35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:a tak na marginesie.. tak bez usg.. to kiedy lekarz zobaczy ciążę przy badaniu przez wziernik?
Chyba nigdy, tak gleboko to nawet oni sie nie zaglebiaja
Ale sa skubani tacy sprytni, ze po rozpulchnienu szyjki to nawet powiedza, w ktorym tygodniu jestesSabina, Reni, Viola, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem jak Twoja ale moja śmieszna nie zwyczajna przyjmować takich gabarytów
gdybys poszla do tego co Ci cytologie pobieral, to podejrzewam ze nia ma duzego lba...mozdzek malutki to i pewnie czaszka podobnie niewielkaReni, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skąd się biorą dzieci
https://www.facebook.com/PrzerwaNaReklame/photos/a.421112924674.195749.164564839674/10152199206629675/?type=1&theater
a Wy mi kity o seksie wciskaciePusurek, Sabina, Viola, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:skąd się biorą dzieci
https://www.facebook.com/PrzerwaNaReklame/photos/a.421112924674.195749.164564839674/10152199206629675/?type=1&theater
a Wy mi kity o seksie wciskacie
Bo wszystko o roli seksu w prokreacji to faceci wymyslili! Zeby moc sobie czesto bzykac. A my ich jeszcze o to prosimy!Reni, Sabina, Viola, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie akcja Paczek 2014 zakonczona! Powiem nieskromnie, ze chyba sukcesem
Nadziewanie okazalo sie najgorsze, wykorzystalam do tego celu kaniule od masci i woreczek foliowy. Wyszlo 18 paczkow z dzemem malinowym, wciagam wlasnie pierwszy ( jako krolik doswiadczalny ) i sa mega kaloryczne!! Po 3 watroba do wymiany
Ale podobno paczki mozna mrozic, wiec w trosce o zdrowie rodziny pewnie zamroze polowe
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Ja pierwszy dzień w pracy - młyn taki, że szok....ale czuję się dużo lepiej.
Plamienie się znów pojawiło - na szczęście brązowo- beżowe. Latam i co chwilę sprawdzam.
Wczoraj zmartwiłam się trochę wymiarami dzieciątka. Naniosłam 3,90 cm wymiar na wykres i wyszło mi pod kreską. Czyli jakby za mały na 10+6. A lekarka mówiła, że jest ok - i że aparat USG pokazał normę na ten właśnie dzień. Wiecznie coś musi niepokoić....
Anna Maria trzymam za Ciebie kciuki mocno - oby wszystko wyszło dobrze.
Reni - ja też po cytologii plamiłam i krwawiłam 2 dni - jak normalna @. TO nie tylko wynika z niedelikatności lekarza, ale też z tego, że teraz pobiera się wymaz taką jakby spiralką - jak do tuszu do rzęs i ona często podrażnia szyjkę..Reni, gosia7122, bliska77, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
booooosze a ja kupiłam faworki wczoraj i wczoraj je zeżarłam bo mi się dni pomyliły
Bozia3 wrote:A ja pączkowo dopiero jutro - żeby zjeść dokładnie wtedy, kiedy trzeba...jeszcze takie ciepłe - prosto po upieczeniu. Zrobimy tradycyjne - z różą i lukrem- pieczone na smalcu.....
Pusurek, Niuta, efcia, Myszonek, Sabina, Simba, Aisab, malgos741, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOMG, dostalam wyniki PAPP-A.
No i nie moge znalesc wynikow dla 41 lat, napisali w szpitalu, ze bardzo male ryzyko. Przeziernosc karkowa byla 1,3. Kosc nosowa i zastawka na miejscu - to wiedzialam juz wczesnej.
A wyniki:
Trisomia 21 - 1: 1118
Trisomia 18 - 1: 2770
Trisomia 13 - 1: 8680
Czy to faktycznie niskie wyniki? Bo zaraz zejde na serce...grosza lubi tę wiadomość
-
bez kitu..
a dzisiaj rano szłam zdziwiona do pracy, że nie ma kolejek po pączki
Bozia3 wrote:taa pomyliły się...efcia, Myszonek, Bursztyn, Simba, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:OMG, dostalam wyniki PAPP-A.
No i nie moge znalesc wynikow dla 41 lat, napisali w szpitalu, ze bardzo male ryzyko. Przeziernosc karkowa byla 1,3. Kosc nosowa i zastawka na miejscu - to wiedzialam juz wczesnej.
A wyniki:
Czy to faktycznie niskie wyniki? Bo zaraz zejde na serce...Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:OMG, dostalam wyniki PAPP-A.
A wyniki:
Czy to faktycznie niskie wyniki? Bo zaraz zejde na serce...
dobre, nie martw siePusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A ja pączkowo dopiero jutro - żeby zjeść dokładnie wtedy, kiedy trzeba...
jeszcze takie ciepłe - prosto po upieczeniu. Zrobimy tradycyjne - z różą i lukrem- pieczone na smalcu.....
Ja zrobilam dzis, bo to pierwsze w zyciu i co by bylo, jakby jutro nie wyszly?A jutro zrobie jeszcze faworki i spodnie ciazowe z pasem na brzuchu beda jak znalazl
Myszonek, EwaT, Nati74, Sabina, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja pączkowo dopiero jutro - żeby zjeść dokładnie wtedy, kiedy trzeba...
jeszcze takie ciepłe - prosto po upieczeniu. Zrobimy tradycyjne - z różą i lukrem- pieczone na smalcu.....
pyszne!!!
P.S dobrze chyba ze wrocilas do zywych czyt. do pracy i mam nadzieje ze to resztki tego krwiaka znikaja. A propos: jak wstawilas wymiary dziecka i do jakiego wykresu?