35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mialam dzis wielkie plany smazenia faworkow..ale taka styrana wrocilam z pracy ze szok,kregoslup mi zaraz peknie,i mam wszystko gdzies,mam nadzieje ze jutro w ktoryms z polskich sklepow chociaz paczki dostane ...Bozia3 wrote:taa pomyliły się...
-
W klinice w której byłam lekarz mi powiedział że test pappa robią jak żle usg wychodzi.W moim wieku i tak wszystko by było zawyżone ale jeszcze skonsultuje to z moją lekarką prowadzącą.Termin według usg na 28 sierpnia.Pusurek wrote:Super wiesci! A czy to usg w zwiazku z PAPP-A? Nie robisz badan z krwi?
Idziemy z ciaza prawie leb w leb, pokazalo usg przyblizony termin porodu?
nick nieaktualny, grosza, Iwone, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:W klinice w której byłam lekarz mi powiedział że test pappa robią jak żle usg wychodzi.W moim wieku i tak wszystko by było zawyżone ale jeszcze skonsultuje to z moją lekarką prowadzącą.Termin według usg na 28 sierpnia.
Ja mam tez na 28 sierpnia!
Bedziemy sie byc moze laczyc w bolach

nick nieaktualny, grosza, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwielbiam z różą i adwokatem mniam
Bursztyn wrote:to takie jakie lubie najbardziej, z roza
pyszne!!!
P.S dobrze chyba ze wrocilas do zywych czyt. do pracy i mam nadzieje ze to resztki tego krwiaka znikaja. A propos: jak wstawilas wymiary dziecka i do jakiego wykresu?
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laseczki ja jutro o 7 ląduję w szpitalu na histeroskopię

proszę o kciuki
Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Aisab, Nati74, Iwone, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, angela, nick nieaktualny, caffe, Reni, Panda, nick nieaktualny, sjoanka, Mango, Viv78, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam stresa przed jutrzejszym usg.
Mam nadzieję, że będzie już słychać serduszko i że to mnie uspokoi choć na chwilę.
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.
EwaT, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Nati74, Aisab, gosia7122, Iwone, Bozia3, malgos741, angela, Niuta, nick nieaktualny, sjoanka, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mam stresa przed jutrzejszym usg.
Mam nadzieję, że będzie już słychać serduszko i że to mnie uspokoi choć na chwilę.
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.
napewno usłyszysz
jak tam Twój narzeczony? jakas poprawa?
Alis lubi tę wiadomość
-
W Stokrotce powinni miec na BearwoodAsiaPoli wrote:a ja mialam dzis wielkie plany smazenia faworkow..ale taka styrana wrocilam z pracy ze szok,kregoslup mi zaraz peknie,i mam wszystko gdzies,mam nadzieje ze jutro w ktoryms z polskich sklepow chociaz paczki dostane ...

-
nick nieaktualnyKciuki zaciśniętegrosza wrote:Laseczki ja jutro o 7 ląduję w szpitalu na histeroskopię

proszę o kciuki
Wszystko pójdzie gładko 
Mysza - napisz koniecznie po wizycie
Wszystko będzie dobrze i mam nadzieję, że usłyszysz swojego Bąbla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:28
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
za Ciebie rowniez kciuki w akcjimysza1975 wrote:Mam stresa przed jutrzejszym usg.
grosza lubi tę wiadomość
-
Mysza i grosza - kciuki!
Powoli wracam do życia i jedzenia. Robię casting na nowego ginekologa
Umówiłam się na piątek z jednym ginekologiem a na wtorek z drugim. Mam nadzieję, że się dowiem w piątek, że z młodym wszystko ok i mu jelitówka nie zaszkodziła. Niby nie powinna, ale wiecie jak to jest. I może się dowiem, jaka płeć.
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mam stresa przed jutrzejszym usg.
powodzenia,
daj znać,
ja idę dopiero po 12. Normalnie mam deja vu, nawet lekarz jest w tym samym czasie na urlopie