35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczynki
Aga, przesylamTwojemu tacie pozytywne wibracje i trzymam kciuki, badz dobrej mysli.
Caffe, szybkiej rekonwalescencji dla Twojego syna
Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.
Biala, gratulacje. Gdzies mi to umknelo, bo czasem dzieje sie tak, ze dziewczyny tu wpadaja tylko po to zeby powiedziec ze sa w ciazy i natychmiast znikaja, takie meteoryty
U nas slonce wyszlo, meza mojego nadal nie ma i nie wiadomo czy dzis wroci, czy jutro...czyli mam troche adrenaliny w stylu- zdazy dowiezsc plemniki na czas czy nie?
Slalom qrwa gigant....
nick nieaktualny, Kate 75, malgos741, nick nieaktualny, Reni, Olena, Simba, Aisab, caffe, Iwone, Żanet, Mango, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem czy tak mozesz to wino pic...a co jesli dzis sie zagniezdza?paszczakin wrote:No i piatek, piateczek! Przez te wszyskie akcje inseminacje, starania to stracilam serce do pracy. A tak mniej wiecej za miesiac zaczyna sie orka- zycie w samolocie i wyjazdy, wiec o inseminacjach, IFV, monitoringach a czasami nawet seksie w dni plodne musze zapomniec.. I tak sobie mysle, ze jak nie pojdzie, to pie**le te inseminacje i ide w sierpniu (mam jeden miesiac bezwyjazdowy) na in vitro.. Zawsze chcialam rodzic w maju..

A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidory
i pic wino, bo jeszce moge..
nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
Olena, chyba wiem jak sie czujesz, ale jesli nie ma @ - jest nadzieja, wiec podobnie jak u Kate, poczekam z wysylaniem przytulakaOlena wrote:Miłego dnia dla wszystkich obecnych. U mnie piękne słoneczko. Za to na wykresie tak jak u Kate75 zjazd windą.
Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jak ja sobie pomyślę o moim zagnieżdżaniu...święta, sylwester non stop imprezy...Bursztyn wrote:no nie wiem czy tak mozesz to wino pic...a co jesli dzis sie zagniezdza?

nick nieaktualny, Reni, Simba, caffe, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no ale Ty nie wiedzialas, ze jestes w cizayBozia3 wrote:jak ja sobie pomyślę o moim zagnieżdżaniu...święta, sylwester non stop imprezy...

chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi
i pewnie bedzie z niego imprezowicz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:47
nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.
A przytulaj, ja "tulaki" lubię i chętnie przyjmuję, jak będzie na wyrost to oddam z nawiązką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:52
nick nieaktualny, Bursztyn, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczkaBursztyn wrote:no ale Ty nie wiedzialas, ze jestes w cizay

chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi
i pewnie bedzie z niego imprezowicz
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oj, sorryBozia3 wrote:wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka

ja tak niechcaco napisalam, bo sama chcialabym Natanka 
tak tak, chodzilo mi o to, ze Twojej mlodej nie zaszkodzily imprezy, a wrecz pomogly przygotowujac ja do zycia w spolecznstwie
Bozia3, nick nieaktualny, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no...Bursztyn wrote:oj, sorry
ja tak niechcaco napisalam, bo sama chcialabym Natanka 
tak tak, chodzilo mi o to, ze Twojej mlodej nie zaszkodzily imprezy, a wrecz pomogly przygotowujac ja do zycia w spolecznstwie
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidory
i pic wino, bo jeszce moge..
Sianie pomidorow mnie zaintrygowalo. Mam po raz pierwszy w zyciu wielki wlasny ogrod i oprocz ciagat kwiatowych mam tez warzywne.
Rozsada na oknie? Jakies ulubione odmiany? Potem grunt czy szklarnia?
-
ale wiecie co? wyglada na to, ze jajko i plemniki lubia imprezowacagafbh wrote:u mnie to samo, co prawda nie sylwester ale impreza za imprezą wtedy byla.....
tam gdzie trunki, muza, dobra zabawa- to jest odpowiednie srodowisko dla nich
chyba sa wtedy zadowolone i sklonne do reprodukowania sie, bo mysla ze tak zawsze bedzie, hehehe....
nick nieaktualny, Simba, caffe, Żanet, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dokladnie,tak jakos byloReni wrote:któraś z dziewczyn coś pisała kiedyś, że przez pierwsze dwa tyg chyba nie ma to wpływu, bo jeszcze się nie odżywia przez matkę czy jakoś tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:15
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka

Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam
), no i co dziewczynka, to dziewczynka
nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z tego co zrozumiałam - to spanikowała i się boi - a tłumaczyła się nadwyrężoną żyłąReni wrote:gdzieś przeczytałam, że Biała dopiero bete w pon zrobi? a dlaczego tak?
dlaczego nie dzisiaj..
nick nieaktualny, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie jest konflikt interesów. Ja już syna mam, chciałabym córeczkę. Dla A. to pierwsze dziecko - marzy mu się syn.... Młodemu to wszystko jedno - na razie kalkuluje - że jak dziewczynka to lepiej, bo jak pójdzie na spacer z wózkiem, to więcej dziewuch będzie zainteresowanych sytuacją czyli nim...Pusurek wrote:Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam
), no i co dziewczynka, to dziewczynka 
a jak chłopak to się bardziej z nim dogada....
A co będzie, to będzie i tak już wpływu na to nie mamy..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Iwone, malgos741, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość