35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:kurcze
Amoniak wnika przez skórę i z krwiobiegiem dostaje się do ustroju, dlatego może być szkodliwy dla płodu u kobiet w ciąży
http://www.palety-farb-do-wlosow.pl/porady/farby-bez-amoniaku-fakty-i-mity/
Są dostępne dobre farby bez amoniaku (nie wiem, czy mają sole amonowe). Nie pamiętam teraz z jakiej firmy ale musiałabym się zapytać naszej kierowniczki pracowni fryzjerskiej. Ja niestety nie jestem fachowcem w tej dziedzinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:17
EwaT, Lucky lubią tę wiadomość
-
podobno już mniej inwazyjne są pasemka - bo robi się je zwykle na folii aluminiowej, więc wtedy farba nie ma bezpośredniego kontaktu ze skórą...
ja nie mam ani jednego siwego włosa, więc mam ułatwioną sprawę - ale chyba stawiałabym jednak na zupełnie naturalne sposobyMyszonek, EwaT, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-
Ewa po pierwszym trymeście możesz farbować włosy, powinno się mieć w pomieszczeniu wentylację. przed farbowaniem wywietrz pokój i do dzieła.
EwaT, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ewa po pierwszym trymeście możesz farbować włosy, powinno się mieć w pomieszczeniu wentylację. przed farbowaniem wywietrz pokój i do dzieła.
Słyszałam o zupełnie bezpiecznych farbach, tez mam już odrosty i nie wiem czy farbować...
http://www.biokap.pl/Lucky lubi tę wiadomość
-
dziewczyny musicie poczytać opinie np.
http://www.anwen.pl/2012/04/farby-do-wosow-biokap-delicato-kolor.htmlŻanet, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
spadam do łóżka bo mój m tak na mnie czekał, że podchrapuje na kanapie. Pa
Lucky lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
megan8 wrote:kanaliki się odetkały ,cycek nie boli
najgorsze są brodawki ,bo ciągle mokre i te popękania nie chcą się zagoić
Na popękane brodawki stosowałam Maltan w maści i często wietrzyłam sutki i z czasem pomogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 23:10
megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Panda to my idziemy prawie w łep łep bo ja jutro lub pojutrze.
Powodznia w takim razie Malgosu mnie wczoraj nic nie wyszlo z serduszkowania tak ze moze zaszalejem dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 01:59
malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Na mnie plaza i słonce oraz drink z parasolką też najbardziej działa. A szczególnie własne ciało po np. tygodniu opalania i kąpieli morskich...
kurde noooo dla mnie to dzien jak codzien i juz nie dziala, chyba potrzebujemy troche zimy coby zaszalec przy kominkujejku u nas takie gorace noce ze na prawde organizm odmawia posluszenstwa ehhhhh no jajka sie przegrzewaja
malgos741, Lucky, Bozia3, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką i miłego dnia życzę.
Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Sabinka chyba każda z nas to przechodzi, ja natomiast miałam stymulację ale od tego miesiąca dałam se na spokój muszę odpocząć od ginka i hormonów. Dałam se na luz.
Lucky, Sabina, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja też miałam stymulację, czwarty miesiąc na CLO. Teraz będzie pierwszy bez leków. Może dobrze , że bez bo się przytyło po nich.
Sabina wiem co czujesz, okolice @ to spadek hormonów i łapanie doła. Ale tak jak Ci napisałam , że jeszcze może temperatura podejść. Test ujemny też może się zmienićbliska77, Lucky, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinko nie martw się, jeszcze będzie przepięknie i wcale nie jest przesądzone że ten cykl stracony. Bozi też temp spadała i teraz hoduje malucha w brzuszku. Mnie się wydaje że może masz źle wyznaczoną owulację i po prostu jeszcze za wcześnie jest. Przytulam
i witam się
chciałam pójść na usg żeby potwierdzić owulację ale nie ma jak się wkręcić do lekarza, porażka jakaś
ja też bez siwego włosa ale rozumiem ból odrostów, szczególnie w ciąży gdy kobieta walczy by czuć się nadal sobą
Megan fajnie że sytuacja opanowana. Zawsze gdy piszesz nie mogę się napatrzeć na to Twoje cudowne maleństwo
pozdrawiam Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:28
Sabina, bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość