X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:43

inessa, polarmiś, Sylwia77, bliska77, samira lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchane wróciliśmy o 22.00 do domku jutro opowiem co i jak. Ale teamty a jak się uśmiałam nawet mój M !
    Polarmiś trzymam mocno kciuki!
    Anna Maria tak jestem z okolic Poznania tzw. noclegowni Poznania.
    Dobrej długiej i szalonej nocy kochane. Spijcie dobrze Dziękuje za pamięć bardzo mocno.
    Forum ratuje mi życie-buziaki i przytulaki dla wszystkich <3 :D

Bursztyn, megan8, iza37, polarmiś, Mango, Sylwia77, bliska77, anna maria, caffe, samira, angela lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wam życzyć smieszki dobrej nocy♡♡♡

megan8, Sylwia77, bliska77, Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:44

Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki:)
    Jestescie boskie :) Wy to potraficie rozladowac atmosfere hehe :) ostatnio mam troche stresow ,ale jak tylko wejde na forum to humor sie poprawia jak za dotknieciem czrodziejskiej rozdzki :D
    inessa kochana czekamy na wiesci,z tego co piszesz w skrocie to nie bylo ,az tak zle :)
    Milego dnia Wam zycze Kochane kobitki :)

bliska77, anna maria, Bursztyn, iza37, caffe, samira, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    jejku jedno popołudnie + wieczór a Wy tyle naprodukowałyście!!!!
    Grosza, czekamy na relacje z wizyty
    Inessa, jak znajdziesz chwilę, daj koniecznie znać co i jak
    Polarmiś mocno trzymam kciuki żeby się udało, z resztą jak za wszystkie zgromadzone tutaj dziewczyny, wszystkie jesteście wyjątkowe, naprawdę ;-)

u mnie póki co bez zmian, temperatura w tym cyklu co najmniej dziwna, takiego wykresu jeszcze nie miałam, emocjonalnie nastawiam się na maj ;-)
    muszę Wam powiedzieć, że zatęskniłam ostatnio za taką romantyczną miłością, może to śmieszne, jesteśmy parą 17 lat i przypominaliśmy sobie jak to było te paręnaście lat temu i stwierdziliśmy, że pewne sprawy, zachowania musimy odświeżyć :-)
    Fajnie było i mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec....
    miłego dnia Dziewczyny

Sylwia77, polarmiś, anna maria, Mango, Bursztyn, szczęśliwa, caffe, samira, angela, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga masz racje po tylu latach tez zauwazylam,ze nasze zachowanie wzgledem siebie zmienilo sie,jestesmy malzenstwem 17 lat ( 20 kwietnia mamy rocznice :) ) Moze tez brak dziecka ma taki wplyw.Ale sam poczatek byl super ;) pozdrawiam

polarmiś, bliska77, Mango, Bursztyn, caffe, samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    aga masz racje po tylu latach tez zauwazylam,ze nasze zachowanie wzgledem siebie zmienilo sie,jestesmy malzenstwem 17 lat ( 20 kwietnia mamy rocznice :) ) Moze tez brak dziecka ma taki wplyw.Ale sam poczatek byl super ;) pozdrawiam

mój nastrój zaczął się od przypominania filmów z lat 80 (dirty dancing, salsa the motion picture itp, muzyki no i tak po kolei jak to kiedyś było, pierwsze spojrzenia pocałunki itp ale się rozmarzyłam, może to śmieszne ale człowiekowi potrzebna jest czasem taka odskocznia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 06:32

Sylwia77, anna maria, Mango, Bursztyn, caffe, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje,ale najwazniejsze jest to ,zeby zrobic to w odpowiednim momencie,bo czasem jest tak,ze ludzie odsuwaja sie od siebie ,az tak bardzo,ze ciezko jest odbudowac to co bylo.Nasze problemy codzienne tez maja na to wplyw.Ale trzeba sie starac ;) w koncu jestesmy z ta druga osoba na cale zycie :)

bliska77, Mango, anna maria, caffe, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Masz racje,ale najwazniejsze jest to ,zeby zrobic to w odpowiednim momencie,bo czasem jest tak,ze ludzie odsuwaja sie od siebie ,az tak bardzo,ze ciezko jest odbudowac to co bylo.Nasze problemy codzienne tez maja na to wplyw.Ale trzeba sie starac ;) w koncu jestesmy z ta druga osoba na cale zycie :)

bardzo dobrze powiedziane, my jeszcze odpukać żadnego kryzysu nie przechodziliśmy (parą jesteśmy 17 lat ale mieszkamy razem 10, małżeństwem jesteśmy 7 lat) ale zatęskniłam bardzo za tymi "pierwszymi chwilami", tak po prostu...
    też uważam, że najgorzej jest jak ludzie nie rozmawiają ze sobą, to pierwszy krok do oddalania się od siebie....

anna maria, Bursztyn, Sylwia77, caffe, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze

Sylwia77, Bursztyn, samira, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze

Jak wam to pomaga to co za problem możecie iść ;-), ale ja tak jak Bursztyn uważam ,że same kierujemy swoim życiem ;-), ale na pewno inni i rożne sytuacje maja na nas wpływ ...

Sylwia77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Polarmiś mocno trzymam kciuki żeby się udało, z resztą jak za wszystkie zgromadzone tutaj dziewczyny, wszystkie jesteście wyjątkowe, naprawdę ;-)

u mnie póki co bez zmian, temperatura w tym cyklu co najmniej dziwna, takiego wykresu jeszcze nie miałam, emocjonalnie nastawiam się na maj ;-)
    muszę Wam powiedzieć, że zatęskniłam ostatnio za taką romantyczną miłością, może to śmieszne, jesteśmy parą 17 lat i przypominaliśmy sobie jak to było te paręnaście lat temu i stwierdziliśmy, że pewne sprawy, zachowania musimy odświeżyć :-)
    miłego dnia Dziewczyny

Aga romantyzm jest fajny i potrzebny zwłaszcza w związku czy ten krótszy czy dłuższy to myślę , że w którymś momencie robimy się trochę jak roboty i wtedy jest praca, dom a fajnych chwil mało :-)
    ja tez chce jakoś to wszystko odpuścić :-) i tez nastawiam się na maj bo ten cykl mam jakiś zrypany ;-)

Sylwia77, bliska77, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:)Chociaż niewiem czy taki dobry -u nas leje jak z cebra:)Ja pomykam zaraz do gina na ten monitoring, ale cos czuje że w tym cyklu nici z tego, nic mnie nie kłuje,piersi nie bolą,zero objawów owulki.Stawiam, ze był to cykl bezowulacyjny:( No trudno, tak jak Szczęśliwa stawiam na maj:) Miłego dzionka kochane....

caffe, Sylwia77, szczęśliwa, bliska77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekajcie na mnie, bo ja też w maju zaczynam :P

Milutkiego dnia dla Was :)

U mnie świeci słońce, ufff niech ten śnieg stopnieje bo z domu wyjechać nie mogę.

Sylwia77, szczęśliwa, Bursztyn, samira, anna maria, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia77 wrote:

bardzo dobrze powiedziane, my jeszcze odpukać żadnego kryzysu nie przechodziliśmy (parą jesteśmy 17 lat ale mieszkamy razem 10, małżeństwem jesteśmy 7 lat) ale zatęskniłam bardzo za tymi "pierwszymi chwilami", tak po prostu...
    też uważam, że najgorzej jest jak ludzie nie rozmawiają ze sobą, to pierwszy krok do oddalania się od siebie....

My swoj kryzys juz przeszlismy,ale przyczyna u nas byly delegacje M,14 lat jezdzil po kraju.Gdyby byly dzieci jest inaczej,a jak czlowiek jest ciagle sam to ma w koncu dosyc.Nas dopadl kryzys po kilkunastu latach ,a mam w pracy kolege,ktory jest zonaty 3 lata i jego zona nagle stwierdzila ze zabiera dziecko i chce rozwodu bo sama nie wie czego chce od malzenstwa.Ze to nie jest to czego oczekiwala.Tak to jest jak zaczyna sie wspolne zycie bez poznania sie dobrze .Ale zycie to nie tylko przyjemnosci i milosc,trzeba byc we wszystkich momentach czy to zlych czy dobrych.Milego dnia Wam kochane zycze :)

caffe, bliska77, Bursztyn, samira, anna maria, angela, megan8, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

miłego dnia Dziewczyny

Aga romantyzm jest fajny i potrzebny zwłaszcza w związku czy ten krótszy czy dłuższy to myślę , że w którymś momencie robimy się trochę jak roboty i wtedy jest praca, dom a fajnych chwil mało :-)
    ja tez chce jakoś to wszystko odpuścić :-) i tez nastawiam się na maj bo ten cykl mam jakiś zrypany ;-)

widzę, że doskonale się rozumiemy, myślę dokładnie tak samo :-)

caffe, szczęśliwa, samira, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kryzys średnio raz w miesiącu, no co mam zrobić jak mnie wkur..a? :P

Sylwia77, Bursztyn, anna maria, iza37, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KOchane wróciliśmy o 22.00 do domku jutro opowiem co i jak. Ale teamty a jak się uśmiałam nawet mój M !
    Polarmiś trzymam mocno kciuki!
    Anna Maria tak jestem z okolic Poznania tzw. noclegowni Poznania.
    Dobrej długiej i szalonej nocy kochane. Spijcie dobrze Dziękuje za pamięć bardzo mocno.
    Forum ratuje mi życie-buziaki i przytulaki dla wszystkich <3 :D

Czekamy na relację :P

Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dzień dobry dziewczynki:)Chociaż niewiem czy taki dobry -u nas leje jak z cebra:)Ja pomykam zaraz do gina na ten monitoring, ale cos czuje że w tym cyklu nici z tego, nic mnie nie kłuje,piersi nie bolą,zero objawów owulki.Stawiam, ze był to cykl bezowulacyjny:( No trudno, tak jak Szczęśliwa stawiam na maj:) Miłego dzionka kochane....

nie nastawiaj się tak, monitoring wszystko wyjaśni, będzie dobrze ;-)

Sylwia77, iza37, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ