35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.
caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzomcaffe wrote:Nawet porównując opinie w Twoim cytacie to widać, że korzystnie opiniują pracownicy takich banków, natomiast lekarze niezwiązani z nimi mówią coś innego. Nie wiadomo tylko czy z powodu własnych przekonań, czy na przekór po prostu.
Ja myślałam, że to wszystko juz, że tak powiem działa na bardziej zaawansowanym poziomie i szczerze mówiąc jestem zaskoczona.
ale temat wart uwagi
caffe lubi tę wiadomość
-
Skoro tak, to znowu u nas jest złodziejstwo.slash wrote:Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach. -
nick nieaktualnyniestety slash po prostu W Polsce "taka sytuacja"slash wrote:Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.samira wrote:no i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzom

ale temat wart uwagi
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
WSZYSTKIE filmy swiata tam sa
ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta
samira, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.caffe wrote:Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.
i mam nadzieję ze w pobieraniu tej krwi będzie więcej argumentów za nie przeciw
caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.
To wiesz jaką kasę wtedy będą pobierać właściciele kapsuły
caffe lubi tę wiadomość
-
No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemysamira wrote:ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.
chyba, że w krematorium

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:39
samira lubi tę wiadomość
-
Wieczorek tez mi sie podobaBozia3 wrote:Też bym "zrobiła" Dorocińskiego
Jak to mówią moi koledzy
Jeszcze Krystian Wieczorek - to samo 
Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa
swietny aktor, no i ma to cos
albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"
megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Jedna to Dorociński, druga Wieczorek, a trzecia przed snem to jakiś grupen może być (co byś do rana wytrzymała)Bozia3 wrote:hahahaah i to nawet 3 x dziennie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:42
Bursztyn, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytez lubię Polskie filmy a szczególnie serial "Daleko od szosy" mam go, kiedyś kupowałam z gazety ,na dvd, mogę wiele razy oglądać chociaż to sporo bo aż 7odcinków prawie 1,5godzinnychBursztyn wrote:Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
WSZYSTKIE filmy swiata tam sa
ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta 
albo "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" i wiele innych
-
nie oglądałam "Róży" - o widzisz mam pomysł na wieczór - pewnie sobie oglądnęBursztyn wrote:Wieczorek tez mi sie podoba
Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa
swietny aktor, no i ma to cos
albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemy
chyba, że w krematorium

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat
za hibernujemy się i jak wymyśla taką to się naprawimy hehe
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość