X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,bylam wczoraj u gina i dzisiaj czekam za tel. z kliniki kiedy mam przyjechac na pobranie wod plodowych ,(bo to sie robi w klinice a nie w gabinecie oczym ja nie wiedzialam)dla jasnosci ja sie na to badanie zgodzilam ,nie mam wynikow pappa w domu ale bylo napisane przy syndrom Downa 1:40 ,czyli nie ciekawie(gin mowi ze nie mam sie denerwowac bo pewny winik bedzie z wod).Pozostaje mi to cholerne czekanie ,a to jest najgorsze.

bliska77, samira, caffe, polarmiś, Iwone, EwaT, Sabina, Simba, Bozia3, Viv78, sjoanka, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki ,bylam wczoraj u gina i dzisiaj czekam za tel. z kliniki kiedy mam przyjechac na pobranie wod plodowych ,(bo to sie robi w klinice a nie w gabinecie oczym ja nie wiedzialam)dla jasnosci ja sie na to badanie zgodzilam ,nie mam wynikow pappa w domu ale bylo napisane przy syndrom Downa 1:40 ,czyli nie ciekawie(gin mowi ze nie mam sie denerwowac bo pewny winik bedzie z wod).Pozostaje mi to cholerne czekanie ,a to jest najgorsze.
    Anna Maria, rozumiem doskonale Twoje zdenerwowanie, wierzę jednak w pomyślne wyniki, zobaczysz, ze będzie wszystko ok, trzymaj się

anna maria, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no mówię Wam miałam chęć dać mu klapsa w dziąsło ..
    potem jak się ubrałam ..kurcze tu najlepsze.. on ze mną przeprowadza wywiad bardziej szczegółowy niż na początku.. a czy mnie lekarz jakiś prowadzi.. a czy była stymulacja (bo mówiłam że to do kliniki niepłodności badania, bo nic z tego nie wychodzi)
    i mówię, że kolejnym etapem jest hsg a on na to że do tego potrzebny raczej posiew z szyjki ..
    ale mówi, że jak nie jestem pewna lepiej dopytać..

bliska77, caffe, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wolałabym, żeby M posiał ;-)
    paszczakin wrote:
    masakra reni.. a nie moglas sobie posiac wszytkiego tak dla pewnosci?

bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria na pewno wszystko będzie OK.
    Ja w każdym razie trzymam kciuki ;-)

bliska77, Pusurek, caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria spokój...tylko spokój <3

bliska77, caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogóle nie jeść cytrusów w 3 trymestrze - zalecenie mojego gina , żeby dzidziusia nie uczulić
    EwaT wrote:
    ginka powiedziała że mam odstawić cytrusy na jakiś czas i pić wapno

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
    Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.

A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopa ;) A macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac ;) Podobno sie da :)

bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    I w ogóle nie jeść cytrusów w 3 trymestrze - zalecenie mojego gina , żeby dzidziusia nie uczulić
    Dzięki za info. poproszę o więcej tego typu jeśli pamiętasz, bo za tydzień wchodze w 3 trymestr.

angela, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.

caffe, bliska77, angela, polarmiś, samira, Bursztyn, Pusurek, Iwone, Viv78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Anna Maria, bedzie dobrze, bo musi!
    Ja tez czekam ciagle na wyniki PAPP-A, jesli beda zle, to tez amniopunkcja.

A tymczasem czmycham do kuchni robic paczki na jutro. Trzymajcie kciuki, bo w zyciu tego nie robilam, ale chlop sobie wymyslil, a czego sie nie robi dla chlopa ;) A macie jakis patent na nadziewanie paczka? Nie chce sklejac ich z 2 polowek, wolalabym im cos wstrzyknac ;) Podobno sie da :)
    Ja nie sklejam pączka z dwóch części tylko ten sam krążek po nałożeniu nadzienia dokładnie sklejam i na olej wrzucam sklejonym do góry i smażę pod przykryciem. Po obróceniu na drugą stronę już gara nie przykrywam. Olej musi być dobrze rozgrzany, ale smażymy na małym ogniu. No i czy usmażony to sprawdzam drewnianym patyczkiem.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzieki dziewczyny ,jakos musze to wszystko przetrwac a nie jest mi latwo dobrze ze mam takiego kochanego meza bez niego nie wiem co bym zrobila.
    Aniu, wspieram mocno i życzę, zeby to wszystko okazało się pomyłką <3

angela, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu 26 lutego zobaczyłam II kreski na teście, a teraz już 4 miesięczna córunia , ale ten czas leci.
    Caffe jeśli mi się coś przypomni napiszę

bliska77, caffe, Reni, polarmiś, samira, Iwone, Bursztyn, malgos741, Bozia3, Niuta, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    to ważne że Cię wspiera i że jesteście RAZEM tak naprawdę

caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria - trzymaj się cieplutko i głowa do góry , musi być dobrze!!!!
    anna maria wrote:

bliska77, caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Rok temu 26 lutego zobaczyłam II kreski na teście, a teraz już 4 miesięczna córunia , ale ten czas leci.
    oj pamiętam to cudowne wydarzenie, Angela ale ten czas leci :-)

angela, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Dzięki ;)

Czas nie tylko leci, ale ja odnoszę wrażenie, że zapier...a o.O

angela, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - pamiętam ,że Twój post z zapytaniem o kreseczki zmobilizował mnie do zrobienia testu , a bałam się ,że hej
    agafbh wrote:
    oj pamiętam to cudowne wydarzenie, Angela ale ten czas leci :-)

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziewczę się obudziło spadam i życzę miłego dnia

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki

Chyba sie za wczesnie ucieszylam z niby owulacji pokazanej przez test, jaksc sciema to byla bo owulki jak nie bylo tak nie ma. A moj maz nawet wczoraj wrocil bo jednak skonczyli prace w jeden dzien, i poprawialismy ale chyba nasze statystyki w bzykosercachm w kazdym razie na pewno nie Natanka...
    Chyba mi sie podwozie rozregulowuje :/
    No nic, ide czytac Wasze posty, milego dnia Kobitki :)

bliska77, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2534 2535 2536 2537 2538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ