35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witaj w klubieBozia3 wrote:ja teraz współżyje z luteiną 3 x dziennie
zawsze to coś 
anek42 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
tyż oglądamBozia3 wrote:mykam Dziopki na ten "Kwiat pustyni" co poleciła Samira, bo cały dzień przy kompie ..bawcie się dobrze

samira, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Witam dziewczynki, na zewnątrz jeszcze ciemno.
Śniegu napadało ale mróz zelżał.
Miłego dnia wszystkim życzę.
samira, bliska77, caffe, mysza1975, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczeta
No porazka czyli okres
a bylo tak pieknie, jak co miesiac z reszta, 37,1 do przedostatniego dnia
Wszyscy jestesmy mocno zaziebieni, co tez mi dawalo nadzieje ze moj katar to moze z okazji ciąży (o ja naiwna)
Pozdrawiam Was wszystkie
bliska77, Dorka71, samira, caffe, Bozia3, Iwone, Simba, mysza1975, malgos741, Bursztyn, Parka, Mango, Myszonek, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam .Lucky wrote:Hej dziewczeta
No porazka czyli okres
a bylo tak pieknie, jak co miesiac z reszta, 37,1 do przedostatniego dnia
Wszyscy jestesmy mocno zaziebieni, co tez mi dawalo nadzieje ze moj katar to moze z okazji ciąży (o ja naiwna)
Pozdrawiam Was wszystkie
Lucky - mocno tule .
bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Lucky, przytulam
, znam ten ból, teraz to już będzie tylko lepiej, zobaczysz 
Bozia, widzę, ze mamy podobny gust
Jeśli chodzi o książkę i film kwiat pustyni, też uważam, ze książka jest lepsza ale tak jest w 99% przypadkach
Caffe, powodzenia u lekarza
Miłego dnia dziewczyny
samira, caffe, Bozia3, Bursztyn, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky, cholera no
A nie myślałaś żeby wybrać się do jakiejś kliniki leczenia niepłodności? Może wreszcie ktoś znajdzie powód niepowodzeń.
Na 10 jadę do gina, zobaczymy jakie będą wyniki.
Miłego dnia dziewczyny.
bliska77, samira, Bozia3, mysza1975, malgos741, Bursztyn, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe ma rację, czas zbadać sprawę dogłębniecaffe wrote:Lucky, cholera no
A nie myślałaś żeby wybrać się do jakiejś kliniki leczenia niepłodności? Może wreszcie ktoś znajdzie powód niepowodzeń.
Miłego dnia dziewczyny.
Caffe, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 08:22
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki! @ od soboty w pełni więc nerw już trochę minął. Wczoraj mieliśmy gości, kuzynka męża z pięknym brzuszkiem...wpadka...patrzyliśmy na nią z mężem jak zaczarowani
bliska77, caffe, samira, polarmiś, Bozia3, Simba, malgos741, Bursztyn, Mango, Lucky, gosia7122, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no właśnie, tak to już jest ....Dorka71 wrote:Cześć dziewczynki! @ od soboty w pełni więc nerw już trochę minął. Wczoraj mieliśmy gości, kuzynka męża z pięknym brzuszkiem...wpadka...patrzyliśmy na nią z mężem jak zaczarowani
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, za dużo tych prób. Ale takie jest tylko moje zdanie. Myslę Lucky, że sytuacja nie wpływa korzystnie na Twoją psychikę i dla swojego komfortu poszłabym w konkretne miejsce żeby o ile to możliwe ktoś powiedział mi czarno na białym na czym stoję.agafbh wrote:Caffe ma rację, czas zbadać sprawę dogłębnie
Caffe, trzymam kciuki
Dzięki Aga
bliska77, Lucky, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za wizytęcaffe wrote:Lucky, cholera no
Miłego dnia dziewczyny.
caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, wy chodzicie do "normalnego" gina, czy do kliniki leczenia niepłodności? Ja byłam rok temu (po bezowocnym roku starań) i bardzo się zraziłam...pan doktor od razu zaproponował in vitro, a widział mnie pierwszy raz na oczy...kolejny bezowocny rok starań i nie wiem czy iść tam znowu tylko do innego? zwykły gin nie może przepisać tych clo itd. ?ja już chyba bredzę ale wybaczcie mi to był 24 cykl
caffe, Simba, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
po to, żeby pokazać tamtejszą rzeczywistość - jak oglądasz - to naprawdę można się zadziwić jak wygląda życie - i to nie tak dawno - w latach 80-tych...ten film jest oparty na faktach - widzisz jakie świren istnieje - w pale się nie mieści. Mnie poruszył mocno...paszczakin wrote:
a tu sie wlasnie zasugerowalam zachwytami w necie i sie bardzo rozczarowalam. Jak dla mnie ten film nie ma zadnych wartosci- smutek, zal i beznadzieja. Nie rozumiem po co takie filmy krecic..
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość