35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:to ja ma o 9 mniej...czuje sie teraz taka malenka....
Faceci wola mniejszeSa bardziej poreczne i przy nich czuja sie bardziej mesko. Ja cale zycie cierpialam przez swoj wzrost, na szczescie ostatecznie moj M jest wyzszy o jakies 12cm
Ulga...
Bursztyn, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wlasnie dlatego pisze lekka- poznaje przyjaciol, rodzine, wspolpracownikow, ale juz w piatek kogos z kim pracowalam w poniedzialek to nie.. sasiadow, ktorych od 4 lat widuje na ulicy tez nie (ale to duzo dziadkow, wiec jak azjaci)
wczoraj ogladalam film, w ktorym ten sam aktor (chuop mi powiedzial) gral 2 role. inne wlosy mieli tylko. W zyciu bym nie powiedziala,ze to ten sam chuop..
mleczko pszczele se zjedz to nawet azjatow bedziesz rozrozniac
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pewnie idzie się przyzwyczaić do nich jak się dłużej przebywa i dłużej widzi
pamiętam jak wylądowałam na czarnym lądzie i wszędzie byli jakby to napisać afrykańczycy.. miałam atak paniki że wszyscy tacy czarni i do siebie podobni.. po dwóch dniach stwierdziałam, że są różnio zaczęłam ich rozpoznawać..hahahah
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Faceci wola mniejsze
Sa bardziej poreczne i przy nich czuja sie bardziej mesko. Ja cale zycie cierpialam przez swoj wzrost, na szczescie ostatecznie moj M jest wyzszy o jakies 12cm
Ulga...
ale przynajmniej szpilki mozna przy nim ubrac i sie nie wyglada na za wysoka
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z tymi szpilkami to niekoniecznie
mój jest ode mnie wyższy
ale jak założę szpilki i równam do niego to czuję się jak baba herod .. z wielkimi cycami.. dobrze, że on też jest szerszy w barach to aż tak nie przytłacza
ale parę razy się na tym złapałam że jakaś taka wielgachna się wtedy wydaję
Bursztyn wrote:to duzy jest
ale przynajmniej szpilki mozna przy nim ubrac i sie nie wyglada na za wysokaSimba, Myszonek, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A z azjatami kazdy chyba ma problem
Myszonek, samira, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z tymi szpilkami to niekoniecznie
mój jest ode mnie wyższy
ale jak założę szpilki i równam do niego to czuję się jak baba herod .. z wielkimi cycami.. dobrze, że on też jest szerszy w barach to aż tak nie przytłacza
ale parę razy się na tym złapałam że jakaś taka wielgachna się wtedy wydajęzeby sie tak troche podobnie poczuc to zakladam mega push-up i 12 cm szpilki
ah, co za uczucie
Kate 75, Simba, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam tez z murzynkami... Mamy tu w szkole 3 rodziny z Somalii, w kazdej po 4 czy 5 dzieci ( nie ogarniam ). Chlopcy wszyscy toczka w toczke identyczni, okragle buzki, kolor mlecznej czekolady, wlos krecony, wszyscy jednego prawie wzrostu. I jak nie na imie Abdiaziz to Mohamed. Sa tez dziewczynki, ale te rozpoznaje po kolorze hidzabow, bo na szczescie kazda ma inny
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to ja ma o 9 mniej...czuje sie teraz taka malenka....
Oj, masz 1 cm wiecej niz jaA moj mezczyzna ma 186 i marzy, zebym nosila szpilki. Do lozka i w kazdej innej sytuacji. A ja sie w szpilkach okrutnie mecze...
Kate 75, Myszonek, malgos741, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj, masz 1 cm wiecej niz ja
A moj mezczyzna ma 186 i marzy, zebym nosila szpilki. Do lozka i w kazdej innej sytuacji. A ja sie w szpilkach okrutnie mecze...
jesli o szpile chodzi to Twoj chlop ma takie samo podejscie tak jak mojMyszonek, Kate 75, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
do kiecki opcja bez obcasow, lub na takim malym czyms nie istnieje.. no, moze oficerki do nektorych. Ale plynnosci nabieram dopiero na obcasach
paszczakin wrote:jak sie na wioche wyprowadzilam i zaczelam latac po kocich lbach na pociag to musialam sie przeprosic z jednym z najgorszych wynalazkow ludzkosci- balerinkami. sciagam paskudztwa jak tylko przekrocze prog biura..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn i Pasurek
Ja mam 164 cm ,mój G ma 185,syn 184, a były mąż miał 175(moja mama zawsze mówiła ze ma tyle ale w kapeluszu i na szpilkach haha)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 16:49
Pusurek, Bursztyn, Kate 75, Sabina, Nati74, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja ani w balerinkach ani w szpilkach nie moge chodzic.
W Polsce w takich 3-5 cm obcasikach latalam a we Wloszech odkrylam ze tu wszyscy w sportowych butach lataja. Nawet w niedziele do kosciola tak chodza.
No chybe ze w biurze pracuja.
Albo wybieraja sie na jakies super wyjscie.
Kate 75, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Ja ani w balerinkach ani w szpilkach nie moge chodzic.
W Polsce w takich 3-5 cm obcasikach latalam a we Wloszech odkrylam ze tu wszyscy w sportowych butach lataja. Nawet w niedziele do kosciola tak chodza.
No chybe ze w biurze pracuja.
Albo wybieraja sie na jakies super wyjscie.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Bursztyn i Pasurek
Ja mam 164 cm ,mój G ma 185,syn 184, a były mąż miał 175(moja mama zawsze mówiła ze ma tyle ale w kapeluszu i na szpilkach haha)
No to rozrzutMoj eks ma 196, wiec teraz przy chlopie 186 nie czuje sie juz Calineczka
A obcasik lubie i owszem, ale dla mojego obcasik to nie to samo co szpilka, niestety...Kate 75, samira lubią tę wiadomość