Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie ;-)

no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkę :-) a może i kręcone włosy będzie miała...
    Simba wrote:
    Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...

Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie ;-)

no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkę :-) a może i kręcone włosy będzie miała...

Noooo...:) Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke :)
    Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke :) chlip, chlip, ja tez chce :(

Lucky, nick nieaktualny, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja akurat za azjatami nie przepadam.. jakiś nie mój typ urody
    Simba wrote:
    Noooo...:) Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke :)
    Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke :) chlip, chlip, ja tez chce :(

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch ;-)
    albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania ;-) ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać ;-)
    Simba wrote:
    Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....

Simba, Lucky, nick nieaktualny, Niuta, sjoanka, Bursztyn, efcia, mysza1975, Kate 75, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uważaj, bo Cię w tvnie zobaczymy ;-) pedofilka zaczepia matki na ulicy ;-)
    Simba wrote:

Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch ;-)
    albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania ;-) ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać ;-)

Genialne :)

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Chlopak pewnie ma nadzieje ze po stazu go zatrudnia wiec sie stara.

Ide czytac. :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?
    z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą :-(
    Bursztyn wrote:
    z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    U mnie gadanie w normie - cos podobnego do biegunki slownej wlacza sie po spozyciu zbyt duzej ilosci trunkow procentowych :)
    a, no to dobrze :) u mnie tez po alkoholu, ale raczej jest to bardziej delikatne rozwolnienie ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...
    no i wyszlo ze Arab!;)
    no wlasnie nie!
    tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch) :)

Reni, Simba, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

nie nie nie!
    chlopczyk sliczny, moze byc z kreconymi :)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a kysz! bez takich obrazow!
    wizualizuj chlopczyka :)
    ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczami :)

Simba, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą :-(
    on juz blady tu przyjechal :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i wyszlo ze Arab!;)
    no wlasnie nie!
    tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch) :)

Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest ;)
    Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niski :P A sredni wzrost to ile u faceta?

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a kysz! bez takich obrazow!
    wizualizuj chlopczyka :)
    ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczami :)

No to teraz nie wiem jak sobie zmiksowac ciebie i twojego M.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio sobie pomyslalam, ze byloby ciekawie zrobic anonimowa galerie naszych zdjec i zeby kazdy sie wypowiedzial kto jest kim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:30

Bursztyn, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest ;)
    Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niski :P A sredni wzrost to ile u faceta?
    raczej ma kunia... ;)
    no nie wiem.....175 :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to teraz nie wiem jak sobie zmiksowac ciebie i twojego M.
    ha! ja tez sobie tego nie wyobrazam :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio sobie pomyslalam, ze byloby ciekawie zrobic anonimowa galerie naszych zdjec i zeby kazdy sie wypowiedzial kto jest kim :)
    fajny pomysl :)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2518 2519 2520 2521 2522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ