35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya najlepsze ze nie wręczył mi kopi tego mandatu ,nic nie dostałam ze mam to zapłacić a widziałam jak to wypisywał bo dałam dowód tz. coś tam gryzmolił
wogóle to on wyglądał jak z ruskiej mafii ,taki od brudnej robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 18:29
inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że już niebawem 300 stron już będzie, taki mały jubileusz, wypadałoby zobaczyć z tej okazji chociaż jeden zielony plusik a najlepiej jakby pojawił się u każdej z nas
Zgadzam sie! Ja chyba wzniose tez toast
Bursztynku, w takim razie już dziś wznieśmy toast za "toast"
doskonaly pomysl! I zeby nie byc goloslowna, zaraz otworze butelke
no ja właśnie popijam czerwone pół wytrawneinessa, Sylwia77, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja mam spierdzielony dzień ,dziś jadąc do szkoły tramwajem (mój G akurat dziś pojechał wcześniej ,on ma miesięczny bilet) dostałam mandat no i 125zł poleci ,błagania ,płacz tłumaczenia na nic się zdały a bilety miałam ale wcześniej wychodząc z autobusu wyjęłam z torebki i wsadziłam do kurtki ,jak zobaczyłam tramwaj biegłam ,wtedy musiały wypaść,i tak jechałam bez bo miałam tylko kartę a gotówki wcale ,nawet mu pokazałam ze mam tylko kartę i nie mogę kopić u kierowcy...byłam taka sfrustrowana ze wychodząc jak mi oddał dowód powiedziałam ,sorki za wyrażenia a"spierdalaj hu**" i jeszcze coś dodałam już z innej beczki ...to sie nazywa pechunio ..ehhh...życie
kurcze ale pech, nie mniej jednak konkretna dziewczyna z Ciebie , fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 18:42
samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:a ja mam spierdzielony dzień ,dziś jadąc do szkoły tramwajem (mój G akurat dziś pojechał wcześniej ,on ma miesięczny bilet) dostałam mandat no i 125zł poleci ,błagania ,płacz tłumaczenia na nic się zdały a bilety miałam ale wcześniej wychodząc z autobusu wyjęłam z torebki i wsadziłam do kurtki ,jak zobaczyłam tramwaj biegłam ,wtedy musiały wypaść,i tak jechałam bez bo miałam tylko kartę a gotówki wcale ,nawet mu pokazałam ze mam tylko kartę i nie mogę kopić u kierowcy...byłam taka sfrustrowana ze wychodząc jak mi oddał dowód powiedziałam ,sorki za wyrażenia a"spierdalaj hu**" i jeszcze coś dodałam już z innej beczki ...to sie nazywa pechunio ..ehhh...życie
kurcze ale pech, nie mniej jednak konkretna dziewczyna z Ciebie , fajnie
no zrobiłam się bardzo temperamentna laska hehe kiedyś bym cicho siedziałainessa, Bursztyn, Mango, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:oj dziewczyny kusicie ale mam tylko redd's ananasowo-grejpfrutowy ,ale na bezrybiu i rak ryba
no pewnie (chociaż ja jeśli chodzi o piwo to pije tylko "normalne"), Samirko, za nas wszystkie a coinessa, samira, Bursztyn, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia smutno ale miejmy nadzieję,że nowy cykl przyniesie dzieciątko....
No to zdrówko dziewczyny
Samira ja bym chyba nie potrafiła ale z nimi tak trzeba choć zauważyłam,że w Poznaniu coraz częściej "zdarzają" się kulturalni i kulturalnie ubrani.
Ja piwa nie lubie ale czerwone winko półwytrawne bardzo dobre też na krew i jest antyrakowe....
To za nas wszystkie.......Bursztyn, Mango, Sylwia77, grosza, megan8, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:oj dziewczyny kusicie ale mam tylko redd's ananasowo-grejpfrutowy ,ale na bezrybiu i rak ryba
no pewnie (chociaż ja jeśli chodzi o piwo to pije tylko "normalne"), Samirko, za nas wszystkie a co
za kolejne owocne cykle a że to wszystko z owoców ,to pasujebliska77, inessa, Sylwia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Sylwia, sliczne masz te motylki obok wykresu
Dziekuje Bursztynku chociaz one mi troche poprawily humor od wczoraj warcze na mojego M jak wsciekly kundel
Do toastow rowniez sie dolanczam trzymam kciuki za wszystkie .
inesska trzymam kciuki i pamietaminessa, Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
ewajoanna wrote:Oj i ja bym sobie winka dobrego lampke wypiła.... no ale teraz to sobie tylko mogę o tym pomażyć
No to kompocik z wisienek albo z truskawek tez czerwone i nadaje sie na imitacje winka ,a reszte zrobi wyobrazniaBursztyn, inessa, samira, bliska77, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Ja też zaraz wzniose toast dobrym owocowym piwkiem z moim przyjacielem za pomyślność nas wszystkich . A musze przyznać że chyba wykres za bardzo się nie pomylił bo z okropnego bólu podbrzusza i lewego boku wynika że dzisiaj jest ten dzień a po zbadaniu szyjki stwierdziłam że jest bardzio otwarta . Kurcze może tym razem hihiihihi Tylko ciekawe kiedy wykres zaznaczy mi tą owulacje , aż mnie ciekawość zżera hihihih Pozdrawiam wszystkie panie
samira, Bursztyn, inessa, Mango, bliska77, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę Wam spokojnego tygodnia. Dobrej długiej nocy
Do usłyszenia raniutko a potem późnym wieczorkiem lub we wtorek zdam relacje.Brbrbr stracham się.... Buziole dla każdejBursztyn, iwka76, samira, Sylwia77, bliska77, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny życzę Wam spokojnego tygodnia. Dobrej długiej nocy
Do usłyszenia raniutko a potem późnym wieczorkiem lub we wtorek zdam relacje.Brbrbr stracham się.... Buziole dla każdej
Nie bojaj się będzie ok. ,buziak wspierak :*inessa, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a najlepsze ze nie wręczył mi kopi tego mandatu ,nic nie dostałam ze mam to zapłacić a widziałam jak to wypisywał bo dałam dowód tz. coś tam gryzmolił
wogóle to on wyglądał jak z ruskiej mafii ,taki od brudnej roboty
Samirko współczuję Ci i jest to poniekąd bardzo dziwna sytuacja a ten typ nie powinien tam pracować może to był jakiś oszust heheheinessa, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:samira wrote:a najlepsze ze nie wręczył mi kopi tego mandatu ,nic nie dostałam ze mam to zapłacić a widziałam jak to wypisywał bo dałam dowód tz. coś tam gryzmolił
wogóle to on wyglądał jak z ruskiej mafii ,taki od brudnej roboty
Samirko współczuję Ci i jest to poniekąd bardzo dziwna sytuacja a ten typ nie powinien tam pracować może to był jakiś oszust hehehe
Dokładnie, to moze jakis oszust był i liczył na gotówke "do ręki". Przeciez powinien wręczyć mandat a jak tego nie zrobił tzn. ze nie ma mandatu:)Może ja powiedziała"ch....itd" to olał i pisał oby pisać...inessa, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam przytulanka cały weekend bo może trafiłam w owulację,testy pokazywały cały czas dwie kreski. Jutro znowu monitoring to zobaczymy. Kurcze dziewczyny tak bardzo bym chciała, żeby to było już tuż tuż
inessa, caffe, bliska77, samira, angela, anna maria, Sylwia77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość