WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Na razie jeszcze nie tyle się cieszę co boję. Wspomnienia są jeszcze zbyt świeże - pewnie bedę się cieszyć dopiero po skończeniu 10-12 tc :) Jak już wszysko będzie ok

samira, polarmiś, Kate 75, bliska77, Sabina, Żanet, malgos741, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka na szczęście nie tak blisko nas :)
    Myślę że mu nie pozwolą nikogo skrzywdzić. Poza tym on w Polsce nie będzie miał życia i pewnie emigruje
    Ivon ,ta kumpela powiedziała ze będzie tam syna na smyczy prowadziła na spacery ,bo tak się boi

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati gratuluję i życzę spokojnych 9 m-c :)

Nati74, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do uwzględniania tempa dziecka

My mamy synka z zaburzoną koordynacją SI - zdiagnozowane dopiero w wieku 9 lat. On od małego był troszkę inny, niby bardzo spokojny i grzeczny do przesady, ale czasem wymagający właśnie więcej czułości i ciepła. Gdybyśmy mu tego nie dali w dzieciństwie to dziś mielibyśmy ogromny problem, a tak rozwija się w swoim tempie, jest rehabilitowany ale jest szczęśliwy i czuje się bezpieczny :)

polarmiś, EwaT, Kate 75, bliska77, Bozia3, Sabina, Żanet, Andzia33, Olena, efcia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ivon ,ta kumpela powiedziała ze będzie tam syna na smyczy prowadziła na spacery ,bo tak się boi
    Myślę że nie ma aż takiego zagrożenia, ale czasem lepiej dmuchać na zimne

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

nie dziwie sie
    ja bym go chyba sama zatłukła jak bym zobaczyła, wierzcie mi! normalnie bym pierdolnęła kijem w łeb.....

samira lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie dziwie sie
    ja bym go chyba sama zatłukła jak bym zobaczyła, wierzcie mi! normalnie bym pierdolnęła kijem w łeb.....
    Ewa Ty byś siedziała a on cieszyłby się wolnością

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję ze długo na wolności nie pochodzi

EwaT, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ewa Ty byś siedziała a on cieszyłby się wolnością

trudno, postarałabym sie dobrze wycelować

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzieci.pl/kat,1033939,title,Lekarze-chcieli-usunac-ciaze-Chlopiec-urodzil-sie-zdrowy,wid,16415721,wiadomosc.html?smgputicaid=6123a7

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

mam nadzieje że podzieli los ofiar wkrótce

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Oby zrobił coś za co można by go wsadzić, ale takiego żeby nikt nie ucierpiał.

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    A co do uwzględniania tempa dziecka

My mamy synka z zaburzoną koordynacją SI - zdiagnozowane dopiero w wieku 9 lat. On od małego był troszkę inny, niby bardzo spokojny i grzeczny do przesady, ale czasem wymagający właśnie więcej czułości i ciepła. Gdybyśmy mu tego nie dali w dzieciństwie to dziś mielibyśmy ogromny problem, a tak rozwija się w swoim tempie, jest rehabilitowany ale jest szczęśliwy i czuje się bezpieczny :)
    i to jest najważniejsze, by dziecko miało możliwość bycia dzieckiem w kochającej rodzinie, tak po prostu
    jeśli chodzi o ciążę, rozumiem Twoje obawy, trzeba być jednak dobrej myśli ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 22:40

samira, Nati74, polarmiś, Sabina, Andzia33, Monia37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mam nadzieje że podzieli los ofiar wkrótce
    tez mam taka nadzieję

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety zniesiono w 1989 karę śmierci (a był przecież na nią skazany)i dali mu 25 lat ,cały czas pytam czemu nie zmienili na dożywocie ??

bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira nie panikuj on już nikogo nie skrzywdzi..dzieci są bezpieczne, bo ma zakaz wychodzenua z domu miedzy 22 a 6

samira, Iwone, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.Ale jestem wściekła!A moze bardziej głupia...Lekarz na początku cyklu powiedział ,ze na owu to sie u mnie wogole nie zanosi,ale mimo wszystko miałam nadzieje,ze sie pomylił...Zwłaszcza,ze w innym programie wyznaczyło mi owulacje(wiem,ze to żadna gwarancja).ale wiecie ,ze można sobie wmówić wszystko;)A jakby tego było mało to dzisiaj pojawił sie śluz wodnisty a teraz rozciagliwy i znowu nadzieja,ale cholera nic z tego ,bo pożarłam sie z moim M.Z nerwów chyba mnie zaraz rozwali.

Nati74, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    i to jest najważniejsze, by dziecko miało możliwość bycia dzieckiem w kochającej rodzinie, tak po prostu

Wiem, staram się, ale to tkwi głęboko w głowie.

bliska77 lubi tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Cześć.Ale jestem wściekła!A moze bardziej głupia...Lekarz na początku cyklu powiedział ,ze na owu to sie u mnie wogole nie zanosi,ale mimo wszystko miałam nadzieje,ze sie pomylił...Zwłaszcza,ze w innym programie wyznaczyło mi owulacje(wiem,ze to żadna gwarancja).ale wiecie ,ze można sobie wmówić wszystko;)A jakby tego było mało to dzisiaj pojawił sie śluz wodnisty a teraz rozciagliwy i znowu nadzieja,ale cholera nic z tego ,bo pożarłam sie z moim M.Z nerwów chyba mnie zaraz rozwali.

to się przeproś - nie znam faceta, któy by nie przyjął zaproszenia do łóżka w ramach przeprosin ;)

bliska77, polarmiś, Kate 75, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Mądrze mówisz.

Nati74, Iwone, samira, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 2453 2454 2455 2456 2457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ