35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Gosia, widzę, ze mamy podobną wadę, poczekam do 24 lutego, zobaczymy co mi okulistka powie
Miśku, widzę, ze Wasze dziecko jest super motywacją, wie co robi
Bozia, reakcja Waszego dziecka bardzo podobna do reakcji naszej córki, to bardzo ciesz prawda?
Sabina, dużo zdrowia dla córeczki a dla Was duzo sił, będzie dobrze, Sabinka, przytulam, nie martw się, każda z nas to przechodziła, wierzę, ze w wkrótce pojawia się dwie kreseczki
Mysza, beta piękna, chyba czas uwierzyć
Megan, najważniejsze, że najgorsze już za Tobą i temat już nie powróci
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:30
Lucky, polarmiś, mysza1975, Bursztyn, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co a ja począwszy od poniedziałku noc w noc mam straszne sny, po prostu, od zaginięcia mojej córki przez bardzo wyraziste wypadki ze szczegółami po m.in. gnijace zwłoki z robakami, przepraszam, że Wam o tym piszę i tak pomijam szczegóły ale zaczynam być z lekka tym przerażona, nigdy przesądna nie byłam ale zaczynam sie martwic o mojego tatę, który idzie 20go do szpitala na to ustawianie i będzie miał m.in. zatrzymana akcje serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:35
samira, Lucky, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z kawką !
Słoneczko dziś znowu zawitało, ale jest chłodno i wszystko oszronione.
Mysza no piękna beta, teraz to już masz podwójne potwierdzenie, wątpliwości rozwiane
Gosia super wiadomości
Olena fajnie, że wróciłaś
Sabinko przykro mi
Dobrego dzionka dla wszystkich
Lucky, Olena, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Sabina, moja starsza córka od 3 roku życia miała non stop zakażenia układu moczowego. Przeszła masę badań, specjalistów i nic. Nikt nie był w stanie przez te lata znaleźć przyczyny. Ciągle wracała bakteria escherichia coli w stężeniu 10 do 6. Była robiona cystografia z której też nic nie wniknęło. Bo cały układ moczowy, nerki wszystko w normie. Zakażenia skończyły się nagle tak samo jak się zaczęły w wieku 12 lat. Nikt do tej pory nie wie co było przyczyną. Życzę Ci powodzenia w znalezieniu przyczyny
Mysza gratulacje super bety
Wszystkim w nastroju @ życzę żeby to już była ostatnia @.
Miłego dnia.Lucky, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
AGa nie zamartwiaj się.. myślę, że przez to, że martwisz się o tatę to psycha płata Ci mało śmiesznego figla
myślę, że te sny nic nie znaczą .. masz dużo nerwów i stresu
dużo zdrówka dla taty
p.s dzień dobryagafbh wrote:wiecie co a ja począwszy od poniedziałku noc w noc mam straszne sny, po prostu, od zaginięcia mojej córki przez bardzo wyraziste wypadki ze szczegółami po m.in. gnijace zwłoki z robakami, przepraszam, że Wam o tym piszę i tak pomijam szczegóły ale zaczynam być z lekka tym przerażona, nigdy przesądna nie byłam ale zaczynam sie martwic o mojego tatę, który idzie 20go do szpitala na to ustawianie i będzie miał m.in. zatrzymana akcje sercabliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Lucky dzieki ♡♥
Kurcze moj lekarz zawsze mnie przyjmie na monitoring nawet w niedziele. Przykre ze nie mozesz sie dostac.
no niestety chodzę na nfz i jedyny sensowny lekarz przyjmuje tylko raz w tygodniu, bo ma etat szpitalny i tylko jeden dzień w przychodni. Do innych nie pójdę, bo jeden powiedział że mam tylko jeden jajnik (drugiego nie mógł znaleźć więc wymyślił że go nie mam), drugi powiedział że mam dużo pęcherzyków i żadnego dominującego, więc najwyraxniej wszystkie podejdą do owulacji!!!! więc jeśli nie chcę ciąży mnogiej to mam odpuścić cykl (wtedy miałam 5 małych pęcherzyków). Normalnie konowały i do tego tak robią to usg że czuję się jak krowa rozpłodowa, robią uwagi o tym że 'był czas na rodzenie trzeba się było wtedy brać do roboty' itd. Nie mam wyjścia. I nie tylko ja, masa kobiet chce do tego mojego i dlatego są kolejki
Aga podobno złe sny w ciązy to częsta sprawa. Na pewno problemy taty dokładają Ci stresu i potem to przerabiasz w nocy. Trzymaj się, bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:48
bliska77, Sabina, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:AGa nie zamartwiaj się.. myślę, że przez to, że martwisz się o tatę to psycha płata Ci mało śmiesznego figla
myślę, że te sny nic nie znaczą .. masz dużo nerwów i stresu
dużo zdrówka dla taty
p.s dzień dobryReni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Co do farbowania włosów, ja już na początku starań optymistycznie zakupiłam farbę mniej szkodliwą w aptece, na razie nie użyłam, bo nie było po co, ale moja fryzjerka się rozchorowała i muszę pofarbować sama, tak czytałam linki które zamieściłyście i poszłam sprawdzić co za cudo kupiłam, okazało się, że to Biokap nutricolor seria pomarańczowa, zobaczę jak to kryje i ile się trzyma, może dłużej niż u babaeczki z linka, bo ona miała serię zieloną, dodam, że ja farbuję mysi blond, na brąz średniociemny i siwych włosów nie mam, zdam relację
Biokap kosztował mnie 37,70 zł, kolor 3.0 Castano Scuro - Ciemny brązbliska77, mysza1975, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aguś tak jak dziewczyny piszą, emocje i stres związane z troską o Tatę muszą gdzieś znaleźć ujście, stąd te sny, bądź dobrej myśli, będzie dobrze, zdrowia dla Taty i mniej stresu dla Ciebie życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:58
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:no niestety chodzę na nfz i jedyny sensowny lekarz przyjmuje tylko raz w tygodniu, bo ma etat szpitalny i tylko jeden dzień w przychodni. Do innych nie pójdę, bo jeden powiedział że mam tylko jeden jajnik (drugiego nie mógł znaleźć więc wymyślił że go nie mam), drugi powiedział że mam dużo pęcherzyków i żadnego dominującego, więc najwyraxniej wszystkie podejdą do owulacji!!!! więc jeśli nie chcę ciąży mnogiej to mam odpuścić cykl (wtedy miałam 5 małych pęcherzyków). Normalnie konowały i do tego tak robią to usg że czuję się jak krowa rozpłodowa, robią uwagi o tym że 'był czas na rodzenie trzeba się było wtedy brać do roboty' itd. Nie mam wyjścia. I nie tylko ja, masa kobiet chce do tego mojego i dlatego są kolejki
Aga podobno złe sny w ciązy to częsta sprawa. Na pewno problemy taty dokładają Ci stresu i potem to przerabiasz w nocy. Trzymaj się, bedzie dobrze!
Dzięki za pocieszeniaLucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystkim! Leje u mnie strasznie, drzewa sie uginaja, ludzie ledwo ida po ulicy, jakis koszmar normalnie. Ja jeszcze pod cod kocem, ale zaraz bede musiala pojsc do pracy, ble...
Milego dnia!
Kate, wiadomosc maszLucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:jakieś nowe informacje?
i ze dużo więcej trzeba wypełnić dokumentów,potwierdzenie o chodzeniu do gina trzeba mieć z każdego trymestru
zawsze muszą utrudniać ludziom życieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:08
bliska77, Lucky, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:dochód netto nie może przekraczać 1922zł na osobę
i ze dużo więcej trzeba wypełnić dokumentów,potwierdzenie o chodzeniu do gina trzeba mieć z każdego trymestru
zawsze muszą utrudniać ludziom życie, to my się załapiemy, tylko jak zawsze coraz więcej biurokracji
samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dzięki
, to my się załapiemy, tylko jak zawsze coraz więcej biurokracji
a snami się Aguś nie przejmuj,w ciąży często śnią się koszmary a to ze się o tatę martwisz jest jeszcze dopalaczem ale na pewno będzie dobrze ,nie można Myślec pesymistycznie :*Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dochód netto nie może przekraczać 1922zł na osobę
zawsze muszą utrudniać ludziom życie
Czyli ja się nie załapię, tak samo jak nie mogę odliczyć kwoty wolnej przy rozliczeniu rocznym na jedno dzieckobliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość