SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
    Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.

caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nawet porównując opinie w Twoim cytacie to widać, że korzystnie opiniują pracownicy takich banków, natomiast lekarze niezwiązani z nimi mówią coś innego. Nie wiadomo tylko czy z powodu własnych przekonań, czy na przekór po prostu.

Ja myślałam, że to wszystko juz, że tak powiem działa na bardziej zaawansowanym poziomie i szczerze mówiąc jestem zaskoczona.
    no i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzom ;)

ale temat wart uwagi

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Kiedyś w tv pokazywali rodzinę gdzie pobrane komórki pomogły bratu, który zachorował, ale nie pamiętam dokładnie na jaką chorobę.
    Nie mniej jednak dalej uważam ze to znó w naszym kraju naciąganie ludzi na kasę, dlaczego w innych krajach ludzie nie muszą płacić, tylko jak zwykle u nas dorabianie się na ludziach.
    Skoro tak, to znowu u nas jest złodziejstwo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    niestety slash po prostu W Polsce "taka sytuacja"

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no i komu tu wierzyć bankom (naukowcom bo chyba oni nad tym pracują) czy lekarzom ;)

ale temat wart uwagi
    Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ciekawe co nasz milusi Bursztynek porabia :)
    to mile ze tesknisz

EwaT, malgos741, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
    WSZYSTKIE filmy swiata tam sa :) ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta :)

samira, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja to się tylko stronniczości obawiam, bo merytoryczna dyskusja to co innego. Wtedy można się na coś zdecydować mając na uwadze za i przeciw.
    ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.

i mam nadzieję ze w pobieraniu tej krwi będzie więcej argumentów za nie przeciw

caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym "zrobiła" Dorocińskiego ;) Jak to mówią moi koledzy :) Jeszcze Krystian Wieczorek - to samo :)

Bursztyn, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja myślę ze kiedyś będzie jak na filmie Elizjum,wchodzimy do kapsuły gdzie system laserów wykrywa chorobę i i leczy ja.

To wiesz jaką kasę wtedy będą pobierać właściciele kapsuły :)

caffe lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemy :) chyba, że w krematorium :P :P :P

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:39

samira lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Też bym "zrobiła" Dorocińskiego ;) Jak to mówią moi koledzy :) Jeszcze Krystian Wieczorek - to samo :)
    Teraz to sobie możesz najwyżej luteinę "zrobić" :P

Bozia3, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz to sobie możesz najwyżej luteinę "zrobić" :P
    hahahaah i to nawet 3 x dziennie...;)

caffe, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wieczorek tez mi sie podoba
    Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa :) swietny aktor, no i ma to cos :) albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"

megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahahaah i to nawet 3 x dziennie...;)
    Jedna to Dorociński, druga Wieczorek, a trzecia przed snem to jakiś grupen może być (co byś do rana wytrzymała) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:42

Bursztyn, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ostatnio lece na k i n o m a n. p l
    WSZYSTKIE filmy swiata tam sa :) ale ogladam tylko polskie, ostatnio "Gleboka wode" serial- pewnie znacie z Dorocinskim w roli dyrektora osrodka pomocy spolecznej, moze nie ze wzgledu na tematyke ale uwielbiam tego faceta :)
    tez lubię Polskie filmy a szczególnie serial "Daleko od szosy" mam go, kiedyś kupowałam z gazety ,na dvd, mogę wiele razy oglądać chociaż to sporo bo aż 7odcinków prawie 1,5godzinnych

albo "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" i wiele innych :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jedna to Dorociński, druga Wieczorek, a trzecia przed snem to jakiś grupen może być ;)
    zeby tylko sobie dawki luteiny nie podwoila ;)

caffe, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wieczorek tez mi sie podoba
    Widzialas pewnie Rewers, Dorocinskie gra tam prymitywa :) swietny aktor, no i ma to cos :) albo "Kiedy kobieta pragnie mezczyzny". Widzialam wszystkie filmy z nim , chcialabym obejrzec ten najnowszy ktory ma teraz wejsc do kin "Jack Strong"
    nie oglądałam "Róży" - o widzisz mam pomysł na wieczór - pewnie sobie oglądnę

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie oglądałam "Róży" - o widzisz mam pomysł na wieczór - pewnie sobie oglądnę
    bardzo dobry ale cholernie hardcorowy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No my to się pewnie na taką kapsułę nie załapiemy :) chyba, że w krematorium :P :P :P

A co do krwi to też mam taką nadzieję, z tym, że mnie sprawa dotyczy w najbliższym czasie i dlatego mam dylemat :)

za hibernujemy się i jak wymyśla taką to się naprawimy hehe

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2260 2261 2262 2263 2264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ