35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki, ale się działo.
Na wstępie Anna Maria trzymaj się będzie dobrze.
Cafe dobrze że już po zabiegu i syn dochodzi do siebie.
Aguś trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Samira zaatakuj go na godzenie najlepszy sex.
U mnie dużo roboty dziś było, od rana musiałam sprawy na mieście pozałatwiać, a później do roboty do 19.30. Zanim nadgoniłam wszystkie strony to trochę zeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 21:43
megan8, caffe, Bozia3, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam
ostro z tymi postami, wzięli się za porządkicaffe, samira, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam się w piątek weekendu początek
Wszystkim udanego dnia i całego weekendu
Aguś nadal trzymam kciuki za Tatę, będzie dobrze, wspieram
Caffe zdrówka dla syna, mam nadzieję, że szybko wróci do siebie i wszystko się dobrze zagoi
P.S. U mnie Powtórka z rozrywki, z rozrywki powtórka ...
Konkurs skoków z lekkim opóźnieniem, odbył się dziś o poranku, wyniki na wykresie
Tym samym losowanie szczęśliwego numerka zostało odwołane
Simba, paszczakin, caffe, ania.g, samira, Iwone, bliska77, Bursztyn, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia dobrze że cię przyjmą do starej pracy ale z tą nową masz przeboje to po co cię tam przyjmowali?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Witam u mnie piękne słońce.
Aga cały czas trzymam kciuki za tatę.
Caffe szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego syna.
Kate uwielbiam Twoje poczucie humoru
Paszczak ja bym nie wytrzymała nerwowo z tym mierzeniem temperatury.
Miłego dnia i miłego początku weekenducaffe, samira, Iwone, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
agafbh wrote:dziewczyny, jutro kolejny dzień stresu, tata nie był dziś "ustawiany" bo się nie wyrobili, cholera, miałam nadzieję, ze juz bezie po, no trudno
Caffe, jak u Ciebie sytuacja?
Agafbh - pamiętam - oby wszystko poszło dobrze
bliska77, caffe, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:witam kobiety ,kiepski mam nastrój boję sie mojego usg we wtorek,całe noce nie śpię.Mam straszne lęki ,przypomina mi się wszystko z przed 3 lat kiedy właśnie traciłam mojego aniołka właśnie w tym czasie miałam krwotoki.Boję się chodzić ,głownie leżę jak wyszłam z psem ostatnio to wróclam po 2 minutach cała zlana potem.Nie wiem jak to dalej wszystko będzie.Dziewczyny a nie wiecie czy na usg to genetyczne to ja mogę wejść z mężem bo sama to chyba umrę ze strachu.
Gosia - będzie dobrze,
a na usg oczywiście mozessz wejść z mężem
gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kicha z tym prowadzeniem ciąży u prywatnego lekarza. Dość, że płaci się za wizyty, to jeszcze za wszystkie badania. A gdzie te pieniądze, które powinny iść za ubezpieczonym?
Fakt, że prowadzenie ciąży prywatnie i na NFZ jest uciążliwe, ale może warto się poświęcić.
Sama zastanawiam się co zrobić. Zastanawiam, się czy oprócz prywatnego nie iść na NFZ do jakiegoś lekarza, który pracuję w moim powiatowym szpitalu.
ja tak robiłam - ten z NFZ nie chciał mi dać zwolnieniaa rzygałam jak kot i do pracy mniałam 40 km, bo akurat się przeprowadziliśmy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja myśle że w naszym wieku warto zainwestować w prywatną opieke niż póżniej sobie w brode pluć
a ja powiem szczerze, że to nie zawsze oznacza prywatnie to lepiej. Ja mam dobrą lekarkę na NFZ - nie lubię jej, bo jest mało przyjemna, ale jet dobrym fachowcem, a prywatnie to tylko kasę ciągnęli i często wizyta była na odwal się.Reni, caffe, samira, Kate 75, Iwone, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Caffe, najważniejsze, ze już po, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla syna
Andzia, z tą pracą to niezłe szczęście, fajnie, że mogłaś wrócić
Paszczakin, oby już żadne inne kombinacje nie były potrzebne
Dzięki dziewczyny za pamięć, już wiem, że dziś tata będzie "ustawiany", także mam nadzieję, że od godzin popołudniowych będę mogła "świadomie" cieszyć sie ciążą.
U nas słoneczko pięknie świeci, chociaż samochód trzeba było skrobać, o ile pogoda się nie zmieni to wybiorę się po córkę spacerkiem. no i tydzień urlopu już zleciał i 19 tygodni ciaży, dziś zaczęłam 20
miłego dniacaffe, Bursztyn, Kate 75, polarmiś, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Spoko, dzisiaj trochę chyba ovu wykasowało, więc suma stron na tym wątku się zmniejszyła
Ja też doczytałam o zabiegu syna Caffe jak już było po
dobrze, ze wszystko poszło dobrzebliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Biała gratuulacje.
Jak test wyszedł dodatni to beta nic więcej ci nie powiezrobisz jak się trochę podgoisz. Ja też czekam do końca przyszłego tygodnia
bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny