X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @

Ryzyko jest zawsze, ale nie nigdy się z tym nie spotkałam osobiście i nigdy lekarz mnie nie straszył (byłam u kilku). Tzn na różnych forach czytałam i to jest straszne. Ale te opinie mnie nie interesują.

grosza, grosza, grosza, grosza, Bursztyn, samira, Mango, gosia7122, angela, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inwka76 moim zdaniem powinnaś dzisiaj i w dniach następnych działać. :)
    Nigdy nie ma pewności ,że ta owulka była na 100%( no chyba tylko jak jest monitoring) Ja też zawsze czuję owulkę a jednak lekarz powiedział, że jest coś z nią nie hallo.

caffe, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @

Mój gin nic nigdy nie powiedział na temat wieku a przecież zna go. Znajomi nie wiedzą nic o naszych działaniach więc nie mają co gadać ale znam ich na tyle że nie pomyśleli by nic w tym kierunku.
    Na innych forach widocznie tak gadają jakieś niedouczone małolatki hehehe

caffe, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Nigdy nie ma pewności ,że ta owulka była na 100%( no chyba tylko jak jest monitoring) Ja też zawsze czuję owulkę a jednak lekarz powiedział, że jest coś z nią nie hallo.

ok Grosza będę działała , az go wykończe za kare hihihihihihih

grosza, caffe, samira, Mango, anna maria, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - życzę Ci tego z całego serca aby się udało. 8dni to długo może lekarka miała jakąś inną teorię i najważniejszy jest sukces i miejmy nadzieję, że będzie :)
    Ostatnio dużo czytam o emocjach ( gł u dzieci ) często piszą aby wykrzyczeć, wyrzucić z siebie w jakikolwiek sposób negatywne uczucia więc wygadaj się u nas i będzie Ci lepiej :)

Bursztyn, caffe, anna maria, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś, ja wiem, że masz kiepski dzień, ale Twój awatar mnie rozbroił. Parsknęłam śmiechem na cały dom i mojemu pokazałam :) :) :) :) :)

Bursztyn, samira, Mango, anna maria, Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    caffe wrote:
    Polarmiś, bardzo mi przykro, że lekarz ma takie podejście jak do rzeczy, a nie człowieka. Ja też trafiałam na takich, że ja swoje, a oni swoje, a tak nie powinno być bo obserwacje pacjentki są bardzo ważne. Trzeba by było wziąć kija lać po łbach :( Zrobię Ci wirtualny masaż relaksujący :) i oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno żeby się udało :*

Anna maria wrzuć na luz, masz rację. Wszystkie wrzucimy :)

Ja zaczynam starania od maja, też nie wiem co z tego wyjdzie i jak to wszystko u mnie działa po poronieniu. Ale na dzień dzisiejszy do zajścia w ciążę to podejście mam takie jak do robienia zakupów, idę do sklepu i kupuję towar, anologicznie: staramy się i ma być ciąża. Nie wiem skąd mi się to bierze i nie wiem czy to dobre jest.

oj ten masaż by się przydał - na męża nie mam co liczyć bo się obraził, bo nie dość że chu... wka, to mam na głowie delegację i zupy nie ugotowałam...

Możesz mu zaproponować żeby zjadł na mieście :)

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka76, ja miała owulację mino, że druga kreska nigdy nie była równie mocna jak testowa.
    Chłop się wyluzował, może to dobry znak :P Nie bądź zła :)

samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:

Gosiu7122, no właśnie czytam nieraz co wypisują na innych forach, czasami to aż się włosy jeżą na głowie, a z drugiej strony to bardzo przykre w odbiorze.
    Mnie lekarz tylko powiedział, że z wiekiem (czyli grubo po 30) trudniej jest utrzymać ciążę, bo jajniki już nie pracują tak jak u młodych kobiet. Pewnie to jest prawda, ale nie należy tego uogólniać, bo w życiu bywa różnie.

Bursztyn, samira, gosia7122, Mango, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    grosza wrote:

ok Grosza będę działała , az go wykończe za kare hihihihihihih

Hehehe, pejczyk sobie załatw :P

samira, Bursztyn, iwka76, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    witam i coś może nie podobnego ,ale może i tak wczoraj mi się wydarzyło , bo mój partner dokładnie wiedział że mam jajeczkowanie i że liczyłam na niego . To za bardzo zatoastował i niestety wieczór przepadł i teraz nie wiem czy jeszcze jest sens starania sie dzisiaj jak wróci z pracy , a też nie wiem kiedy wróci . Bo nie wiem czy mojej jajeczko jeszcze istnieje Kurcze a tak liczyłam na ten cykl , też jestem wściekła na niego . A i zrobiłam teraz test ovu i wyszła już bledsza kreska , może nie całkiem ale troszke i co ja teraz mam zrobić ???????????? Będę płakusiać i pozdrawiam

Nie płakaj tylko próbuj, co ci szkodzi kochana.A nóż widelec wyjdzie:) trzymam kciuki:)

samira, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam cos powiem dziewczyny, mój mąż odkąd powiedziałam mu ze chyba mam dni płodne codziennie rano sie mnie pyta-"robimy dzidzia",ale fajnie, mówie wam, ale czasami mnie tak wku..a że hej,a do zapłodnienia ma podejście oki.wow...
    Polarmiś trzymam kciuki bardzo mocno!!!Jak z resztą za nas wszystkie. A co do forum jest extra!

caffe, samira, Bursztyn, Mango, iwka76, anna maria, angela, Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    A ja wam cos powiem dziewczyny, mój mąż odkąd powiedziałam mu ze chyba mam dni płodne codziennie rano sie mnie pyta-"robimy dzidzia",ale fajnie, mówie wam, ale czasami mnie tak wku..a że hej,a do zapłodnienia ma podejście oki.wow...
    Polarmiś trzymam kciuki bardzo mocno!!!Jak z resztą za nas wszystkie. A co do forum jest extra!

Musisz brać z niego przykład tego luzackiego podejścia :)

Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny poczytajcie 50 twarzy Greya (razem z facetem ) efekt seksu tego dnia czy nocy murowany :P

a tak apropos Wiecie dlaczego Bóg pierwszego stworzył Faceta ??

BO MUSIAŁ ZACZĄĆ OD ZERA HAHAHAHA :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 17:30

iza37, grosza, Bursztyn, wenus, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Greya czytałam sama a jaki sex był ulala:)Ale nie mamy "pokoju zabaw" hehe

samira, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    iza37 wrote:

Musisz brać z niego przykład tego luzackiego podejścia :)

staram się bardzo tak wyluzować, może muszę sie napić?Bo nie pije wcale heh

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziewczyny poczytajcie 50 twarzy Greya (razem z facetem ) efekt seksu tego dnia czy nocy murowany :P

a tak apropos Wiecie dlaczego Bóg pierwszego stworzył Faceta ??

BO MUSIAŁ ZACZĄĆ OD ZERA HAHAHAHA :D

Bo chciał zacząć od zera? :P

Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jedno moje drogie dziewczyny,ja palę papierosy i myśle, że to ma bardzo negatywny wpływ na zagnieżdżenie zarodka. Ku..a nie potrafię zwalczyć nałogu i to mnie dobija:(:(:( zero silnej woli....

samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ja Greya czytałam sama a jaki sex był ulala:)Ale nie mamy "pokoju zabaw" hehe

ja mówię o tych pikantnych fragmentach tylko :P ale ja tez czytam na razie sama jestem na etapie jak ją pierwszy raz przeleciał ;)
    a pokój zabaw ,nonono :P

Bursztyn, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    jeszcze jedno moje drogie dziewczyny,ja palę papierosy i myśle, że to ma bardzo negatywny wpływ na zagnieżdżenie zarodka. Ku..a nie potrafię zwalczyć nałogu i to mnie dobija:(:(:( zero silnej woli....

oj to radzę przestać bo dziecko może mieć dużą niedowagę i wady rozwojowe ,szczególnie płuc :O a jak najbardziej przy staraniach się nie pali i to oboje nie powinniście palić ,kłopoty z poczęciem i zagnieżdżeniem ,a u faceta z plemnikami -ich jakością i ruchliwością ...

Sylwia77, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ