35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKOchane wróciliśmy o 22.00 do domku jutro opowiem co i jak. Ale teamty a jak się uśmiałam nawet mój M !
Polarmiś trzymam mocno kciuki!
Anna Maria tak jestem z okolic Poznania tzw. noclegowni Poznania.
Dobrej długiej i szalonej nocy kochane. Spijcie dobrze Dziękuje za pamięć bardzo mocno.
Forum ratuje mi życie-buziaki i przytulaki dla wszystkichBursztyn, megan8, iza37, polarmiś, Mango, Sylwia77, bliska77, anna maria, caffe, samira, angela lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki:)
Jestescie boskie Wy to potraficie rozladowac atmosfere hehe ostatnio mam troche stresow ,ale jak tylko wejde na forum to humor sie poprawia jak za dotknieciem czrodziejskiej rozdzki
inessa kochana czekamy na wiesci,z tego co piszesz w skrocie to nie bylo ,az tak zle
Milego dnia Wam zycze Kochane kobitkibliska77, anna maria, Bursztyn, iza37, caffe, samira, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
jejku jedno popołudnie + wieczór a Wy tyle naprodukowałyście!!!!
Grosza, czekamy na relacje z wizyty
Inessa, jak znajdziesz chwilę, daj koniecznie znać co i jak
Polarmiś mocno trzymam kciuki żeby się udało, z resztą jak za wszystkie zgromadzone tutaj dziewczyny, wszystkie jesteście wyjątkowe, naprawdę
u mnie póki co bez zmian, temperatura w tym cyklu co najmniej dziwna, takiego wykresu jeszcze nie miałam, emocjonalnie nastawiam się na maj
muszę Wam powiedzieć, że zatęskniłam ostatnio za taką romantyczną miłością, może to śmieszne, jesteśmy parą 17 lat i przypominaliśmy sobie jak to było te paręnaście lat temu i stwierdziliśmy, że pewne sprawy, zachowania musimy odświeżyć
Fajnie było i mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec....
miłego dnia DziewczynySylwia77, polarmiś, anna maria, Mango, Bursztyn, szczęśliwa, caffe, samira, angela, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
aga masz racje po tylu latach tez zauwazylam,ze nasze zachowanie wzgledem siebie zmienilo sie,jestesmy malzenstwem 17 lat ( 20 kwietnia mamy rocznice ) Moze tez brak dziecka ma taki wplyw.Ale sam poczatek byl super pozdrawiam
polarmiś, bliska77, Mango, Bursztyn, caffe, samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:aga masz racje po tylu latach tez zauwazylam,ze nasze zachowanie wzgledem siebie zmienilo sie,jestesmy malzenstwem 17 lat ( 20 kwietnia mamy rocznice ) Moze tez brak dziecka ma taki wplyw.Ale sam poczatek byl super pozdrawiam
mój nastrój zaczął się od przypominania filmów z lat 80 (dirty dancing, salsa the motion picture itp, muzyki no i tak po kolei jak to kiedyś było, pierwsze spojrzenia pocałunki itp ale się rozmarzyłam, może to śmieszne ale człowiekowi potrzebna jest czasem taka odskocznia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 06:32
Sylwia77, anna maria, Mango, Bursztyn, caffe, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
Masz racje,ale najwazniejsze jest to ,zeby zrobic to w odpowiednim momencie,bo czasem jest tak,ze ludzie odsuwaja sie od siebie ,az tak bardzo,ze ciezko jest odbudowac to co bylo.Nasze problemy codzienne tez maja na to wplyw.Ale trzeba sie starac w koncu jestesmy z ta druga osoba na cale zycie
bliska77, Mango, anna maria, caffe, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:Masz racje,ale najwazniejsze jest to ,zeby zrobic to w odpowiednim momencie,bo czasem jest tak,ze ludzie odsuwaja sie od siebie ,az tak bardzo,ze ciezko jest odbudowac to co bylo.Nasze problemy codzienne tez maja na to wplyw.Ale trzeba sie starac w koncu jestesmy z ta druga osoba na cale zycie
bardzo dobrze powiedziane, my jeszcze odpukać żadnego kryzysu nie przechodziliśmy (parą jesteśmy 17 lat ale mieszkamy razem 10, małżeństwem jesteśmy 7 lat) ale zatęskniłam bardzo za tymi "pierwszymi chwilami", tak po prostu...
też uważam, że najgorzej jest jak ludzie nie rozmawiają ze sobą, to pierwszy krok do oddalania się od siebie....anna maria, Bursztyn, Sylwia77, caffe, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze
Sylwia77, Bursztyn, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze
Jak wam to pomaga to co za problem możecie iść , ale ja tak jak Bursztyn uważam ,że same kierujemy swoim życiem , ale na pewno inni i rożne sytuacje maja na nas wpływ ...
Sylwia77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Witajcie,
Polarmiś mocno trzymam kciuki żeby się udało, z resztą jak za wszystkie zgromadzone tutaj dziewczyny, wszystkie jesteście wyjątkowe, naprawdę
u mnie póki co bez zmian, temperatura w tym cyklu co najmniej dziwna, takiego wykresu jeszcze nie miałam, emocjonalnie nastawiam się na maj
muszę Wam powiedzieć, że zatęskniłam ostatnio za taką romantyczną miłością, może to śmieszne, jesteśmy parą 17 lat i przypominaliśmy sobie jak to było te paręnaście lat temu i stwierdziliśmy, że pewne sprawy, zachowania musimy odświeżyć
miłego dnia Dziewczyny
Aga romantyzm jest fajny i potrzebny zwłaszcza w związku czy ten krótszy czy dłuższy to myślę , że w którymś momencie robimy się trochę jak roboty i wtedy jest praca, dom a fajnych chwil mało
ja tez chce jakoś to wszystko odpuścić i tez nastawiam się na maj bo ten cykl mam jakiś zrypanySylwia77, bliska77, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki:)Chociaż niewiem czy taki dobry -u nas leje jak z cebra:)Ja pomykam zaraz do gina na ten monitoring, ale cos czuje że w tym cyklu nici z tego, nic mnie nie kłuje,piersi nie bolą,zero objawów owulki.Stawiam, ze był to cykl bezowulacyjny:( No trudno, tak jak Szczęśliwa stawiam na maj:) Miłego dzionka kochane....
caffe, Sylwia77, szczęśliwa, bliska77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
To poczekajcie na mnie, bo ja też w maju zaczynam
Milutkiego dnia dla Was
U mnie świeci słońce, ufff niech ten śnieg stopnieje bo z domu wyjechać nie mogę.Sylwia77, szczęśliwa, Bursztyn, samira, anna maria, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Sylwia77 wrote:Masz racje,ale najwazniejsze jest to ,zeby zrobic to w odpowiednim momencie,bo czasem jest tak,ze ludzie odsuwaja sie od siebie ,az tak bardzo,ze ciezko jest odbudowac to co bylo.Nasze problemy codzienne tez maja na to wplyw.Ale trzeba sie starac w koncu jestesmy z ta druga osoba na cale zycie
bardzo dobrze powiedziane, my jeszcze odpukać żadnego kryzysu nie przechodziliśmy (parą jesteśmy 17 lat ale mieszkamy razem 10, małżeństwem jesteśmy 7 lat) ale zatęskniłam bardzo za tymi "pierwszymi chwilami", tak po prostu...
też uważam, że najgorzej jest jak ludzie nie rozmawiają ze sobą, to pierwszy krok do oddalania się od siebie....
My swoj kryzys juz przeszlismy,ale przyczyna u nas byly delegacje M,14 lat jezdzil po kraju.Gdyby byly dzieci jest inaczej,a jak czlowiek jest ciagle sam to ma w koncu dosyc.Nas dopadl kryzys po kilkunastu latach ,a mam w pracy kolege,ktory jest zonaty 3 lata i jego zona nagle stwierdzila ze zabiera dziecko i chce rozwodu bo sama nie wie czego chce od malzenstwa.Ze to nie jest to czego oczekiwala.Tak to jest jak zaczyna sie wspolne zycie bez poznania sie dobrze .Ale zycie to nie tylko przyjemnosci i milosc,trzeba byc we wszystkich momentach czy to zlych czy dobrych.Milego dnia Wam kochane zyczecaffe, bliska77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:agafbh wrote:Witajcie,
miłego dnia Dziewczyny
Aga romantyzm jest fajny i potrzebny zwłaszcza w związku czy ten krótszy czy dłuższy to myślę , że w którymś momencie robimy się trochę jak roboty i wtedy jest praca, dom a fajnych chwil mało
ja tez chce jakoś to wszystko odpuścić i tez nastawiam się na maj bo ten cykl mam jakiś zrypany
widzę, że doskonale się rozumiemy, myślę dokładnie tak samocaffe, szczęśliwa, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:KOchane wróciliśmy o 22.00 do domku jutro opowiem co i jak. Ale teamty a jak się uśmiałam nawet mój M !
Polarmiś trzymam mocno kciuki!
Anna Maria tak jestem z okolic Poznania tzw. noclegowni Poznania.
Dobrej długiej i szalonej nocy kochane. Spijcie dobrze Dziękuje za pamięć bardzo mocno.
Forum ratuje mi życie-buziaki i przytulaki dla wszystkich
Czekamy na relacjęSylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzień dobry dziewczynki:)Chociaż niewiem czy taki dobry -u nas leje jak z cebra:)Ja pomykam zaraz do gina na ten monitoring, ale cos czuje że w tym cyklu nici z tego, nic mnie nie kłuje,piersi nie bolą,zero objawów owulki.Stawiam, ze był to cykl bezowulacyjny:( No trudno, tak jak Szczęśliwa stawiam na maj:) Miłego dzionka kochane....
nie nastawiaj się tak, monitoring wszystko wyjaśni, będzie dobrzeSylwia77, iza37, inessa lubią tę wiadomość