35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek tak bo wdychasz spaliny
i pierdy sąsiadów
Pusurek wrote:Ja nie jaram, nie pije alko, kawy tez nie, czipsow nie wpierniczam, sporty uprawiam i wiecie co? Podobno tez kiedys umre...bliska77, Pusurek, Niuta, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:ja tez bym nie chciała pościć dziecko w wieku 6lat do szkoły
uważam ze nasze szkoły nie są do tego przystosowane
jeszcze przez rok mamy pracować nad prawą ręką córki, bo m.in. przez niedotlenienie ma przykurcz prawej obręczy barkowej i może jej to sprawiać pewne trudnościWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 09:42
Iwone, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusurek tak bo wdychasz spaliny
i pierdy sąsiadów
Mieszkam na wsi, ruchu tu nie ma za duzego, raczej podejrzewalabym sasiadow. A mialam ich za cichych i przyjemnych staruszkow!bliska77, Simba, Niuta, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o to to własnie.. wszystko jasne.. oni tylko czekali.. tacy bardzo cisi są podejrzani pewnie siedzieli i knuli
Pusurek wrote:Mieszkam na wsi, ruchu tu nie ma za duzego, raczej podejrzewalabym sasiadow. A mialam ich za cichych i przyjemnych staruszkow!Simba, bliska77, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Mieszkam na wsi, ruchu tu nie ma za duzego, raczej podejrzewalabym sasiadow. A mialam ich za cichych i przyjemnych staruszkow!
, u mnie niestety, cierpi moje wyczucie gustu i smaku
przez zapodawaną non-stop "łupankę" a latem cotygodniowe obowiązkowe "gryle" oczywiście w akompaniamencie "łupanki"
Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam sie ja tak Was podczytuje z ukrycia ale nie ma ostatnio natchnienia na pisanie, cala wena konczy sie na aplikowaniu o prace, po prostu nuuuuda totalna w zasadzie ogolnie ostatnio mam jakis nie tego humor i podejcie do wszystkiego beeeeee
ktos sobie robi jaja i moje dwie kolezanki sa w ciazy nie staraly sie za dlugo po prostu zaszly bez zbednych ceregieli fucken i ja sie ciesze ale mnie to wnerwia ze ja chce i nie ma...
pozdrawiam wszystkie i wciaz moc energii slePusurek, bliska77, samira, Simba, Bursztyn, mysza1975, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni is back
Alez mialam dzisiaj piekny sen...Taaaaak - I had a dream...Snilo mi sie, ze szykowali mnie do zabiegu pobrania jajek przed in vitro, ale wczesniej zrobili mi badanie krwi i okazalo sie, ze jestem w ciazy. W zwiazku z tym odwolali caly zabieg i kazali isc do domu. W domu nadal nie moglam w to uwierzyc, wiec zrobilam zwykly test - a tam: trzy kreski:) Wiec podzielilam sie tymi "kreskami" tutaj z Wami i ktoras mi odpowiedziala, ze trzy kreski sa przy blizniakachJazda na calego.
A potem sie obudzilam. Kresek, testow i blizniakow wprawdzie nie ma, ale na szczescie Wy jestescie, bo inaczej to bylby juz koszmar. Milego dnia Babki!bliska77, Panda, samira, paszczakin, Niuta, Bozia3, Reni, Pusurek, Bursztyn, Kate 75, mysza1975, sjoanka, Sabina, Żanet, Andzia33, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda, nie martw sie, mam nadzieję, że niebawem znajdziesz interesującą pracę i dwie kreski tez sie pojawią, glowa do góry (wiem, ze to wkurwiające)
Simba, piękny sen, oby jak najszybciej sie ziściłPanda, samira, Simba, Reni, Kate 75, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni droga koleżanko ponawiam pytanie kto tu się tak obraża bo mniemam ze masz mnie na myśli a to nie prawda ,nie lubię tylko obrażających lub wyśmiewających mnie ludziów typu E.T ,bo co innego niewinny żart a ci innego kpienie z czyiś zainteresowań czy wypowiedzi
-
nick nieaktualnySimba wrote:Reni is back
Alez mialam dzisiaj piekny sen...Taaaaak - I had a dream...Snilo mi sie, ze szykowali mnie do zabiegu pobrania jajek przed in vitro, ale wczesniej zrobili mi badanie krwi i okazalo sie, ze jestem w ciazy. W zwiazku z tym odwolali caly zabieg i kazali isc do domu. W domu nadal nie moglam w to uwierzyc, wiec zrobilam zwykly test - a tam: trzy kreski:) Wiec podzielilam sie tymi "kreskami" tutaj z Wami i ktoras mi odpowiedziala, ze trzy kreski sa przy blizniakachJazda na calego.
A potem sie obudzilam. Kresek, testow i blizniakow wprawdzie nie ma, ale na szczescie Wy jestescie, bo inaczej to bylby juz koszmar. Milego dnia Babki!bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Panda, nie martw sie, mam nadzieję, że niebawem znajdziesz interesującą pracę i dwie kreski tez sie pojawią, glowa do góry (wiem, ze to wkurwiające)
Simba, piękny sen, oby jak najszybciej sie ziścił
No kurde mam nadzieje tak mi sie w glowie pitoli a najgorsze ze to pewno zwiastun @ bo zwykle tak bywa...ehhh
Dzieki Aga dziekibliska77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Reni is back
A potem sie obudzilam. Kresek, testow i blizniakow wprawdzie nie ma, ale na szczescie Wy jestescie, bo inaczej to bylby juz koszmar. Milego dnia Babki!
Fajne by takie trzykrechowe owulacyjne testy byly blizniaki mozna by wyczaic hihihSimba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:What's your poison? hehe.. ja wybieram wino. Serio, oprocz tego ze za duzo pije i unikam sportu (wyjatki rower i seks) prowadze przerazajace zdrowe zycie.. niesmialo ocieram sie o ortoreksje..
Ortoreksja? Czuje, ze naucze sie dzis nowego slowa, oraz czegos o sobie rowniez -
nick nieaktualnyPanda wrote:No kurde mam nadzieje tak mi sie w glowie pitoli a najgorsze ze to pewno zwiastun @ bo zwykle tak bywa...ehhh
Dzieki Aga dziekiPanda lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:What's your poison? hehe.. ja wybieram wino. Serio, oprocz tego ze za duzo pije i unikam sportu (wyjatki rower i seks) prowadze przerazajace zdrowe zycie.. niesmialo ocieram sie o ortoreksje..
moje poison zdecydowanie kawa i rozne alkohole fajek nie kopce ziola od wielkiego dzownu ogolnie to chyba jestm ostatnio za porzadna jak na moj gustbliska77, samira, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:simba, przy blizniakach tez dwie kreski, wiec dawaj jedna mi i wszyscy beda happy
Mi natomiast przedwczoraj w nocy operowano glowe, ale mialo to rowniez cos wspolnego z zaciazeniem.. Z tego, co pamietam cos im tam nie wychodzilo z anestezja i wylazlam z sali w trakcie zabiegu..
nie jest dopsze..
Zbyt czeste pobyty w szpitalu i beret uciskaSabina lubi tę wiadomość
-
Samira a możesz trochę poluzować warkocze? dlaczego Ty zawsze wszystko bierzesz tak do siebie.. personalnie
samira wrote:Reni droga koleżanko ponawiam pytanie kto tu się tak obraża bo mniemam ze masz mnie na myśli a to nie prawda ,nie lubię tylko obrażających lub wyśmiewających mnie ludziów typu E.T ,bo co innego niewinny żart a ci innego kpienie z czyiś zainteresowań czy wypowiedzisamira, bliska77, Pusurek, Kajaoli lubią tę wiadomość