35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Reni, wiesz, moze to glupie jest ale ja sie zastanawialam nad tym samym kiedy poszlam na dow-cipne badanie jajnikow, wtedy @ przyszla 2 dni wczesniej w masakrycznych bolach. Ja sie pewnie czepiam i analizuje i wyolbrzymiam, ale milalam taka mysl jak Ty. Miejmy nadzieje ze to tylko glupia mysl i nie ma nic wspolnego z prawda.
Ale nie masz zadnego plamienia?Reni lubi tę wiadomość
-
nie no jak skończył badać to powiedział, że nadżerka i mogę plamić
a teraz poszłam do kibla i to więcej niż plamienie
upoluję go dzisiaj po pracy i wymierzę mu karę
trudno!
Bursztyn wrote:Reni, wiesz, moze to glupie jest ale ja sie zastanawialam nad tym samym kiedy poszlam na dow-cipne badanie jajnikow, wtedy @ przyszla 2 dni wczesniej w masakrycznych bolach. Ja sie pewnie czepiam i analizuje i wyolbrzymiam, ale milalam taka mysl jak Ty. Miejmy nadzieje ze to tylko glupia mysl i nie ma nic wspolnego z prawda.
Ale nie masz zadnego plamienia?Bursztyn, Pusurek, Simba, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie no jak skończył badać to powiedział, że nadżerka i mogę plamić
a teraz poszłam do kibla i to więcej niż plamienie
upoluję go dzisiaj po pracy i wymierzę mu karę
trudno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 12:54
Reni, Niuta lubią tę wiadomość
-
żeby ja go nie dziabnęła
podejmę kroki prawne
Bursztyn wrote:ja jednak mysle, ze ten brutal i rzeznik dziabnal Cie za bardzo przy cytologii, mam nadzieje ze to plamieni-krawawienie minie dzisiaj.Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żeby ja go nie dziabnęła
podejmę kroki prawne
Mam nadzieje ze u Ciebie sie uspokoi jesli nie dzis to do jutra.
A dziabnac to go mozesz w jaja, zeby wiedzial jak to jestWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 13:04
Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a tak na marginesie.. tak bez usg.. to kiedy lekarz zobaczy ciążę przy badaniu przez wziernik?
Sabina, grosza, caffe, Viola, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak Twoja ale moja śmieszna nie zwyczajna przyjmować takich gabarytów
Bursztyn wrote:mysle ze jak wsadzi glebiej glowe to sie moze nawet juz dopatrzySabina, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny