35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam na chwilkę

oznajmiam ze byłam dziś u fryzjera ,ścięłam i tak krótkie włosy lewa strona krócej niż prawa i prawa asymetrycznie ścięta a w domu zaraz ufarbowałam na ciemny blond bo miałam po rozjaśniaczu jak to mawiała moja śp.babcia "kolor jak pojszczana słoma"
p.s. wyszedł ciemniejszy niż przewidywałam
buziaki dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 21:58
Bozia3, mysza1975, Kate 75, Sabina, Mango, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia, to są uroki świadomej ciąży. Za dużo czytam (właśnie zgłębiłam temat ciąż pozamacicznych i pustego jaja), analizuję. Stąd te obawy. Teraz rozumiem co dziewczyny czują przed badaniami prenatalnymi.
Takie uroki rodzicielstwa, już do końca życia będę się o kogoś martwić i nikt mi nie wmówi, że ciąża to radosny czas oczekiwania na maleństwo.
Bozia3, Kate 75, Sabina, Mango, Żanet, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeśli kogoś uraziłam, to niechcący- no ale o gustach się nie dyskutuje...
. Ja pisałam - zawsze miałam takie B na pograniczu C. Po odchudzaniu mi się zrobiły takie "luźniejsze" - niewypełnione. Teraz mam chyba takie pełne C - no ale sielanka długo nie potrwa. Zastanawiam się - po urodzeniu, jeśli uda mi się znów schudnąć - to wiem, że za piękne pewnie nie będą po dwóch ciążach i odchudzaniu. Może pomyślę o jakimś zabiegu - ale boję się silikonów - takie ciało obce we mnie...jakoś dziwnie
No no z gustami sie nie dyskutuje, ale żeby tak od razu mięchem w stanik, wyglądającej nie inteligentnie dojnej krowy
Musze wymyślić coś na B na pograniczu C
Bozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza rozumiem twoje obawy, też bym je miała. Dodatkowo u Ciebie to jakby ciąża z zaskoczenia po tych monitoringach stwierdzających brak owu.
Co do ginów oni niestety nie są nieomylni i ideałów nie ma, ale też miałabym wątpliwości po takim zajściu. Odetchniesz trochę opadną emocje i na spokojnie przemyślisz
Bądź dobrej myśli
Fajnie że twój dumny, nie ma wyjścia, w końcu bohater, zaatakował w cyklu bezowulacyjnym i wygrał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:16
samira, Sabina, Mango, Żanet, malgos741, Bozia3, mysza1975, bliska77, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie zapomniałam ale nie miałam czasu poprawić, jutro z rana to zrobię na pewnoKate 75 wrote:Zapomniałabym, Samirko widzę, że jesteś, co z naszą listą na zafasolkowanych, zapomniałaś o nas ?

Jeszcze raz Dobranoc
Kate 75, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystkie poszły spać a ja z pracy wróciłam...
a tu tyle szczęścia, to jak też dorzucę swoje -profesor dostał wyniki męża (5 hormonów , usg jąder), wypisał lekarstwo na zbicie hormonów, które zabijały żołnierzyki, owulacja tuż tuż i raczej sobie nadziei nie robię w tym cyklu (a taki prezent byłby na moje urodziny...), ale podobno chłop ma odzyskać moc i nawet na poczęcie w łóżku można liczyć...za miesiąc dwa potwierdzę
samira, Bozia3, Kate 75, paszczakin, Reni, bliska77, Panda, Myszonek, efcia, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laski miłego dnia życzę
Wczoraj tak mnie kontrola wymęczyła że ja pi..elę
Od 17 marzyłam o spaniu w łóżku a tu jeszcze lekcje odrobić z młodym i na trening iść z nim.
Cholernie się i tak nie wyspałam a dzisiaj powtórka z rozrywki wczorajszej mam nadzieję że chociaż pojutrze dadzą mi spokój ble
przeczytałam wsio i nie zdążę odpisać na wszystko co bym chciała ale gorąco pozdrawiam i pamiętam o Was
samira, Kate 75, Bozia3, mysza1975, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
a ja czasami tęsknię a szczególnie za tym przed 30
kiedy miało się wszystko w dupie, bo zegar nie tykał..można było robić co się chciało, dziś tu jutro tam..eh piękne to były czasy
niby w tej chwili M mnie nie ogranicza ale jednak ktoś jest mamy zobowiązania, plany na przyszłość.. pewne moje zachowania mogą mieć wpływ na nasze życie itd
teraz nic się nie chce i ten oddech ginekologa na karku "Reni już czas"
wszystko to jakies takie popieprzone
Kate 75, bliska77, Panda, efcia, Bozia3, polarmiś, Bursztyn, malgos741, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
widzę, że jakoś tak melancholijnie, Reni to prawda, że jakiś okres życia mamy za nami ale coś się kończy coś się zaczyna, każdy okres życia ma swoje uroki
a ja zasypiam, jestem po prostu nieprzytomna, zasypiam na stojąco. Zapomniałam Wam powiedzieć, że na początku ciaży mialam za wysokie ciśnienie, chociaż jestem niskociśnieniowcem, natomiast w poniedziałek miałam 110/65...czyli wszystko wraca do normy
Panda, samira, Lucky, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak jak kiedyś pisałam, jesteśmy parą od 96 roku, czyli okres szaleństw na studniach, balowania itp przeszliśmy razem, po prostu jest to dla mnie normalne, ze jesteśmy razem i inaczej być nie może - no przynajmniej na chwilę obecna
samira, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Milego srodka tygodnia
u mnie dzisiaj usmiechnieta buzka na tescie i jak to zrobic zeby bejbika zrobic, kolezanka mi dzisiaj sugerowala glowa na dol hmmmm yoga styl...no nic jestem rozwarta i gotowa
i niech mi nic i nikt nie zakloca nastepnych 48 godzin eh....zwariowac mozna
Simba wszystkiego czego cialo i dusza zapragnie 100lat.
Mysza super wynik
oby tak dalej...
Singlem juz nie chcialabym byc przynajmniej na razie patrze, w przyszlosc z wielka ciekawoscia, a zyje tu i teraz nie zaluje niczego i jestem sobie szczesliwa z tym co mam :)yuppi!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:12
bliska77, Sabina, Lucky, Simba, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość