, a tymi blokami po 6 minut? Ćwiczyłam kiedyś przy tych blokach 5x6min... Jakoś było mi łatwiej - blok się kończył, piłam wodę, zmieniałam i dalej... Wiadomo było, że bliżej do przerwy i jakoś taki podzielony czas szybciej leciał. Czy Skalpel przynosi lepsze efekty czy to tak samo?

Parka lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co przynosi lepsze efekty ale pewnie Dagi - weteranka z Chodakowską albo Pusurek będą wiedziały. JA dopiero zaczynam.
    Może to i racja tak po 6 minut to jakoś szybciej czas leci jak wczoraj cwiczyłam. Przetetuje przez kilka dni na zmianę skalpel i krotkie treningi. No i myślę że kazdy mu sie dobrac to co mu bardziej pasuje.
    W zasadzie najlepsze byłoby to co daje szybsze efekty ;)

Dagi, Pusurek - odzywać się !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 21:02

Alis, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Nie wiem co przynosi lepsze efekty ale pewnie Dagi - weteranka z Chodakowską albo Pusurek będą wiedziały. JA dopiero zaczynam.
    Może to i racja tak po 6 minut to jakoś szybciej czas leci jak wczoraj cwiczyłam. Przetstuje przez kilka dni na zmianę skalpel i krotkie treningi. No i myślę że kazy mu sie dobrac to co mu bardziej pasuje.
    W zasadzie najlepsze byłboy to co daje szybsze efekty ;)

Dagi, Pusurek - odzywać się !!!!
    Zajęte, ćwiczą!

Parka lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, nie pomyślałam ;)

Parka lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    COś na ten zimowy czas :D
    https://www.youtube.com/watch?v=ns6QtsjmYKU

Parka lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, trzymaj się zaleceń lekarza. Nie czytaj za dużo w necie, bo każdy przypadek jest inny.
    Wierzę, że będzie dobrze.

Iwone, Parka, Bozia3, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo zdrowego odzywiania mysle że warto posłuchać

http://www.youtube.com/watch?v=z8PDyFQvLHc

Parka lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, odpoczywaj, leż, dbaj o siebie.

Była dziś na monitoringu u tej lekarki do której Ty chodzisz. Sama młodzież u tych Ludwinów przyjmuje.

Coś może wysiedzę w tym miesiącu (wyniki pod wykresem), na razie zawezwałam mojego narzeczonego i będziemy działać, a w piątek sprawdzimy czy pęcherzyki pękły.

polarmiś, Simba, EwaT, samira, Iwone, Parka, Bozia3, caffe, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia odpoczywaj, niech dziadostwo się wchłonie. <3 Przytulam
    Reni zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. :-)
    Mysza super, ja za to jutro na sprawdzenie czy pękły i czy jest ciałko żółte.
    Dziś nadrabiałam was ok 2 godz., dzięń zaczął się do du.y ;-( , rozrusznik mi poszedł w aucie (jest już u mechaniora) i w ten mróz (-12) zasuwać muszę autobusami, a na dodatek muszę szukać używanego bo nowy to koszt 400zł. Dobrze że mam kumpla, który jest jutro wolny to ze mną pojeździ a za to go ostrzygę ... dobry układ :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 21:46

polarmiś, samira, Iwone, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Aniu mam nadzieje ze dochodzisz do siebie mimo wszystko. Zastanawiam sie dlaczego te nasze pociechy maja taki zly stosunek do szkoly. Moje ciagle mowi ze chce wrocic do swoje brytyjskiej szkoly, polska szkola jest jedna glupia - wcale sie tym dzieciakom nie dziwie ze sa zniechecone. Ja sie szykuje do awantury. Mlody mial klasowke z mnozenia ( jest w II- klasie), napisal ja na 6( podobno w klasach 1-3 nie wolno stawiac ocen), i zwierzyl sie koledze, ktory siedzi za nim, ze popatrzyl na Tablice mnozenia trzy razy ( w czasie klasowki, czyli sciagal) , ktora byla zawieszona na scianie przed piszacymi klasowke dziecmi. Kolega od razu zglosil pani, ze moj syn sciagal tzn. patrzyl przed siebie a tam wielka tablica mnozenia. Pomijajac postawe kolegi malego Judasza to postawa Pani, ktora po pierwsze nie schowala tablicy mnozenia- cwiczyla kuszenie dzieci? Zapytala czy moje dziecko patrzylo na nia- on przyznal ze dwa razy i dostal jedynke - ukaranie za przyznanie sie do zbrodni sciagania. No takiego wukrwa mam na ta idiotke. Po pierwsze pochwalila zachowanie donosiciela, ukarala tego ktory sie przyznal ale za to ze nie sciagnela tej tablicy bedzie miala ze mna niezla jazde.

Aniu ale corka pewnie jest wieku burzy hormonow i dlatego szaleja jej emocje....
    Nauczyciele są niesprawiedliwi i co jak widać po nauczycielce Twojego syna mają nierówno pod sufitem(delikatnie mówiąc)Zrób durnej babie sajgon i nie odpuszczaj takiej głupoty.
    Moja córka burzę hormonów ma od połowy piątej klasy. Pomimo obiecywania nigdy nie wiem czy wyjdzie do szkoły czy jej się coś nie odmieni w ostatniej chwili. Lekarze zdiagnozowali fobię szkolną, depresję i co niektórzy fobię społeczną co jest akurat bzdurą w jej przypadku. Przerobiłyśmy specjalistów państwowo i prywatnie ale moja córka nie ma ochoty przed kimkolwiek się otwierać a do tego jest potwornie uparta. Czekam kiedy się obudzi i zrozumie że bez wykształcenia nic nie osiągnie. Rozmawiam, tłumaczę, nie krzyczę bo to nie działa i próbowałam już chyba wszystkiego i nic. A szkoda bo jak już do szkoły trafi to nauczyciele bardzo ją chwalą. Ta sytuacja zżera mnie od środka i wykańcza nerwowo. Ostatnio terapeutka poradziła nie naciskać, dać jej spokój i wyluzować. No więc próbuję i staram się nie denerwować. Młodsza ma 6 lat, chodzi do pierwszej klasy i na razie bardzo lubi szkołę i odrabianie lekcji. Oby jej tak zostało...

Parka, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to jest z piciem wody i cukrem

http://www.youtube.com/watch?v=8tciz0a38Uw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 22:22

Parka, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 2189 2190 2191 2192 2193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ