X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
    Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.

caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nawet porównując opinie w Twoim cytacie to widać, że korzystnie opiniują pracownicy takich banków, natomiast lekarze niezwiązani z nimi mówią coś innego. Nie wiadomo tylko czy z powodu własnych przekonań, czy na przekór po prostu.

Ja myślałam, że to wszystko juz, że tak powiem działa na bardziej zaawansowanym poziomie i szczerze mówiąc jestem zaskoczona.
    no i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzom ;)

ale temat wart uwagi

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
    Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.
    Skoro tak, to znowu u nas jest złodziejstwo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    niestety slash po prostu W Polsce "taka sytuacja"

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzom ;)

ale temat wart uwagi
    Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ciekawe co nasz milusi Bursztynek porabia :)
    to mile ze tesknisz

EwaT, malgos741, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
    WSZYSTKIE filmy swiata tam sa :) ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta :)

samira, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.
    ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.

i mam nadzieję ze w pobieraniu tej krwi będzie więcej argumentów za nie przeciw

caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym "zrobiła" Dorocińskiego ;) Jak to mówią moi koledzy :) Jeszcze Krystian Wieczorek - to samo :)

Bursztyn, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.

To wiesz jaką kasę wtedy będą pobierać właściciele kapsuły :)

caffe lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemy :) chyba, że w krematorium :P :P :P

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:39

samira lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Też bym "zrobiła" Dorocińskiego ;) Jak to mówią moi koledzy :) Jeszcze Krystian Wieczorek - to samo :)
    Teraz to sobie możesz najwyżej luteinę "zrobić" :P

Bozia3, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz to sobie możesz najwyżej luteinę "zrobić" :P
    hahahaah i to nawet 3 x dziennie...;)

caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wieczorek tez mi sie podoba
    Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa :) swietny aktor, no i ma to cos :) albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"

megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahahaah i to nawet 3 x dziennie...;)
    Jedna to Dorociński, druga Wieczorek, a trzecia przed snem to jakiś grupen może być (co byś do rana wytrzymała) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:42

Bursztyn, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
    WSZYSTKIE filmy swiata tam sa :) ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta :)
    tez lubię Polskie filmy a szczególnie serial "Daleko od szosy" mam go, kiedyś kupowałam z gazety ,na dvd, mogę wiele razy oglądać chociaż to sporo bo aż 7odcinków prawie 1,5godzinnych

albo "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" i wiele innych :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jedna to Dorociński, druga Wieczorek, a trzecia przed snem to jakiś grupen może być ;)
    zeby tylko sobie dawki luteiny nie podwoila ;)

caffe, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wieczorek tez mi sie podoba
    Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa :) swietny aktor, no i ma to cos :) albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"
    nie oglądałam "Róży" - o widzisz mam pomysł na wieczór - pewnie sobie oglądnę

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie oglądałam "Róży" - o widzisz mam pomysł na wieczór - pewnie sobie oglądnę
    bardzo dobry ale cholernie hardcorowy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemy :) chyba, że w krematorium :P :P :P

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat :)

za hibernujemy się i jak wymyśla taką to się naprawimy hehe

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2260 2261 2262 2263 2264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ