X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bozia, to idz za mnie do pracy, u mnie sie siedzi przy kompie, prawie jak w domu.. prawie jednak robie wielka roznice, ze tak wam zacytuje waszych idoli
    kubu%C5%9B+i+piglet.jpg

niech ja juz bede w tej ciazy, bo w takim stanie to sie na nic nie przydaje..
    moi idole to nie sa na pewno, zboki jedne ;)

bliska77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.

swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
    niebezpieczne i wprowadzajace w blad, straszne to jest i przerazajace- przynajmniej dla mnie.... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 11:42

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakich minut? u mnie przez cala ciaze do porodu ;)
    ee nie będzie tak źle ,przeżyjesz i jaka nagroda :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, skasowalam sobie chyba wszytkie PW, znaczy nie ma ich, a mogalbym przysiac, ze ich nie usuwalam.. powiedzcie, ze tez nie macie swoje PW i ze to jakis zawias sytemu..
    muszę cię zmartwić ja mam wszystkie wiadomości jakie miałam

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    muszę cię zmartwić ja mam wszystkie wiadomości jakie miałam
    ja tez

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hue, hue.. ciekawe, ktore to stadium. Ja jestem gleboko- dzis kolezance, ktora z radoscia oznajmila mi, ze zamiast aspartanu w kafejce jako slodzik mamy w koncu stevie oznajmilam, ze dla mnie to wszytko jedno, bo stevia ktora mamy jako nosnik ma dekstroze (sprawdzilam juz wczesniej), wiec sie nie nadaje.

swoja droga chamskie to jest i wola o akcje- cukrzyk spojrzy na jebitne logo STEVIA, ucieszy sie i walnie sobie do herbatki dekstroze o indeksie glikemcznym 100- wyzszym od sacharozy (bialego cukru).
    KSYLITOL - używać do słodzenia. Nic lepszego nie ma

samira, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, te które trzymały kciuki za mojego tatę, jeszcze raz dziekuje :-)

samira, Reni, Bursztyn, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - bzyknęłaś się dzień lub dwa przed owulką - będzie dziewucha jak nic...;)

samira, bliska77, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie sobie to video cudne....kapiel maluszka

http://www.superstarmagazine.com/breathtaking-video-conveys-innocence-trust-and-purity/

eh rozmarzylam sie :)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    KSYLITOL - używać do słodzenia. Nic lepszego nie ma
    prawda

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - bzyknęłaś się dzień lub dwa przed owulką - będzie dziewucha jak nic...;)
    qrwa nie kracz!!! :)
    Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.
    No powiedzcie kurna ze jest! ;) Nie odbierajcie mi nadzieji ;)

samira, EwaT, Simba, bliska77, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Zobaczcie sobie to video cudne....kapiel maluszka

http://www.superstarmagazine.com/breathtaking-video-conveys-innocence-trust-and-purity/

eh rozmarzylam sie :)
    piękny filmik :)

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bzyknelam sie wczoraj ok. polnocy, teraz trzeba doliczyc ok. 6 godz. kapacytacji dla plemnikow, wiec chlopcy byliby gotowi ok 6 rano, jesli - tak dzis owulka wiec na Natanka jest jeszcze szansa.

tak jest nadzieja jaa tez tak zawsze mysle hihihi... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:08

Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a skąd - dziewucha jak nic.....;)

Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

U mnie bzyk byl 2 dni przed owulka ( jesli wierzyc ovu, jesli nie to na dzien przed ), a wszyscy chodza dookola i mowia, ze to chlopak bedzie! No skad, ja sie pytam?? Gdzie by one rade daly te chlopaki?
    Ja mysle, ze bedzie Natanek, a u mnie Helenka ;)

Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?

Simba, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to chyba nie jest ten...ekhhmm...tego...no....dziedziczne ;)

U mnie gadanie w normie - cos podobnego do biegunki slownej wlacza sie po spozyciu zbyt duzej ilosci trunkow procentowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:44

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Wlasnie - przeciez to o ksylitol w stolowkach trzeba apelowac :) Ale drogie to dziadostwo.
    A dlaczego na montignacu nie mozna jesc miodu? Przeciez fruktoze mozna

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa...trzeci tydzien mam stazyste w biurze...Za szybko chlopak pracuje i ciagle musze mu cos znajdowac do pracy. A jak nie znajde to siedzi i sie na mnie gapi. Normalnie spokojnie na forum nie mozna posiedziec. Ja pier....

samira, Niuta, sjoanka, efcia, Mango, mysza1975, grosza, Kate 75, Sabina, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn nie marudź bierz co dają.. czy Twój italiano to taki z południa czy raczej północny typ chodzi mi o włosy, karnację?

Ciemny i niski typ z poludnia - Renka lekcji nie odrabiasz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 13:52

a8vSp1.png
‹‹ 2517 2518 2519 2520 2521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ