X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie ;-)

no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkę :-) a może i kręcone włosy będzie miała...
    Simba wrote:
    Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...

Simba, samira, Bursztyn, Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie ;-)

no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkę :-) a może i kręcone włosy będzie miała...

Noooo...:) Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke :)
    Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke :) chlip, chlip, ja tez chce :(

Lucky, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja akurat za azjatami nie przepadam.. jakiś nie mój typ urody
    Simba wrote:
    Noooo...:) Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke :)
    Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke :) chlip, chlip, ja tez chce :(

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch ;-)
    albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania ;-) ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać ;-)
    Simba wrote:
    Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....

Simba, Lucky, Pusurek, Niuta, sjoanka, Bursztyn, efcia, mysza1975, Kate 75, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uważaj, bo Cię w tvnie zobaczymy ;-) pedofilka zaczepia matki na ulicy ;-)
    Simba wrote:

Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch ;-)
    albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania ;-) ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać ;-)

Genialne :)

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Chlopak pewnie ma nadzieje ze po stazu go zatrudnia wiec sie stara.

Ide czytac. :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?
    z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy :)

bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą :-(
    Bursztyn wrote:
    z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    U mnie gadanie w normie - cos podobnego do biegunki slownej wlacza sie po spozyciu zbyt duzej ilosci trunkow procentowych :)
    a, no to dobrze :) u mnie tez po alkoholu, ale raczej jest to bardziej delikatne rozwolnienie ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...
    no i wyszlo ze Arab!;)
    no wlasnie nie!
    tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch) :)

Reni, Simba, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

nie nie nie!
    chlopczyk sliczny, moze byc z kreconymi :)

Reni, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a kysz! bez takich obrazow!
    wizualizuj chlopczyka :)
    ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczami :)

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą :-(
    on juz blady tu przyjechal :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i wyszlo ze Arab!;)
    no wlasnie nie!
    tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch) :)

Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest ;)
    Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niski :P A sredni wzrost to ile u faceta?

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a kysz! bez takich obrazow!
    wizualizuj chlopczyka :)
    ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczami :)

No to teraz nie wiem jak sobie zmiksowac ciebie i twojego M.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio sobie pomyslalam, ze byloby ciekawie zrobic anonimowa galerie naszych zdjec i zeby kazdy sie wypowiedzial kto jest kim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:30

Bursztyn, efcia, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest ;)
    Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niski :P A sredni wzrost to ile u faceta?
    raczej ma kunia... ;)
    no nie wiem.....175 :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to teraz nie wiem jak sobie zmiksowac ciebie i twojego M.
    ha! ja tez sobie tego nie wyobrazam :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio sobie pomyslalam, ze byloby ciekawie zrobic anonimowa galerie naszych zdjec i zeby kazdy sie wypowiedzial kto jest kim :)
    fajny pomysl :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2518 2519 2520 2521 2522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ