35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati74 wrote:widze - ale tera już chyba nie zmienisz poczatku
A moze po prostu trzeba zakończyć cykl i pojawi się z automatu nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 22:18
-
caffe wrote:Tej wagi to jestem ciekawa
bo Młody miał 3600 jak się urodził, ja i m podobno też gdzieś w tych granicach, więc mam nadzieję, że maluch też tyle będzie miał. Więcej nie chcę, bo jak na mnie to byłoby za dużo
super waga, też tyle chce tym bardziej że sie uparłam na naturalny poród
ja miałam 4,5kg i 60cm, mój brat 5,5kg ....więc nie wiem czy mi te 3,5 wyjdziecaffe lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:super waga, też tyle chce tym bardziej że sie uparłam na naturalny poród
ja miałam 4,5kg i 60cm, mój brat 5,5kg ....więc nie wiem czy mi te 3,5 wyjdzie
A brat to jakiś gigantyczny chyba był
Co do porodu to się nie nastawiam jakoś konkretnie. Bardziej posłucham lekarza jakie będą sugestie lub wskazania. Pierwsze dziecko rodziłam siłami natury. Zobaczymy teraz.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Jest możliwość, że Twoje dziecko też będzie duże. No ciekawe co będzie w efekcie
A brat to jakiś gigantyczny chyba był
Co do porodu to się nie nastawiam jakoś konkretnie. Bardziej posłucham lekarza jakie będą sugestie lub wskazania. Pierwsze dziecko rodziłam siłami natury. Zobaczymy teraz.
tak, brata nosili po szpitalu i pokazywali, złamali mu obojczyk przy wyciaganiu...
ech, bardzo bym chciała siłami natury,ból da sie przezyć o nim w ogóle nie mysle...chyba sie przytule do podusi bo sie organizm domaga
caffe lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak, brata nosili po szpitalu i pokazywali, złamali mu obojczyk przy wyciaganiu...
ech, bardzo bym chciała siłami natury,ból da sie przezyć o nim w ogóle nie mysle...chyba sie przytule do podusi bo sie organizm domaga
Też spadam spać, bo zmęczona jestem.
Dobranoc -
Aga spróbuj uzyskać wcześniej decyzję w sprawie córki bo możecie nie zdążyć
Nie wiem czy wiesz że jest zmieniona ustawa o systemie oświaty. Poczytaj
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3344529,bronia-dzieci-przed-szkola,id,t.html?cookie=1bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry z krainy deszczowcow
Mam nadzieje, ze u Was mniej pada...
Bozia3 wrote:ja już kupiłam bluzki takie dołem szersze, bo pamiętam właśnie, że w pierwszej ciąży wszystko co chwila było za małe. Teraz jak przymierzam, to wkładam na brzuch ręce i wypycham do przodu - jak się da wypchać dużo, to kupuję...
Ja kupuje ostatnio w H&M, to tutaj jedyna sieciowka, ktora ma ciuchy ciazowe, a mozna trafic na niezle wyprzedaze, ktore sa caly rok. Oni wlasnie maja ladne bluzeczki ciazowe, z gumkami po bokach albo z przeszyciami u dolu, ktore powoduja, ze sie robi fajne miejsce na brzuch, a bluzeczka wyglada zgrabnie. Strasznie mi sie nie podobaja takie wieeeelkie bluzki, w ktorych wyglada sie jak slon w namiocie...
Niuta, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To i ja melduję się z kawą
Co do rozmiarów dzieci to moja córka miała 4,2 kg i 61 cm.
Nie wiem jak ja to zrobiłamSabina, Mango, Pusurek, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnywitajcie
wczoraj nie siadałam do komputera bo fatalnie się czułam a tu takie ciekawe tematy
Iwona, dzięki za wiadomości, w Łodzi rekrutacja do przedszkoli trwa od 17 do 4 marca, także mam nadzieję, ze zdążymy, dziś idziemy do pedagoga to jeszcze poprosimy o jak najszybsze wydanie opinii.
Odnośnie morfologii itp, w poniedziałek zadzwoniła do mnie pielęgniarka, są moje wyniki, morfologię mam podobno bardzo słabą, zawitała anemia itp, już wiem skad moje osłabienie i cała reszta, i powiedziano mi, że jeśli na połówkowym okaże sie ze krwiak nie zmalał to od kolejnej wizyty u gin kłania sie L4. no trudno, chyba ocipieję w domu ale dzidzia najważniejsza, mam sie oszczędzać i podobnie jak Bozia, zero ćwiczeń, tylko spacery. Pocieszam się że od 10 marca to TYLKO 4 miesiące, jakoś zleci.........planowałam pracować do końca kwietnia ale coś przeczuwałam, że byłoby za pięknie gdyby się udało, z jednej strony fajnie bo wstawanie o 5.40, zawożenie córki do przedszkola itp wszystko na styk, ostatnio było coraz bardziej wyczerpujące, lekarz powiedział, ze muszę po prostu zwolnić tempo
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 09:57
Mango, Kate 75, Pusurek, caffe, samira, Niuta, Iwone, Bursztyn, Simba, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno i jeszcze jak to gin powiedział, że za L4 przemawia miejsce w którym pracuję, nie chcę zdradzać szczegółów ale to dziedzina związana z ochroną środowiska, gdzie powiedzmy powietrze do najzdrowszych nie należy, z szefostwem już to omówiłam, nie ma problemu tylko część pracy w domku będę wykonywać ;-, może i lepiej, będę miała więcej czasu dla siebie, bo normalnie to wychodzę z domu o 6.30 i wracam ok 17.15 najwczesniej
caffe, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusurek - fajnie, że zakupki udane, a jaki kocyk? Więcej szczegółów
Zobaczcie dziewczyny, jaki Simo ma fajny patent na zmienienie wozka. Super szczegolnie, kiedy sie kupuje uzywany. Mozna sobie dokupic kant na gondole, przescieradlo na materacyk i kocyk na gore, i ma sie zupelnie inny wozek
Ja kupilam blekitny kocyk, bo corka tez bedzie blekitna, jakby co
http://www.simo.no/nn-NO/SoftLine.aspx
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam
byłam u gina w luxm zrobić cytologię i posiew.. tak jak chcieli z kliniki niepłodności.... i ręce mi opadały
Doktor się pyta jaki posiew..mówię no z pochwy..
-ale takiego badania już się nie robi to archaiczne badanie..
mówię to nie wiem tak mi powiedziała pani na recepcji przy zapisie, że te dwa badania cyt i posiew czyli badanie na czystość pochwy mam mieć ze sobą..
- lekarz mówi to które mam zrobić
odpowiadam, że już sama nie wiem
a on no bo jest kilka np. posiew z szyjki itd..
zgłupiałam
mówię rób pan tylko cytologię
i mam nadżerkędziwa pojawia się i znika..raz jest raz jej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 10:13
Mango, bliska77, Niuta, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, jaja jakies....powinien ci gosciu podpowiedziec jakie badanie powinnas zrobic starajac sie o dziecko!
Reni wrote:Witam
byłam u gina w luxm zrobić cytologię i posiew.. tak jak chcieli z kliniki niepłodności.... i ręce mi opadały
Doktor się pyta jaki posiew..mówię no z pochwy..
-ale takiego badania już się nie robi to archaiczne badanie..
mówię to nie wiem tak mi powiedziała pani na recepcji przy zapisie, że te dwa badania cyt i posiew czyli badanie na czystość pochwy mam mieć ze sobą..
- lekarz mówi to które mam zrobić
odpowiadam, że już sama nie wiem
a on no bo jest kilka np. posiew z szyjki itd..
zgłupiałam
mówię rób pan tylko cytologię
i mam nadżerkędziwa pojawia się i znika..raz jest raz jej nie ma
bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:masakra reni.. a nie moglas sobie posiac wszytkiego tak dla pewnosci?
Z gardla, z nosa, pomidorki
Sorki Reni, nie nabijam sie, bo sytuacja nie do smiechu, ale chyba glupawka mnie bierze z ranabliska77, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość