35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:w Milano niekoniecznie, raczej wypindrzeni chodza na codzien
Tam jest wysoki odsetek tych co w biurach pracuja. To i ubrac sie musza.
Ale jak popatrzec na mamuski z dziecmi, na panie domu to juz szpilek nie ma.
Na poczcie, w supermarkecie, na targu - normalne kobity czesto w dresach i sportowych butach.
I ja w Rzymie widzialam takie pieknie ubrane, jak z wybiegu mody, kobiety pomykajace w szpilach po rzymskich brukach.
Albo w okolicy sadu - panie prawniczki jak z Ally McBeal.grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Tam jest wysoki odsetek tych co w biurach pracuja. To i ubrac sie musza.
sjoanka wrote:Na poczcie, w supermarkecie, na targu - normalne kobity czesto w dresach i sportowych butach.
-
Bozia3 wrote:coś w tym jest...aż się boję, co będzie dalej....
Na dodatek to siedzenie w domu mnie dobija - za dużo czasu na myślenie....Czy nie jestem za stara, a po co mi to było - Misiek już odchowany , a ja od nowa będę zapierdzielać przez kolejne 10 lat - a już mogłam się zajmować palmami i drinkami z parasolką. A czy będziemy mieć siły za 10-15 lat itd....Masakra jakaś - może to jakaś depresja domowa mnie dopada?Bozia3, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Szpiegam sobie po necie i natrafiłam na ten obrazek i przypomniała mi się dyskusja o cycach
i owocach. Wklejam więc tą małą ściągę
http://muzodajka.pl/8188,Rodzaje_PIERSI__Kr%C3%B3tki_przewodnik
Dobre! Ja normalnie mam chyba morelki, teraz jest cos kolo arbuza, ale boje sie, ze sie skonczy na kulach do kregli
Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A co do wzrostu to jestem najwyższa - ja mam 180cm, mąż 181cm. I córa nas już goni - bo ma niecałe 3 latka, a wszyscy myslą, że ma co najmniej 5
Melduję się po wizycie u nefrologa, w piatek idziemy na oddział. Córa w końcu będzie mieć diagnostykę, może w końcu znajdą to cholerstwo przez które tak choruje?
Dobrze ze córcię przebadają,aby wykryli co to i skutecznie wyleczyliSabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki aby znaleźli
Sabina wrote:A co do wzrostu to jestem najwyższa - ja mam 180cm, mąż 181cm. I córa nas już goni - bo ma niecałe 3 latka, a wszyscy myslą, że ma co najmniej 5
Melduję się po wizycie u nefrologa, w piatek idziemy na oddział. Córa w końcu będzie mieć diagnostykę, może w końcu znajdą to cholerstwo przez które tak choruje?Sabina lubi tę wiadomość