35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie
Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.polarmiś, samira, Panda, Reni, ania.g, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj bylam w Lotosie ( Warszawianki znaja) , w knajpie mojej mlodosci bo ja wychowana na Czerniakowie,, jak sie rzucilam na tatara to az zamowilam drugiego - poprostu oszalalam ze szczescia, endorfiny szczytowaly, a potem wypilam butelke bialego wina i dzisiaj mam kaca , straszne.
Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie. Dalej Was podczytuje, mam nadzieję, że się nie gniewacie
Moje Kochanie bardzo kocham i nie zauważam u niego wad, poza tą jedną, jak właśnie chrapanie. Od początku śpimy w osobnych pokojach i tak jest nawet fajnie, bo mam łóżko dla siebie. Można się przyzwyczaić do samotnego spania, do chrapania niestety nie. nawet zatyczki nie pomagają.
Jutro wynik AMH. Czekam na niego z niecierpliwością. Pierwszy raz będę miała ten wynik.Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakraSimba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie
Misiu, lacze sie z Toba w bolu kacowym, ja tez wczoraj wypilam butelke tylko ze czerwonego,tak potwornie bolal mnie brzuch- z powodu @ i glowa zpowodu kaca, ze wlasciwie nie wiem co bardziej, masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37
paszczakin, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no własnie tak się zastanawiam czy takie spanie osobno nie oddala od siebie ludzi.. boję się, że na dłuższą metę będziemy współlokatorami ale człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do ciszy i tak mi dobrze
ja mysle ze to jest najwazniejsze zeby sie dobrze wyspac, znam pare co od zawsze sypia osobno i to nawet nie przez chrapanie po prostu dla wygody i sa razem juz tyle lat....tez sie zastanawialam czy to nie oddala ale w sumie dlaczego mialoby
Seks przeciez nie zawsze musi byc kojarzony z sypialnia co nie? A nawet jesli jest to mozna sie przeciez popiescic, poprzytulac i posmyrac a pozniej spac spokojnie i osobno a nad ranem ten kto pierwszy wstaje srym pod kolderke na mile przebudzenie .....
no ale jak zwykle kazdy lubi to co lubiReni, samira, mysza1975, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja pani ginekolog lat 47 zaliczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:37
caffe, Panda, ania.g, Bursztyn, Olena, efcia, Iwone, gosia7122, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, malgos741, megan8, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
ania.g, polarmiś, efcia, Reni, Żanet, Iwone, Simba, EwaT, Sabina, mysza1975, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moja pani ginekolog lat 47 zaluczyla wpadke i jest w 4 miesiacu ciazy.
wow kurcze no fajnie ale nie wiem czy bym sie cieszyla w tym wieku... a ma dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 15:15
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
u nas piekne słońcea ja blok dalej byłam dziś u fryzjerki bo juz wygladałam jak nie powiem co hahahha mam ciekawą fryzurke Samirka też asymetryczną. A juz miałam dłuższewłosy i zaczeły mi sie loki robić no szok.
Buziaki dla każdejSimba 100 lat!!!!!!!!!!
Bursztyn, Panda, Olena, efcia, Simba, EwaT, Sabina, malgos741, megan8, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny