X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dla wszystkich obecnych. U mnie piękne słoneczko. Za to na wykresie tak jak u Kate75 zjazd windą.

Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki

Aga, przesylamTwojemu tacie pozytywne wibracje i trzymam kciuki, badz dobrej mysli.
    Caffe, szybkiej rekonwalescencji dla Twojego syna

Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.

Biala, gratulacje. Gdzies mi to umknelo, bo czasem dzieje sie tak, ze dziewczyny tu wpadaja tylko po to zeby powiedziec ze sa w ciazy i natychmiast znikaja, takie meteoryty ;)

U nas slonce wyszlo, meza mojego nadal nie ma i nie wiadomo czy dzis wroci, czy jutro...czyli mam troche adrenaliny w stylu- zdazy dowiezsc plemniki na czas czy nie? ;) Slalom qrwa gigant....

samira, Kate 75, malgos741, bliska77, Reni, Olena, Simba, Aisab, caffe, Iwone, Żanet, Mango, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No i piatek, piateczek! Przez te wszyskie akcje inseminacje, starania to stracilam serce do pracy. A tak mniej wiecej za miesiac zaczyna sie orka- zycie w samolocie i wyjazdy, wiec o inseminacjach, IFV, monitoringach a czasami nawet seksie w dni plodne musze zapomniec.. I tak sobie mysle, ze jak nie pojdzie, to pie**le te inseminacje i ide w sierpniu (mam jeden miesiac bezwyjazdowy) na in vitro.. Zawsze chcialam rodzic w maju.. ;)

A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidory ;) i pic wino, bo jeszce moge..
    no nie wiem czy tak mozesz to wino pic...a co jesli dzis sie zagniezdza? ;)

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Miłego dnia dla wszystkich obecnych. U mnie piękne słoneczko. Za to na wykresie tak jak u Kate75 zjazd windą.
    Olena, chyba wiem jak sie czujesz, ale jesli nie ma @ - jest nadzieja, wiec podobnie jak u Kate, poczekam z wysylaniem przytulaka ;)

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no nie wiem czy tak mozesz to wino pic...a co jesli dzis sie zagniezdza? ;)
    jak ja sobie pomyślę o moim zagnieżdżaniu...święta, sylwester non stop imprezy...:)

bliska77, Reni, Simba, caffe, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak ja sobie pomyślę o moim zagnieżdżaniu...święta, sylwester non stop imprezy...:)
    no ale Ty nie wiedzialas, ze jestes w cizay ;)
    chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi :)
    i pewnie bedzie z niego imprezowicz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:47

samira, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.

A przytulaj, ja "tulaki" lubię i chętnie przyjmuję, jak będzie na wyrost to oddam z nawiązką ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:52

bliska77, Bursztyn, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ale Ty nie wiedzialas, ze jestes w cizay ;)
    chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi :)
    i pewnie bedzie z niego imprezowicz :)
    wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka :)

malgos741, samira, bliska77, Bursztyn, Simba, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka :)
    oj, sorry :) ja tak niechcaco napisalam, bo sama chcialabym Natanka :)
    tak tak, chodzilo mi o to, ze Twojej mlodej nie zaszkodzily imprezy, a wrecz pomogly przygotowujac ja do zycia w spolecznstwie ;)

Bozia3, bliska77, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, sorry :) ja tak niechcaco napisalam, bo sama chcialabym Natanka :)
    tak tak, chodzilo mi o to, ze Twojej mlodej nie zaszkodzily imprezy, a wrecz pomogly przygotowujac ja do zycia w spolecznstwie ;)
    no...:)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u mnie to samo, co prawda nie sylwester ale impreza za imprezą wtedy byla.....

Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    A przytulaj, ja "tulaki" lubię i chętnie przyjmuję, jak będzie na wyrost to oddam z nawiązką ;)
    no to przytulam :)

hug05.gif

malgos741, bliska77, Simba, caffe, Kate 75, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no...:)
    tylko moze zeby za duzo tez nie imprezowala, no bo potem wiesz, wpadka- jak mama i z brzuchem bedzie chodzic :P ;)

bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oby nie do życia w rodzinie ;-)

p.s. dzień dobry
    jak nasze dzieci dorosną, to nie wiem czy takie pojęcie będzie jeszcze istnieć....gender rulez..;)

bliska77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidory ;) i pic wino, bo jeszce moge..

Sianie pomidorow mnie zaintrygowalo. Mam po raz pierwszy w zyciu wielki wlasny ogrod i oprocz ciagat kwiatowych mam tez warzywne.
    Rozsada na oknie? Jakies ulubione odmiany? Potem grunt czy szklarnia?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    u mnie to samo, co prawda nie sylwester ale impreza za imprezą wtedy byla.....
    ale wiecie co? wyglada na to, ze jajko i plemniki lubia imprezowac :) tam gdzie trunki, muza, dobra zabawa- to jest odpowiednie srodowisko dla nich :) chyba sa wtedy zadowolone i sklonne do reprodukowania sie, bo mysla ze tak zawsze bedzie, hehehe.... ;)

bliska77, Simba, caffe, Żanet, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    któraś z dziewczyn coś pisała kiedyś, że przez pierwsze dwa tyg chyba nie ma to wpływu, bo jeszcze się nie odżywia przez matkę czy jakoś tak
    dokladnie,tak jakos bylo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:15

bliska77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam ;) ), no i co dziewczynka, to dziewczynka :)

bliska77, Iwone, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gdzieś przeczytałam, że Biała dopiero bete w pon zrobi? a dlaczego tak?
    dlaczego nie dzisiaj..
    z tego co zrozumiałam - to spanikowała i się boi - a tłumaczyła się nadwyrężoną żyłą :)

bliska77, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam ;) ), no i co dziewczynka, to dziewczynka :)
    U mnie jest konflikt interesów. Ja już syna mam, chciałabym córeczkę. Dla A. to pierwsze dziecko - marzy mu się syn.... Młodemu to wszystko jedno - na razie kalkuluje - że jak dziewczynka to lepiej, bo jak pójdzie na spacer z wózkiem, to więcej dziewuch będzie zainteresowanych sytuacją czyli nim...:) a jak chłopak to się bardziej z nim dogada....
    A co będzie, to będzie i tak już wpływu na to nie mamy..

samira, Pusurek, bliska77, caffe, Iwone, malgos741, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2483 2484 2485 2486 2487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ