35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczynki
Aga, przesylamTwojemu tacie pozytywne wibracje i trzymam kciuki, badz dobrej mysli.
Caffe, szybkiej rekonwalescencji dla Twojego syna
Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.
Biala, gratulacje. Gdzies mi to umknelo, bo czasem dzieje sie tak, ze dziewczyny tu wpadaja tylko po to zeby powiedziec ze sa w ciazy i natychmiast znikaja, takie meteoryty
U nas slonce wyszlo, meza mojego nadal nie ma i nie wiadomo czy dzis wroci, czy jutro...czyli mam troche adrenaliny w stylu- zdazy dowiezsc plemniki na czas czy nie?Slalom qrwa gigant....
samira, Kate 75, malgos741, bliska77, Reni, Olena, Simba, Aisab, caffe, Iwone, Żanet, Mango, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No i piatek, piateczek! Przez te wszyskie akcje inseminacje, starania to stracilam serce do pracy. A tak mniej wiecej za miesiac zaczyna sie orka- zycie w samolocie i wyjazdy, wiec o inseminacjach, IFV, monitoringach a czasami nawet seksie w dni plodne musze zapomniec.. I tak sobie mysle, ze jak nie pojdzie, to pie**le te inseminacje i ide w sierpniu (mam jeden miesiac bezwyjazdowy) na in vitro.. Zawsze chcialam rodzic w maju..
A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidoryi pic wino, bo jeszce moge..
bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Miłego dnia dla wszystkich obecnych. U mnie piękne słoneczko. Za to na wykresie tak jak u Kate75 zjazd windą.
Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak ja sobie pomyślę o moim zagnieżdżaniu...święta, sylwester non stop imprezy...
chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi
i pewnie bedzie z niego imprezowicz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:47
samira, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Kate, przykro mi, ten wykres byl naprawde obiecujacy, ale poniewaz nie ma @ wiec jeszcze nie przytulam, wierze do konca, rozne rzeczy z wykresami sie dzialy, a potem byla ciaza.
A przytulaj, ja "tulaki" lubię i chętnie przyjmuję, jak będzie na wyrost to oddam z nawiązką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:52
bliska77, Bursztyn, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale Ty nie wiedzialas, ze jestes w cizay
chociaz i tak mysle, ze na tym etapie kielich trunku mlodemu nie zaszkodzi
i pewnie bedzie z niego imprezowiczmalgos741, samira, bliska77, Bursztyn, Simba, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka
ja tak niechcaco napisalam, bo sama chcialabym Natanka
tak tak, chodzilo mi o to, ze Twojej mlodej nie zaszkodzily imprezy, a wrecz pomogly przygotowujac ja do zycia w spolecznstwieBozia3, bliska77, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
A weekend zapowiada sie w koncu odpoczynkowo, jak nigdy- zadych imprez, spotkan, bede skecac szuflady w szafkach i siac pomidoryi pic wino, bo jeszce moge..
Sianie pomidorow mnie zaintrygowalo. Mam po raz pierwszy w zyciu wielki wlasny ogrod i oprocz ciagat kwiatowych mam tez warzywne.
Rozsada na oknie? Jakies ulubione odmiany? Potem grunt czy szklarnia?
-
agafbh wrote:u mnie to samo, co prawda nie sylwester ale impreza za imprezą wtedy byla.....
tam gdzie trunki, muza, dobra zabawa- to jest odpowiednie srodowisko dla nich
chyba sa wtedy zadowolone i sklonne do reprodukowania sie, bo mysla ze tak zawsze bedzie, hehehe....
bliska77, Simba, caffe, Żanet, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:któraś z dziewczyn coś pisała kiedyś, że przez pierwsze dwa tyg chyba nie ma to wpływu, bo jeszcze się nie odżywia przez matkę czy jakoś tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:15
bliska77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka
Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam), no i co dziewczynka, to dziewczynka
bliska77, Iwone, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:gdzieś przeczytałam, że Biała dopiero bete w pon zrobi? a dlaczego tak?
dlaczego nie dzisiaj..bliska77, Simba, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, nastawiasz sie na dziewczynke? Ja tez, ale tu wszyscy mi kracza, ze to bedzie chlopiec. A ja dla chlopca drugiego imienia nie mam ( pierwsze mam
), no i co dziewczynka, to dziewczynka
a jak chłopak to się bardziej z nim dogada....
A co będzie, to będzie i tak już wpływu na to nie mamy..samira, Pusurek, bliska77, caffe, Iwone, malgos741, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość