35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Żanet oszczędzaj sie, fajńie ze rosniecie
Sabino, ja bym była już po kilku testach przy takiej temp! Ale sie poniedz do góry. Trzymam kciuki
Simba, szczerze zazdroszczę tak fajnego faceta! Niech Wam sie szybko uda
I wiesz, jakaś taka spokojna jestemZaczekam, to pierwszy taki cykl od kiedy sie staramy, myślę, że warto zaczekać
Lucky, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:grunt, ze wszytko dobrze.. wiesz ile jeszcze razy dzieciak Ci da popalic? a nastolatek?
Paszczakin,
Masz rację z tymi nastolatkami, mówi się, że małe dzieci nie dają spać, a duże - żyć. Mam już dwóch synów większych ode mnie to wiem, że aniołkami nie są
Sabina, Lucky, Kate 75, samira, Mango, paszczakin, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Żanet oszczędzaj sie, fajńie ze rosniecie
Sabino, ja bym była już po kilku testach przy takiej temp! Ale sie poniedz do góry. Trzymam kciuki
Simba, szczerze zazdroszczę tak fajnego faceta! Niech Wam sie szybko uda
SenksSabina, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:o prad i piekarnik dba on
ja tylko o pizze...zamrozona....czyli wychodzi na to, ze to on dba o cieplo domowe....
Nie licytuj - jestes kobieta i juz na starcie masz wiecej. Na przyklad cyckiSabina, Żanet, mysza1975, Enigma 34, Kate 75, samira, Bursztyn, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja zaczekam, nie chcę się rozczarować
I wiesz, jakaś taka spokojna jestemZaczekam, to pierwszy taki cykl od kiedy sie staramy, myślę, że warto zaczekać
Jakbym siebie słyszała sprzed kilku dni.Sabina, Enigma 34, Żanet, Simba, Kate 75, samira, Mango, EwaT, Myszonek, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trochę nadrobiłam zaległości i tyle się działo, bardzo płodne jesteście
Boziu cieszę się, że dziecko rośnie i bije serduszko, mam nadzieję, że ten krwiak wreszcie zniknie i będziesz mogła być całkiem spokojnaKiedy następna kontrola bo się zgubiłam.
Inessko bądź dobrej myśli trzymam kciuki za następną wizytę i za bijące serduszko
Anno Mario gratuluję chłopczyka, będziesz maiła niezłą obstawę w domu trzech facetów i ty super
Szczęśliwa Kajetan słodki chłopakOpis porodu... dla mnie jesteś mega dzielna i masz cudowną nagrodę ślicznego synka. Spóźnione życzenia urodzinowe najlepszego dla Ciebie i twojej rodzinki
Dotarłam do twoich zdjęć Pando. No po prostu wow ! Zdjęcie z babeczką i żółtym kajakiem na full screen wrzuciłam, jeżeli to ty to laseczka z Ciebie
Iwone, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba a to invitro to już od tego cyklu, czy procedura trochę trwa ?
A męża tobie zazdroszczęBo mój niestety ostatnio się psuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:21
samira, Bursztyn, Lucky, Sabina, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ponownie
dopiero weszliśmy do domu, jestem już po wizycie, padam na pysk zatem w bardzo wielkim skrócie, torbiel jak była tak jest ani większa ani mniejsza, także myślę że do kwietnia najdłużej pociągnę w pracy, progesteron cały czas mam brac i w miarę możliwości sie oszczędzać. Odnośnie płci, oczywiście nie wiadomo, bo dziecko pokazało gdzie nas ma i obejrzałam bardzo ładnie kręgosłup i dupkę
jutro endokrynologsamira, Bursztyn, Kate 75, Żanet, ania.g, Sabina, Mango, Iwone, Lucky, Pusurek, Niuta, Myszonek, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie licytuj - jestes kobieta i juz na starcie masz wiecej. Na przyklad cycki
bliska77, Simba, Sabina, Iwone, Lucky, paszczakin, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie ponownie
dopiero weszliśmy do domu, jestem już po wizycie, padam na pysk zatem w bardzo wielkim skrócie, torbiel jak była tak jest ani większa ani mniejsza, także myślę że do kwietnia najdłużej pociągnę w pracy, progesteron cały czas mam brac i w miarę możliwości sie oszczędzać. Odnośnie płci, oczywiście nie wiadomo, bo dziecko pokazało gdzie nas ma i obejrzałam bardzo ładnie kręgosłup i dupkę
jutro endokrynologa do kwietnie jeszcze wszystko moze sie zmienic na jeszcze lepsze
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie chwilę a tu kilka stron do przeczytania
Żanet ale historia, super że wszystko jest ok.
Aga może następnym razem będzie widać, ważne że jest dobrze.
Simba ja swojemu powiedziałam o forum dokładnie to samoz resztą chyba widzi różnicę ile ma teraz spokoju
A mnie chyba coś bierze, pewnie zaraziłam się od dzieci.
Dobrej nocy.Żanet, bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
inessa wrote:Dziewczyny czy Viola coś ostanio pisała bo martwie sie na belly pisze coś o krwawieniu od wczoraj wieczora
Viola daj znać co u Ciebie kochanaidź prosze do lekarza.
bliska77, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Aga, fajnie, ze na usg jest okMaluch sprytny, co ma od malego pokazywać, szykuje niespodziankę
Mysza, gratuluję
Samira, tylko leków nie odstawiaj i reguluj dalej cykle
Inessa, wspieram mocno.
Bursztyn, ciekawa jestem co u Ciebie
Starającym się - oby się udało
Miłego dniabliska77, Lucky, Kate 75, Bursztyn, ania.g, malgos741, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Cześć wszystkim
Aga, fajnie, ze na usg jest okMaluch sprytny, co ma od malego pokazywać, szykuje niespodziankę
Mysza, gratuluję
Samira, tylko leków nie odstawiaj i reguluj dalej cykle
Inessa, wspieram mocno.
Bursztyn, ciekawa jestem co u Ciebie
Starającym się - oby się udało
Miłego dniacaffe, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe a Ty jak się czujesz?
Jego ulubioną pozycją jest taka, która u mnie powoduje duży dyskomfort.
Najgorzej jest wieczorem, albo nie mogę oddychać, albo zgaga nie pozwala leżeć. Ogólnie wieczory sa bardzo męczące.
Pewnie każda ciąża jest inna i nie ma reguł, ale tę zdecydowanie gorzej przechodzę niż pierwszą jeśli chodzi o samopoczucie.
Wczoraj zerknęłam na wątek ciązowy (mamusie czerwcowe - analogicznie do mnie) i tam szał zakupowy, a mnie sie nawet nie chce o tym myśleć. Pewnie gdzieś w kwietniu się ruszę, ale mając teraz na uwadze moje samopoczucie, to obawiam sie, że siły za wiele nie będę miała zeby buszować po sklepach. Wyposażenie kupię przez internet (oglądalam fajne firanki, zasłonki i dywanik), a resztę to pewnie na 2-3 pierwsze tygodnie, a potem z małym na zakupy pojedziemy.Lucky, bliska77, Sabina, Bursztyn, ania.g, Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Bardzo bym chciała już pisać o potyzywnej becie, biciu serduszka a nawet mdlosciacha tu trzeba czekać i czekać
Aga krwiak Cię chyba polubił ze tak sie trzyma jak rzep! A maluszek nadal widzę uparty
Cafe co u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkiecaffe, bliska77, Sabina, Iwone, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość