35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:taa pomyliły się...
-
Pusurek wrote:Super wiesci! A czy to usg w zwiazku z PAPP-A? Nie robisz badan z krwi?
Idziemy z ciaza prawie leb w leb, pokazalo usg przyblizony termin porodu?Pusurek, grosza, Iwone, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:W klinice w której byłam lekarz mi powiedział że test pappa robią jak żle usg wychodzi.W moim wieku i tak wszystko by było zawyżone ale jeszcze skonsultuje to z moją lekarką prowadzącą.Termin według usg na 28 sierpnia.
Ja mam tez na 28 sierpnia!Bedziemy sie byc moze laczyc w bolach
Sabina, grosza, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwielbiam z różą i adwokatem mniam
Bursztyn wrote:to takie jakie lubie najbardziej, z rozapyszne!!!
P.S dobrze chyba ze wrocilas do zywych czyt. do pracy i mam nadzieje ze to resztki tego krwiaka znikaja. A propos: jak wstawilas wymiary dziecka i do jakiego wykresu?Pusurek, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laseczki ja jutro o 7 ląduję w szpitalu na histeroskopię
proszę o kciukiSimba, Pusurek, Bursztyn, Sabina, Aisab, Nati74, Iwone, gosia7122, polarmiś, malgos741, angela, bliska77, caffe, Reni, Panda, samira, sjoanka, Mango, Viv78, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam stresa przed jutrzejszym usg.
Mam nadzieję, że będzie już słychać serduszko i że to mnie uspokoi choć na chwilę.
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.EwaT, Pusurek, Simba, Sabina, Nati74, Aisab, gosia7122, Iwone, Bozia3, malgos741, angela, Niuta, bliska77, sjoanka, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mam stresa przed jutrzejszym usg.
Mam nadzieję, że będzie już słychać serduszko i że to mnie uspokoi choć na chwilę.
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.
napewno usłyszysz
jak tam Twój narzeczony? jakas poprawa?Alis lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:a ja mialam dzis wielkie plany smazenia faworkow..ale taka styrana wrocilam z pracy ze szok,kregoslup mi zaraz peknie,i mam wszystko gdzies,mam nadzieje ze jutro w ktoryms z polskich sklepow chociaz paczki dostane ...
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Laseczki ja jutro o 7 ląduję w szpitalu na histeroskopię
proszę o kciukiWszystko pójdzie gładko
Mysza - napisz koniecznie po wizycieWszystko będzie dobrze i mam nadzieję, że usłyszysz swojego Bąbla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:28
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.grosza lubi tę wiadomość
-
Mysza i grosza - kciuki!
Powoli wracam do życia i jedzenia. Robię casting na nowego ginekologaUmówiłam się na piątek z jednym ginekologiem a na wtorek z drugim. Mam nadzieję, że się dowiem w piątek, że z młodym wszystko ok i mu jelitówka nie zaszkodziła. Niby nie powinna, ale wiecie jak to jest. I może się dowiem, jaka płeć.
samira, Simba, Sabina, bliska77, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ktoś kto wymyślił, że ciąża jest radosnym czasem oczekiwania na dziecko chyba nigdy w niej nie był.
powodzenia,
daj znać,
ja idę dopiero po 12. Normalnie mam deja vu, nawet lekarz jest w tym samym czasie na urlopie