35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ale narobiłyście mi smaka...jutro lecę po krewetki. Usmażymy na maśle z koperkiem, chili i czosnkiem. Do tego świeża, ciepła bagietka...
W ogóle się muszę opanować, bo zwiększa mi się apetyt. Dziś zjadłam śniadanie i z nudów pojechałam połazić po Ikei. Oczywiście knajpy tam nie mogłam ominąć - więc o 11.30 wpyliłam tam ziemniaczki puree z warzywami i do tego de volaille. Na deser galaretka z musem waniliowym. Przyjechałam do domu i o 16.00 zjadłam obiad. Zupę krem i ziemniaczki z jajkiem sadzonym. Mam nadzieję powstrzymać się od kolacji, ale jutro tych krewetek nie odpuszczę.
Dziopki macie jakieś plany na Walentynki?
a na ///Walentego u nas nawet bzykania nie bedzie bo @ w toku, zostaja rozkosze oralne....mialam na mysli kulinariamaz moj pewnie bedzie cos specjalnego gotowal- urlop sobie wzial na jutro i pojutrze
EwaT, mysza1975, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no rozkosze oralne plus dobre żarcie - to już coś...jeszcze przy urlopie...
rozumiem, że te rozkosze jego - a nie Twoje przy @. Tobie pozostanie żarełko...
moje, bo on gotuje a ja sie rozkoszuje
on w sumie tez
Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie tu kupiłąm macę,
http://allegro.pl/maca-proszek-500g-zwiekszenie-witalnosci-i-energii-i3838612749.html
jest cały temat o maci na forum,
taka jest najtańsza, ale straszny syf, straszny w gębie, dlatego te kapsułki, ale luzem wychodzi zdecydowanie taniej.
Czy lepiej? nie wiem, bierzemy cały zestaw wsparcia, koleżanka kazała zwrócić uwagę na zapach moczu, bo jeśli będzie za dużo witamin i minerałów, to zmieni się zapach taki ja z soczków sklepowych witaminizowanych.EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale narobiłyście mi smaka...jutro lecę po krewetki. Usmażymy na maśle z koperkiem, chili i czosnkiem. Do tego świeża, ciepła bagietka...
W ogóle się muszę opanować, bo zwiększa mi się apetyt. Dziś zjadłam śniadanie i z nudów pojechałam połazić po Ikei. Oczywiście knajpy tam nie mogłam ominąć - więc o 11.30 wpyliłam tam ziemniaczki puree z warzywami i do tego de volaille. Na deser galaretka z musem waniliowym. Przyjechałam do domu i o 16.00 zjadłam obiad. Zupę krem i ziemniaczki z jajkiem sadzonym. Mam nadzieję powstrzymać się od kolacji, ale jutro tych krewetek nie odpuszczę.
Dziopki macie jakieś plany na Walentynki?
ja mam plan
randke z moim maluchem na badaniu połówkowym w KatowicachIwone, samira, Sabina, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Tak daleko jedziesz?
W Żorach też jest super lekarz i miałabyś bliżej
Ewa jest po do jechać do Wisły na narty, jest w ogóle śnieg?
ale mam skierowanie do Sodowskich
moja ginka twierdzi że tylko im ufa
tez mnie wkurza że musze tak daleko jechać
śniegu nie ma, jakies marne resztki, dziś pada ale jutro ma być słonecznie więc pewnie stopniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 19:19
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Milego srodka tygodnia
u mnie dzisiaj usmiechnieta buzka na tescie i jak to zrobic zeby bejbika zrobic, kolezanka mi dzisiaj sugerowala glowa na dol hmmmm yoga styl...no nic jestem rozwarta i gotowa
i niech mi nic i nikt nie zakloca nastepnych 48 godzin eh....zwariowac mozna
Simba wszystkiego czego cialo i dusza zapragnie 100lat.
Mysza super wynikoby tak dalej...
Singlem juz nie chcialabym byc przynajmniej na razie patrze, w przyszlosc z wielka ciekawoscia, a zyje tu i teraz nie zaluje niczego i jestem sobie szczesliwa z tym co mam :)yuppi!!!Sabina, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moja beta ładnie urosła (489,6 mlU/ml).
Trochę się uspokoiłam, ale chyba i tak będę ch..jową matką, bo jakoś pozytywne testy nie wywołały u mnie euforii. Co najwyżej radość pomieszaną ze strachem.Żanet, Iwone, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, EwaT, gosia7122, Kate 75, Bozia3, Panda, bliska77, ania.g, Lucky, sjoanka, angela, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Moja beta ładnie urosła (489,6 mlU/ml).
Trochę się uspokoiłam, ale chyba i tak będę ch..jową matką, bo jakoś pozytywne testy nie wywołały u mnie euforii. Co najwyżej radość pomieszaną ze strachem.Iwone, mysza1975, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
mysza1975 wrote:Moja beta ładnie urosła (489,6 mlU/ml).
Trochę się uspokoiłam, ale chyba i tak będę ch..jową matką, bo jakoś pozytywne testy nie wywołały u mnie euforii. Co najwyżej radość pomieszaną ze strachem.
Mysza,
To normalne, też tak miałam, niby chcesz a się boisz, każda zmiana powoduje pewien lęk przed nieznanym, trzeba to tylko oswoić i wierzyć, że będzie dobrze.
Dziecko jest niesamowitym motorem do działania - zawsze sobie dasz radę sama lub z facetem. Będzie dobrze.
No i betka tak ładnie przyrastato dobrze wróży na przyszłość
Iwone, mysza1975, Sabina, Bozia3, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niezle wciagnelas
a na ///Walentego u nas nawet bzykania nie bedzie bo @ w toku, zostaja rozkosze oralne....mialam na mysli kulinariamaz moj pewnie bedzie cos specjalnego gotowal- urlop sobie wzial na jutro i pojutrze
Żanet, mysza1975, Sabina, Bozia3, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Moja beta ładnie urosła (489,6 mlU/ml).
Trochę się uspokoiłam, ale chyba i tak będę ch..jową matką, bo jakoś pozytywne testy nie wywołały u mnie euforii. Co najwyżej radość pomieszaną ze strachem.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ale mam skierowanie do Sodowskich
moja ginka twierdzi że tylko im ufa
tez mnie wkurza że musze tak daleko jechać
śniegu nie ma, jakies marne resztki, dziś pada ale jutro ma być słonecznie więc pewnie stopnieje
Idziesz do InviMedu na Piotrowicką 83 ?? Mieszkam parę przystanków od tej Kliniki a mój G tam robił badanie nasieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:23
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Moja beta ładnie urosła (489,6 mlU/ml).
Trochę się uspokoiłam, ale chyba i tak będę ch..jową matką, bo jakoś pozytywne testy nie wywołały u mnie euforii. Co najwyżej radość pomieszaną ze strachem.
Mi się wydaje, że to dosyć normalna reakcja - teraz już nic nie będzie takie samoNa szczęście
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny