X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bozia, to idz za mnie do pracy, u mnie sie siedzi przy kompie, prawie jak w domu.. prawie jednak robie wielka roznice, ze tak wam zacytuje waszych idoli
    kubu%C5%9B+i+piglet.jpg

niech ja juz bede w tej ciazy, bo w takim stanie to sie na nic nie przydaje..
    moi idole to nie sa na pewno, zboki jedne ;)

bliska77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.

swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
    niebezpieczne i wprowadzajace w blad, straszne to jest i przerazajace- przynajmniej dla mnie.... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 11:42

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakich minut? u mnie przez cala ciaze do porodu ;)
    ee nie będzie tak źle ,przeżyjesz i jaka nagroda :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, skasowalam sobie chyba wszytkie PW, znaczy nie ma ich, a mogalbym przysiac, ze ich nie usuwalam.. powiedzcie, ze tez nie macie swoje PW i ze to jakis zawias sytemu..
    muszę cię zmartwić ja mam wszystkie wiadomości jakie miałam

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    muszę cię zmartwić ja mam wszystkie wiadomości jakie miałam
    ja tez

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.

swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
    KSYLITOL - używać do słodzenia. Nic lepszego nie ma

samira, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, te które trzymały kciuki za mojego tatę, jeszcze raz dziekuje :-)

samira, Reni, Bursztyn, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - bzyknęłaś się dzień lub dwa przed owulką - będzie dziewucha jak nic...;)

samira, bliska77, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie sobie to video cudne....kapiel maluszka

http://www.superstarmagazine.com/breathtaking-video-conveys-innocence-trust-and-purity/

eh rozmarzylam sie :)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    KSYLITOL - używać do słodzenia. Nic lepszego nie ma
    prawda

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - bzyknęłaś się dzień lub dwa przed owulką - będzie dziewucha jak nic...;)
    qrwa nie kracz!!! :)
    Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.
    No powiedzcie kurna ze jest! ;) Nie odbierajcie mi nadzieji ;)

samira, EwaT, Simba, bliska77, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Zobaczcie sobie to video cudne....kapiel maluszka

http://www.superstarmagazine.com/breathtaking-video-conveys-innocence-trust-and-purity/

eh rozmarzylam sie :)
    piękny filmik :)

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.

tak jest nadzieja jaa tez tak zawsze mysle hihihi... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:08

Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a skąd - dziewucha jak nic.....;)

Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

U mnie bzyk byl 2 dni przed owulka ( jesli wierzyc ovu, jesli nie to na dzien przed ), a wszyscy chodza dookola i mowia, ze to chlopak bedzie! No skad, ja sie pytam?? Gdzie by one rade daly te chlopaki?
    Ja mysle, ze bedzie Natanek, a u mnie Helenka ;)

Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?

Simba, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to chyba nie jest ten...ekhhmm...tego...no....dziedziczne ;)

U mnie gadanie w normie - cos podobnego do biegunki slownej wlacza sie po spozyciu zbyt duzej ilosci trunkow procentowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:44

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Wlasnie - przeciez to o ksylitol w stolowkach trzeba apelowac :) Ale drogie to dziadostwo.
    A dlaczego na montignacu nie mozna jesc miodu? Przeciez fruktoze mozna

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....

samira, Niuta, sjoanka, efcia, Mango, mysza1975, grosza, Kate 75, Sabina, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?

Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:52

a8vSp1.png
‹‹ 2517 2518 2519 2520 2521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ