35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:kurcze, gdyby wrócił dzień wcześniej byłoby idealnie...ale może zdąży..
Na dziecko też trzeba mieć kase,więc praca ważna jest.bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:podziwiam....konsultowałaś to z lekarzem?
Nie, ale nie sadze, zeby mi odradzal. Tu sie lekarze niespecjalnie ciazami przejmuja i zawsze jest haslo, zeby robic rzeczy, ktore sie lubi i po ktorych nie czuje zle.
Ja bez ruchu swiruje, ale ostatnio tez nie przeginam i nie robie treningow cardio. Teraz glownie wybrane partie miesni, duzo powtorzen, w seriach. Jak mam zadyszke, to robie przerwe i tyle. Na pewno nie hopsam jak kiedys. Ale jeszcze chwila, jeszcze dwieSylwester 2015 bedzie moj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 10:52
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Aga ale masz jakieś konkretne ćwiczenia? czy te z netu?
ta piłka daje Ci coś? bo chyba do schudnięcia to ona nie bardzoBozia3 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Oralna erekcja czyli biegunka slowna? Czy raczej sztywnosc jezyka?
bliska77, Simba, Panda, Bozia3, Reni, Niuta, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:coś w tym jest...aż się boję, co będzie dalej....
Na dodatek to siedzenie w domu mnie dobija - za dużo czasu na myślenie....Czy nie jestem za stara, a po co mi to było - Misiek już odchowany , a ja od nowa będę zapierdzielać przez kolejne 10 lat - a już mogłam się zajmować palmami i drinkami z parasolką. A czy będziemy mieć siły za 10-15 lat itd....Masakra jakaś - może to jakaś depresja domowa mnie dopada?
nie kochana to jest wplyw wlasnie wolnego czasu i siedzienia w domu ja w ciazy nie jestem a tez mam dziwaczne pytania i malpy w glowie a po co mi to, a moze to juz nie trzeba, nie mam dzieci i luzik to po co mi zachodzic i wlasnie 10 lat z glowy, a tyle mialam jeszcze zrobic, zwiedzic i sprobowac itd itp....wiec nie depresja tylko stagnacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 10:58
samira, bliska77, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:biegunke slowna ma moja tesciowa, i niczym nie da sie tego zatrzymac. Czasem czuje sie jak intelektulana toaleta...
To samo ma tesciowa mojego meza.
(nie bede przeciez zle mowic o wlasnej matce)
bliska77, Bursztyn, Kajaoli, samira, Bozia3, Reni, Kate 75, mysza1975, Niuta, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to uczucie jest odwzajemnione
P.S jak Tata?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 11:04
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Zrobilam test owul. bo ostatni mialam bez nadzieji na efekt, ale pojawila sie usmiechnieta buzkaTaka glupia rzecz a ile radochy
Ciesze sie jak chinczyk z roweru !!!
samira, paszczakin, Bozia3, bliska77, Reni, Kate 75, mysza1975, Iwone, EwaT, Simba, Niuta, sjoanka, Mango, Sabina, malgos741, anek42, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a dzięki, jest już w domu, czuje sie jak to 70latek po wyczerpujących dwóch miesiącach, jest oslabiony fizycznie ale mówi że odczuwa przede wszystkim dyskomfort psychiczny i bpi się jak to będzie gdy juz mu się włączy to urządzenie ale pociesza się że ludzie maja gorzej:-)
bedzie dobrze, twarda sztuka z niego
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie
Zrobilam test owul. bo ostatni mialam bez nadzieji na efekt, ale pojawila sie usmiechnieta buzkaTaka glupia rzecz a ile radochy
Ciesze sie jak chinczyk z roweru !!!
ciekawe jak to będzie jak ciążowy będzie pozytywnyBursztyn, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:a dzięki, jest już w domu, czuje sie jak to 70latek po wyczerpujących dwóch miesiącach, jest oslabiony fizycznie ale mówi że odczuwa przede wszystkim dyskomfort psychiczny i bpi się jak to będzie gdy juz mu się włączy to urządzenie ale pociesza się że ludzie maja gorzej:-)
bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny