X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie :-)
    Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
    Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.

polarmiś, samira, Panda, Reni, ania.g, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bylam w Lotosie ( Warszawianki znaja) , w knajpie mojej mlodosci bo ja wychowana na Czerniakowie,, jak sie rzucilam na tatara to az zamowilam drugiego - poprostu oszalalam ze szczescia, endorfiny szczytowaly, a potem wypilam butelke bialego wina i dzisiaj mam kaca , straszne.

Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie :-)
    Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
    Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.
    Oby wynik byl zadawalajacy!!!!!!

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra o.O

Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie

Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra o.O
    Wspolny kac, wspolne awantury z mężami i jestem pulchna! Bursztyn co ty na to:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37

paszczakin, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze :-)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze :-)

ja mysle ze to jest najwazniejsze zeby sie dobrze wyspac, znam pare co od zawsze sypia osobno i to nawet nie przez chrapanie po prostu dla wygody i sa razem juz tyle lat....tez sie zastanawialam czy to nie oddala ale w sumie dlaczego mialoby

Seks przeciez nie zawsze musi byc kojarzony z sypialnia co nie? A nawet jesli jest to mozna sie przeciez popiescic, poprzytulac i posmyrac a pozniej spac spokojnie i osobno a nad ranem ten kto pierwszy wstaje srym pod kolderke na mile przebudzenie .....;)

no ale jak zwykle kazdy lubi to co lubi

Reni, samira, mysza1975, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak w sumie jak śpimy razem to też prawie oddzielnie, bo każdy ma swoją kołdrę on letnią ja zimową ;-)
    i pies miedzy nami ;-)

samira, Bursztyn, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pani ginekolog lat 47 zaliczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37

caffe, Panda, ania.g, Bursztyn, Olena, efcia, Iwone, gosia7122, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
    Jak już zajdziesz w ciążę i urodzisz, a potem zaczniesz myśleć nad antykoncepcją, to proponuję się tej pani nie radzić co będzie najlepsze i najskuteczniejsze :P

ania.g, polarmiś, efcia, Reni, Żanet, Iwone, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

wow kurcze no fajnie ale nie wiem czy bym sie cieszyla w tym wieku... a ma dzieci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:15

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona sie cieszy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez antykoncepcji nie zachodze wiec spoko.

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ona sie cieszy!

no to jest najwazniejsze ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wspolny kac, wspolne awantury z mężami i jeste pulchna! Bursztyn co ty na to:-)
    Misiu! Wreszcie Cie odnalazlam!!!! :D <3

polarmiś, Simba, Sabina, mysza1975, Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    u nas piekne słońce :) a ja blok dalej byłam dziś u fryzjerki bo juz wygladałam jak nie powiem co hahahha mam ciekawą fryzurke Samirka też asymetryczną. A juz miałam dłuższewłosy i zaczeły mi sie loki robić no szok.
    Buziaki dla każdej <3 Simba 100 lat!!!!!!!!!!

Bursztyn, Panda, Olena, efcia, Simba, EwaT, Sabina, malgos741, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    ale jaja!!!! :) gratuluje pani gin :D

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiu! Wreszcie Cie odnalazlam!!!! :D <3
    Tylko dzieci by z tego nie bylo!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, Misiu- ja jeszcze Mariolke uwielbiam :)

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tylko dzieci by z tego nie bylo!
    no wtedy koniecznie inseminacja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:33

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2402 2403 2404 2405 2406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ