35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki Inessko ja tez w to wierzę i mam nadzieję że wszystkie forumkowiczki niedługo będą najszczęśliwszymi mamusiami na świecie!Wiara czyni cuda a wiosna robi swoje pod warunkiem,że w końcu do nas zawita hehe
samira, caffe, angela, bliska77, Bursztyn, Mango, anna maria, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż
To teraz czas na odpoczynekbliska77, iza37, samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż
trzymam kciukiiza37, Sylwia77, Mango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny mam nadzieje ze u kazdej powoli zagoscila wiosna,bo wiosna jest tak pieknie wszystko sie budzi do zycia ,az chce sie zyc i dzialac naturalnie;-)Inessa mam pytanie czy ty moze pochodzisz z Poznania?Bo ja ogolnoe to tez z Poznania,w Niemczech to od 2,5 lat
Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:Caffe my już jesteśmy koleżanki hahaha
A za niedługo przyjaciółki
Mam nadzieję, że mówisz o liczbie postów czy może coś nacisnęłam i Ci wysłałam? jeszcze nie znam tego forum dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 12:37
Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż
Oj to chyba jesteśmy na tym samym etapie cyklu U mnie też weekend był usłany serduszkami. Trzymam kciuki za Ciebie i siebiecaffe, iza37, anna maria, polarmiś, bliska77, samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
Mango wrote:iza37 wrote:Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż
Oj to chyba jesteśmy na tym samym etapie cyklu U mnie też weekend był usłany serduszkami. Trzymam kciuki za Ciebie i siebie
no to czekamy cierpliwie kochana,trzymajmy kciuki wzajemnie:)Mango, samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iza37 wrote:Caffe my już jesteśmy koleżanki hahaha
A za niedługo przyjaciółki
Mam nadzieję, że mówisz o liczbie postów czy może coś nacisnęłam i Ci wysłałam? jeszcze nie znam tego forum dobrze
tak tak ta sama liczba, no prawie<3caffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość