35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moi idole to nie sa na pewno, zboki jednepaszczakin wrote:bozia, to idz za mnie do pracy, u mnie sie siedzi przy kompie, prawie jak w domu.. prawie jednak robie wielka roznice, ze tak wam zacytuje waszych idoli

niech ja juz bede w tej ciazy, bo w takim stanie to sie na nic nie przydaje..
bliska77, Simba lubią tę wiadomość
-
niebezpieczne i wprowadzajace w blad, straszne to jest i przerazajace- przynajmniej dla mnie....paszczakin wrote:hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.
swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 11:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuszę cię zmartwić ja mam wszystkie wiadomości jakie miałampaszczakin wrote:faken, skasowalam sobie chyba wszytkie PW, znaczy nie ma ich, a mogalbym przysiac, ze ich nie usuwalam.. powiedzcie, ze tez nie macie swoje PW i ze to jakis zawias sytemu..
-
KSYLITOL - używać do słodzenia. Nic lepszego nie mapaszczakin wrote:hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.
swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
samira, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
qrwa nie kracz!!!Bozia3 wrote:Bursztyn - bzyknęłaś się dzień lub dwa przed owulką - będzie dziewucha jak nic...

Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.
No powiedzcie kurna ze jest!
Nie odbierajcie mi nadzieji
samira, EwaT, Simba, bliska77, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:qrwa nie kracz!!!

Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.
tak jest nadzieja jaa tez tak zawsze mysle hihihi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:08
Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a skąd - dziewucha jak nic.....Bursztyn wrote:qrwa nie kracz!!!

Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:qrwa nie kracz!!!

U mnie bzyk byl 2 dni przed owulka ( jesli wierzyc ovu, jesli nie to na dzien przed ), a wszyscy chodza dookola i mowia, ze to chlopak bedzie! No skad, ja sie pytam?? Gdzie by one rade daly te chlopaki?
Ja mysle, ze bedzie Natanek, a u mnie Helenka
Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale to chyba nie jest ten...ekhhmm...tego...no....dziedziczne

U mnie gadanie w normie - cos podobnego do biegunki slownej wlacza sie po spozyciu zbyt duzej ilosci trunkow procentowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:44
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.
Wlasnie - przeciez to o ksylitol w stolowkach trzeba apelowac
Ale drogie to dziadostwo.
A dlaczego na montignacu nie mozna jesc miodu? Przeciez fruktoze mozna
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....
samira, Niuta, sjoanka, efcia, Mango, mysza1975, grosza, Kate 75, Sabina, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?
Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:52