35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki ,bylam wczoraj u gina i dzisiaj czekam za tel. z kliniki kiedy mam przyjechac na pobranie wod plodowych ,(bo to sie robi w klinice a nie w gabinecie oczym ja nie wiedzialam)dla jasnosci ja sie na to badanie zgodzilam ,nie mam wynikow pappa w domu ale bylo napisane przy syndrom Downa 1:40 ,czyli nie ciekawie(gin mowi ze nie mam sie denerwowac bo pewny winik bedzie z wod).Pozostaje mi to cholerne czekanie ,a to jest najgorsze.
bliska77, samira, caffe, polarmiś, Iwone, EwaT, Sabina, Simba, Bozia3, Viv78, sjoanka, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczynki ,bylam wczoraj u gina i dzisiaj czekam za tel. z kliniki kiedy mam przyjechac na pobranie wod plodowych ,(bo to sie robi w klinice a nie w gabinecie oczym ja nie wiedzialam)dla jasnosci ja sie na to badanie zgodzilam ,nie mam wynikow pappa w domu ale bylo napisane przy syndrom Downa 1:40 ,czyli nie ciekawie(gin mowi ze nie mam sie denerwowac bo pewny winik bedzie z wod).Pozostaje mi to cholerne czekanie ,a to jest najgorsze.
anna maria, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie no mówię Wam miałam chęć dać mu klapsa w dziąsło ..
potem jak się ubrałam ..kurcze tu najlepsze.. on ze mną przeprowadza wywiad bardziej szczegółowy niż na początku.. a czy mnie lekarz jakiś prowadzi.. a czy była stymulacja (bo mówiłam że to do kliniki niepłodności badania, bo nic z tego nie wychodzi)
i mówię, że kolejnym etapem jest hsg a on na to że do tego potrzebny raczej posiew z szyjki ..
ale mówi, że jak nie jestem pewna lepiej dopytać..bliska77, caffe, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria na pewno wszystko będzie OK.
Ja w każdym razie trzymam kciukibliska77, Pusurek, caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
I w ogóle nie jeść cytrusów w 3 trymestrze - zalecenie mojego gina , żeby dzidziusia nie uczulićEwaT wrote:ginka powiedziała że mam odstawić cytrusy na jakiś czas i pić wapno
bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.
A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopaA macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac
Podobno sie da
bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:I w ogóle nie jeść cytrusów w 3 trymestrze - zalecenie mojego gina , żeby dzidziusia nie uczulić
angela, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.
caffe, bliska77, angela, polarmiś, samira, Bursztyn, Pusurek, Iwone, Viv78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Anna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.
A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopaA macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac
Podobno sie da
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.
angela, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Rok temu 26 lutego zobaczyłam II kreski na teście, a teraz już 4 miesięczna córunia , ale ten czas leci.
Caffe jeśli mi się coś przypomni napiszębliska77, caffe, Reni, polarmiś, samira, Iwone, Bursztyn, malgos741, Bozia3, Niuta, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.
caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria - trzymaj się cieplutko i głowa do góry , musi być dobrze!!!!anna maria wrote:Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.
bliska77, caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Rok temu 26 lutego zobaczyłam II kreski na teście, a teraz już 4 miesięczna córunia , ale ten czas leci.
Caffe jeśli mi się coś przypomni napiszęangela, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Rok temu 26 lutego zobaczyłam II kreski na teście, a teraz już 4 miesięczna córunia , ale ten czas leci.
Caffe jeśli mi się coś przypomni napiszę
Czas nie tylko leci, ale ja odnoszę wrażenie, że zapier...aangela, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga - pamiętam ,że Twój post z zapytaniem o kreseczki zmobilizował mnie do zrobienia testu , a bałam się ,że hejagafbh wrote:oj pamiętam to cudowne wydarzenie, Angela ale ten czas leci
-
Moje dziewczę się obudziło spadam i życzę miłego dnia
-
Hej Dziewczynki
Chyba sie za wczesnie ucieszylam z niby owulacji pokazanej przez test, jaksc sciema to byla bo owulki jak nie bylo tak nie ma. A moj maz nawet wczoraj wrocil bo jednak skonczyli prace w jeden dzien, i poprawialismy ale chyba nasze statystyki w bzykosercachm w kazdym razie na pewno nie Natanka...
Chyba mi sie podwozie rozregulowuje
No nic, ide czytac Wasze posty, milego dnia Kobitkibliska77, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość