WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Gosia, widzę, ze mamy podobną wadę, poczekam do 24 lutego, zobaczymy co mi okulistka powie
    Miśku, widzę, ze Wasze dziecko jest super motywacją, wie co robi ;-)
    Bozia, reakcja Waszego dziecka bardzo podobna do reakcji naszej córki, to bardzo ciesz prawda?
    Sabina, dużo zdrowia dla córeczki a dla Was duzo sił, będzie dobrze <3, Sabinka, przytulam, nie martw się, każda z nas to przechodziła, wierzę, ze w wkrótce pojawia się dwie kreseczki
    Mysza, beta piękna, chyba czas uwierzyć :-)
    Megan, najważniejsze, że najgorsze już za Tobą i temat już nie powróci :-)

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:30

Lucky, polarmiś, mysza1975, Bursztyn, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co a ja począwszy od poniedziałku noc w noc mam straszne sny, po prostu, od zaginięcia mojej córki przez bardzo wyraziste wypadki ze szczegółami po m.in. gnijace zwłoki z robakami, przepraszam, że Wam o tym piszę i tak pomijam szczegóły ale zaczynam być z lekka tym przerażona, nigdy przesądna nie byłam ale zaczynam sie martwic o mojego tatę, który idzie 20go do szpitala na to ustawianie i będzie miał m.in. zatrzymana akcje serca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:35

samira, Lucky, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky dzieki ♡♥
    Kurcze moj lekarz zawsze mnie przyjmie na monitoring nawet w niedziele. Przykre ze nie mozesz sie dostac.

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z kawką ! :) Słoneczko dziś znowu zawitało, ale jest chłodno i wszystko oszronione.
    Mysza no piękna beta, teraz to już masz podwójne potwierdzenie, wątpliwości rozwiane :)
    Gosia super wiadomości :)
    Olena fajnie, że wróciłaś :)
    Sabinko przykro mi <3
    Dobrego dzionka dla wszystkich :)

Lucky, Olena, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Sabina, moja starsza córka od 3 roku życia miała non stop zakażenia układu moczowego. Przeszła masę badań, specjalistów i nic. Nikt nie był w stanie przez te lata znaleźć przyczyny. Ciągle wracała bakteria escherichia coli w stężeniu 10 do 6. Była robiona cystografia z której też nic nie wniknęło. Bo cały układ moczowy, nerki wszystko w normie. Zakażenia skończyły się nagle tak samo jak się zaczęły w wieku 12 lat. Nikt do tej pory nie wie co było przyczyną. Życzę Ci powodzenia w znalezieniu przyczyny <3
    Mysza gratulacje super bety :)
    Wszystkim w nastroju @ życzę żeby to już była ostatnia @.
    Miłego dnia.

Lucky, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGa nie zamartwiaj się.. myślę, że przez to, że martwisz się o tatę to psycha płata Ci mało śmiesznego figla
    myślę, że te sny nic nie znaczą .. masz dużo nerwów i stresu
    dużo zdrówka dla taty

p.s dzień dobry
    agafbh wrote:
    wiecie co a ja począwszy od poniedziałku noc w noc mam straszne sny, po prostu, od zaginięcia mojej córki przez bardzo wyraziste wypadki ze szczegółami po m.in. gnijace zwłoki z robakami, przepraszam, że Wam o tym piszę i tak pomijam szczegóły ale zaczynam być z lekka tym przerażona, nigdy przesądna nie byłam ale zaczynam sie martwic o mojego tatę, który idzie 20go do szpitala na to ustawianie i będzie miał m.in. zatrzymana akcje serca

bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Lucky dzieki ♡♥
    Kurcze moj lekarz zawsze mnie przyjmie na monitoring nawet w niedziele. Przykre ze nie mozesz sie dostac.

no niestety chodzę na nfz i jedyny sensowny lekarz przyjmuje tylko raz w tygodniu, bo ma etat szpitalny i tylko jeden dzień w przychodni. Do innych nie pójdę, bo jeden powiedział że mam tylko jeden jajnik (drugiego nie mógł znaleźć więc wymyślił że go nie mam), drugi powiedział że mam dużo pęcherzyków i żadnego dominującego, więc najwyraxniej wszystkie podejdą do owulacji!!!! więc jeśli nie chcę ciąży mnogiej to mam odpuścić cykl (wtedy miałam 5 małych pęcherzyków). Normalnie konowały i do tego tak robią to usg że czuję się jak krowa rozpłodowa, robią uwagi o tym że 'był czas na rodzenie trzeba się było wtedy brać do roboty' itd. Nie mam wyjścia. I nie tylko ja, masa kobiet chce do tego mojego i dlatego są kolejki

Aga podobno złe sny w ciązy to częsta sprawa. Na pewno problemy taty dokładają Ci stresu i potem to przerabiasz w nocy. Trzymaj się, bedzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:48

bliska77, Sabina, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    AGa nie zamartwiaj się.. myślę, że przez to, że martwisz się o tatę to psycha płata Ci mało śmiesznego figla
    myślę, że te sny nic nie znaczą .. masz dużo nerwów i stresu
    dużo zdrówka dla taty

p.s dzień dobry
    dzieki wielkie, też tłumaczę to stresem, tak mi jest łatwiej

Reni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do farbowania włosów, ja już na początku starań optymistycznie zakupiłam farbę mniej szkodliwą w aptece, na razie nie użyłam, bo nie było po co, ale moja fryzjerka się rozchorowała i muszę pofarbować sama, tak czytałam linki które zamieściłyście i poszłam sprawdzić co za cudo kupiłam, okazało się, że to Biokap nutricolor seria pomarańczowa, zobaczę jak to kryje i ile się trzyma, może dłużej niż u babaeczki z linka, bo ona miała serię zieloną, dodam, że ja farbuję mysi blond, na brąz średniociemny i siwych włosów nie mam, zdam relację :)
    Biokap kosztował mnie 37,70 zł, kolor 3.0 Castano Scuro - Ciemny brąz

bliska77, mysza1975, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, stres niestety objawia się na różne paskudne sposoby. Dużo zdrówka i siły spokoju dla Ciebie <3

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś tak jak dziewczyny piszą, emocje i stres związane z troską o Tatę muszą gdzieś znaleźć ujście, stąd te sny, bądź dobrej myśli, będzie dobrze, zdrowia dla Taty i mniej stresu dla Ciebie życzę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:58

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no niestety chodzę na nfz i jedyny sensowny lekarz przyjmuje tylko raz w tygodniu, bo ma etat szpitalny i tylko jeden dzień w przychodni. Do innych nie pójdę, bo jeden powiedział że mam tylko jeden jajnik (drugiego nie mógł znaleźć więc wymyślił że go nie mam), drugi powiedział że mam dużo pęcherzyków i żadnego dominującego, więc najwyraxniej wszystkie podejdą do owulacji!!!! więc jeśli nie chcę ciąży mnogiej to mam odpuścić cykl (wtedy miałam 5 małych pęcherzyków). Normalnie konowały i do tego tak robią to usg że czuję się jak krowa rozpłodowa, robią uwagi o tym że 'był czas na rodzenie trzeba się było wtedy brać do roboty' itd. Nie mam wyjścia. I nie tylko ja, masa kobiet chce do tego mojego i dlatego są kolejki

Aga podobno złe sny w ciązy to częsta sprawa. Na pewno problemy taty dokładają Ci stresu i potem to przerabiasz w nocy. Trzymaj się, bedzie dobrze!
    Lucky, kurde trochę dziwna sytuacja, miejmy nadzieję, że sie wyklaruje z Twoimi jajnikami i pęcherzykami ;-)
    Dzięki za pocieszenia ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

właśnie w pytaniu na śniadanie mówią o becikowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki raz jeszcze, oby było już po 21ym, żeby wszystko było ok, wtedy, mam nadzieję, tak naprawdę na spokojnie zacznę cieszyć sie ciążą

Pusurek, Lucky, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam :)

właśnie w pytaniu na śniadanie mówią o becikowym
    jakieś nowe informacje?

samira, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim! Leje u mnie strasznie, drzewa sie uginaja, ludzie ledwo ida po ulicy, jakis koszmar normalnie. Ja jeszcze pod cod kocem, ale zaraz bede musiala pojsc do pracy, ble... ;)

Milego dnia!

Kate, wiadomosc masz :)

Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jakieś nowe informacje?
    dochód netto nie może przekraczać 1922zł na osobę

i ze dużo więcej trzeba wypełnić dokumentów,potwierdzenie o chodzeniu do gina trzeba mieć z każdego trymestru

zawsze muszą utrudniać ludziom życie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:08

bliska77, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

i ze dużo więcej trzeba wypełnić dokumentów,potwierdzenie o chodzeniu do gina trzeba mieć z każdego trymestru

dzięki ;-), to my się załapiemy, tylko jak zawsze coraz więcej biurokracji ;-)

samira, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki ;-), to my się załapiemy, tylko jak zawsze coraz więcej biurokracji ;-)
    jak zwykle kupa papierków do wypełnienia ;)

a snami się Aguś nie przejmuj,w ciąży często śnią się koszmary a to ze się o tatę martwisz jest jeszcze dopalaczem ale na pewno będzie dobrze ,nie można Myślec pesymistycznie :* <3

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Dzięki za info, bo wczoraj koleżanka sie mnie o to zapytała, a ja jeszcze nie powzięłam info.

Czyli ja się nie załapię, tak samo jak nie mogę odliczyć kwoty wolnej przy rozliczeniu rocznym na jedno dziecko o.O

bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2407 2408 2409 2410 2411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ