35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurna, zwariować możnaszczęśliwa 2 wrote:ale jak są z mleka pasteryzowanego to mozna jeść normalnie trzeba tylko patrzeć na opakowaniu
z jakiego sa zrobione 
jesli niepasteryzowane to podobno mogą być w nich bakterie odpowiedzialne za listeriozę
bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Poczekaj jeszcze chwilę i może spalisz czekoladę jak się tu bardziej emocjonalnie zrobimysza1975 wrote:Nie wiem co wolę forumowe kłótnie czy przepisy!
Kłótnie nie wzmagają mojego apetytu, a przy czytaniu tych wszystkich przepisów wtrząchnęłam pół tabliczki czekolady.
szczęśliwa 2, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedynym sposobem na zaparcia, który działa niezawodnie, to trzeba po prostu nie jeść nicagafbh wrote:jejku dziewczyny, ile Wy naskrobałyście
dziękuję za rady, dziewczyny powiem tyle próbowałam już wszystkiego i miodu cytryny, suszonych owoców itp, ostatnio już przerzuciłam sie na popołudniowe jedzenie składające sie przede wszystkim z otrębów

Aga, maluch się już rusza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 19:07
bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjutro po czopki glicerynowe skoczę i rano idzie w ruch colon ccaffe wrote:Jedynym sposobem na zaparcia, który działa niezawodnie, to trzeba po prostu nie jeść nic

Aga, maluch się już rusza?
wiesz, wydaje mi sie ze już jakieś "poruszenie" jest, natomiast ze względu na moj wagę i odkładający sie po raz pierwszy w zyciu fałd tłuszczowy w okolicach brzucha (zawsze w tyłku sie odkładał, nigdy w brzuchu, wyczucie ruchów jest nieco utrudnione, jedynie jak się położe na plecach, rozluźnię i pomacam, wtedy czuję
caffe, samira, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja przez powłoki brzuszne to nic też przez ok. 2 tygodnie od pierwszego ruchu nie poczułam. Dopiero później, gdy już podrasta i jest silniejszeagafbh wrote:jutro po czopki glicerynowe skoczę i rano idzie w ruch colon c
wiesz, wydaje mi sie ze już jakieś "poruszenie" jest, natomiast ze względu na moj wagę i odkładający sie po raz pierwszy w zyciu fałd tłuszczowy w okolicach brzucha (zawsze w tyłku sie odkładał, nigdy w brzuchu, wyczucie ruchów jest nieco utrudnione, jedynie jak się położe na plecach, rozluźnię i pomacam, wtedy czuję

Mój w weekend odpoczywa, widocznie do pracy chodzić nie lubi bo tam więcej się rusza
Ostatnio, to poza kopaniem (np. gdy za wysoko na brzuchu położę laptoka) "staje" jak to facet pionowo... w brzuchu i wtedy mam problem i z żołądkiem i pęcherzem
samira, bliska77, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja w ogóle lubię kapustę kiszoną. Mam w domu taką swojską, mama kisi w słoikach. Super przepis skądś ma i nie ma przy tym zabawy, a jest rewelacyjna w smaku i co najważniejsze, jest bez żadnych "polepszaczy".agafbh wrote:no właśnie na mnie też nei działa i na czczo i nie ale wodę z kiszonej kapusty bardzo lubię
bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja przez powłoki brzuszne to nic też przez ok. 2 tygodnie od pierwszego ruchu nie poczułam. Dopiero później, gdy już podrasta i jest silniejsze

Mój w weekend odpoczywa, widocznie do pracy chodzić nie lubi bo tam więcej się rusza
Ostatnio, to poza kopaniem (np. gdy za wysoko na brzuchu położę laptoka) "staje" jak to facet pionowo... w brzuchu i wtedy mam problem i z żołądkiem i pęcherzem
nie boisz sie na brzuchu lapka kłaść?
ja mam taki stolik na lapka do łóżka
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo fajne doznania, przynajmniej wiesz, ze nie jesteś samacaffe wrote:Ja przez powłoki brzuszne to nic też przez ok. 2 tygodnie od pierwszego ruchu nie poczułam. Dopiero później, gdy już podrasta i jest silniejsze

caffe lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Simba:
Chłopiec w pasiastej piżamce.
Pluję na twój grób bez litości.
The blind Side.
Nie wiem jakie gatunki lubisz.
Ktory z tych trzech najlżejszy?
Nie lubie tylko horrorów, a poza tym to wszystkie....dobre filmy;) ostatnio zachwycił mnie Koneser.
Ale dzisiaj chętnie wciagnelabym coś lekkiego -
nick nieaktualnymy kiedyś kisiliśmy teraz nikomu już sie nie he ale z przepisu chętnie skorzystam, jak przypadkiem się dowiesz to napiszcaffe wrote:Ja w ogóle lubię kapustę kiszoną. Mam w domu taką swojską, mama kisi w słoikach. Super przepis skądś ma i nie ma przy tym zabawy, a jest rewelacyjna w smaku i co najważniejsze, jest bez żadnych "polepszaczy".
caffe lubi tę wiadomość