35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Caffe, dla mnie praca też jest bardzo ważna ale po róznych przeżyciach wiem jedno, teraz dzidziuś i jego i moje zdrowie są najważniejsze, zatem nic na siłę, jak zajedzie taka potrzeba to po prostu zmykam na L4, teraz tez będzie urlop ale na stałym łączu telefoniczno-nternetowym z moją koleżanką
bliska77, Sabina, Alis, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja też nie zamierzam przeginać, zresztą lekarz powiedział, że jak będzie konieczność to się mnie nie będzie pytał czy chcę zwolnienie czy nie, tylko je wypisze (do tej pory na każdej wizycie się mnie pyta czy wypisać)
, teraz dzidziol najważniejszy
caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Simba a to invitro to już od tego cyklu, czy procedura trochę trwa ?
A męża tobie zazdroszczęBo mój niestety ostatnio się psuje
Nie in vitro mysle najwczesniej w kwietniu - bo teraz badania, potem konsultacja na koniec marca zeby przeanalizowac wyniki.bliska77, Kate 75, caffe, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Cafe, plamienie nie jest wterminie @, sprawdzalam juz. Pamietam twoje plamienia bardzo dobrze i powiem ci ze dajesz mi nadzieje ze z plamieniami mozna kontynuowac zdrowa ciaze:-)
Ja leżałam 2 tygodnie i bylo lepiej i gorzej, ale przynajmniej nie miałam dyskomfortu z powodu fizycznego siedzenia w pracy i ugniatania tego brzucha.bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:mądry lekarz
, teraz dzidziol najważniejszy
Też mam możliwość pracy z domu więc kiedyś do tego dojdzie
Po urodzeniu małego też będę kilka rzeczy musiała zrobić, tzn. chcę zrobić, bo w swój fach się ludzi nie wtajemniczaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:20
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:
Ja mam B, tzn. miałam.
bliska77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dzis rozpoczelam nowy cykl, @ przyszla 2 dni wczesniej, strasznie krotka faza lutealna mi sie przytrafila, bo 10- dniowa, juz pare razy tak mialam, normalnie trwa u mnie 12 dni (to tez nie za dluga). No trudno, "pierwsze koty za ploty", ale tez mnostwo watpliwosci mnie dopadlo....w stylu, ze za pozno i takie tam, same wiecie najlepiej. Sprobuje jeszcze ze 2 cykle a potem poprosze mojego lekarza tutaj o to skierowanie do kliniki plodnosci, niech badaja, w sumie nie mam specjalnie na co czekac.
Aga, moze oczy troche nawalaja bo za duzo pracy przed kompem? ale i tak warto zbadac.
Viola, ciesze sie z maluszkiem wszytsko ok. I tak, wielkim buforom nie damy sie draznic!caffe, Kate 75, bliska77, Sabina, Viola, Iwone, Mango, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się w nowym dniu !
U mnie leje i znowu tylko +1 stopień, a tak pięknie było
Viola cieszę się, że lekarz powiedział, że jest o.k., ale jak radzą dziewczyny tez bym odpoczęła kilka dni, tak na wszelki wypadek
Temat cycków znów na tapecie, masakra jakaś, już mnie kiedyś Bozia nastraszyła, ze rosną w ciąży o 4 rozmiary, dla mnie to oznacza posunięcie się w alfabecie do "J" więc Sabina witaj w klubieViola nie nerw się małe źle, a za duże to też nie fajnie, taki bimbałowy zderzak nie bardzo mi się widzi
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:27
bliska77, Bursztyn, Sabina, malgos741, Myszonek, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie
Dzis rozpoczelam nowy cykl, @ przyszla 2 dni wczesniej, strasznie krotka faza lutealna mi sie przytrafila, bo 10- dniowa, juz pare razy tak mialam, normalnie trwa u mnie 12 dni (to tez nie za dluga). No trudno, "pierwsze koty za ploty", ale tez mnostwo watpliwosci mnie dopadlo....w stylu, ze za pozno i takie tam, same wiecie najlepiej. Sprobuje jeszcze ze 2 cykle a potem poprosze mojego lekarza tutaj o to skierowanie do kliniki plodnosci, niech badaja, w sumie nie mam specjalnie na co czekac.
Aga, moze oczy troche nawalaja bo za duzo pracy przed kompem? ale i tak warto zbadac.
Viola, ciesze sie z maluszkiem wszytsko ok. I tak, wielkim buforom nie damy sie draznic!Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jest konkretny i się nie patyczkuje
Też mam możliwość pracy z domu więc kiedyś do tego dojdzie
Po urodzeniu małego też będę kilka rzeczy musiała zrobić, tzn. chcę zrobić, bo w swój fach się ludzi nie wtajemniczacaffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mysza - gratulacje!
Zanet - i oby bilo dalej to silne serducho!
Ktos sie rozmarzyl mowiac o slonecznej Italii? No to musze rozczarowac. Pada, a nawet leje. Na polnocy snieg. Na poludniu deszcz. Powodzie, osuniecia ziemi. Do wyboru do koloru.bliska77, caffe, Kate 75, Myszonek, Mango, Żanet, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a mi sie moje podobaja, bo sie ladnie zaokraglily i sa pelne, a nie takie maluchy...
w przyszlym tygodniu mam plan isc na L4 zeby wlasnie sie wylezec i zadbac o siebie i dzidzie...tez sobie nie wyobrazam jak to bedzie siedziec w domu, ale wiadomo co jest najwazniejsze.
caffe wrote:Teraz to ja wielkością moze mam ok, ale wizualnie mi się nie podobająJa mam B, tzn. miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:29
bliska77, caffe, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn, zgadza sie pracy przy komputerze duzo za dużo, dlatego w domku po powrocie staram sie bardzo ograniczać.
Trzymam kciuki za dalsze starania a skierowanie do kliniki to bardzo dobry krokBursztyn, caffe, Kate 75, Viola, Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dokładnie wychodzę z tego samego założenia, dlatego też już ustaliłam jakie m.in. zastawienia na koniec roku będę robiła w domciu
bliska77, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Mysza - gratulacje!
Ktos sie rozmarzyl mowiac o slonecznej Italii? No to musze rozczarowac. Pada, a nawet leje. Na polnocy snieg. Na poludniu deszcz. Powodzie, osuniecia ziemi. Do wyboru do koloru.Kate 75 lubi tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Mysza - gratulacje!
Ktos sie rozmarzyl mowiac o slonecznej Italii? No to musze rozczarowac. Pada, a nawet leje. Na polnocy snieg. Na poludniu deszcz. Powodzie, osuniecia ziemi. Do wyboru do koloru.
bliska77, sjoanka, Viola, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie in vitro mysle najwczesniej w kwietniu - bo teraz badania, potem konsultacja na koniec marca zeby przeanalizowac wyniki.
Czyli na Święta Wielkanocne jaja będą
Mam nadzieję, ze się za pierwszym razem uda, przejdziecie badania procedury i będzie ciąża i bejbi na nowy rokbliska77, Simba, Viola, Sabina, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a mi sie moje podobaja, bo sie ladnie zaokraglily i sa pelne, a nie takie maluchy...
w przyszlym tygodniu mam plan isc na L4 zeby wlasnie sie wylezec i zadbac o siebie i dzidzie...tez sobie nie wyobrazam jak to bedzie siedziec w domu, ale wiadomo co jest najwazniejsze.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość