Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    ale jak są z mleka pasteryzowanego to mozna jeść normalnie trzeba tylko patrzeć na opakowaniu :-) z jakiego sa zrobione :-)
    jesli niepasteryzowane to podobno mogą być w nich bakterie odpowiedzialne za listeriozę :-)
    O kurna, zwariować można :P ;)

nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Nie wiem co wolę forumowe kłótnie czy przepisy!

Kłótnie nie wzmagają mojego apetytu, a przy czytaniu tych wszystkich przepisów wtrząchnęłam pół tabliczki czekolady.
    Poczekaj jeszcze chwilę i może spalisz czekoladę jak się tu bardziej emocjonalnie zrobi :P

szczęśliwa 2, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Juz po w-endzie? Szkoda:(
    Kto poleci jakiś film na niedzielny wieczór? Najlepiej taki co mozna na yt obejrzeć.

http://www.youtube.com/watch?v=FGDVs_8rX7c

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zrobiłam ten skalpel - da sie wytrzymać ;)
    gratuluję ;-)

Simba lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jejku dziewczyny, ile Wy naskrobałyście
    dziękuję za rady, dziewczyny powiem tyle próbowałam już wszystkiego i miodu cytryny, suszonych owoców itp, ostatnio już przerzuciłam sie na popołudniowe jedzenie składające sie przede wszystkim z otrębów ;-)
    Jedynym sposobem na zaparcia, który działa niezawodnie, to trzeba po prostu nie jeść nic :P ;)

Aga, maluch się już rusza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 19:07

nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

ja wcinam wszystko, trudno..

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jedynym sposobem na zaparcia, który działa niezawodnie, to trzeba po prostu nie jeść nic :P ;)

po wodzie z kapusty kiszonej można się całkiem porządnie zesrać

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    po wodzie z kapusty kiszonej można się całkiem porządnie zesrać
    Na mnie nie działa :P nawet gdybym mlekiem przepiła :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

jutro po czopki glicerynowe skoczę i rano idzie w ruch colon c
    wiesz, wydaje mi sie ze już jakieś "poruszenie" jest, natomiast ze względu na moj wagę i odkładający sie po raz pierwszy w zyciu fałd tłuszczowy w okolicach brzucha (zawsze w tyłku sie odkładał, nigdy w brzuchu, wyczucie ruchów jest nieco utrudnione, jedynie jak się położe na plecach, rozluźnię i pomacam, wtedy czuję ;-)

caffe, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Na mnie nie działa :P nawet gdybym mlekiem przepiła :P
    no właśnie na mnie też nei działa i na czczo i nie ale wodę z kiszonej kapusty bardzo lubię

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jutro po czopki glicerynowe skoczę i rano idzie w ruch colon c
    wiesz, wydaje mi sie ze już jakieś "poruszenie" jest, natomiast ze względu na moj wagę i odkładający sie po raz pierwszy w zyciu fałd tłuszczowy w okolicach brzucha (zawsze w tyłku sie odkładał, nigdy w brzuchu, wyczucie ruchów jest nieco utrudnione, jedynie jak się położe na plecach, rozluźnię i pomacam, wtedy czuję ;-)
    Ja przez powłoki brzuszne to nic też przez ok. 2 tygodnie od pierwszego ruchu nie poczułam. Dopiero później, gdy już podrasta i jest silniejsze :)

Mój w weekend odpoczywa, widocznie do pracy chodzić nie lubi bo tam więcej się rusza :P
    Ostatnio, to poza kopaniem (np. gdy za wysoko na brzuchu położę laptoka) "staje" jak to facet pionowo... w brzuchu i wtedy mam problem i z żołądkiem i pęcherzem :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no właśnie na mnie też nei działa i na czczo i nie ale wodę z kiszonej kapusty bardzo lubię
    Ja w ogóle lubię kapustę kiszoną. Mam w domu taką swojską, mama kisi w słoikach. Super przepis skądś ma i nie ma przy tym zabawy, a jest rewelacyjna w smaku i co najważniejsze, jest bez żadnych "polepszaczy".

nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba:
    Chłopiec w pasiastej piżamce.
    Pluję na twój grób bez litości.
    The blind Side.

Nie wiem jakie gatunki lubisz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 19:20

klz98u696p33kjce.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no no dokładnie ;-)
    ananasy nie bo przyśpieszaja poród , herbata malinowa nie ... a nie prawda malinowa z malin może być z liści malin nie bo przyspiesza poród :-) i tak ciagle coś :-P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja przez powłoki brzuszne to nic też przez ok. 2 tygodnie od pierwszego ruchu nie poczułam. Dopiero później, gdy już podrasta i jest silniejsze :)

Mój w weekend odpoczywa, widocznie do pracy chodzić nie lubi bo tam więcej się rusza :P
    Ostatnio, to poza kopaniem (np. gdy za wysoko na brzuchu położę laptoka) "staje" jak to facet pionowo... w brzuchu i wtedy mam problem i z żołądkiem i pęcherzem :)

nie boisz sie na brzuchu lapka kłaść?
    ja mam taki stolik na lapka do łóżka

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie boisz sie na brzuchu lapka kłaść?
    ja mam taki stolik na lapka do łóżka
    Nie kładę na brzuchu jakoś specjalnie, ale nieraz jakoś wyżej przesunę i wtedy mały się domaga luzu :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

o fajne doznania, przynajmniej wiesz, ze nie jesteś sama ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Simba:
    Chłopiec w pasiastej piżamce.
    Pluję na twój grób bez litości.
    The blind Side.

Nie wiem jakie gatunki lubisz.

Ktory z tych trzech najlżejszy? :)
    Nie lubie tylko horrorów, a poza tym to wszystkie....dobre filmy;) ostatnio zachwycił mnie Koneser.
    Ale dzisiaj chętnie wciagnelabym coś lekkiego

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja w ogóle lubię kapustę kiszoną. Mam w domu taką swojską, mama kisi w słoikach. Super przepis skądś ma i nie ma przy tym zabawy, a jest rewelacyjna w smaku i co najważniejsze, jest bez żadnych "polepszaczy".
    my kiedyś kisiliśmy teraz nikomu już sie nie he ale z przepisu chętnie skorzystam, jak przypadkiem się dowiesz to napisz ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o fajne doznania, przynajmniej wiesz, ze nie jesteś sama ;-)
    W tygodniu przez 2-3 dni to były takie jazdy, ze nie wiedziałam o co mu chodzi :) raz szalał o 1.30 w nocy o.O

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2257 2258 2259 2260 2261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ