35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Ta ginka byla super mila i mysle, ze chciala wytworzyc fajna atmosfere, pelna nadziei i dobrych wiadomosci, no bo fajnie jak na pierwszej wizycie mimo roznych przeciwnosci wszystko fajnie wyglada. Obie wiec sie usmiechalysmy do siebie, no bo przeciez wszystko cacy, a za pare dni moze sie okazac z tego wielka dooopa. Dlatego spoko

no niestety , życie to tajemnica ...
ale trzeba być dobrej mysli Parka i się nie poddawać
Parka lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:A czemu nie, przecież to o to chodzi w tym wszystkim

To fakt, ale jak ogladam niektore wykresy, to widze tyle serc, ze moj przy nich wysiada. Jak to sie mozna niepotrzebnie zasugerowac. Tak samo jak ze wzrostem tempki, niektore wykresy piekne, a ciazy brak, a widzialam tez wykres bez zaznaczonej owulacji, a ciaza jest. Ciekawe co na to spece od npr
Kate 75, bliska77, mysza1975, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:To fakt, ale jak ogladam niektore wykresy, to widze tyle serc, ze moj przy nich wysiada. Jak to sie mozna niepotrzebnie zasugerowac. Tak samo jak ze wzrostem tempki, niektore wykresy piekne, a ciazy brak, a widzialam tez wykres bez zaznaczonej owulacji, a ciaza jest. Ciekawe co na to spece od npr
nie sugeruj sie wykresami
to jest jedna wielka bzdura moim zdaniem (moja ginka nawet nie chciała ich ogladać)
Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:To fakt, ale jak ogladam niektore wykresy, to widze tyle serc, ze moj przy nich wysiada. Jak to sie mozna niepotrzebnie zasugerowac. Tak samo jak ze wzrostem tempki, niektore wykresy piekne, a ciazy brak, a widzialam tez wykres bez zaznaczonej owulacji, a ciaza jest. Ciekawe co na to spece od npr
Liczy się jakość a nie ilość
A tak na poważnie co drugi dzień, mi radziła gin, nasienie przetrwać powinno te 36 - 48 h i na kapacytację jest czas, w tym cyklu tak zrobiłam i zobaczymy, ale ja na monitoringu nie byłam więc pewności nie mam.
A co do wykresów to cuda cudeńka, tak z ciekawości podglądam "styczniowe mamusie" na forum ogólnym i wykresy zaciążonych można się zdziwić
Parka, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Byl tez strzal z tubki z zelem pro-conceive, ale to by chyba pomoglo bardziej do przetrwania plemniorow anizeli nabrania przez nie ( przez tego jednego) predkosci swiatła zeby zdążyć
Parka nie analizować i przejmować, odpoczywać, dobrze mysleć i robić swoje
Parka lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!

Jestem pierwsza i życzę dla wszystkich superowgo dnia, bo dziś piątek weekendu początek
Znowu źle spałam, ale to może przez ten mróz, u mnie prawie - 13 stopni mrozu, zima na całego.
Iwone, Panda, Parka, Pusurek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Ja tam dobrze śpię ale u nas mróz w nocy osiągnął -18 stopni a w dzień -9 na razie jest -14 stopni. Jak ja nie lubię mrozów.
Iwone, Kate 75, samira, bliska77, Panda, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017