35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapytam mamyagafbh wrote:my kiedyś kisiliśmy teraz nikomu już sie nie he ale z przepisu chętnie skorzystam, jak przypadkiem się dowiesz to napisz

To jest o tyle fajne, że nie ma tej całej zabawy z beczką, no i nie śmierdzi
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaseczki które jeszcze mogą i które potem będą mogły fajny artykuł o winach ,bo dużo u nas na wątku winko lubi

http://www.styl.pl/zdrowie/porady/news-wino-przedluza-zycie,nId,1092800
na samym dole artykułu pisze które czerwone są najwartościowsze
właśnie przeczytałam super artykułWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 19:33
-
a ja znów polecę film rosyjski - ciekawy bardziej przez to, że oparty na faktach - tylko, że to drastyczny, dla ludzi i silnych nerwach...jak ktoś lubi to polecam :"Gruz 200" - w Polsce znany jako "Ładunek 200"slash wrote:Simba:
Chłopiec w pasiastej piżamce.
Pluję na twój grób bez litości.
The blind Side.
Nie wiem jakie gatunki lubisz.
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a jeśli lekki - to "listy do M."Simba wrote:Ktory z tych trzech najlżejszy?

Nie lubie tylko horrorów, a poza tym to wszystkie....dobre filmy;) ostatnio zachwycił mnie Koneser.
Ale dzisiaj chętnie wciagnelabym coś lekkiego
bliska77, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Nie kładę na brzuchu jakoś specjalnie, ale nieraz jakoś wyżej przesunę i wtedy mały się domaga luzu

może maluchy tego promieniowania nie lubią?
jak mam stolik bardzo blisko brzucha to tez zaczyna sie ruszać i musze przesunąć
caffe lubi tę wiadomość
-
To nie bo na Chłopcu ... będziesz płakac
Pluję.. - to taki trochę horror i hardcore o zgłwałconej dziewczynie która odgrywa się bestalsko na swoich gwałcicielach
Natomiast The Blind... ciekawey film, troche banalny ale lekko się go ogląda oparty na faktach o Michaelu oHer czy jakoś tak amerykańskim futboliście. -
Ja dzisiaj jadłam ogórki kiszone, ale ja za nimi nie przepadam. Lubię niedokiszone co się latem robi, takie są dla mnie super. W tym roku to se będę mogła pomarzyć o takichagafbh wrote:dzięki, od tych kiszonek to aż zaczęłam się slinić

Teraz jestem na etapie śledzi w śmietanie
ale takowe zawsze lubiłam
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiesz, mi lekarz powiedział żebym się komputera nie bała, tzn. żebym nie myślała, ze małemu to w czymś zaszkodzi.EwaT wrote:może maluchy tego promieniowania nie lubią?
jak mam stolik bardzo blisko brzucha to tez zaczyna sie ruszać i musze przesunąć
Ale być może to od ciepła wydzielanego przez laptopa się rusza, a to chyba jakoś pozytywne nie jest. Nie mam stolika, ale to dobre rozwiązanie. pewnie będę musiała o czymś takim pomyśleć bo za niedługo jak położę laptoka na kolanach to będę tylko górną obudowę widziała
mysza1975, malgos741, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
hahahaBozia3 wrote:cały dzień za mną chodziły dziś naleśniki, ale po wspomnieniu przez caffe śledzi - mam nagle ochotę na śledzie - całe szczęscie, że mam w lodówce

Ja to się dziwię, ze na tym forum jeszcze reklam żywności nie ma
Firmy z tej branży miałyby spore obroty jakby np. zareklamowali śledzie lub lody śmietankowe z polewą truskawkową
Simba, bliska77 lubią tę wiadomość