X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a w ogole dzisiaj w polskim sklepie jak za komuny- kolejka, ludzie wilkiem sie na siebie gapia, czekamy na dostawe.. przyjechali, stoje 6 w kolejce.
    1 osoba bierze 10, druga 20, wszyscy kurde te, co ja chce (lukier, roza) a nie te syfy z toffi czy advocatem. No i zawal- 3 osoba- 50, 4 osoba 50.. Chyba jakbym stala 2 dalej, to bym juz nie dostala..
    ale bylo warto, pyszne!
    Wlasnie zadzwonilam do polskiego sklepu zeby odlozyli dla mnie paczki :) Swietnie zaopatrzony sklep, z bardzo mila obsluga, pan powiedzial ze odlozy z pozniejszej dostawy zeby swiezsze byly :)
    Ale klienci to juz tacy jak w PRL :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Dziewczynki:)
    Nie wiem, czy sie zdecydowac na obchodzenie polskiego tlustego czwartku czy blegijskiego tlustego wtorku. Moze zaszalec w oba?
    jak to? przeciez trzeba uszanowac obie tradycje :)

sjoanka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

po drugie- dzisiaj jedzenie nie ma kalorii, indeksu glikemicznego, weglowodanow ani tluszczy.. serio..
    no wlasnie o to chodzi :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale w polsze to pączki są wszędzie przez cały rok.. w każdym sklepie niedługo i w obuwniczym będzie można kupić..
    paszczakin wrote:
    bo nie widza.. ja ostatni raz paczka jadlam na poprzedni tlusty czwartek..

po drugie- dzisiaj jedzenie nie ma kalorii, indeksu glikemicznego, weglowodanow ani tluszczy.. serio..

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zastanawia mnie dlaczego ludzie tak się rzucają na pączki w ten dzień?
    jakby nigdy na oczy pączków nie widzieli

no bo ja paczkow tutaj nie mam o!, Sa jakies paczko podobne ale to nie to co w PL ja musze jechac i jechac do Polskiego slepiku na wipizdowo zeby cos ojczyzny kupic :) Paczki to rarytas a w dzien paczka bez paczka to kiszka troche by byla...

Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no bo ja paczkow tutaj nie mam o!, Sa jakies paczko podobne ale to nie to co w PL ja musze jechac i jechac do Polskiego slepiku na wipizdowo zeby cos ojczyzny kupic :) Paczki to rarytas a w dzien paczka bez paczka to kiszka troche by byla...
    trzeba sie cieszyc ze w ogole na obczyznie polskie sklepy sa :)

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Piekny dzien dzis, wiec musze korzystac ile sie da ze slonca :) Odrazu czuje sie wiecje energii, no chyba ze to mleczko pszczele ;) Wczoraj z mezem znowu poprawialismy Natanka ktory ma powstac bez owulki ;)

Simba, mysle ze Boze Narodzenie nadzejdzie wczesniej w tym roku, bowiem gwiazda Betlejemska w twoim wykresie zaraz zaplonie zielona poswiata :)

Panda, mam nadzieje ze blizniaki w drodze

Trzymam za Was kciuki

Grosza, pewnie jestes juz po badaniu, dawaj znac.

Niuta, dnia bez kaca i swietnej zabawy przebierancowej

Dzieki Bursztynie zobaczysz ze jutro pocisnie tem do gory u ciebie i zaznaczy Ci ovu takie moje przeczucia...

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodziło mi bardziej o to wariactwo w PL gdzie ludzie stoją w kolejce od 4 rano.. taka sytuacja
    Panda wrote:
    no bo ja paczkow tutaj nie mam o!,

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trzeba sie cieszyc ze w ogole na obczyznie polskie sklepy sa :)
    no dokladnie ja dzisiaj chodzilam i modlilam sie do roznych produktow i wszsytkiego mi sie chce ale jak widze ile mam placic za niektore to booooooze raz na jakis czas mozna sie skusic dzisiaj medytowalam do Michalkow, i Ptasiego Mleczka ;)

Bursztyn, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chodziło mi bardziej o to wariactwo w PL gdzie ludzie stoją w kolejce od 4 rano.. taka sytuacja
    powaznie od 4 rano hahaha ale jazda bo wykupia? ale to chyba nie mozliwe zeby zabraklo co nie?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    serio??? jak za komuny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:07

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poważnie
    np http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,kolejka-jak-za-komuny-od-400-rano-stoja-po-paczki,114869.html
    Bursztyn wrote:
    serio??? jak za komuny :)

megan8 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a ty gdzie jestes bo sie pogubilam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:18

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poważnie
    np http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,kolejka-jak-za-komuny-od-400-rano-stoja-po-paczki,114869.html

hahaha ale jazda i na jedna osobe tylko 20 shiiiiit nie mog uwierzyc hahaha...stoja jak za PRL i to po paczki niesamowite przeciez mozna je kupic codziennie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:24

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Trzymam kciuki za usg Myszy i histeroskopie Groszy.
    Moremi przykro mi <3
    Nie nadrobię wszystkiego, przeczytałam tylko kawałek od wczoraj. Jeśli którąś z Was pominęłam w trzymaniu kciuków lub przytulaniu to przepraszam.
    Widziałam się wczoraj z moją starą gin i ona powiedziała że oczywiście że z moich badań hist.pat wynika jasno że to zespół anty fosfolipidowy :( i kazała brać więcej acardu tzn. 2 tab co rano a jak zajdę i będzie widać czynność serca zarodka to wtedy dołączy clexane w zastrzykach... Poszłam do niej z ciekawości co powie na wynik ale nie spodziewałam się takich wiadomości.Tylko skoro mam to coś to jakim cudem urodziłam dwie córki bez tego typu leków? Zgłupiałam już kompletnie. Ciekawe co powie nowa gin 10 marca.
    Co do pączków to na razie zaliczone mam dwa i miały taką dawkę cukru że mnie po nich zamuliło, jak mi minie to może jeszcze jeden się zmieści.
    Miłego dnia :)

bliska77, gosia7122, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a kiedy rodziłaś? wiesz wyniki z czasem mogą być inne więc może akurat teraz u Ciebie się coś zepsuło :-(

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tak w ramach mojej paranoi internetowo-wyszukiwalnej wprost nie napisze ;)

ale jak napisze, ze jestem w tym samym kraju, co pani od wielkiego woza, to chyba wszytkie bedziecie wiedziec gdzie ;)

O Jezu, faktycznie tak trudno napisac ze Bialystok...A moje zycie to Bialystok, a moje miasto to Bialystok...Pamietacie tego super kandydata? :)

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kononowicz na prezydenta!
    Simba wrote:
    O Jezu, faktycznie tak trudno napisac ze Bialystok...A moje zycie to Bialystok, a moje miasto to Bialystok...Pamietacie tego super kandydata? :)

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mi lepiej - 400 kalorii do przodu i czlowiek od razu ma wzrost poziomu serotoniny :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kononowicz na prezydenta!

Yhyyyy :)

a8vSp1.png
‹‹ 2541 2542 2543 2544 2545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ