X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek tak bo wdychasz spaliny ;-) i pierdy sąsiadów ;-)
    Pusurek wrote:
    Ja nie jaram, nie pije alko, kawy tez nie, czipsow nie wpierniczam, sporty uprawiam i wiecie co? Podobno tez kiedys umre... ;) :P

bliska77, Pusurek, Niuta, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co najdziwniejsze, u nas idą dzieci do szkoły rodziców którzy najbardziej walczyli o to,żeby ustawa nie weszła.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja tez bym nie chciała pościć dziecko w wieku 6lat do szkoły

uważam ze nasze szkoły nie są do tego przystosowane
    juz kiedyś o tym dyskutowałyśmy, podam najprostszy przykład, ubikacji na piętrze gdzie są 6cio latki nie ma, muszą dymać na górę tam gdzie są 12 latki i robią im mile przywitanie, u nas zresztą chodzi głownie o emocje związane z pojawieniem sie nowego członka w rodzinie, gdyby ona jeszcze chciała iść do szkoły... po ponad godzinnym wywiadzie w cztery oczy z córka psycholog sama nam powiedziała, ze lepiej dać jej rok na oswojenie sie i obcowanie z mamą i upragnionym rodzeństwem niż przewracać jej zycie do góry nogami, w przedszkolu zostaną jej najlepsze koleżanki bo sa z drugiego półrocza, w domu mama z upragnionym rodzeństwem a ona SAMA (w jej rozumieniu) do szkoły do nowego otoczenia, mamy dać sobie wspólnie czas żeby nie czuła sie calkowicie odtrącona, gdyby wszystkie dzici szły do szkoły, co z debil wymyślił ten podział
    jeszcze przez rok mamy pracować nad prawą ręką córki, bo m.in. przez niedotlenienie ma przykurcz prawej obręczy barkowej i może jej to sprawiać pewne trudności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 09:42

Iwone, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja nie jaram, nie pije alko, kawy tez nie, czipsow nie wpierniczam, sporty uprawiam i wiecie co? Podobno tez kiedys umre... ;) :P
    to jak ja poza piwkiem i winkiem czerwonym :-)

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusurek tak bo wdychasz spaliny ;-) i pierdy sąsiadów ;-)

Mieszkam na wsi, ruchu tu nie ma za duzego, raczej podejrzewalabym sasiadow. A mialam ich za cichych i przyjemnych staruszkow! ;)

bliska77, Simba, Niuta, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to to własnie.. wszystko jasne.. oni tylko czekali.. tacy bardzo cisi są podejrzani pewnie siedzieli i knuli ;-)
    Pusurek wrote:
    Mieszkam na wsi, ruchu tu nie ma za duzego, raczej podejrzewalabym sasiadow. A mialam ich za cichych i przyjemnych staruszkow! ;)

Simba, bliska77, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dobre ;-), u mnie niestety, cierpi moje wyczucie gustu i smaku ;) przez zapodawaną non-stop "łupankę" a latem cotygodniowe obowiązkowe "gryle" oczywiście w akompaniamencie "łupanki" ;)

Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie ja tak Was podczytuje z ukrycia ale nie ma ostatnio natchnienia na pisanie, cala wena konczy sie na aplikowaniu o prace, po prostu nuuuuda totalna w zasadzie ogolnie ostatnio mam jakis nie tego humor i podejcie do wszystkiego beeeeee :( ktos sobie robi jaja i moje dwie kolezanki sa w ciazy nie staraly sie za dlugo po prostu zaszly bez zbednych ceregieli fucken i ja sie ciesze ale mnie to wnerwia ze ja chce i nie ma...

pozdrawiam wszystkie i wciaz moc energii sle ;)

Pusurek, bliska77, samira, Simba, Bursztyn, mysza1975, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni is back :)
    Alez mialam dzisiaj piekny sen...Taaaaak - I had a dream...Snilo mi sie, ze szykowali mnie do zabiegu pobrania jajek przed in vitro, ale wczesniej zrobili mi badanie krwi i okazalo sie, ze jestem w ciazy. W zwiazku z tym odwolali caly zabieg i kazali isc do domu. W domu nadal nie moglam w to uwierzyc, wiec zrobilam zwykly test - a tam: trzy kreski:) Wiec podzielilam sie tymi "kreskami" tutaj z Wami i ktoras mi odpowiedziala, ze trzy kreski sa przy blizniakach :) Jazda na calego.
    A potem sie obudzilam. Kresek, testow i blizniakow wprawdzie nie ma, ale na szczescie Wy jestescie, bo inaczej to bylby juz koszmar. Milego dnia Babki!

bliska77, Panda, samira, paszczakin, Niuta, Bozia3, Reni, Pusurek, Bursztyn, Kate 75, mysza1975, sjoanka, Sabina, Żanet, Andzia33, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, nie martw sie, mam nadzieję, że niebawem znajdziesz interesującą pracę i dwie kreski tez sie pojawią, glowa do góry (wiem, ze to wkurwiające)
    Simba, piękny sen, oby jak najszybciej sie ziścił ;-)

Panda, samira, Simba, Reni, Kate 75, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni droga koleżanko ponawiam pytanie kto tu się tak obraża bo mniemam ze masz mnie na myśli a to nie prawda ,nie lubię tylko obrażających lub wyśmiewających mnie ludziów typu E.T ,bo co innego niewinny żart a ci innego kpienie z czyiś zainteresowań czy wypowiedzi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Alez mialam dzisiaj piekny sen...Taaaaak - I had a dream...Snilo mi sie, ze szykowali mnie do zabiegu pobrania jajek przed in vitro, ale wczesniej zrobili mi badanie krwi i okazalo sie, ze jestem w ciazy. W zwiazku z tym odwolali caly zabieg i kazali isc do domu. W domu nadal nie moglam w to uwierzyc, wiec zrobilam zwykly test - a tam: trzy kreski:) Wiec podzielilam sie tymi "kreskami" tutaj z Wami i ktoras mi odpowiedziala, ze trzy kreski sa przy blizniakach :) Jazda na calego.
    A potem sie obudzilam. Kresek, testow i blizniakow wprawdzie nie ma, ale na szczescie Wy jestescie, bo inaczej to bylby juz koszmar. Milego dnia Babki!
    super sen,życzę spełnienia :)

bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Panda, nie martw sie, mam nadzieję, że niebawem znajdziesz interesującą pracę i dwie kreski tez sie pojawią, glowa do góry (wiem, ze to wkurwiające)
    Simba, piękny sen, oby jak najszybciej sie ziścił ;-)

No kurde mam nadzieje tak mi sie w glowie pitoli a najgorsze ze to pewno zwiastun @ bo zwykle tak bywa...ehhh

Dzieki Aga dzieki :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Fajne by takie trzykrechowe owulacyjne testy byly blizniaki mozna by wyczaic hihih

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    What's your poison? hehe.. ja wybieram wino. Serio, oprocz tego ze za duzo pije i unikam sportu (wyjatki rower i seks) prowadze przerazajace zdrowe zycie.. niesmialo ocieram sie o ortoreksje..

Ortoreksja? Czuje, ze naucze sie dzis nowego slowa, oraz czegos o sobie rowniez :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Fajne by takie trzykrechowe owulacyjne testy byly blizniaki mozna by wyczaic hihih

Nooo :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    No kurde mam nadzieje tak mi sie w glowie pitoli a najgorsze ze to pewno zwiastun @ bo zwykle tak bywa...ehhh

Dzieki Aga dzieki :)
    znam doskonale ten stan, trzymam kciuki bardzo mocno, bo wierzę, że jednak sie uda

Panda lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    What's your poison? hehe.. ja wybieram wino. Serio, oprocz tego ze za duzo pije i unikam sportu (wyjatki rower i seks) prowadze przerazajace zdrowe zycie.. niesmialo ocieram sie o ortoreksje..

moje poison zdecydowanie kawa i rozne alkohole fajek nie kopce ziola od wielkiego dzownu ogolnie to chyba jestm ostatnio za porzadna jak na moj gust ;)

bliska77, samira, Simba, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    simba, przy blizniakach tez dwie kreski, wiec dawaj jedna mi i wszyscy beda happy ;)
    Mi natomiast przedwczoraj w nocy operowano glowe, ale mialo to rowniez cos wspolnego z zaciazeniem.. Z tego, co pamietam cos im tam nie wychodzilo z anestezja i wylazlam z sali w trakcie zabiegu..
    nie jest dopsze..

Zbyt czeste pobyty w szpitalu i beret uciska :)

Sabina lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira a możesz trochę poluzować warkocze? dlaczego Ty zawsze wszystko bierzesz tak do siebie.. personalnie

samira wrote:
    Reni droga koleżanko ponawiam pytanie kto tu się tak obraża bo mniemam ze masz mnie na myśli a to nie prawda ,nie lubię tylko obrażających lub wyśmiewających mnie ludziów typu E.T ,bo co innego niewinny żart a ci innego kpienie z czyiś zainteresowań czy wypowiedzi :P

samira, bliska77, Pusurek, Kajaoli lubią tę wiadomość

‹‹ 2513 2514 2515 2516 2517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ