35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Czym mniejsza świadomość zagrożeń tym mniejszy stres.
Takie portale ja ten niewątpliwie dają duże wsparcie, ale z drugiej strony jak się człowiek naczyta różnych historii. Niewiedza jest czasem wskazana.
w wieku 20 lat łatwiej o niewiedzę i beztroskę. Za stara już jestem -
Niuta wrote:Tak naprawde to w tej chwili nie potrzebuję żadnego przebrania - oczy zapuchniete od płaczu, rozwichrzone włosy, szklanka wina w ręcę
Wariatka jak nic! Nic dodac nic ująć
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:do jutra bedziesz jak nowa i trzeba bedzie nowe przebranie wymyslac
Mam strój zastępczy - diablica.
W piątek wrzucę zdjęcia żebyście mogły podziwiać moją powalającą urodęmysza1975, malgos741, bliska77, Simba, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witam się tłustym czwartkiem, kawka zrobiona i pączek czeka.
Dziś nas kot obudził pół godziny przed czasem, myślałam że go zamorduję
Mam nadzieję że u was też będzie pączkowo.
Moremi przykro mi, przytulam
Gorsza trzymam kciuki.
Ciekawe co u naszej Ineski słychać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:26
bliska77, Panda, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnywitajcie
ja póki co pączków jeść nie zamierzam :-)ale dziś wieczorem będziemy robić na jutrzejszy bal karnawałowy do przedszkola
Miśku gdzie się podziewasz, co u Ciebie?
Inessa, jak sobie radzisz? jak znajdziesz chwilkę odezwij się
Miłego dnia
Panda, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki:)
Nie wiem, czy sie zdecydowac na obchodzenie polskiego tlustego czwartku czy blegijskiego tlustego wtorku. Moze zaszalec w oba?
Czekam na swoj dzisiejszy meteoryt, chociaz marze, zeby nie przylecial
Pozdrowka dla wszystkich, kciuki i pocieszacze. Milego dnia!Panda, bliska77, malgos741, Bursztyn, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Laski ja juz 3 paczki wciagnelam dziendobry chociaz u mnie juz popoludnie to chyba nie za wiele w sumie....dzisiaj wydzwanialam za paczkami po polskich sklepach i jechalam 30km i znalazlam pyszne swiezutkie lukrowane ze sliwkowym nadzieniem jestem totalnie podjarana i jeszcze 5 paczkow na mnie patrzy i sie usmiecha ale czekaja na lubego coby mu oslodzic zycie jak wroci z pracy
Jak sie nie myle to Bozia i Gosia z dobrymi wynikami i gratulacje i dalszego zdrowka.
AnnaMaria jeszcze raz
Moremi kurcze przykro mi
U mnie koncowka cyklu cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie
milego paczkowania dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:10
bliska77, Bursztyn, samira, gosia7122, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Laski ja juz 3 paczki wciagnelam dziendobry chociaz u mnie juz popoludnie to chyba nie za wiele w sumie....dzisiaj wydzwanialam za paczkami po polskich sklepach i jechalam 30km i znalazlam pyszne swiezutkie lukrowane ze sliwkowym nadzieniem jestem totalnie podjarana i jeszcze 5 paczkow na mnie patrzy i sie usmiecha ale czekaja na lubego coby mu oslodzic zycie jak wroci z pracy
Jak sie nie myle to Bozia i Gosia z dobrymi wynikami i gratulacje i dalszego zdrowka.
AnnaMaria jeszcze raz
Moremi kurcze przykro mi
U mnie koncowka cyklu cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie
milego paczkowania dzisiajPanda lubi tę wiadomość
-
Panda to jesteś lepsza niż ja bo ja dopiero jednego wszamałam a trzy się na mnie patrzą
Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Witam się
w związku z tym, że unicestwiłam rodzinę faworków we wtorek dzisiaj zaprosiłam do siebie resztę ich rodziny
są takie szczęśliwe na tej tacce i tak ładnie mnie kusząWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:35
Panda, Simba, malgos741, Bursztyn, Niuta, sjoanka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Panda to jesteś lepsza niż ja bo ja dopiero jednego wszamałam a trzy się na mnie patrzą
No to gonic mnie gonic jak jabym byla w Pl to bym juz z 10 wciagnela tam to macie wybor zazdroszcze bardzo, a chruscik mniam niestety tutaj brak takich rarytasow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:36
Sabina, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sama możesz zrobić
Panda wrote:No to gonic mnie gonic jak jabym byla w Pl to bym juz z 10 wciagnela tam to macie wybor zazdroszcze bardzo, a chruscik mniam niestety tutaj brak takich rarytasow. -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczeta
Piekny dzien dzis, wiec musze korzystac ile sie da ze sloncaOdrazu czuje sie wiecje energii, no chyba ze to mleczko pszczele
Wczoraj z mezem znowu poprawialismy Natanka ktory ma powstac bez owulki
Simba, mysle ze Boze Narodzenie nadzejdzie wczesniej w tym roku, bowiem gwiazda Betlejemska w twoim wykresie zaraz zaplonie zielona poswiata
Panda, mam nadzieje ze blizniaki w drodze
Trzymam za Was kciuki
Grosza, pewnie jestes juz po badaniu, dawaj znac.
Niuta, dnia bez kaca i swietnej zabawy przebierancowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 10:56
Panda, Niuta, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość