X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa rozumiem.. no jak żyła się nadwyręży to czeba czekać ;-)

Biaaaaałaaa przepraszam bez urazy.. ale masz jedną rękę?
    ona się boi - i zwleka. Ja to rozumiem - różne są reakcje na cienie cieniów....

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U mnie jest konflikt interesów. Ja już syna mam, chciałabym córeczkę. Dla A. to pierwsze dziecko - marzy mu się syn.... Młodemu to wszystko jedno - na razie kalkuluje - że jak dziewczynka to lepiej, bo jak pójdzie na spacer z wózkiem, to więcej dziewuch będzie zainteresowanych sytuacją czyli nim...:) a jak chłopak to się bardziej z nim dogada....
    A co będzie, to będzie i tak już wpływu na to nie mamy..

U mnie tez spory w rodzinie, corka chce siostrzyczke, juz wymysla dla niej kolekcje ubraneg swag ( koniecznie! ), mezczyzna chcial coreczke na poczatku, ale mu troche przeszlo, jak sie doliczyl, ze mialby 4 kobiety w domu ( my 3 + kotka), wiec teraz ma faze syn, samochody, meskie hobby.
    No nie dogodzisz wszystkim, bo tu tylko jedna sztuka...
    Ale powtarzam mojemu mezczyznie, ze dziewczynka nie musi byc rozowa ksiezniczka, moze byc tez fajnym kumplem ( moja corka jest takim typem sportowca ), a chlopiec... To w druga strone chyba gorzej dziala ;)

bliska77, Bozia3, caffe, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pusurek gender wszystko załatwi
    Pusurek wrote:
    U mnie tez spory w rodzinie, corka chce siostrzyczke, juz wymysla dla niej kolekcje ubraneg swag ( koniecznie! ), mezczyzna chcial coreczke na poczatku, ale mu troche przeszlo, jak sie doliczyl, ze mialby 4 kobiety w domu ( my 3 + kotka), wiec teraz ma faze syn, samochody, meskie hobby.
    No nie dogodzisz wszystkim, bo tu tylko jedna sztuka...
    Ale powtarzam mojemu mezczyznie, ze dziewczynka nie musi byc rozowa ksiezniczka, moze byc tez fajnym kumplem ( moja corka jest takim typem sportowca ), a chlopiec... To w druga strone chyba gorzej dziala ;)

Bursztyn, Bozia3, Pusurek, Simba, ania.g, Żanet, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    któraś z dziewczyn coś pisała kiedyś, że przez pierwsze dwa tyg chyba nie ma to wpływu, bo jeszcze się nie odżywia przez matkę czy jakoś tak
    tego się trzymam, bo i imprezki i zarąbiste przeziębienie

Reni, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahahaha!!!! dobre :D

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

No wiem, kupie synkowi kuchenke i zestaw fryzjerski do zabawy, ale to wszystko ;) W kiecke juz sie moze nie chciec ubrac, z pomalowaniem paznokci tez moze byc ciezko. ;)

Bursztyn, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja też przytulam i to taaaaaaaaaaaaaaak :-)
    co do płci to wolałabym chłopca, żeby parka była, córka siostrzyczkę, ale najwyżej jak będzie chłopiec to damy mu na imię Adaś i córcia będzie robiła jak w "nic śmiesznego" spineczki na włoski i "Adasia moja Adasia" a na siusiaka "a fuj" ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:30

Bursztyn, Bozia3, caffe, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    co do płci to wolałabym chłopca, żeby parka była, córka siostrzyczkę, ale najwyżej jak będzie chłopiec to damy mu na imę Adaś i będzie jak w "nic śmiesznego" spineczki na włoski i "Adasia moja Adasia" a na siusiaka "a fuj" ;-)

O, u mnie tez Adas! :) Ale bez tych numerow z siusiakiem ;)

bliska77, Bozia3, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O, u mnie tez Adas! :) Ale bez tych numerow z siusiakiem ;)
    u mnie też bez tych numerów tylko córcia będzie miała problem ;-)

Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :)
    nie chce mi sie jakos pisac, ale czytam z partyzanta.
    Wczoraj moj M byl na badaniu zolnierzykow, chcialam isc z nim, ale w ostatniej chwili stwierdzil, ze idzie sam ;) Jak wyszedl, to sie go spytalam dlaczego tak dlugo i czy bylo z gra wstepna ;) Ale okazuje sie, ze to byla dla niego trauma :) Takze w sumie z mojego punktu widzenia to chyba komplement.
    Dzisiaj rano za to stwierdzil ze juz sie chyba naprawil i mowi do mnie: "Moze jakis szybki numerek?" A ja na to: "Moze 112" :)
    I tym sposobem mam dzis swietny nastroj, tym bardziej ze juz w-end za pasem.
    Zeby nie bylo egoistycznie, to sledze wszystkie zabiegi rodzinne, spadki tempki, orla cienie, mezow powroty, lub male zgrzyty i wspieram Was telepatycznie :)
    Milego dnia!
    PS. Aha i inseminacje, ofkors

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:48

Bursztyn, Aisab, paszczakin, bliska77, samira, caffe, Iwone, Żanet, malgos741, Kate 75, mysza1975, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj tam, wino nie przeszkadza zagniezdzaniu az tak chyba bardzo, co? nie mowie, ze wypije 3 flaszki, troszke tylko..
    no pewnie ze nie :)
    no to za zdrowie malucha! :) przylaczam sie dzis wieczorem do toastu, obojetnie czy moj R. wroci czy nie.

Bozia3, bliska77, paszczakin, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Dziewczynki :)
    nie chce mi sie jakos pisac, ale czytam z partyzanta.
    Wczoraj moj M byl na badaniu zolnierzykow, chcialam isc z nim, ale w ostatniej chwili stwierdzil, ze idzie sam ;) Jak wyszedl, to sie go spytalam dlaczego tak dlugo i czy bylo z gra wstepna ;) Ale okazuje sie, ze to byla dla niego trauma :) Takze w sumie z mojego punktu widzenia to chyba komplement.
    Dzisiaj rano za to stwierdzil ze juz sie chyba naprawil i mowi do mnie: "Moze jakis szybki numerek?" A ja na to: "Moze 112" :)
    I tym sposobem mam dzis swietny nastroj, tym bardziej ze juz w-end za pasem.
    Zeby nie bylo egoistycznie, to sledze wszystkie zabiegi rodzinne, spadki tempki, orla cienie, mezow powroty, lub male zgrzyty i wspieram Was telepatycznie :)
    Milego dnia!
    PS. Aha i inseminacje, ofkors
    szybki numerek wymiata :)

Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • biala Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kochane reni tak balam się również bo ostatnio nie bylam pewna zrobiłam bete i dupa ale dziś zglupialam temp.spadla a @ ani widać dziewczynki Ja na dwie minuty bo do pracki i zlapalam dola

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    witam was kochane reni tak balam się również bo ostatnio nie bylam pewna zrobiłam bete i dupa ale dziś zglupialam temp.spadla a @ ani widać dziewczynki Ja na dwie minuty bo do pracki i zlapalam dola
    po co się tak dręczysz...zrobiłabyś betę i po kilku godzinach wiedziałabyś co i jak, Każdy się boi - ale po co przeciągać agonię? na betę nie musisz być na czczo - w każdej chwili możesz zrobić i miałabys spokojny weekend = w tą czy w tą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 11:01

bliska77, caffe, Bursztyn, Simba, Iwone, Żanet, Kate 75, mysza1975, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• biala Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane musze mykac do pracki do usłyszenia papatki

bliska77 lubi tę wiadomość

• Aisab Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , ja tez jakoś nie mam natchnienia na pisanie, mam ostatnio doła jakiegoś. dobrze że jutro sobota .
    A co do dzidziucha to sama nie wiem czy chłopca bym chciała , czy dziewczynkę. Mojemu też pewnie obojętne , ale pewnie wolałby chłopaka bo już myśli jak będzie na treningi go zabierał

bliska77, samira, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

81827d8f4997a3f5ab8554e5299a2923.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisab masz super avatar... :)

Aisab, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aisab Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki , to mój kot
    Bozia3 wrote:
    Aisab masz super avatar... :)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

81827d8f4997a3f5ab8554e5299a2923.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    któraś z dziewczyn coś pisała kiedyś, że przez pierwsze dwa tyg chyba nie ma to wpływu, bo jeszcze się nie odżywia przez matkę czy jakoś tak

Nawet dłużej niż 2 tygodnie :) Ja jak byłam u gina, to mi mówił, żebym sobie nie myślała (wtedy był to gdzieś 8 tydzień, że zwiększony apetyt jest spowodowany tym, że maluch ma takie potrzeby :) Powiedział, ze nic bardziej mylnego. To nasze organizmy wariują :P

Maluch korzysta od momentu pojawienia się pępowiny. Wcześniej żywi się tym ciałkiem żółtym, czy jakoś tak.

Reni, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wa mać...jakiemu młodemu ja się pytam...? To ma być dziewczynka - imprezowiczka :)
    Taką będziesz miała "młodą" taką jaką i ja mam :P z czymś zwisającym między nogami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 11:15

Bozia3, Reni, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2484 2485 2486 2487 2488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ