35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe - mi się nie wolno unosić, więc mnie nie rozśmieszaj...caffe wrote:Kali zrobił swoje, Kali moze odejść

Od tych leków to jej się tylko "otwory" powiększą tak, że małego będzie można bez usg oglądać
swojemu pewnie wmówi, że organizm do porodu się przygotowuje 
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
To może urozmaić sobie "zrobienie" luteiny różnymi pozycjami? Od tyłu, z boku, itd.Bozia3 wrote:dwa razy biorę do-ustnie, a reszta tradycyjnie 6 razy luteina...tak więc same widzicie jaka jestem zapracowana...a A. sobie śmiga po stokach..a ja się tu muszę męczyć......
-
a coś Ty się tak rozkręciła - można by pomyśleć, że mi tej lutki zazdrościsz...caffe wrote:To może urozmaić sobie "zrobienie" luteiny różnymi pozycjami? Od tyłu, z boku, itd.

A sama swoją odstawiłaś - widzisz...trzeba było sobie wpychać, a nie przerywać - też byś tak miała...
caffe, Bursztyn, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Często - miałam na myśli w godzinach pomiędzy 2.00 a 7.00 ranoEwaT wrote:mnie codziennie
Ale jeśli Ty czerpiesz prąd w tych godzinach, to jesteś lepsza 
Ja to się cieszę, że w mikrofali też zamontowali światełko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 21:07
-
nick nieaktualnyA mi się podoba jak wszyscy siedzą w lokalu na sylwestrze i znajomy Ani pyta Leszka tak od niechceniamysza1975 wrote:Uwielbiam tą scenę z "Daleko od szosy", kiedy Leszek w domu rodzinnym siedzi nad książkami i rozmawia z matką.
Mama: Ino się uczysz i uczysz
Leszek: Tyle razy mamie mówiłem ze nie mówi się ino
Mama: Ino jak
Leszek: Ino tylko.
Krzysztof : Słyszałem ze pan coś tam studiuje ,czy coś tam, Ania mi mówiła
Leszek:no tak kulturę i sztukę
K: co kulturę i sztukę (zdziwiony)
L: tak bo wie pan, " Jak się ma taka Sztukę przed sobą to ciężko zachować Kulturę "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 21:11
caffe, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Teraz sobie uświadomiłam co straciłamBozia3 wrote:a coś Ty się tak rozkręciła - można by pomyśleć, że mi tej lutki zazdrościsz...
A sama swoją odstawiłaś - widzisz...trzeba było sobie wpychać, a nie przerywać - też byś tak miała...
zazdrość mnie zżera
ale podobno lutka nie zaszkodzi, a trochę jej jeszcze mam
lepsze to niż czopki d o d u p n e jak planuje Aga. Ale każdy robi jak lubi hahahaha
Bozia3, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
widzę, że Cię nosi coraz bardziej...;)zaczynasz od swingersów a kończysz na analu...caffe wrote:Teraz sobie uświadomiłam co straciłam
zazdrość mnie zżera
ale podobno lutka nie zaszkodzi, a trochę jej jeszcze mam
lepsze to niż czopki d o d u p n e jak planuje Aga. Ale każdy robi jak lubi hahahaha 
caffe, Bursztyn, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Nooo, dzisiaj jak nie zasnę to przetrenuję mojegoBozia3 wrote:widzę, że Cię nosi coraz bardziej...;)zaczynasz od swingersów a kończysz na analu...

zrobię mu skalpel hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 21:17
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie u mnie tak samo. Dodam jeszcze, że dość długo "poślizgu" nie było, ale teraz już jest lepiej.Bozia3 wrote:Kurcze mam to samo z tym spaniem - cały dzień spoko - mam mnóstwo energii, ale jak przyłożę głowę do poduszki o 22.00 to się budzę o 8.00 i żadna luteina by nie pomogła..

bliska77 lubi tę wiadomość
-
ale z tego co pamiętam, to on lubi na boki, po wannach, telewizorach, więc teraz może się wykazać....caffe wrote:Może, pod warunkiem, że ojciec niezbyt często będzie dziecku "pluł" w twarz

caffe, samira, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość