35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie
no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkęa może i kręcone włosy będzie miała...
Simba wrote:Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...Simba, samira, Bursztyn, Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie
no to jak taki TyP to Bursztyn będziesz miała śliczną dziewczyneczkęa może i kręcone włosy będzie miała...
Noooo...Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke
Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczkechlip, chlip, ja tez chce
Lucky, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja akurat za azjatami nie przepadam.. jakiś nie mój typ urodySimba wrote:Noooo...
Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke
Wczoraj wlasnie widzialam taka mala cudowna azjatke, az zatrzymalam jej matke i powiedzialam jej ze ma przepiekna coreczkechlip, chlip, ja tez chce
-
wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch
albo z niszczarki daj mu dokumenty do składaniaładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać
Simba wrote:Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....Simba, Lucky, Pusurek, Niuta, sjoanka, Bursztyn, efcia, mysza1975, Kate 75, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
uważaj, bo Cię w tvnie zobaczymy
pedofilka zaczepia matki na ulicy
Simba wrote:Noooo...Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke
Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wysyp mu worek spinaczy, pineski i niech chłopak sortuje jak kopciuch
albo z niszczarki daj mu dokumenty do składaniaładnie przeproś ale powiedz, że tam jest ważny dokument i musi go odzyskać
GenialneReni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?
bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AAAA myślałam, że taka śniada dziewczyneczka będzie.. a tam w UK to i afrykańczycy bledą
Bursztyn wrote:z polnocy jest, Mediolanczyk rodowity i rodzice tez, blady, tylko wlosy ma czarne i brazowe oczy -
Simba wrote:Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...
no wlasnie nie!
tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch)Reni, Simba, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakoś nie zakodowałam tego.. obce facety a tym bardziej zajęte nie interesują mnie
chlopczyk sliczny, moze byc z kreconymi
Reni, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Noooo...
Nie wiem nawet jak Bursztyn wyglada a tym bardziej jej maz, a juz sobie wyobrazilam taka sliczna dziewuszke
wizualizuj chlopczyka
ja jestem blada, rachityczna piegowata niby-blondynka, z zielono-zoltymi oczamiSimba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i wyszlo ze Arab!
no wlasnie nie!
tylko siersc czarna, oko brazowe, nie niski tylko sredniego wzrosyu, i z polnocy (Wloch)
Jaki Arab? Chyba kuniem nie jest
Jak pisalas niezbyt wysoki, to myslalam ze raczej niskiA sredni wzrost to ile u faceta?
Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość