X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,dzięki ,na was zawsze można liczyć :* :* :* <3

Bursztyn, bliska77, inessa, Sylwia77, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepsze ze nie wręczył mi kopi tego mandatu ,nic nie dostałam ze mam to zapłacić :O a widziałam jak to wypisywał bo dałam dowód tz. coś tam gryzmolił ;)
    wogóle to on wyglądał jak z ruskiej mafii ,taki od brudnej roboty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 18:29

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że już niebawem 300 stron już będzie, taki mały jubileusz, wypadałoby zobaczyć z tej okazji chociaż jeden zielony plusik a najlepiej jakby pojawił się u każdej z nas ;-)

Zgadzam sie! Ja chyba wzniose tez toast :)

Bursztynku, w takim razie już dziś wznieśmy toast za "toast" ;-)

doskonaly pomysl! I zeby nie byc goloslowna, zaraz otworze butelke :)

no ja właśnie popijam czerwone pół wytrawne ;-)

inessa, Sylwia77, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja mam spierdzielony dzień ,dziś jadąc do szkoły tramwajem (mój G akurat dziś pojechał wcześniej ,on ma miesięczny bilet) dostałam mandat no i 125zł poleci ,błagania ,płacz tłumaczenia na nic się zdały a bilety miałam ale wcześniej wychodząc z autobusu wyjęłam z torebki i wsadziłam do kurtki ,jak zobaczyłam tramwaj biegłam ,wtedy musiały wypaść,i tak jechałam bez bo miałam tylko kartę a gotówki wcale ,nawet mu pokazałam ze mam tylko kartę i nie mogę kopić u kierowcy...byłam taka sfrustrowana ze wychodząc jak mi oddał dowód powiedziałam ,sorki za wyrażenia a"spierdalaj hu**" i jeszcze coś dodałam już z innej beczki ...to sie nazywa pechunio ..ehhh...życie :(

kurcze ale pech, nie mniej jednak konkretna dziewczyna z Ciebie ;-), fajnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 18:42

samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    a u mnie kolejna @ i ponury nastrój...

przykro mi

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny kusicie :P ale mam tylko redd's ananasowo-grejpfrutowy ,ale na bezrybiu i rak ryba :D

inessa, Bursztyn, Mango, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    a ja mam spierdzielony dzień ,dziś jadąc do szkoły tramwajem (mój G akurat dziś pojechał wcześniej ,on ma miesięczny bilet) dostałam mandat no i 125zł poleci ,błagania ,płacz tłumaczenia na nic się zdały a bilety miałam ale wcześniej wychodząc z autobusu wyjęłam z torebki i wsadziłam do kurtki ,jak zobaczyłam tramwaj biegłam ,wtedy musiały wypaść,i tak jechałam bez bo miałam tylko kartę a gotówki wcale ,nawet mu pokazałam ze mam tylko kartę i nie mogę kopić u kierowcy...byłam taka sfrustrowana ze wychodząc jak mi oddał dowód powiedziałam ,sorki za wyrażenia a"spierdalaj hu**" i jeszcze coś dodałam już z innej beczki ...to sie nazywa pechunio ..ehhh...życie :(

kurcze ale pech, nie mniej jednak konkretna dziewczyna z Ciebie ;-), fajnie

no zrobiłam się bardzo temperamentna laska hehe kiedyś bym cicho siedziała ;)

inessa, Bursztyn, Mango, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj dziewczyny kusicie :P ale mam tylko redd's ananasowo-grejpfrutowy ,ale na bezrybiu i rak ryba :D

no pewnie (chociaż ja jeśli chodzi o piwo to pije tylko "normalne"), Samirko, za nas ;-) wszystkie a co

inessa, samira, Bursztyn, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia smutno ale miejmy nadzieję,że nowy cykl przyniesie dzieciątko.... <3
    No to zdrówko dziewczyny :D
    Samira ja bym chyba nie potrafiła ale z nimi tak trzeba choć zauważyłam,że w Poznaniu coraz częściej "zdarzają" się kulturalni i kulturalnie ubrani.
    Ja piwa nie lubie ale czerwone winko półwytrawne bardzo dobre też na krew i jest antyrakowe....
    To za nas wszystkie....... :D :D :D <3

Bursztyn, Mango, Sylwia77, grosza, megan8, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:

no pewnie (chociaż ja jeśli chodzi o piwo to pije tylko "normalne"), Samirko, za nas ;-) wszystkie a co

za kolejne owocne cykle a że to wszystko z owoców ,to pasuje ;)

bliska77, inessa, Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Sylwia, sliczne masz te motylki obok wykresu :)

Dziekuje Bursztynku :) chociaz one mi troche poprawily humor :) od wczoraj warcze na mojego M jak wsciekly kundel :)
    Do toastow rowniez sie dolanczam :) trzymam kciuki za wszystkie .
    inesska trzymam kciuki i pamietam :)

inessa, Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i ja bym sobie winka dobrego lampke wypiła.... no ale teraz to sobie tylko mogę o tym pomażyć :-)

inessa, Sylwia77, samira, bliska77, grosza, angela lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Oj i ja bym sobie winka dobrego lampke wypiła.... no ale teraz to sobie tylko mogę o tym pomażyć :-)

No to kompocik z wisienek albo z truskawek :) tez czerwone i nadaje sie na imitacje winka ,a reszte zrobi wyobraznia :D

Bursztyn, inessa, samira, bliska77, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaraz wzniose toast dobrym owocowym piwkiem z moim przyjacielem za pomyślność nas wszystkich . A musze przyznać że chyba wykres za bardzo się nie pomylił bo z okropnego bólu podbrzusza i lewego boku wynika że dzisiaj jest ten dzień a po zbadaniu szyjki stwierdziłam że jest bardzio otwarta . Kurcze może tym razem hihiihihi Tylko ciekawe kiedy wykres zaznaczy mi tą owulacje , aż mnie ciekawość zżera hihihih Pozdrawiam wszystkie panie

samira, Bursztyn, inessa, Mango, bliska77, megan8, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam spokojnego tygodnia. Dobrej długiej nocy ;)
    Do usłyszenia raniutko a potem późnym wieczorkiem lub we wtorek zdam relacje.Brbrbr stracham się.... Buziole dla każdej :D <3

Bursztyn, iwka76, samira, Sylwia77, bliska77, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny życzę Wam spokojnego tygodnia. Dobrej długiej nocy ;)
    Do usłyszenia raniutko a potem późnym wieczorkiem lub we wtorek zdam relacje.Brbrbr stracham się.... Buziole dla każdej :D <3

Nie bojaj się będzie ok. ,buziak wspierak :* <3

inessa, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa bedzie dobrze :)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a najlepsze ze nie wręczył mi kopi tego mandatu ,nic nie dostałam ze mam to zapłacić :O a widziałam jak to wypisywał bo dałam dowód tz. coś tam gryzmolił ;)

Samirko współczuję Ci i jest to poniekąd bardzo dziwna sytuacja a ten typ nie powinien tam pracować może to był jakiś oszust hehehe

inessa, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    samira wrote:

Samirko współczuję Ci i jest to poniekąd bardzo dziwna sytuacja a ten typ nie powinien tam pracować może to był jakiś oszust hehehe

Dokładnie, to moze jakis oszust był i liczył na gotówke "do ręki". Przeciez powinien wręczyć mandat a jak tego nie zrobił tzn. ze nie ma mandatu:)Może ja powiedziała"ch....itd" to olał i pisał oby pisać...

inessa, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż:):):)

inessa, caffe, bliska77, samira, angela, anna maria, Sylwia77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ