X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

*- Jak mężczyzna może najszybciej popełnić samobójstwo? - Skacząc ze swojego EGO na swoje I.Q

*- Co znaczy, jeśli kobieta uważa się za równą mężczyźnie? - Ma zaniżoną samoocenę.

*- Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet? - W naturze chwasty też są większe od kwiatów.

*- Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu

*- Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny błagania.

*- Czym różni się penis od żarówki? - Niczym, i to i to można zastąpić świecą.

*- Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru? - A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło?

*- Mężczyzna 13 życia spędza na spaniu. - Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim.

*Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?
    - Mężczyźni zawsze trafiają obok

*- Dlaczego mężczyzna nie może być jednocześnie przystojny i inteligentny? - Ponieważ byłby kobietą.

*- A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? - Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!

*Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
    On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkim tyłku?
    Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...

*- Dlaczego żonaty i kawaler zazdroszczą sobie nawzajem? - Obaj myślą, że ten drugi częściej się bzyka.

*- Jak facet wyobraża sobie piekło? - Kufle mają dziury, a kobiety nie

*- Kiedy Bóg stworzył już mężczyznę, długo zastanawiał się, jak by go nazwać. W końcu postanowił, że nazwie go tak, jakie pierwsze wymówi słowo. Tchnął życie w mężczyznę i słucha:
    - A dam tu nie ma?
    - No dobrze, będziesz Adam.
    Potem jednakże stwierdził, iż Adam ma rację i stworzył kobietę. Tym razem od razu postanowił, że ona też nazwie się sama. I tchnął w nią życie, i słucha. Kobieta rozejrzała się i widzi tylko jednego mężczyznę.
    - Eee, was tu mało!
    - Niech będzie, nazywasz się Ewa.
    I taka jest historia pierwszych ludzi...

*-Na początku Bóg stworzył Ziemię i odpoczął.
    Potem Bóg stworzył mężczyznę i odpoczął.
    Potem Bóg stworzył kobietę.
    Odtąd ani Bóg, ani mężczyzna nigdy nie odpoczęli...

Wszystkim wspaniałym facetom:)

Bursztyn, samira, iza37, iwka76, angela, Sylwia77, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    *- Jak mężczyzna może najszybciej popełnić samobójstwo? - Skacząc ze swojego EGO na swoje I.Q

*- Co znaczy, jeśli kobieta uważa się za równą mężczyźnie? - Ma zaniżoną samoocenę.

*- Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet? - W naturze chwasty też są większe od kwiatów.

*- Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu

*- Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny błagania.

*- Czym różni się penis od żarówki? - Niczym, i to i to można zastąpić świecą.

*- Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru? - A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło?

*- Mężczyzna 13 życia spędza na spaniu. - Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim.

*Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?
    - Mężczyźni zawsze trafiają obok

*- Dlaczego mężczyzna nie może być jednocześnie przystojny i inteligentny? - Ponieważ byłby kobietą.

*- A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? - Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!

*Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
    On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkim tyłku?
    Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...

*- Dlaczego żonaty i kawaler zazdroszczą sobie nawzajem? - Obaj myślą, że ten drugi częściej się bzyka.

*- Jak facet wyobraża sobie piekło? - Kufle mają dziury, a kobiety nie

*- Kiedy Bóg stworzył już mężczyznę, długo zastanawiał się, jak by go nazwać. W końcu postanowił, że nazwie go tak, jakie pierwsze wymówi słowo. Tchnął życie w mężczyznę i słucha:
    - A dam tu nie ma?
    - No dobrze, będziesz Adam.
    Potem jednakże stwierdził, iż Adam ma rację i stworzył kobietę. Tym razem od razu postanowił, że ona też nazwie się sama. I tchnął w nią życie, i słucha. Kobieta rozejrzała się i widzi tylko jednego mężczyznę.
    - Eee, was tu mało!
    - Niech będzie, nazywasz się Ewa.
    I taka jest historia pierwszych ludzi...

*-Na początku Bóg stworzył Ziemię i odpoczął.
    Potem Bóg stworzył mężczyznę i odpoczął.
    Potem Bóg stworzył kobietę.
    Odtąd ani Bóg, ani mężczyzna nigdy nie odpoczęli...

Wszystkim wspaniałym facetom:)

hehehehe :D fajne

grosza, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, *- Jak mężczyzna może najszybciej popełnić samobójstwo? - Skacząc ze swojego EGO na swoje I.Q - to wymiata!!! :D prawda do bolu ! :D

Też mnie to rozbroiło :) i to, dlaczego na końcu penisa jest otworek :D Tyle, że niektórym się przytyka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 17:51

Bursztyn, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, masz rację :)

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    co do atmosfery na forum to popieram w 100% nigdy nie widziałam tutaj aby dziewczyny pisały jakieś okropne życzy jak jest to na innych forach niestety. Ja mam pytanie dziewczyny odnośnie wieku,czy powiedział Wam lekarz czy ktoś ze znajomych że jesteście za stare na dziecko i nie straszył was chorobami i wadami ? ja trochę siedzę na innych forach i tam czasem tak potrafią napisać że jakaś 40 marzy o dziecku to lepiej żeby od razu do trumny się położyła a nie o takich sprawach myślała,czasem się boję ale moje 2 poronienia sprawiły że o ciąży nie potrafię przestać myśleć nawet jak czasem mam już dość przy kolejnej @

Powiem Ci, że moja gin najpierw dokładnie mnie przebadała, a potem wręcz zachęcała ;) Opowiadała, że jej pacjentka urodziła w wieku 46 lat (wpadka) i podobno zastanawiała się nad nastepnym :) Ryzyko chorób genetycznych faktycznie wzrasta z wiekiem (nie aż tak drastycznie jak straszą na forach ;) ), ale ryzyko jest zawsze.

Bursztyn, gosia7122, angela, samira, Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja rano pomykam do nowego gina i aż się boję co wymyśli, a że specjalista że ho ho to :P :D

Bursztyn, samira, Mango, Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77, iza37, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - pamięcią Cię wspieram.
    Angela i Ewa odpoczywajcie
    Aguś pozytwyne wibracje
    Dla wszystkich mocno trzymam &&&&&&& za zielone kropencje!!

angela, samira, Mango, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wieku to jesli laska ma 45 i czuje sie na siłach i jej sie uda dzidziusia zrobić to ok jesli ma 40 i kategorycznie nie chce też ok :-)
    My mamy lat, ile mamy chcemy miec fasolki , staramy się i nikomu nic do tego ;-)
    głupie fora lepiej omijać ;-)
    co do lekarzy byłam u jednego ,który właśnie zaczął z tej beczki ,że wiek, że choroby genetyczne a sam był juz stary pierdziel i chyba miał zapchany ten otwór w penisie i tlenu dawno nie zaciągnął ;-) ( to po przeczytaniu tych super kawałków)
    a drugi młody wogóle sie dziwił co ja z tym wiekiem ,że mu ciagle przypominam i wtykam przed nos ,że niby co stara babcia jestem ;-)
    więc dziewczyny na bok pierdoły i trzymajmy się swoich pragnień
    więc ciążę aktualne jak sądzę ;-) ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 19:53

Bursztyn, samira, Mango, iwka76, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, bliska77, iza37, caffe, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś wszystko będzie ok z tą zabawą w inseminację a ja to juz od dawna wypije drinka albo i więcej i robie coś niedozwolonego bo bym zgłupiała :-)
    jak ma mi wyjść ta fasolka to wyjdzie nawet po trzech drinkach a emocje ważniejsze , tzn trzeba je usuwać a kysz , a kysz ;-)
    więc cos tam mozesz wypic i faceta operdzielić
    a jutro zawsze możesz zrobić się miła :-)
    ja mam na facetów jeden sposób : trochę wędzidła trochę kadzidła :-) ;-)
    z różnym stopniem dozowania i jak dla mnie jest ok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 19:31

Bursztyn, samira, Mango, iwka76, Sylwia77, megan8, inessa, polarmiś, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki- kocham Was :D

Boże jakie wyznania ,to jest forum dla starających heheeh !? :P

Sylwia77, inessa, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki- kocham Was :D

Boże jakie wyznania ,to jest forum dla starających heheeh !? :P

no ale to szczere jest :) wiec moze ktorejs pomoze w staraniach ;)

Szczere to pomoże :-) , bo wyzwala fajne emocje ,a fajne ogólne samopoczucie to juz duży krok do dobrego działania :-) co ma przełożenie na fasolkowanie też ;-)
    jest nam po prostu fajnie ze sobą pisać, dzielić się przemysleniami, złymi i dobrymi sprawami i to jest chyba najcenniejsze w naszym forum :-)
    a miłości nigdy za wiele ;-) :-P

Bursztyn, iwka76, samira, Sylwia77, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu glowa do gory :) bedzie dobrze :)z awataru usmialam sie do lez :D dobre
    inessa czekam kochana na wiesci jak poszlo
    dobranoc dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 20:46

samira, inessa, polarmiś, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez was KOCHAM :D

megan8, inessa, polarmiś, Sylwia77, bliska77, szczęśliwa, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra,dobranoc :*

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja tez was KOCHAM :D

nooo!!!! I to mi sie podoba :D

megan8, Sylwia77, bliska77, caffe, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:43

Bursztyn, inessa, polarmiś, Sylwia77, bliska77, caffe, samira, angela lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • miriiam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Widzę że tu wesoło aż mi się ochota zrobiła żeby się przyłączyć do wesołego babińca. Poczytałam mężusiowi dowcipy caffe i pośmialiśmy się wspólnie. Ale skomentował to jednak że "aż tacy jesteśmy fatalni?" Nie słoneczko. Tylko czasem-powiedziałam
    Dobrej nocy dziewczyny

Bursztyn, inessa, polarmiś, Sylwia77, bliska77, caffe, samira, angela lubią tę wiadomość

Jestem mamą
  • miriiam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Widzę że tu wesoło aż mi się ochota zrobiła żeby się przyłączyć do wesołego babińca. Poczytałam mężusiowi dowcipy caffe i pośmialiśmy się wspólnie. Ale skomentował to jednak że "aż tacy jesteśmy fatalni?" Nie słoneczko. Tylko czasem-powiedziałam
    Dobrej nocy dziewczyny

Jestem mamą
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    polarmiś -awatar mi się spodobał
    iwka ucichła i pewnie działa
    a ja sobie dziś winko piłam ,a co tam
    i tak sobie myślę ,że pójdę do wróżki ,wiem co myślicie o tym ,pewnie mnie zjedziecie równo ,ale i tak pójdę ,bo mam chęć

Megan, no jesli masz ochote to idz, chociaz i tak mysle, ze same ksztaltujemy nasze zycie (na szczescie :) )
    Jak tam w pracy?
    Ja tez dzis winko pilam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 21:09

inessa, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:43

inessa, polarmiś, Sylwia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ