35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @
Ryzyko jest zawsze, ale nie nigdy się z tym nie spotkałam osobiście i nigdy lekarz mnie nie straszył (byłam u kilku). Tzn na różnych forach czytałam i to jest straszne. Ale te opinie mnie nie interesują.grosza, grosza, grosza, grosza, Bursztyn, samira, Mango, gosia7122, angela, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inwka76 moim zdaniem powinnaś dzisiaj i w dniach następnych działać.
Nigdy nie ma pewności ,że ta owulka była na 100%( no chyba tylko jak jest monitoring) Ja też zawsze czuję owulkę a jednak lekarz powiedział, że jest coś z nią nie hallo.caffe, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @
Mój gin nic nigdy nie powiedział na temat wieku a przecież zna go. Znajomi nie wiedzą nic o naszych działaniach więc nie mają co gadać ale znam ich na tyle że nie pomyśleli by nic w tym kierunku.
Na innych forach widocznie tak gadają jakieś niedouczone małolatki hehehecaffe, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Inwka76 moim zdaniem powinnaś dzisiaj i w dniach następnych działać.
Nigdy nie ma pewności ,że ta owulka była na 100%( no chyba tylko jak jest monitoring) Ja też zawsze czuję owulkę a jednak lekarz powiedział, że jest coś z nią nie hallo.
ok Grosza będę działała , az go wykończe za kare hihihihihihihgrosza, caffe, samira, Mango, anna maria, Sylwia77, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - życzę Ci tego z całego serca aby się udało. 8dni to długo może lekarka miała jakąś inną teorię i najważniejszy jest sukces i miejmy nadzieję, że będzie
Ostatnio dużo czytam o emocjach ( gł u dzieci ) często piszą aby wykrzyczeć, wyrzucić z siebie w jakikolwiek sposób negatywne uczucia więc wygadaj się u nas i będzie Ci lepiejBursztyn, caffe, anna maria, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:caffe wrote:Polarmiś, bardzo mi przykro, że lekarz ma takie podejście jak do rzeczy, a nie człowieka. Ja też trafiałam na takich, że ja swoje, a oni swoje, a tak nie powinno być bo obserwacje pacjentki są bardzo ważne. Trzeba by było wziąć kija lać po łbach Zrobię Ci wirtualny masaż relaksujący i oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno żeby się udało :*
Anna maria wrzuć na luz, masz rację. Wszystkie wrzucimy
Ja zaczynam starania od maja, też nie wiem co z tego wyjdzie i jak to wszystko u mnie działa po poronieniu. Ale na dzień dzisiejszy do zajścia w ciążę to podejście mam takie jak do robienia zakupów, idę do sklepu i kupuję towar, anologicznie: staramy się i ma być ciąża. Nie wiem skąd mi się to bierze i nie wiem czy to dobre jest.
oj ten masaż by się przydał - na męża nie mam co liczyć bo się obraził, bo nie dość że chu... wka, to mam na głowie delegację i zupy nie ugotowałam...
Możesz mu zaproponować żeby zjadł na mieścieSylwia77 lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @
Gosiu7122, no właśnie czytam nieraz co wypisują na innych forach, czasami to aż się włosy jeżą na głowie, a z drugiej strony to bardzo przykre w odbiorze.
Mnie lekarz tylko powiedział, że z wiekiem (czyli grubo po 30) trudniej jest utrzymać ciążę, bo jajniki już nie pracują tak jak u młodych kobiet. Pewnie to jest prawda, ale nie należy tego uogólniać, bo w życiu bywa różnie.Bursztyn, samira, gosia7122, Mango, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:grosza wrote:Inwka76 moim zdaniem powinnaś dzisiaj i w dniach następnych działać.
Nigdy nie ma pewności ,że ta owulka była na 100%( no chyba tylko jak jest monitoring) Ja też zawsze czuję owulkę a jednak lekarz powiedział, że jest coś z nią nie hallo.
ok Grosza będę działała , az go wykończe za kare hihihihihihih
Hehehe, pejczyk sobie załatwsamira, Bursztyn, iwka76, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:witam i coś może nie podobnego ,ale może i tak wczoraj mi się wydarzyło , bo mój partner dokładnie wiedział że mam jajeczkowanie i że liczyłam na niego . To za bardzo zatoastował i niestety wieczór przepadł i teraz nie wiem czy jeszcze jest sens starania sie dzisiaj jak wróci z pracy , a też nie wiem kiedy wróci . Bo nie wiem czy mojej jajeczko jeszcze istnieje Kurcze a tak liczyłam na ten cykl , też jestem wściekła na niego . A i zrobiłam teraz test ovu i wyszła już bledsza kreska , może nie całkiem ale troszke i co ja teraz mam zrobić ???????????? Będę płakusiać i pozdrawiam
Nie płakaj tylko próbuj, co ci szkodzi kochana.A nóż widelec wyjdzie:) trzymam kciuki:)samira, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
A ja wam cos powiem dziewczyny, mój mąż odkąd powiedziałam mu ze chyba mam dni płodne codziennie rano sie mnie pyta-"robimy dzidzia",ale fajnie, mówie wam, ale czasami mnie tak wku..a że hej,a do zapłodnienia ma podejście oki.wow...
Polarmiś trzymam kciuki bardzo mocno!!!Jak z resztą za nas wszystkie. A co do forum jest extra!caffe, samira, Bursztyn, Mango, iwka76, anna maria, angela, Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:A ja wam cos powiem dziewczyny, mój mąż odkąd powiedziałam mu ze chyba mam dni płodne codziennie rano sie mnie pyta-"robimy dzidzia",ale fajnie, mówie wam, ale czasami mnie tak wku..a że hej,a do zapłodnienia ma podejście oki.wow...
Polarmiś trzymam kciuki bardzo mocno!!!Jak z resztą za nas wszystkie. A co do forum jest extra!
Musisz brać z niego przykład tego luzackiego podejściaSylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny poczytajcie 50 twarzy Greya (razem z facetem ) efekt seksu tego dnia czy nocy murowany
a tak apropos Wiecie dlaczego Bóg pierwszego stworzył Faceta ??
BO MUSIAŁ ZACZĄĆ OD ZERA HAHAHAHAWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 17:30
iza37, grosza, Bursztyn, wenus, angela, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iza37 wrote:A ja wam cos powiem dziewczyny, mój mąż odkąd powiedziałam mu ze chyba mam dni płodne codziennie rano sie mnie pyta-"robimy dzidzia",ale fajnie, mówie wam, ale czasami mnie tak wku..a że hej,a do zapłodnienia ma podejście oki.wow...
Polarmiś trzymam kciuki bardzo mocno!!!Jak z resztą za nas wszystkie. A co do forum jest extra!
Musisz brać z niego przykład tego luzackiego podejścia
staram się bardzo tak wyluzować, może muszę sie napić?Bo nie pije wcale hehSylwia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny poczytajcie 50 twarzy Greya (razem z facetem ) efekt seksu tego dnia czy nocy murowany
a tak apropos Wiecie dlaczego Bóg pierwszego stworzył Faceta ??
BO MUSIAŁ ZACZĄĆ OD ZERA HAHAHAHA
Bo chciał zacząć od zera?Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ja Greya czytałam sama a jaki sex był ulala:)Ale nie mamy "pokoju zabaw" hehe
ja mówię o tych pikantnych fragmentach tylko ale ja tez czytam na razie sama jestem na etapie jak ją pierwszy raz przeleciał
a pokój zabaw ,nononoBursztyn, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:jeszcze jedno moje drogie dziewczyny,ja palę papierosy i myśle, że to ma bardzo negatywny wpływ na zagnieżdżenie zarodka. Ku..a nie potrafię zwalczyć nałogu i to mnie dobija:( zero silnej woli....
oj to radzę przestać bo dziecko może mieć dużą niedowagę i wady rozwojowe ,szczególnie płuc a jak najbardziej przy staraniach się nie pali i to oboje nie powinniście palić ,kłopoty z poczęciem i zagnieżdżeniem ,a u faceta z plemnikami -ich jakością i ruchliwością ...Sylwia77, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość