35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynku czas pokaże, nigdy nic nie wiadomoBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Chyba sie za wczesnie ucieszylam z niby owulacji pokazanej przez test, jaksc sciema to byla bo owulki jak nie bylo tak nie ma. A moj maz nawet wczoraj wrocil bo jednak skonczyli prace w jeden dzien, i poprawialismy ale chyba nasze statystyki w bzykosercachm w kazdym razie na pewno nie Natanka...
Chyba mi sie podwozie rozregulowuje
No nic, ide czytac Wasze posty, milego dnia Kobitki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 11:57
Bursztyn, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja nie sklejam pączka z dwóch części tylko ten sam krążek po nałożeniu nadzienia dokładnie sklejam i na olej wrzucam sklejonym do góry i smażę pod przykryciem. Po obróceniu na drugą stronę już gara nie przykrywam. Olej musi być dobrze rozgrzany, ale smażymy na małym ogniu. No i czy usmażony to sprawdzam drewnianym patyczkiem.
Yyyy, znaczy nakladasz nadzienie i je zalepiasz? I toto nie wylata?
Filmik instruktazowy poprosze 
Haha, mowisz i masz
Znaczy ja mam

http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/tlusty_czwartek/paczki_najlepsze/przepis.html
Super stronka, btw, czesto gotuje z ich przepisow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 12:03
-
Bozia, ciesze sie ze wszystko dobrze, bylam przekonana ze tak bedzie

Aniu, domyslalm sie jak bardzo to musi byc dla ciebie stresujace, trzymam mocno kciuki za badanie, zeby wszystko bylo w porzadku
Aga, dostalas jakies zelazo w tabletkch?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
Iwone, Bursztyn, caffe, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miecho, fuj!agafbh wrote:tak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
straczkowe maja duzo zelaza, kasze- tylko te z pelnego przemialu, suszone sliwki, morele, buraczki no i zoltka jajek.
No i pokrzywa do picia, ale to na pewno wiesz.
bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoby bylo wszystko okIwone wrote:Cześć Wszystkim

Pięć dni temu skończyłam brać proverę i nadal czekam na @. Ja nigdy, tak teraz nie umiem się jej doczekać. Ciekawe czy cysta mi się wchłonęła czy dopiero pod wpływem antyków.
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniebawem wychodzę do tej poradni w spr odroczenia córki ale w drodze powrotnej zaopatrzę się w rózne produktyBursztyn wrote:miecho, fuj!
straczkowe maja duzo zelaza, kasze- tylko te z pelnego przemialu, suszone sliwki, morele, buraczki no i zoltka jajek.
No i pokrzywa do picia, ale to na pewno wiesz.
Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
Nadzienie do pączków można zrobić tak jak pisała Cafe, można sklejać z dwóch połówek, ale można też po upieczeniu wstrzyknąć. Ja preferuję to ostatnie rozwiązanie.Pusurek wrote:Anna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.
A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopa
A macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac
Podobno sie da 
Poniżej przepis na odchudzone pączki
http://moniczkawkuchni.blogspot.com/2013/02/paczkia-jednak-ale-odchudzone-dyniowe-i.html
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak, zalepiam, tylko trzeba to zrobić mocno i dokladnie, żeby nadzienie nie "wystawało"Pusurek wrote:Yyyy, znaczy nakladasz nadzienie i je zalepiasz? I toto nie wylata?
Filmik instruktazowy poprosze 
Haha, mowisz i masz
Znaczy ja mam

http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/tlusty_czwartek/paczki_najlepsze/przepis.html
Super stronka, btw, czesto gotuje z ich przepisow!
Pusurek lubi tę wiadomość
-
to jeszcze suszone figi i dzika rozaagafbh wrote:niebawem wychodzę do tej poradni w spr odroczenia córki ale w drodze powrotnej zaopatrzę się w rózne produkty

i zajrzyj tutaj, to dla wegetarian- dlatego to przeczytalam
http://fitness.sport.pl/fitness/1,107702,11284939,Zrodla_zelaza_dla_wegetarian_i_wegan.html
Tak tylko to wrzucam bo mysle ze sama wiesz najlepiej co jesc, organizm Ci podpowiada
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Jak mi gin nie kazał jeść mięsa, to było ok bo ja je lubię. Ale jak mi kazał jeść ze względu na żelazko, to średnio mi przechodzi przez gardło. Ja za to siedzę w nabialeagafbh wrote:tak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ja chyba najbardziej lubie klasyczne (bo to chyba sa klasyczne?) z nadzieniem z konfitury z rozyEwaT wrote:jak pączki to tylko kaloryczne jak diabli

moje ulubione to z bitą smietana w środku a po wierzchu duzo lukru i kokosu
no i oczywiscie- zadna wersja "lajt" musi byc mega kaloryczny
Pusurek, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, wiesz, moze to glupie jest ale ja sie zastanawialam nad tym samym kiedy poszlam na dow-cipne badanie jajnikow, wtedy @ przyszla 2 dni wczesniej w masakrycznych bolach. Ja sie pewnie czepiam i analizuje i wyolbrzymiam, ale milalam taka mysl jak Ty. Miejmy nadzieje ze to tylko glupia mysl i nie ma nic wspolnego z prawda.Reni wrote:no nie gin chyba tą cytologą zabił moje dziecko
przyspieszył mi @ to możliwe?
Ale nie masz zadnego plamienia?
Reni lubi tę wiadomość