35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
grosza wrote:Fajnie się czyta pościki że nie mieścicie się u ciuszki taak niech dzidziulki rosną zdrowo
Ale kiedyś byłam w realu i tam też było kilka fajnych ciuchów, kryteria jak powyżej i w cenach 20-35 zł. Kupiłam 3 bluzki z myślą, ze trochę w nich pochodzę... Okazało się, ze są w sam raz ...
Wydaje mi się, ze teraz jest kolejny etap szybkiego wzrostu brzucha, coś tak czuję i widzę...bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:https://ovufriend.pl/graph/fb077c0afb13857a5089ef76cee16c5e
Dziewczyny,pomozcie mi bo ja tu sie troche gubie,zalozylam to konto w niedziele i zaczelam robic nowy wykres rozpoczynajac od 21 /02 ale przez te moje plamienia wszystko mi sie pokrecilo i myslalam ze wtedy zaczyna sie nowy cykl,jednak dopiero wczoraj tak naprawde sie miesiaczka rozkrecila,wiec mysle ze to 24 powinien byc 1wszym dniem cyklu,zmienilam to na wyresie jednak wciaz mi pokazuje ze dzis jest 5ty dzien cyklu,no i juz teraz jestem calkiem skolowana,wogole tez niewiem czy udostepniam moj cykl i czy moge pod nim pisac jakies komentarze albo ktoras z was,jak to sie robi i napiszcie czy widzicie ten wykres, -
caffe wrote:Fajnie się czyta, gorzej jak się człowiek nie ma w co ubrać
Ale kiedyś byłam w realu i tam też było kilka fajnych ciuchów, kryteria jak powyżej i w cenach 20-35 zł. Kupiłam 3 bluzki z myślą, ze trochę w nich pochodzę... Okazało się, ze są w sam raz ...
Wydaje mi się, ze teraz jest kolejny etap szybkiego wzrostu brzucha, coś tak czuję i widzę...
czuje dokładnie tak samo a jutro zaczne 23 tydzien, tak jakby bardziej mi na przepone uciska i duszności sie zwiekszyłycaffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Fajnie się czyta, gorzej jak się człowiek nie ma w co ubrać
Wydaje mi się, ze teraz jest kolejny etap szybkiego wzrostu brzucha, coś tak czuję i widzę...caffe, Sabina, Simba, Pusurek, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czuje dokładnie tak samo a jutro zaczne 23 tydzien, tak jakby bardziej mi na przepone uciska i duszności sie zwiekszyły
Własnie wtedy (19tc) też tak miałam, że ciężko mi było oddychać tak pełną piersią, trudno było się ułożyć, siedzieć itd. bo mnie wszystko uciskało.
Gin mi też powiedział, że takie trudności w oddychaniu i szybkie przemęczanie się to moze być spowodowane zbyt małym poziomem żelaza. A mnie wtedy akurat spadło to żelazo. Zaczęłam więc brać, bo mi zalecił i powiem szczerz, ze tak po ok. 2 tygodniach znacznie się poprawiło moje samopoczucie. Teraz jest w miarę ok. Chociaż od ok. 4 dni mały zmienił pozycję w taki sposób, że szczególnie wieczorem jest w pozycji pionowej w moim brzuchu i leje mnie po pęcherzu i innych narządach tam nisko. Przyjemne to nie jest
Ewa, a żelazo masz ok?Bozia3, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja już kupiłam bluzki takie dołem szersze, bo pamiętam właśnie, że w pierwszej ciąży wszystko co chwila było za małe. Teraz jak przymierzam, to wkładam na brzuch ręce i wypycham do przodu - jak się da wypchać dużo, to kupuję...
mierze tylko spodnie
Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja odczuwałam taki intensywniejszy wzrost gdzieś w 19 tc i teraz od kilku dni.
Własnie wtedy (19tc) też tak miałam, że ciężko mi było oddychać tak pełną piersią, trudno było się ułożyć, siedzieć itd. bo mnie wszystko uciskało.
Gin mi też powiedział, że takie trudności w oddychaniu i szybkie przemęczanie się to moze być spowodowane zbyt małym poziomem żelaza. A mnie wtedy akurat spadło to żelazo. Zaczęłam więc brać, bo mi zalecił i powiem szczerz, ze tak po ok. 2 tygodniach znacznie się poprawiło moje samopoczucie. Teraz jest w miarę ok. Chociaż od ok. 4 dni mały zmienił pozycję w taki sposób, że szczególnie wieczorem jest w pozycji pionowej w moim brzuchu i leje mnie po pęcherzu i innych narządach tam nisko. Przyjemne to nie jest
Ewa, a żelazo masz ok?
kurcze niewiem, morfologie robiłam niedawno i była ok
mnie też uciska na pęcherz, do kibelka to juz w nocy musze co godzine no chyba że bardzo głęboko śpię, koszmar, wysypka na biuście, swedzi jak cholera, podobno po cytrusach, kostki tak jakby grubsze odrobinęcaffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kurcze niewiem, morfologie robiłam niedawno i była ok
mnie też uciska na pęcherz, do kibelka to juz w nocy musze co godzine no chyba że bardzo głęboko śpię, koszmar, wysypka na biuście, swedzi jak cholera, podobno po cytrusach, kostki tak jakby grubsze odrobinę
Do kibelka też teraz biegam często. A jak mnie nieraz kopnie to muszę natychmiast iść
Mnie też wysypało na cyckach, nie jakoś tragicznie, ale nie miewałam wysypek w tym miejscu. Tyle, ze mnie nie swędzi. A skąd wiesz, ze po cytrusach? Pytam, bo ja też wsuwam mandarynki.
Z opuchlizną to musisz się obserwować, bo czytałam, ze na to trzeba zwracać uwagę z powodu niebezpieczeństwa dla malucha.grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja miała najpierw morfologię dobrą, a po 2 miesiącach wszystko poleciało w dół. Jutro robię badania więc zobaczę co jest na rzeczy po miesiącu.
Do kibelka też teraz biegam często. A jak mnie nieraz kopnie to muszę natychmiast iść
Mnie też wysypało na cyckach, nie jakoś tragicznie, ale nie miewałam wysypek w tym miejscu. Tyle, ze mnie nie swędzi. A skąd wiesz, ze po cytrusach? Pytam, bo ja też wsuwam mandarynki.
Z opuchlizną to musisz się obserwować, bo czytałam, ze na to trzeba zwracać uwagę z powodu niebezpieczeństwa dla malucha.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:no właśnie, ja kupowałam z Biedrony
czy znasz już płeć?
Ja w Lidlu, ale to jeden pieron.
Tak, u mnie chłopak. Wiem już od grudnia, bo pokazał co tam maWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 22:13
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:https://ovufriend.pl/graph/fb077c0afb13857a5089ef76cee16c5e
Dziewczyny,pomozcie mi bo ja tu sie troche gubie,zalozylam to konto w niedziele i zaczelam robic nowy wykres rozpoczynajac od 21 /02 ale przez te moje plamienia wszystko mi sie pokrecilo i myslalam ze wtedy zaczyna sie nowy cykl,jednak dopiero wczoraj tak naprawde sie miesiaczka rozkrecila,wiec mysle ze to 24 powinien byc 1wszym dniem cyklu,zmienilam to na wyresie jednak wciaz mi pokazuje ze dzis jest 5ty dzien cyklu,no i juz teraz jestem calkiem skolowana,wogole tez niewiem czy udostepniam moj cykl i czy moge pod nim pisac jakies komentarze albo ktoras z was,jak to sie robi i napiszcie czy widzicie ten wykres,
widze - ale tera już chyba nie zmienisz poczatku
-
EwaT wrote:heh, to będziemy miały chłopaków w tym samym wieku
mogą sie tylko wagą co nieco różnić
Tej wagi to jestem ciekawabo Młody miał 3600 jak się urodził, ja i m podobno też gdzieś w tych granicach, więc mam nadzieję, że maluch też tyle będzie miał. Więcej nie chcę, bo jak na mnie to byłoby za dużo
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość