35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a w ogole dzisiaj w polskim sklepie jak za komuny- kolejka, ludzie wilkiem sie na siebie gapia, czekamy na dostawe.. przyjechali, stoje 6 w kolejce.
1 osoba bierze 10, druga 20, wszyscy kurde te, co ja chce (lukier, roza) a nie te syfy z toffi czy advocatem. No i zawal- 3 osoba- 50, 4 osoba 50.. Chyba jakbym stala 2 dalej, to bym juz nie dostala..
ale bylo warto, pyszne!Swietnie zaopatrzony sklep, z bardzo mila obsluga, pan powiedzial ze odlozy z pozniejszej dostawy zeby swiezsze byly
Ale klienci to juz tacy jak w PRLbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no tak ale w polsze to pączki są wszędzie przez cały rok.. w każdym sklepie niedługo i w obuwniczym będzie można kupić..
paszczakin wrote:bo nie widza.. ja ostatni raz paczka jadlam na poprzedni tlusty czwartek..
po drugie- dzisiaj jedzenie nie ma kalorii, indeksu glikemicznego, weglowodanow ani tluszczy.. serio..Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:zastanawia mnie dlaczego ludzie tak się rzucają na pączki w ten dzień?
jakby nigdy na oczy pączków nie widzieli
no bo ja paczkow tutaj nie mam o!, Sa jakies paczko podobne ale to nie to co w PL ja musze jechac i jechac do Polskiego slepiku na wipizdowo zeby cos ojczyzny kupicPaczki to rarytas a w dzien paczka bez paczka to kiszka troche by byla...
Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no bo ja paczkow tutaj nie mam o!, Sa jakies paczko podobne ale to nie to co w PL ja musze jechac i jechac do Polskiego slepiku na wipizdowo zeby cos ojczyzny kupic
Paczki to rarytas a w dzien paczka bez paczka to kiszka troche by byla...
Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Piekny dzien dzis, wiec musze korzystac ile sie da ze sloncaOdrazu czuje sie wiecje energii, no chyba ze to mleczko pszczele
Wczoraj z mezem znowu poprawialismy Natanka ktory ma powstac bez owulki
Simba, mysle ze Boze Narodzenie nadzejdzie wczesniej w tym roku, bowiem gwiazda Betlejemska w twoim wykresie zaraz zaplonie zielona poswiata
Panda, mam nadzieje ze blizniaki w drodze
Trzymam za Was kciuki
Grosza, pewnie jestes juz po badaniu, dawaj znac.
Niuta, dnia bez kaca i swietnej zabawy przebierancowej
Dzieki Bursztynie zobaczysz ze jutro pocisnie tem do gory u ciebie i zaznaczy Ci ovu takie moje przeczucia...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trzeba sie cieszyc ze w ogole na obczyznie polskie sklepy sa
Bursztyn, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:poważnie
np http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,kolejka-jak-za-komuny-od-400-rano-stoja-po-paczki,114869.html
hahaha ale jazda i na jedna osobe tylko 20 shiiiiit nie mog uwierzyc hahaha...stoja jak za PRL i to po paczki niesamowite przeciez mozna je kupic codziennie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:24
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za usg Myszy i histeroskopie Groszy.
Moremi przykro mi
Nie nadrobię wszystkiego, przeczytałam tylko kawałek od wczoraj. Jeśli którąś z Was pominęłam w trzymaniu kciuków lub przytulaniu to przepraszam.
Widziałam się wczoraj z moją starą gin i ona powiedziała że oczywiście że z moich badań hist.pat wynika jasno że to zespół anty fosfolipidowyi kazała brać więcej acardu tzn. 2 tab co rano a jak zajdę i będzie widać czynność serca zarodka to wtedy dołączy clexane w zastrzykach... Poszłam do niej z ciekawości co powie na wynik ale nie spodziewałam się takich wiadomości.Tylko skoro mam to coś to jakim cudem urodziłam dwie córki bez tego typu leków? Zgłupiałam już kompletnie. Ciekawe co powie nowa gin 10 marca.
Co do pączków to na razie zaliczone mam dwa i miały taką dawkę cukru że mnie po nich zamuliło, jak mi minie to może jeszcze jeden się zmieści.
Miłego dniabliska77, gosia7122, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:ja tak w ramach mojej paranoi internetowo-wyszukiwalnej wprost nie napisze
ale jak napisze, ze jestem w tym samym kraju, co pani od wielkiego woza, to chyba wszytkie bedziecie wiedziec gdzie
O Jezu, faktycznie tak trudno napisac ze Bialystok...A moje zycie to Bialystok, a moje miasto to Bialystok...Pamietacie tego super kandydata?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Kononowicz na prezydenta!
Simba wrote:O Jezu, faktycznie tak trudno napisac ze Bialystok...A moje zycie to Bialystok, a moje miasto to Bialystok...Pamietacie tego super kandydata?Simba lubi tę wiadomość