X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak tam masz juz jakies objawy bo widze ze na ciaze sie zapowiada ;)

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oralna erekcja ;-)
    Simba wrote:
    Ortoreksja? Czuje, ze naucze sie dzis nowego slowa, oraz czegos o sobie rowniez :)

Simba, bliska77, Pusurek, Kajaoli, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuaahahaha no no od samej owulacji ;-)
    nie zaznaczam ich na wykresie, bo kratek brakuje http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
    Panda wrote:
    Reni jak tam masz juz jakies objawy bo widze ze na ciaze sie zapowiada ;)

Simba, Panda, samira, bliska77, Kajaoli, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    buuaahahaha no no od samej owulacji ;-)
    nie zaznaczam ich na wykresie, bo kratek brakuje http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

hahaha love :)

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oralna erekcja ;-)

Oralna erekcja czyli biegunka slowna? Czy raczej sztywnosc jezyka? :)

Reni, Bursztyn, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira a możesz trochę poluzować warkocze? dlaczego Ty zawsze wszystko bierzesz tak do siebie.. personalnie
    a jakoś tak wzięłam do siebie,chyba dlatego że ostatnio E,T komentuje moje posty w sposób który mnie wkurza ...

ale już luzuje przysięgam tylko nie wiem co bo w tej chwili mam bardzo krótkie włosy :P

bliska77, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podział dzieciaki na półrocza to idiotyczny pomysł - bo rozbija się grupę już zżytą. Z drugiej strony - przecież w każdej grupie jest mniej więcej połowa urodzonych podobnie - więc nie bardzo rozumiem skąd pomysł - że dziecko samotnie odchodzi od grupy? Nie odchodzi samo, a odchodzi w mniej więcej połowie.
    Mój syn chodził do zerówki w przedszkolu i było to totalne nudzenie się i naprawdę w większości te dzieci nadawały się już do wczesnoszkolnych działań. Snuli się po tym przedszkolu przy tych maluchach zupełnie już do nich nie pasując. Jasne, że nie każda szkoła jest dostosowana dla takich dzieciaczków - ale czy korzystanie 6 latka z toalety a 7 latka jakoś znacząco się różni? Może u nas było ok - ponieważ klasy 1-3 mają wydzielone piętro. Od 4-6 są piętro wyżej. Dół ma małe kibelki, niskie umywalki - co tak bardzo zmieni się za rok - że aż tak bardzo zaciekle trzeba walczyć?
    Aga - a może byłoby zupełnie inaczej niż myślisz - może zmiana w postaci rodzeństwa - odebrana jako odrzucenie i nowość - trochę zrównoważyłaby się z tym, że miała by nowe środowisko, nowe koleżank - miałaby nowy swój - być może ciekawy świat, tak jak Ty? Nie wiadomo przecież jaka byłaby reakcja, a rodzice często własne lęki przed nową szkołą wtłaczają dziecku. A to, że w rozmowie dziecko z psychologiem powie, że nie chce zmieniać szkoły - to chyba oczywiste - bo nikt w początkowej fazie nie lubi zmian. Zapytaj kogoś, kto kończy podstawówkę, gimnazjum, czy liceum - czy chce zmian - nikt raczej nie chce...

bliska77, Bursztyn, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smieszne smieszne, ale zaczelam sie zastanawiac czy nie cierpie na te cala ortoreksje. Na szczescie nie mam sie kiedy nad tym zastanawiac - musze przeciez zaplanowac zdrowe posilki na kolejne trzy lata ;)

Reni, Bursztyn, paszczakin, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i skończyło się rumakowanie..szefowa wróciła po urlopie ..
    trzeba będzie znowu udawać, że jest się zarobionym 2010592i7mqhn7l1i.gif

Simba, mysza1975, Niuta, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jakoś tak wzięłam do siebie,chyba dlatego że ostatnio E,T komentuje moje posty w sposób który mnie wkurza ...

ale już luzuje przysięgam tylko nie wiem co bo w tej chwili mam bardzo krótkie włosy :P
    E.T. może robić co chce i komentować jak chce. A Ty możesz reagować jak chcesz :) Więc to od CIebie zależy, czy się będziesz wkurzać, czy nie...:)

samira, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no to spedzaj wiecej czasu na forum i juz bedzie widac ze zapierniczasz na klawiaturce siwy dym ;)

Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O Boże - dopiero weszłaś w jako taką aktywność i już wraca władza....Niedobrze Reni z Tobą - niedobrze...Oby to był objaw ciąży..:)

Reni, Kajaoli, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin najpierw nie odbierał, bo miał pacjentkę. I już już za 5 minut na pewno odbierze. Teraz za to cały czas zajęte...
    Mojej mamy gin też niedostępny. A myślałam, żeby się ewentualnie do niego wieczorem wcisnąć na wizytę (jestem u rodziców). Mam 37,5 i leżę bez ruchu, bo napady mdłości.
    Za to koło 13 do mamy przychodzi emerytowana internistka w gości. Może ją wykorzystam.

bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a stringi? nosisz ? może Cię piją ;-)
    spoko nie ma coś się kłócić 1347473eluanu0rfm.gif
    samira wrote:

samira, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzy kreski na bliźniaki, a cztery na trojaczki...przy pięcioraczkach człowiek dostałby nerwicy od liczenia kresek....:)
    Panda - tak Ci życzę tych bliźniaków - bo widzę, że żywo reagujesz na to zjawisko...:)

Panda, Kajaoli, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzeba będzie znowu udawać, że jest się zarobionym

A ja mam ferie!! I cos mi sie wydaje, ze spedze je w pizamie... A plany byly ambitne - Chodakowska codziennie, ogarniecie szaf, posiedzenie z dzieckiem nad historia Polski...
    Jednego jestem pewna, w czwartek pieke gore faworkow! :)

bliska77, Panda, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak własnie myślałam ..ciąża jak nic
    co zrobić muszę się z tym pogodzić ;-)
    Bozia3 wrote:
    O Boże - dopiero weszłaś w jako taką aktywność i już wraca władza....Niedobrze Reni z Tobą - niedobrze...Oby to był objaw ciąży..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 10:31

Kajaoli, Panda, Niuta, Mango, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Gin najpierw nie odbierał, bo miał pacjentkę. I już już za 5 minut na pewno odbierze. Teraz za to cały czas zajęte...
    Mojej mamy gin też niedostępny. A myślałam, żeby się ewentualnie do niego wieczorem wcisnąć na wizytę (jestem u rodziców). Mam 37,5 i leżę bez ruchu, bo napady mdłości.
    Za to koło 13 do mamy przychodzi emerytowana internistka w gości. Może ją wykorzystam.
    Alis to tylko żołądek. Na szczęście nie masz skurczów czy innych atrakcji ciążowych. Pewnie 2-3 dni suchary Cię czekają, a przez tel. gin nic Ci pewnie więcej nie stwierdzi. Zatrucie minie, a i wirusa też zwalczysz.

bliska77, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już mam pokaźną kolekcję Chodakowskiej .. na pewno przyjdzie taki dzień, że odpalę te filmiki ;-) obiecuję
    na razie kupiłam sobie piłkę .. Aga wspominała, że jest fajna i potwierdzam.
    używam jako krzesła.. i masażera ..uwalam się na plecach na niej i się bujam..
    Pusurek wrote:
    A ja mam ferie!! I cos mi sie wydaje, ze spedze je w pizamie... A plany byly ambitne - Chodakowska codziennie, ogarniecie szaf, posiedzenie z dzieckiem nad historia Polski...

Kajaoli, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ćwiczysz pełną Chodakowską w ciąży?

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2514 2515 2516 2517 2518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ