35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Chyba sie za wczesnie ucieszylam z niby owulacji pokazanej przez test, jaksc sciema to byla bo owulki jak nie bylo tak nie ma. A moj maz nawet wczoraj wrocil bo jednak skonczyli prace w jeden dzien, i poprawialismy ale chyba nasze statystyki w bzykosercachm w kazdym razie na pewno nie Natanka...
Chyba mi sie podwozie rozregulowuje
No nic, ide czytac Wasze posty, milego dnia KobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 11:57
Bursztyn, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja nie sklejam pączka z dwóch części tylko ten sam krążek po nałożeniu nadzienia dokładnie sklejam i na olej wrzucam sklejonym do góry i smażę pod przykryciem. Po obróceniu na drugą stronę już gara nie przykrywam. Olej musi być dobrze rozgrzany, ale smażymy na małym ogniu. No i czy usmażony to sprawdzam drewnianym patyczkiem.
Yyyy, znaczy nakladasz nadzienie i je zalepiasz? I toto nie wylata?Filmik instruktazowy poprosze
Haha, mowisz i maszZnaczy ja mam
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/tlusty_czwartek/paczki_najlepsze/przepis.html
Super stronka, btw, czesto gotuje z ich przepisow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 12:03
-
Bozia, ciesze sie ze wszystko dobrze, bylam przekonana ze tak bedzie
Aniu, domyslalm sie jak bardzo to musi byc dla ciebie stresujace, trzymam mocno kciuki za badanie, zeby wszystko bylo w porzadku
Aga, dostalas jakies zelazo w tabletkch?bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
Iwone, Bursztyn, caffe, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:tak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
straczkowe maja duzo zelaza, kasze- tylko te z pelnego przemialu, suszone sliwki, morele, buraczki no i zoltka jajek.
No i pokrzywa do picia, ale to na pewno wiesz.bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć Wszystkim
Pięć dni temu skończyłam brać proverę i nadal czekam na @. Ja nigdy, tak teraz nie umiem się jej doczekać. Ciekawe czy cysta mi się wchłonęła czy dopiero pod wpływem antyków.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:miecho, fuj!
straczkowe maja duzo zelaza, kasze- tylko te z pelnego przemialu, suszone sliwki, morele, buraczki no i zoltka jajek.
No i pokrzywa do picia, ale to na pewno wiesz.Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Anna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.
A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopaA macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac
Podobno sie da
Poniżej przepis na odchudzone pączki
http://moniczkawkuchni.blogspot.com/2013/02/paczkia-jednak-ale-odchudzone-dyniowe-i.html
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Yyyy, znaczy nakladasz nadzienie i je zalepiasz? I toto nie wylata?
Filmik instruktazowy poprosze
Haha, mowisz i maszZnaczy ja mam
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/tlusty_czwartek/paczki_najlepsze/przepis.html
Super stronka, btw, czesto gotuje z ich przepisow!Pusurek lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:niebawem wychodzę do tej poradni w spr odroczenia córki ale w drodze powrotnej zaopatrzę się w rózne produkty
i zajrzyj tutaj, to dla wegetarian- dlatego to przeczytalam
http://fitness.sport.pl/fitness/1,107702,11284939,Zrodla_zelaza_dla_wegetarian_i_wegan.html
Tak tylko to wrzucam bo mysle ze sama wiesz najlepiej co jesc, organizm Ci podpowiadabliska77 lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:tak Bursztynku, dostałam i mam jeść więcej mięsa. a mi mięso bardzo średnio przechodzi prze gardło, zwłaszcza teraz, jem za to w ogromnych ilościach natkę pietruszki, za 2-3 tygodnie mam powtórzyć morfologię, mam nadzieję, że to przejściowe
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak pączki to tylko kaloryczne jak diabli
moje ulubione to z bitą smietana w środku a po wierzchu duzo lukru i kokosuno i oczywiscie- zadna wersja "lajt" musi byc mega kaloryczny
Pusurek, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no nie gin chyba tą cytologą zabił moje dziecko
przyspieszył mi @ to możliwe?
Ale nie masz zadnego plamienia?
Reni lubi tę wiadomość