X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie :-)
    Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
    Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.

polarmiś, samira, Panda, Reni, ania.g, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bylam w Lotosie ( Warszawianki znaja) , w knajpie mojej mlodosci bo ja wychowana na Czerniakowie,, jak sie rzucilam na tatara to az zamowilam drugiego - poprostu oszalalam ze szczescia, endorfiny szczytowaly, a potem wypilam butelke bialego wina i dzisiaj mam kaca , straszne.

Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie :-)
    Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
    Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.
    Oby wynik byl zadawalajacy!!!!!!

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra o.O

Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie

Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra o.O
    Wspolny kac, wspolne awantury z mężami i jestem pulchna! Bursztyn co ty na to:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37

paszczakin, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze :-)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze :-)

ja mysle ze to jest najwazniejsze zeby sie dobrze wyspac, znam pare co od zawsze sypia osobno i to nawet nie przez chrapanie po prostu dla wygody i sa razem juz tyle lat....tez sie zastanawialam czy to nie oddala ale w sumie dlaczego mialoby

Seks przeciez nie zawsze musi byc kojarzony z sypialnia co nie? A nawet jesli jest to mozna sie przeciez popiescic, poprzytulac i posmyrac a pozniej spac spokojnie i osobno a nad ranem ten kto pierwszy wstaje srym pod kolderke na mile przebudzenie .....;)

no ale jak zwykle kazdy lubi to co lubi

Reni, samira, mysza1975, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak w sumie jak śpimy razem to też prawie oddzielnie, bo każdy ma swoją kołdrę on letnią ja zimową ;-)
    i pies miedzy nami ;-)

samira, Bursztyn, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pani ginekolog lat 47 zaliczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37

caffe, Panda, ania.g, Bursztyn, Olena, efcia, Iwone, gosia7122, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
    Jak już zajdziesz w ciążę i urodzisz, a potem zaczniesz myśleć nad antykoncepcją, to proponuję się tej pani nie radzić co będzie najlepsze i najskuteczniejsze :P

ania.g, polarmiś, efcia, Reni, Żanet, Iwone, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

wow kurcze no fajnie ale nie wiem czy bym sie cieszyla w tym wieku... a ma dzieci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:15

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona sie cieszy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez antykoncepcji nie zachodze wiec spoko.

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ona sie cieszy!

no to jest najwazniejsze ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wspolny kac, wspolne awantury z mężami i jeste pulchna! Bursztyn co ty na to:-)
    Misiu! Wreszcie Cie odnalazlam!!!! :D <3

polarmiś, Simba, Sabina, mysza1975, Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    u nas piekne słońce :) a ja blok dalej byłam dziś u fryzjerki bo juz wygladałam jak nie powiem co hahahha mam ciekawą fryzurke Samirka też asymetryczną. A juz miałam dłuższewłosy i zaczeły mi sie loki robić no szok.
    Buziaki dla każdej <3 Simba 100 lat!!!!!!!!!!

Bursztyn, Panda, Olena, efcia, Simba, EwaT, Sabina, malgos741, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    ale jaja!!!! :) gratuluje pani gin :D

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiu! Wreszcie Cie odnalazlam!!!! :D <3
    Tylko dzieci by z tego nie bylo!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, Misiu- ja jeszcze Mariolke uwielbiam :)

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tylko dzieci by z tego nie bylo!
    no wtedy koniecznie inseminacja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:33

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2402 2403 2404 2405 2406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ