X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam na chwilkę ;)

oznajmiam ze byłam dziś u fryzjera ,ścięłam i tak krótkie włosy lewa strona krócej niż prawa i prawa asymetrycznie ścięta a w domu zaraz ufarbowałam na ciemny blond bo miałam po rozjaśniaczu jak to mawiała moja śp.babcia "kolor jak pojszczana słoma" :P
    p.s. wyszedł ciemniejszy niż przewidywałam ;)

buziaki dla wszystkich <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 21:58

Bozia3, mysza1975, Kate 75, Sabina, Mango, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Senks :)
    SIMBA Wszystkiego Najlepszego i kropka małego <3

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, bardzo dziękuje za zyczenia - będę sie starać żeby sie wszystkie spełniły.
    Nie przypuszczałam, ze będę mieć tak fajne urodziny :)

samira, Kate 75, Sabina, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, to są uroki świadomej ciąży. Za dużo czytam (właśnie zgłębiłam temat ciąż pozamacicznych i pustego jaja), analizuję. Stąd te obawy. Teraz rozumiem co dziewczyny czują przed badaniami prenatalnymi.
    Takie uroki rodzicielstwa, już do końca życia będę się o kogoś martwić i nikt mi nie wmówi, że ciąża to radosny czas oczekiwania na maleństwo.

Bozia3, Kate 75, Sabina, Mango, Żanet, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli kogoś uraziłam, to niechcący- no ale o gustach się nie dyskutuje...:). Ja pisałam - zawsze miałam takie B na pograniczu C. Po odchudzaniu mi się zrobiły takie "luźniejsze" - niewypełnione. Teraz mam chyba takie pełne C - no ale sielanka długo nie potrwa. Zastanawiam się - po urodzeniu, jeśli uda mi się znów schudnąć - to wiem, że za piękne pewnie nie będą po dwóch ciążach i odchudzaniu. Może pomyślę o jakimś zabiegu - ale boję się silikonów - takie ciało obce we mnie...jakoś dziwnie

No no z gustami sie nie dyskutuje, ale żeby tak od razu mięchem w stanik, wyglądającej nie inteligentnie dojnej krowy ;D
    Musze wymyślić coś na B na pograniczu C ;)

Bozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    No no z gustami sie nie dyskutuje, ale żeby tak od razu mięchem w stanik, wyglądającej nie inteligentnie dojnej krowy ;D
    Musze wymyślić coś na B na pograniczu C ;)
    już się boję..;)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza rozumiem twoje obawy, też bym je miała. Dodatkowo u Ciebie to jakby ciąża z zaskoczenia po tych monitoringach stwierdzających brak owu.
    Co do ginów oni niestety nie są nieomylni i ideałów nie ma, ale też miałabym wątpliwości po takim zajściu. Odetchniesz trochę opadną emocje i na spokojnie przemyślisz :)
    Bądź dobrej myśli :)
    Fajnie że twój dumny, nie ma wyjścia, w końcu bohater, zaatakował w cyklu bezowulacyjnym i wygrał ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:16

samira, Sabina, Mango, Żanet, malgos741, Bozia3, mysza1975, bliska77, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-happy-birthday-149135.gif
    Simba wrote:
    Dziewczynki, bardzo dziękuje za zyczenia - będę sie starać żeby sie wszystkie spełniły.
    Nie przypuszczałam, ze będę mieć tak fajne urodziny :)

samira, Simba, wenus, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam, kolejna noc z wrogiem reproduktorem ;)
    graphics-3d-smileys-829380.gif
    Kolorowych snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:23

mysza1975, samira, Niuta, Sabina, grosza, malgos741, Bozia3, bliska77, Bursztyn, efcia, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałabym, Samirko widzę, że jesteś, co z naszą listą na zafasolkowanych, zapomniałaś o nas ? :)

Jeszcze raz Dobranoc :)

samira, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Zapomniałabym, Samirko widzę, że jesteś, co z naszą listą na zafasolkowanych, zapomniałaś o nas ? :)

Jeszcze raz Dobranoc :)
    nie zapomniałam ale nie miałam czasu poprawić, jutro z rana to zrobię na pewno :)

Kate 75, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie poszły spać a ja z pracy wróciłam...
    a tu tyle szczęścia, to jak też dorzucę swoje -profesor dostał wyniki męża (5 hormonów , usg jąder), wypisał lekarstwo na zbicie hormonów, które zabijały żołnierzyki, owulacja tuż tuż i raczej sobie nadziei nie robię w tym cyklu (a taki prezent byłby na moje urodziny...), ale podobno chłop ma odzyskać moc i nawet na poczęcie w łóżku można liczyć...za miesiąc dwa potwierdzę

samira, Bozia3, Kate 75, paszczakin, Reni, bliska77, Panda, Myszonek, efcia, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski miłego dnia życzę
    Wczoraj tak mnie kontrola wymęczyła że ja pi..elę
    Od 17 marzyłam o spaniu w łóżku a tu jeszcze lekcje odrobić z młodym i na trening iść z nim.
    Cholernie się i tak nie wyspałam a dzisiaj powtórka z rozrywki wczorajszej mam nadzieję że chociaż pojutrze dadzą mi spokój ble
    przeczytałam wsio i nie zdążę odpisać na wszystko co bym chciała ale gorąco pozdrawiam i pamiętam o Was :)

samira, Kate 75, Bozia3, mysza1975, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczęta ! :)
    Witam się z kawką w słoneczny dzień :)
    graphics-coffee-644002.gif
    Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:18

samira, Pusurek, Panda, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja

a ja czasami tęsknię a szczególnie za tym przed 30 ;-)
    kiedy miało się wszystko w dupie, bo zegar nie tykał..można było robić co się chciało, dziś tu jutro tam..eh piękne to były czasy
    niby w tej chwili M mnie nie ogranicza ale jednak ktoś jest mamy zobowiązania, plany na przyszłość.. pewne moje zachowania mogą mieć wpływ na nasze życie itd
    teraz nic się nie chce i ten oddech ginekologa na karku "Reni już czas"
    wszystko to jakies takie popieprzone

Kate 75, bliska77, Panda, efcia, Bozia3, polarmiś, Bursztyn, malgos741, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Dzień Dobry Dziewczęta ! :)
    Witam się z kawką w słoneczny dzień :)
    graphics-coffee-644002.gif
    Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich :)

Gdzie to słońce?
    U mnie od rana szaro, buro i leje.
    mini-graphics-rain-671032.gif

Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Gdzie to słońce?
    U mnie od rana szaro, buro i leje.
    mini-graphics-rain-671032.gif

Na północy na Kaszubach, świeci pięknie i +5 :)
    graphics-sunbathing-642736.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:49

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    widzę, że jakoś tak melancholijnie, Reni to prawda, że jakiś okres życia mamy za nami ale coś się kończy coś się zaczyna, każdy okres życia ma swoje uroki ;-)
    a ja zasypiam, jestem po prostu nieprzytomna, zasypiam na stojąco. Zapomniałam Wam powiedzieć, że na początku ciaży mialam za wysokie ciśnienie, chociaż jestem niskociśnieniowcem, natomiast w poniedziałek miałam 110/65...czyli wszystko wraca do normy

Panda, samira, Lucky, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak kiedyś pisałam, jesteśmy parą od 96 roku, czyli okres szaleństw na studniach, balowania itp przeszliśmy razem, po prostu jest to dla mnie normalne, ze jesteśmy razem i inaczej być nie może - no przynajmniej na chwilę obecna ;-)

samira, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego srodka tygodnia :) u mnie dzisiaj usmiechnieta buzka na tescie i jak to zrobic zeby bejbika zrobic, kolezanka mi dzisiaj sugerowala glowa na dol hmmmm yoga styl...no nic jestem rozwarta i gotowa ;) i niech mi nic i nikt nie zakloca nastepnych 48 godzin eh....zwariowac mozna

Simba wszystkiego czego cialo i dusza zapragnie 100lat.

Mysza super wynik :) oby tak dalej...

Singlem juz nie chcialabym byc przynajmniej na razie patrze, w przyszlosc z wielka ciekawoscia, a zyje tu i teraz nie zaluje niczego i jestem sobie szczesliwa z tym co mam :)yuppi!!! :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:12

bliska77, Sabina, Lucky, Simba, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2400 2401 2402 2403 2404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ