35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, że już po pracy, bo w ogóle nie mogłam się skupić. Mam nadzieje, że jakiś błędów nie narobiłam, bo myślałam o czym innym.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
To Wasze 1000 like-ów pomogło. Kilka dni temu dopraszałam się o nie.
Samira, ja miałam biopsję tarczycy 2 razy. Zabieg bezbolesny, choć potem przy przełykaniu czuję się jakby coś stanęło w gardle. Jeżeli masz jakieś pytania, służę pomocą.bliska77, Myszonek, inessa, samira, Simba, Lucky, Sabina, grosza, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza, nie dziwię się, że nie mogłaś się skupić, ja przed dzisiejszą wizytą chodzę poddenerwowana a co dopiero Ty
Samirka, biopsja nie jest taka straszna,a warto ją zrobić, żeby wiedziala co w tarczycy siedzi, ja mam 5 guzków i dzięki biopsji wiem, ze to nic groźnego.samira, Bursztyn, inessa, grosza, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tak jak pisałyście. Zapasy i jeszcze raz zapasy. 2 opakowania po 40 szt. podpasek na promocji, opakowanie 60 szt. wiesiołka a wczoraj jeszcze 2 butelki czerwonego wina.
samira, Myszonek, bliska77, Simba, Lucky, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:I tak jak pisałyście. Zapasy i jeszcze raz zapasy. 2 opakowania po 40 szt. podpasek na promocji, opakowanie 60 szt. wiesiołka a wczoraj jeszcze 2 butelki czerwonego wina.
bliska77, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Mysza, nie dziwię się, że nie mogłaś się skupić, ja przed dzisiejszą wizytą chodzę poddenerwowana a co dopiero Ty
Samirka, biopsja nie jest taka straszna,a warto ją zrobić, żeby wiedziala co w tarczycy siedzi, ja mam 5 guzków i dzięki biopsji wiem, ze to nic groźnego.zdaj relacje z wizyty
Lucky lubi tę wiadomość
-
Aga, a z jakiej okazji masz wizytę?
Byłam dziś na pierwszych zajęciach fitness dla brzuchatych. Trochę mi głupio było, bo za bardzo nie mam czym z przodu się jeszcze pochwalić. Niby nic, ale jakoś tak się porozciągałam w strategicznym miejscu, że jak wyszłam to się praktycznie zataczałam. Wpadłam na chodniku na jakąś laskę, która dziwnie na mnie spojrzała. Czyli moich pijackich ekscesów w ciąży ciąg dalszy
Mam nadzieję, że ćwiczenia coś pomogą, bo ostatnio się budzę rano z bólem pleców.
Mysza, jeszcze raz gratuluję. Dziewczyny, kogo teraz obstawiacie? Mi się wydaje, że po Myszy powinien przyjść czas na MyszonkaMyszonek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poczyniłam zapasy i właśnie kupiłam na allegro zestaw testów, 10 owulacyjnych i 10 ciążowych
w końcu wiosna za pasem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:05
Myszonek, polarmiś, Lucky, Simba, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4