35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie

no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkę
a może i kręcone włosy będzie miała...
Simba wrote:Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...
Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie

Noooo...
Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke 
Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke
chlip, chlip, ja tez chce
Lucky, nick nieaktualny, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja akurat za azjatami nie przepadam.. jakiś nie mój typ urodySimba wrote:Noooo...
Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke 
Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczke
-
wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch

albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania
ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać 
Simba wrote:Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....
Simba, Lucky, nick nieaktualny, Niuta, sjoanka, Bursztyn, efcia, mysza1975, Kate 75, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
uważaj, bo Cię w tvnie zobaczymy
pedofilka zaczepia matki na ulicy 
Simba wrote:Noooo...
Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch

albo z niszczarki daj mu dokumenty do składania
ładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać 
Genialne
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczyReni wrote:Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą

Bursztyn wrote:z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy
-
no i wyszlo ze Arab!Simba wrote:Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...

no wlasnie nie!
tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch)
Reni, Simba, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nie nie nie!Reni wrote:jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie

chlopczyk sliczny, moze byc z kreconymi
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a kysz! bez takich obrazow!Simba wrote:Noooo...
wizualizuj chlopczyka
ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczami
Simba, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i wyszlo ze Arab!

no wlasnie nie!
tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch)
Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest
Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niski
A sredni wzrost to ile u faceta?
Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ostatnio sobie pomyslalam, ze byloby ciekawie zrobic anonimowa galerie naszych zdjec i zeby kazdy sie wypowiedzial kto jest kim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:30
Bursztyn, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość