35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie

Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.
polarmiś, samira, Panda, Reni, ania.g, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj bylam w Lotosie ( Warszawianki znaja) , w knajpie mojej mlodosci bo ja wychowana na Czerniakowie,, jak sie rzucilam na tatara to az zamowilam drugiego - poprostu oszalalam ze szczescia, endorfiny szczytowaly, a potem wypilam butelke bialego wina i dzisiaj mam kaca , straszne.
Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby wynik byl zadawalajacy!!!!!!Olena wrote:Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie

Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.
Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra
Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspolny kac, wspolne awantury z mężami i jestem pulchna! Bursztyn co ty na to:-)Bursztyn wrote:Witajcie
Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37
paszczakin, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze

ja mysle ze to jest najwazniejsze zeby sie dobrze wyspac, znam pare co od zawsze sypia osobno i to nawet nie przez chrapanie po prostu dla wygody i sa razem juz tyle lat....tez sie zastanawialam czy to nie oddala ale w sumie dlaczego mialoby
Seks przeciez nie zawsze musi byc kojarzony z sypialnia co nie? A nawet jesli jest to mozna sie przeciez popiescic, poprzytulac i posmyrac a pozniej spac spokojnie i osobno a nad ranem ten kto pierwszy wstaje srym pod kolderke na mile przebudzenie .....
no ale jak zwykle kazdy lubi to co lubi
Reni, samira, mysza1975, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja pani ginekolog lat 47 zaliczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37
caffe, Panda, ania.g, Bursztyn, Olena, efcia, Iwone, gosia7122, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak już zajdziesz w ciążę i urodzisz, a potem zaczniesz myśleć nad antykoncepcją, to proponuję się tej pani nie radzić co będzie najlepsze i najskuteczniejszepolarmiś wrote:Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
ania.g, polarmiś, efcia, Reni, Żanet, Iwone, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
wow kurcze no fajnie ale nie wiem czy bym sie cieszyla w tym wieku... a ma dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:15
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane

u nas piekne słońce
a ja blok dalej byłam dziś u fryzjerki bo juz wygladałam jak nie powiem co hahahha mam ciekawą fryzurke Samirka też asymetryczną. A juz miałam dłuższewłosy i zaczeły mi sie loki robić no szok.
Buziaki dla każdej
Simba 100 lat!!!!!!!!!!
Bursztyn, Panda, Olena, efcia, Simba, EwaT, Sabina, malgos741, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny