35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tez o tym od razu pomyslalam
Życzę z całego serducha
Myszonek, Simba, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej , witam się i ja trochę późno ale jestem calymi dniami na stoku i ostatnio po powrocie do domu padam na twarz i zasypiam, nawet się opaliłam . Myszo gratulacje , trzymam kciuki .
Myszonek, Simba, Kate 75, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie żartuję - szczerze - po co się rozdrabniać? Przechodzić przez calą procedurę jeszcze raz? Mam nadzieję, że szybko się Wam uda
Życzę z całego serducha
No no, ja tez bym chciala. Ale tutaj chyba dopiero przy drugim podejsciu wszczepiaja dwa zarodki. Musze jeszcze doczytac, bo dostalam calkiem pokazna broszurke na ten temat. Stwierdzilam ze powinna sie nazywac: z lozka do laboratoriumMyszonek, Żanet, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
ja za to mojemu mezowi nie zazdroszcze...
Powinnas - w koncu to Ty na niego czekasz jak wraca z wojazyWiesz, zapalone swiatlo w oknie, cieplo domowego ogniska...
Bursztyn, Myszonek, Sabina, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Powinnas - w koncu to Ty na niego czekasz jak wraca z wojazy
Wiesz, zapalone swiatlo w oknie, cieplo domowego ogniska...
a co do reszty- zawsze dbam o to zeby pizza byla w zamrazarcewiec jak se w piekarniku rozpali, to owszem- cieplo nawet jest
Simba, Żanet, Myszonek, paszczakin, Sabina, wenus, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:buhahahaha!!! jedynie z tym swiatlem to by sie zgadzalo
a co do reszty- zawsze dbam o to zeby pizza byla w zamrazarcewiec jak se w piekarniku rozpali, to owszem- cieplo nawet jest
No widzisz - jest prad, jest piekarnik, jest pizza...Ktos o to dba
Myszonek, paszczakin, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Żanet oszczędzaj sie, fajńie ze rosniecie
Sabino, ja bym była już po kilku testach przy takiej temp! Ale sie poniedz do góry. Trzymam kciuki
Simba, szczerze zazdroszczę tak fajnego faceta! Niech Wam sie szybko udaMyszonek, Żanet, Sabina, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No widzisz - jest prad, jest piekarnik, jest pizza...
Ktos o to dba
ja tylko o pizze...zamrozona....czyli wychodzi na to, ze to on dba o cieplo domowe....
Myszonek, Simba, Żanet, Lucky, Kate 75 lubią tę wiadomość