Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:58

Myszonek, nick nieaktualny, Simba, mysza1975, Bursztyn, Niuta, nick nieaktualny, Lucky, Mango, malgos741, Iwone, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    wszystkie mają zaciążyć!!!
    Święte słowa :) i prorocze :)

megan8, Simba, Aisab, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jeszcze ja!

Myszonek, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Hej jeszcze ja!
    Miejsca Ci u Nas dostatek :)

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nO TO TAK JAK JA :)

samira wrote:
    a ja ten miesiąc odpuszczam,nie staramy się

megan8, Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zapowiada się h...wy tydzień koleżanka na L4 a u nas kontrola -nie wiem jak to przeżyję nerwowa jestem za..ście :(

Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

I niechaj tak się rychło stanie :)
    megan8 wrote:
    wszystkie mają zaciążyć!!!

Myszonek, Simba, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja swoj napiety grafik pt. "W maju zachodzę w ciążę" musze przesunąć o miesiąc bo prawdopodobnie mój M. wróci dopiero pod koniec maja.
    I weź sie tu człowieku rozmnażaj. Mój mózg w końcu przyjął informację że zachodzimy w maju a tu zonk! Idę po wino!

Myszonek, mysza1975, nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, Lucky, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:39

Simba, Myszonek, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, grosza, Lucky, Mango, malgos741, ania.g, Iwone, Niuta, sjoanka, Parka, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny po przerwie,

Ostatnie dni były dla mnie straszne, najpierw dopadła mnie infekcja grzybicza, potem zaczęłam plamić... Na badaniu usłyszałam bijące serduszko i wszystko wydawało się wracać do porządku. No właśnie wydawało się, bo w weekend poleciała ze mnie krew. Byłam pewna, że moje szczęście się skończyło, przeryczałam całą niedzielę i pomyślałam sobie trudno - widocznie tak miało być. Rano pobiegłam do mojego ginka, żeby zobaczył czy trzeba mnie czyścić i znowu się poryczałam - jak usłyszałam bijące serduszko :) dzidzia jest mocna, nie poddaje się. Mam tyłozgięcie macicy i krew gdzieś się tam zebrała i chlusnęła, nie mam żadnych krwiaków, polipów, które mogłyby świadczyć i być przyczyną krwawienia. Dostałam luteinę, nospę i nakaz oszczędzania się.
    Zniosę wszystko byleby tylko było dobrze :)

Simba, Myszonek, Kate 75, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975, paszczakin, Lucky, Mango, EwaT, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, wenus, Iwone, Panda, Olena, Reni, Niuta, sjoanka, gosia7122, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Witam Dziewczyny po przerwie,

Ostatnie dni były dla mnie straszne, najpierw dopadła mnie infekcja grzybicza, potem zaczęłam plamić... Na badaniu usłyszałam bijące serduszko i wszystko wydawało się wracać do porządku. No właśnie wydawało się, bo w weekend poleciała ze mnie krew. Byłam pewna, że moje szczęście się skończyło, przeryczałam całą niedzielę i pomyślałam sobie trudno - widocznie tak miało być. Rano pobiegłam do mojego ginka, żeby zobaczył czy trzeba mnie czyścić i znowu się poryczałam - jak usłyszałam bijące serduszko :) dzidzia jest mocna, nie poddaje się. Mam tyłozgięcie macicy i krew gdzieś się tam zebrała i chlusnęła, nie mam żadnych krwiaków, polipów, które mogłyby świadczyć i być przyczyną krwawienia. Dostałam luteinę, nospę i nakaz oszczędzania się.
    Zniosę wszystko byleby tylko było dobrze :)

Najwazniejsze, ze wszystko ok :)

Myszonek, Żanet, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet - i będzie dobrze :)

Żanet, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny,
    Wierzę, że będzie dobrze! Trzymam kciuki za Was :)

nick nieaktualny, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy dzisiaj u lekarza w sprawie in vitro - jednym slowem dzialamy ;) On tez jest zdania ze nie ma sensu tracic czasu na inseminacje w naszym przypadku. A nasza rozmowa z M w drodze powrotnej wygladala tak:
    - Wiesz, kolejna dziewczyna na forum zaszla, super nie?
    - No! Ekstra!
    - Mowie ci, jakie ty masz szczescie, ze jest to forum - wiesz ile cie dzieki temu omija rozmow o temperaturach, sluzie, okresie i tak dalej?
    - Sam Bogu dziekuje za ovufriend
    - No to luz!
    - Chyba sluz

:)

Myszonek, Bozia3, Kate 75, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Bursztyn, Aisab, Żanet, mysza1975, Lucky, Mango, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Niuta, sjoanka, megan8, Parka, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A nasza rozmowa z M w drodze powrotnej wygladala tak:

i spot reklamowy gotowy :)

Simba, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    i spot reklamowy gotowy :)

Kurde, faktycznie moglam to sprzedac, albo przynajmniej wymienic na abonament ;)

Kate 75, Bursztyn, Myszonek, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mądrego masz męża
    Simba wrote:
    Bylismy dzisiaj u lekarza w sprawie in vitro - jednym slowem dzialamy ;) On tez jest zdania ze nie ma sensu tracic czasu na inseminacje w naszym przypadku. A nasza rozmowa z M w drodze powrotnej wygladala tak:
    - Wiesz, kolejna dziewczyna na forum zaszla, super nie?
    - No! Ekstra!
    - Mowie ci, jakie ty masz szczescie, ze jest to forum - wiesz ile cie dzieki temu omija rozmow o temperaturach, sluzie, okresie i tak dalej?
    - Sam Bogu dziekuje za ovufriend
    - No to luz!
    - Chyba sluz

Myszonek, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:39

Myszonek, Żanet, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Simba mądrego masz męża

Tak i z poczuciem humoru, co wazne ;)
    W ogole bardzo go kocham i jest super - o!

nick nieaktualny, Kate 75, grosza, Żanet, Bursztyn, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Żanet - najważniejsze, że nic się nie zmieniło, dzidziuś rośnie :) Uważaj na Was!
    Simba fajnie, że od razu konkret :) Mam nadzieję, że będziesz miała bliźniaki, a co!

Tez o tym od razu pomyslalam :)

nick nieaktualny, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2384 2385 2386 2387 2388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ