X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Żanet oszczędzaj sie, fajńie ze rosniecie :)

Sabino, ja bym była już po kilku testach przy takiej temp! Ale sie poniedz do góry. Trzymam kciuki

Simba, szczerze zazdroszczę tak fajnego faceta! Niech Wam sie szybko uda
    A ja zaczekam, nie chcę się rozczarować :)
    I wiesz, jakaś taka spokojna jestem :) Zaczekam, to pierwszy taki cykl od kiedy sie staramy, myślę, że warto zaczekać :)

Lucky, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    grunt, ze wszytko dobrze.. wiesz ile jeszcze razy dzieciak Ci da popalic? a nastolatek? ;) ;)

Paszczakin,
    Masz rację z tymi nastolatkami, mówi się, że małe dzieci nie dają spać, a duże - żyć. Mam już dwóch synów większych ode mnie to wiem, że aniołkami nie są :)

Sabina, Lucky, Kate 75, samira, Mango, paszczakin, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Żanet oszczędzaj sie, fajńie ze rosniecie :)

Sabino, ja bym była już po kilku testach przy takiej temp! Ale sie poniedz do góry. Trzymam kciuki

Simba, szczerze zazdroszczę tak fajnego faceta! Niech Wam sie szybko uda

Senks :)

Sabina, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez idę. Jutro znowu do tyry i tak jeszcze przez 32 lata.

Żegnam się tym optymistycznym akcentem :D Dobrej nocy babeczki!

Żanet, samira, Niuta lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o prad i piekarnik dba on :) ja tylko o pizze...zamrozona....czyli wychodzi na to, ze to on dba o cieplo domowe.... ;)

Nie licytuj - jestes kobieta i juz na starcie masz wiecej. Na przyklad cycki :)

Sabina, Żanet, mysza1975, Enigma 34, Kate 75, samira, Bursztyn, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja zaczekam, nie chcę się rozczarować :)
    I wiesz, jakaś taka spokojna jestem :) Zaczekam, to pierwszy taki cykl od kiedy sie staramy, myślę, że warto zaczekać :)

Jakbym siebie słyszała sprzed kilku dni.

Sabina, Enigma 34, Żanet, Simba, Kate 75, samira, Mango, EwaT, Myszonek, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę nadrobiłam zaległości i tyle się działo, bardzo płodne jesteście ;)

Boziu cieszę się, że dziecko rośnie i bije serduszko, mam nadzieję, że ten krwiak wreszcie zniknie i będziesz mogła być całkiem spokojna <3 Kiedy następna kontrola bo się zgubiłam.

Inessko bądź dobrej myśli trzymam kciuki za następną wizytę i za bijące serduszko <3

Anno Mario gratuluję chłopczyka, będziesz maiła niezłą obstawę w domu trzech facetów i ty super :)

Szczęśliwa Kajetan słodki chłopak <3 Opis porodu... dla mnie jesteś mega dzielna i masz cudowną nagrodę ślicznego synka. Spóźnione życzenia urodzinowe najlepszego dla Ciebie i twojej rodzinki :)

Dotarłam do twoich zdjęć Pando. No po prostu wow ! Zdjęcie z babeczką i żółtym kajakiem na full screen wrzuciłam, jeżeli to ty to laseczka z Ciebie :)

Iwone, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba a to invitro to już od tego cyklu, czy procedura trochę trwa ?

A męża tobie zazdroszczę ;) Bo mój niestety ostatnio się psuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:21

samira, Bursztyn, Lucky, Sabina, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ponownie
    dopiero weszliśmy do domu, jestem już po wizycie, padam na pysk zatem w bardzo wielkim skrócie, torbiel jak była tak jest ani większa ani mniejsza, także myślę że do kwietnia najdłużej pociągnę w pracy, progesteron cały czas mam brac i w miarę możliwości sie oszczędzać. Odnośnie płci, oczywiście nie wiadomo, bo dziecko pokazało gdzie nas ma i obejrzałam bardzo ładnie kręgosłup i dupkę ;-)
    jutro endokrynolog ;-)

samira, Bursztyn, Kate 75, Żanet, ania.g, Sabina, Mango, Iwone, Lucky, Pusurek, Niuta, Myszonek, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie licytuj - jestes kobieta i juz na starcie masz wiecej. Na przyklad cycki :)
    ha! i wlasnie tu mnie oszukano! prawie ich nie widac! moj maz ma wieksze ;)

bliska77, Simba, Sabina, Iwone, Lucky, paszczakin, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie ponownie
    dopiero weszliśmy do domu, jestem już po wizycie, padam na pysk zatem w bardzo wielkim skrócie, torbiel jak była tak jest ani większa ani mniejsza, także myślę że do kwietnia najdłużej pociągnę w pracy, progesteron cały czas mam brac i w miarę możliwości sie oszczędzać. Odnośnie płci, oczywiście nie wiadomo, bo dziecko pokazało gdzie nas ma i obejrzałam bardzo ładnie kręgosłup i dupkę ;-)
    jutro endokrynolog ;-)
    no to nie jest zle :) a do kwietnie jeszcze wszystko moze sie zmienic na jeszcze lepsze :)

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dobrze, że torbiel nie rośnie, oszczędzaj się ile możesz :)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki ;-)

Lucky lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie chwilę a tu kilka stron do przeczytania :)
    Żanet ale historia, super że wszystko jest ok.
    Aga może następnym razem będzie widać, ważne że jest dobrze.
    Simba ja swojemu powiedziałam o forum dokładnie to samo :) z resztą chyba widzi różnicę ile ma teraz spokoju ;)
    A mnie chyba coś bierze, pewnie zaraziłam się od dzieci.
    Dobrej nocy.

Żanet, bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny czy Viola coś ostanio pisała bo martwie sie na belly pisze coś o krwawieniu od wczoraj wieczora :( :( :(
    Viola daj znać co u Ciebie kochana <3 idź prosze do lekarza.
    Violu co się dzieje z Wami?

bliska77, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Viola odezwij się, zaczynamy się niepokoić

Lucky lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Aga, fajnie, ze na usg jest ok :) Maluch sprytny, co ma od malego pokazywać, szykuje niespodziankę ;)

Mysza, gratuluję :)

Samira, tylko leków nie odstawiaj i reguluj dalej cykle ;)

Inessa, wspieram mocno.

Bursztyn, ciekawa jestem co u Ciebie ;)

Starającym się - oby się udało ;)

Miłego dnia :)

bliska77, Lucky, Kate 75, Bursztyn, ania.g, malgos741, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć wszystkim :)

Aga, fajnie, ze na usg jest ok :) Maluch sprytny, co ma od malego pokazywać, szykuje niespodziankę ;)

Mysza, gratuluję :)

Samira, tylko leków nie odstawiaj i reguluj dalej cykle ;)

Inessa, wspieram mocno.

Bursztyn, ciekawa jestem co u Ciebie ;)

Starającym się - oby się udało ;)

Miłego dnia :)
    Caffe a Ty jak się czujesz?

caffe, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe a Ty jak się czujesz?
    A tak sobie. Wysiedzieć w pracy nie mogę, bo mi niewygodnie, a mały dodatkowo nie lubi jak coś uciska brzuch.
    Jego ulubioną pozycją jest taka, która u mnie powoduje duży dyskomfort.
    Najgorzej jest wieczorem, albo nie mogę oddychać, albo zgaga nie pozwala leżeć. Ogólnie wieczory sa bardzo męczące.

Pewnie każda ciąża jest inna i nie ma reguł, ale tę zdecydowanie gorzej przechodzę niż pierwszą jeśli chodzi o samopoczucie.

Wczoraj zerknęłam na wątek ciązowy (mamusie czerwcowe - analogicznie do mnie) i tam szał zakupowy, a mnie sie nawet nie chce o tym myśleć. Pewnie gdzieś w kwietniu się ruszę, ale mając teraz na uwadze moje samopoczucie, to obawiam sie, że siły za wiele nie będę miała zeby buszować po sklepach. Wyposażenie kupię przez internet (oglądalam fajne firanki, zasłonki i dywanik), a resztę to pewnie na 2-3 pierwsze tygodnie, a potem z małym na zakupy pojedziemy.

Lucky, bliska77, Sabina, Bursztyn, ania.g, Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Bardzo bym chciała już pisać o potyzywnej becie, biciu serduszka a nawet mdlosciach :) a tu trzeba czekać i czekać

Aga krwiak Cię chyba polubił ze tak sie trzyma jak rzep! A maluszek nadal widzę uparty :)

Cafe co u Ciebie?

Pozdrawiam wszystkie

caffe, bliska77, Sabina, Iwone, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ