35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam na chwilkę
oznajmiam ze byłam dziś u fryzjera ,ścięłam i tak krótkie włosy lewa strona krócej niż prawa i prawa asymetrycznie ścięta a w domu zaraz ufarbowałam na ciemny blond bo miałam po rozjaśniaczu jak to mawiała moja śp.babcia "kolor jak pojszczana słoma"
p.s. wyszedł ciemniejszy niż przewidywałam
buziaki dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 21:58
Bozia3, mysza1975, Kate 75, Sabina, Mango, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia, to są uroki świadomej ciąży. Za dużo czytam (właśnie zgłębiłam temat ciąż pozamacicznych i pustego jaja), analizuję. Stąd te obawy. Teraz rozumiem co dziewczyny czują przed badaniami prenatalnymi.
Takie uroki rodzicielstwa, już do końca życia będę się o kogoś martwić i nikt mi nie wmówi, że ciąża to radosny czas oczekiwania na maleństwo.Bozia3, Kate 75, Sabina, Mango, Żanet, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeśli kogoś uraziłam, to niechcący- no ale o gustach się nie dyskutuje...
. Ja pisałam - zawsze miałam takie B na pograniczu C. Po odchudzaniu mi się zrobiły takie "luźniejsze" - niewypełnione. Teraz mam chyba takie pełne C - no ale sielanka długo nie potrwa. Zastanawiam się - po urodzeniu, jeśli uda mi się znów schudnąć - to wiem, że za piękne pewnie nie będą po dwóch ciążach i odchudzaniu. Może pomyślę o jakimś zabiegu - ale boję się silikonów - takie ciało obce we mnie...jakoś dziwnie
No no z gustami sie nie dyskutuje, ale żeby tak od razu mięchem w stanik, wyglądającej nie inteligentnie dojnej krowy
Musze wymyślić coś na B na pograniczu CBozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza rozumiem twoje obawy, też bym je miała. Dodatkowo u Ciebie to jakby ciąża z zaskoczenia po tych monitoringach stwierdzających brak owu.
Co do ginów oni niestety nie są nieomylni i ideałów nie ma, ale też miałabym wątpliwości po takim zajściu. Odetchniesz trochę opadną emocje i na spokojnie przemyślisz
Bądź dobrej myśli
Fajnie że twój dumny, nie ma wyjścia, w końcu bohater, zaatakował w cyklu bezowulacyjnym i wygrałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:16
samira, Sabina, Mango, Żanet, malgos741, Bozia3, mysza1975, bliska77, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Zapomniałabym, Samirko widzę, że jesteś, co z naszą listą na zafasolkowanych, zapomniałaś o nas ?
Jeszcze raz DobranocKate 75, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystkie poszły spać a ja z pracy wróciłam...
a tu tyle szczęścia, to jak też dorzucę swoje -profesor dostał wyniki męża (5 hormonów , usg jąder), wypisał lekarstwo na zbicie hormonów, które zabijały żołnierzyki, owulacja tuż tuż i raczej sobie nadziei nie robię w tym cyklu (a taki prezent byłby na moje urodziny...), ale podobno chłop ma odzyskać moc i nawet na poczęcie w łóżku można liczyć...za miesiąc dwa potwierdzęsamira, Bozia3, Kate 75, paszczakin, Reni, bliska77, Panda, Myszonek, efcia, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laski miłego dnia życzę
Wczoraj tak mnie kontrola wymęczyła że ja pi..elę
Od 17 marzyłam o spaniu w łóżku a tu jeszcze lekcje odrobić z młodym i na trening iść z nim.
Cholernie się i tak nie wyspałam a dzisiaj powtórka z rozrywki wczorajszej mam nadzieję że chociaż pojutrze dadzą mi spokój ble
przeczytałam wsio i nie zdążę odpisać na wszystko co bym chciała ale gorąco pozdrawiam i pamiętam o Wassamira, Kate 75, Bozia3, mysza1975, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
a ja czasami tęsknię a szczególnie za tym przed 30
kiedy miało się wszystko w dupie, bo zegar nie tykał..można było robić co się chciało, dziś tu jutro tam..eh piękne to były czasy
niby w tej chwili M mnie nie ogranicza ale jednak ktoś jest mamy zobowiązania, plany na przyszłość.. pewne moje zachowania mogą mieć wpływ na nasze życie itd
teraz nic się nie chce i ten oddech ginekologa na karku "Reni już czas"
wszystko to jakies takie popieprzone
Kate 75, bliska77, Panda, efcia, Bozia3, polarmiś, Bursztyn, malgos741, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
widzę, że jakoś tak melancholijnie, Reni to prawda, że jakiś okres życia mamy za nami ale coś się kończy coś się zaczyna, każdy okres życia ma swoje uroki
a ja zasypiam, jestem po prostu nieprzytomna, zasypiam na stojąco. Zapomniałam Wam powiedzieć, że na początku ciaży mialam za wysokie ciśnienie, chociaż jestem niskociśnieniowcem, natomiast w poniedziałek miałam 110/65...czyli wszystko wraca do normyPanda, samira, Lucky, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak jak kiedyś pisałam, jesteśmy parą od 96 roku, czyli okres szaleństw na studniach, balowania itp przeszliśmy razem, po prostu jest to dla mnie normalne, ze jesteśmy razem i inaczej być nie może - no przynajmniej na chwilę obecna
samira, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Milego srodka tygodnia
u mnie dzisiaj usmiechnieta buzka na tescie i jak to zrobic zeby bejbika zrobic, kolezanka mi dzisiaj sugerowala glowa na dol hmmmm yoga styl...no nic jestem rozwarta i gotowa
i niech mi nic i nikt nie zakloca nastepnych 48 godzin eh....zwariowac mozna
Simba wszystkiego czego cialo i dusza zapragnie 100lat.
Mysza super wynikoby tak dalej...
Singlem juz nie chcialabym byc przynajmniej na razie patrze, w przyszlosc z wielka ciekawoscia, a zyje tu i teraz nie zaluje niczego i jestem sobie szczesliwa z tym co mam :)yuppi!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:12
bliska77, Sabina, Lucky, Simba, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość