35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pewnie nic. Znajomi mieli podobną sytuację - latali z tym do psychologa, który stwierdził, że chorobą to nie jest...Ale dla mnie osobiście sam widok jest nie do przyjęcia
. Ja bym nie pozwoliła swojemu dziecku korzystać do 6 roku życia z butelki ze smoczkiem - po prostu bym go odzwyczaiła od tego... Na szczęście rodziny są różne i niech każdy kieruje się sobą w wychowywaniu - ja tylko wypowiadam się w swoim imieniu....A swoją drogą to takie długie ssanie smoka, czy palca to często objaw kompensaty jakiegoś braku...ale to już inna inszość...
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:u mnie kurczak w sosie sweet chilli
też nie jestem za spaniem z dzieckiem ale takiego malutkiego chyba nie zostawie samego w łóżeczku...tak coś czuje że bym nie mogła
bo ja jestem mientka jeżeli chodzi o dziecionkibliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Miałam młodszego brata i lubiłam pić z butelki jak on. Jestem normalna. Mam kochających rodziców i świetne relacje z bratem.
pamiętam jak dziś że przychodziłam ze szkoły(1sza klasa) i piłam z butelki ze smokiem jak moj brat(5lat młodszy) bo mu zwyczajnie zazdrościłam, mama tylko troche powiekszyła dziurke w smoczku
ale miałam radochepolarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Miałam młodszego brata i lubiłam pić z butelki jak on. Jestem normalna. Mam kochających rodziców i świetne relacje z bratem.
bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:pamiętam jak dziś że przychodziłam ze szkoły(1sza klasa) i piłam z butelki ze smokiem jak moj brat(5lat młodszy) bo mu zwyczajnie zazdrościłam, mama tylko troche powiekszyła dziurke w smoczku
ale miałam radochebliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati, gratuluje
Bylam dzis na kawie z przyjaciolka, ta przy ktorej porodzie bylam 3 lata temu,i powiedziala mi ze jest w ciazy, 8 tydz., termin na 21.09 No i poprosila mnie znowu, zebym z nia byla przy porodzie, a ja szczerze mowiac juz nie chce...
Dodam, ze to ona chodzila do kliniki leczenie nieplodnosci, byla 6 miesiecy na clo, skonczyla brac leki w maju zeszlego roku, ale nie udawalo sie zajsc. A teraz- niespodzianka. Ma 39 lat.Bozia3, samira, Iwone, EwaT, Nati74, bliska77, megan8, Żanet, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Nati, gratuluje
Bylam dzis na kawie z przyjaciolka, ta przy ktorej porodzie bylam 3 lata temu,i powiedziala mi ze jest w ciazy, 8 tydz., termin na 21.09 No i poprosila mnie znowu, zebym z nia byla przy porodzie, a ja szczerze mowiac juz nie chce...
Dodam, ze to ona chodzila do kliniki leczenie nieplodnosci, byla 6 miesiecy na clo, skonczyla brac leki w maju zeszlego roku, ale nie udawalo sie zajsc. A teraz- niespodzianka. Ma 39 lat.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak zwykle te terminy są różnie obliczane. Ja mam termin na 17.09 i jutro zaczynam 11 tydzien, a Twoja kumpela ma na 21.09 i jest w ósmym...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie, to samo pomyslalam, byc moze cos jej sie pokickalo. Ale ciesze sie, ze wkoncu im sie udalo.
A swoją drogą musisz być dobra, bo skoro chce powtórzyć przy Tobie tą jazdę - znaczy, że zdałaś egzamin....
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Na temat spania czy nie spania z dzieckiem, usypiania, smoczków i nocników się nie wypowiadam, bo nie mam zielonego pojęcia jak się zachowam w takiej sytuacji, teoretyczne założenia mam szczytne, ale jestem pewna, że życie je zweryfikuje. Jednego jestem pewna nie ma idealnej matrycy co do wychowania, postaram się wykonać moje zadanie jak najlepiej, jeżeli w ogóle będzie mi dane
Iwone, EwaT, samira, Nati74, Bozia3, paszczakin, Simba, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie się dowiedziałam gdzie mieszka Trynkiewicz - Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka a wiem to bo tam mieszka teściu od kumpeli z mojego pierwszego forum ,podobno w jakiś nowszych bloku socjalnym i mówiła ze tam sporo dzieci mieszka, nawet nie chce myśleć co on może zrobić
Iwone, EwaT, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja piłam cos co sie nazywało maizyna czy meizyna...cos na bazie kukurydzy i to było najlepsze na świecie
EwaT, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nati, gratuluje
Dodam, ze to ona chodzila do kliniki leczenie nieplodnosci, byla 6 miesiecy na clo, skonczyla brac leki w maju zeszlego roku, ale nie udawalo sie zajsc. A teraz- niespodzianka. Ma 39 lat.megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Dziewczyny właśnie się dowiedziałam gdzie mieszka Trynkiewicz - Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka a wiem to bo tam mieszka teściu od kumpeli z mojego pierwszego forum ,podobno w jakiś nowszych bloku socjalnym i mówiła ze tam sporo dzieci mieszka, nawet nie chce myśleć co on może zrobić
Myślę że mu nie pozwolą nikogo skrzywdzić. Poza tym on w Polsce nie będzie miał życia i pewnie emigrujesamira lubi tę wiadomość